Postano kroz Forum SportSport.ba app.
12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Dolazim i ja na utakmicu, samo da nekako dodjem do karti. 
Ma i ja sam zadnju protiv Belgije oko 7 usao na stadion i nije uopste bila neka guzva. Tek se poslije formirao red, a i bolje cekati na stadionu nego u reduBelminM23 je napisao/la:Ma moram ući na stadion kad nema gužve, a nekako mi se na kraju ne ulazi, hoću da gledam zagrijavanje izbliza (konačno)Frankie je napisao/la:Ako je od 20:45 tekma, onde se u 18h otvaraju ako se ne varam.BelminM23 je napisao/la:Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
Pukla mi karta, onaj dio što oni sebi uzmu mi je već otkinutAl kontam, jbg, neće valjda bit