FK Sarajevo - Stadion "Asim Ferhatović Hase" - Koševo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

tower936
Kontakt:

Re: FK Sarajevo: Stadion

Post Postao/la tower936 » 07 mar 2015, 13:54

HordeBL je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Molim ako neko zna, da napise. Mogu li se euro utakmice igrati na BP u Zenici.

Meni jedan direktor kluba (a nije nas)...rece da ne mogu i da uefa ima puno strozije kriterije za klubove...za razluku od kriterija za repku. Znaci , on mi rece da repka moze igrati u Ze ali klubovi euro kupove ne mogu....i tu je potrebno dodatno ulaganje koje nije veliko (kao npr na AFH)...ali je ipak potrebno
Al meni nije jasno kako je Rijeka igrala na onakvom stadionu :S

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 mar 2015, 14:18

tower936 je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Molim ako neko zna, da napise. Mogu li se euro utakmice igrati na BP u Zenici.

Meni jedan direktor kluba (a nije nas)...rece da ne mogu i da uefa ima puno strozije kriterije za klubove...za razluku od kriterija za repku. Znaci , on mi rece da repka moze igrati u Ze ali klubovi euro kupove ne mogu....i tu je potrebno dodatno ulaganje koje nije veliko (kao npr na AFH)...ali je ipak potrebno
Al meni nije jasno kako je Rijeka igrala na onakvom stadionu :S

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prateci sardzaji (VIP loza, prostor za novinare, invalide i slicno sto je klucna stvar za UEFU) su na puno vecem nivou na Kantridi nego na Bilinom Polju.
A i njima se progledalo kroz prste i nece moci jos dugo tamo igrati.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 mar 2015, 14:54

Ako bi prosli u grupnu fazu UEFA bi progledala kroz prste kao sto je progledala Rijeci.
Bojim se da drugi put ne bi ,ali otom potom.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 08 mar 2015, 22:57

Upravo to. Ako rezultatski izboris grupnu fazu, UEFA salje dvije-tri komisije, koje pregledaju maticni stadion. Ako ne ispunjava uslove, onda klub predlozi jos stadion il dva alternativna i onda opet izlaze inspekcije. I na kraju se donese odluka koji je stadion najblizi ispunjavanju uvjeta. Naravno to uvijek biva jedan od stadiona u maticnoj zemlji. Izuzetci su ratne prilike i sl. Po tome, natkriti na Kosevu jednu tribinu. Istok najvjerovatnije. Ili Bilino Polje kao zamjenski stadion.

Ali kada i AKO dodje do toga..do tada okrenuti se domacem prvenstvu naravno :thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2015, 23:57

Rijeka je dala plan rekonstrukcije i Uefa je to prihvatila pa su im kako vec kazete progledali kroz prste ali bez plana koji mora biti perfektan nece,njima eto jesu posto im je plan fenomenalan valjda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 11 mar 2015, 07:51

i vi poceli neke fensi arene predlagati, koja prima po 50.000 :think: u ligi gdje dodje od 2 do 5 hiljada ljudi eventualno 10-15 ako je derbi.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 mar 2015, 23:18

pa sta bi trebali napraviti kapacitet od 5 hiljada, da se prilagodjavamo toj manjini

klub napreduje uzlaznom putanjom, smijesi se svjetla buducnost

ja bih najradije jos jedan stadion kapaciteta kao i kosevo, i bez atletske staze, lijepo je vidjeti pun stadion

4R5EN4L8IH
Kontakt:

Post Postao/la 4R5EN4L8IH » 04 jun 2015, 19:02

Pod hitno nam treba jedan moderan stadion da se izgradi na onoj ledini / livadi na Vojničkom polju. Jedno 28.000 - 30.000 sjedećih mjesta natkriven. Da bude u vlasništvu Amidže ili Sarajeva FC-a, a ne Sarajeva grada. I da stolice budu bijele i bordo, a ne zelene ko da smo ekološki klub.

Poviriti u M A Đ A R S K U. Rade sjajne stadione. I da bude u sklopu stadiona džamijica ko što navijači Schalkea imaju kapelicu na AufSchalke Areni. Možda bi mogli ižicati koju marku i od IZBiH onda. Oni ionako imaju na bacanje. Ako ćemo iskreno.

HordasDobrinja
Kontakt:

Post Postao/la HordasDobrinja » 04 jun 2015, 19:11

4R5EN4L8IH je napisao/la:Pod hitno nam treba jedan moderan stadion da se izgradi na onoj ledini / livadi na Vojničkom polju. Jedno 28.000 - 30.000 sjedećih mjesta natkriven. Da bude u vlasništvu Amidže ili Sarajeva FC-a, a ne Sarajeva grada. I da stolice budu bijele i bordo, a ne zelene ko da smo ekološki klub.

Poviriti u M A Đ A R S K U. Rade sjajne stadione. I da bude u sklopu stadiona džamijica ko što navijači Schalkea imaju kapelicu na AufSchalke Areni. Možda bi mogli ižicati koju marku i od IZBiH onda. Oni ionako imaju na bacanje. Ako ćemo iskreno.
Boga ti ne brukaj nas :facepalm:
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo: Stadion

Post Postao/la bordoakapitar » 04 jun 2015, 20:30

4R5EN4L8IH je napisao/la:Pod hitno nam treba jedan moderan stadion da se izgradi na onoj ledini / livadi na Vojničkom polju. Jedno 28.000 - 30.000 sjedećih mjesta natkriven. Da bude u vlasništvu Amidže ili Sarajeva FC-a, a ne Sarajeva grada. I da stolice budu bijele i bordo, a ne zelene ko da smo ekološki klub.

Mogu li otvoriti ijednu stranicu a da ne nadjem tvoju bljuvotinu, yebo te hodza u zicagu! Idi ba u mijadza, nije za tebe sport i sportski forumi... Stidim se ovakvih "navijaca" nase svetinje...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 04 jun 2015, 22:26

HordasDobrinja je napisao/la:

Boga ti ne brukaj nas :facepalm:
Ma pusti ovo je jos jedan Aldin :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 05 jun 2015, 11:06

Svojim ocima sam gledao crteze novog stadiona. Nije ubleha , nije laz...arhitekta Kapidzic je sve nacrtao. Covjek radio i Fahrin toranj. Postoje 3 lokacije za novi stadion i sve 3 su vrlo blizu vec postojeceg Koseva. Ipak , mislim da su jos u pregovorima za koncesiju i da ce za mjesec dana biti ili to ili ce se poceti graditi novi (cca 15 000 stolica , bez altletske staze).

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 jun 2015, 00:18

:urnebes: :urnebes: izvinite raja al ovo mi popravi heftu a ne dan ,a jest lud frajer majko moja
sta kaze uzeti koju marku od IZ :rol: :rol: kralju samo nastavi tako
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 jun 2015, 00:20

rodjenisa je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: izvinite raja al ovo mi popravi heftu a ne dan ,a jest lud frajer majko moja
sta kaze uzeti koju marku od IZ :rol: :rol: kralju samo nastavi tako
Brate, znas da si dobrodosao na svaku nasu temu, ali da si ovom ublehasu vidio ostale postove, ne bi ga podrzavao, vjeruj... POZZ
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 jun 2015, 00:28

Oko izvini ,nemam pojma zivota mi mog sta frajer pise samo sam na prvu pogledao temu ,bi mi zanimljivo reko nesto novo za stadion i to .Al kad procitah ovo odma sam pisno od smjeha ,ocigledno da frajer trola al dzaba ovo me s dzamijom dotuklo
U svakom slucaju sretno vam na svim poljima pa i ovo za stadion da uskoro ABD nikne kakva ljepotica arena u nasem seheru
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 jun 2015, 00:43

rodjenisa je napisao/la:Oko izvini ,nemam pojma zivota mi mog sta frajer pise samo sam na prvu pogledao temu ,bi mi zanimljivo reko nesto novo za stadion i to .Al kad procitah ovo odma sam pisno od smjeha ,ocigledno da frajer trola al dzaba ovo me s dzamijom dotuklo
U svakom slucaju sretno vam na svim poljima pa i ovo za stadion da uskoro ABD nikne kakva ljepotica arena u nasem seheru
Ma sve 5 brate, nemoj mislit da je tebi nesto namijenjeno bilo. Samo mi smetaju njegovi postovi. Tako je predlagao da se u Upravu dovede Fatmir Alispahic jer je patriota, da se na proslavi titule podigne transparent podrske Sejfudinu Tokicu, i slicne moronijade :D
Zato sam napisao, ti si rega forumas i uvijek dobrodosao. Hvala ti, i vama takodje Rodjeni sve najj
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 10 jun 2015, 15:39

ONAJ DAN 30.05 TAN JE IMAO SASTANAK SA HUBIJAROM DIR ZOI 84.
Prezentovan mu je plan ,crtezi i sve ostalo. Reako je da ce brzo poslati svoje misljenje i odgovor

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 10 jun 2015, 17:21

Zoi puno trazi. I u kesu, i u nekim procentima kasnije. A puno je teze napraviti nesto od livade, sami prikljucci, grubi radovi i sl.bi uzeli puno love.
Nemam puno info, al kontam da je ipak prihvatljivihe neka duga koncesija nad AFH, i sredjivanje istog.

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 10 jun 2015, 21:16

AdiFKS je napisao/la:Zoi puno trazi. I u kesu, i u nekim procentima kasnije. A puno je teze napraviti nesto od livade, sami prikljucci, grubi radovi i sl.bi uzeli puno love.
Nemam puno info, al kontam da je ipak prihvatljivihe neka duga koncesija nad AFH, i sredjivanje istog.

Za koncesiju se nisu jos izjasnili a mi vremena nemamo. ZOI bi u ovom slucaju imao oko 20% dionica u novom stadionu ....pred nama je , vidjecemo

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 10 jun 2015, 22:37

Znam otprilike ugrubo tu cijelu pricu. I znam sta se ceka.
Nego intetesuje me sta smatraju pod tih 20% dionica nad stadionom? Popratne prostorije, dio njih...dio od prodanih karata?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, hurem, riki46, rimljanin90, ronaldo99, UltraNorth i 54 gosta.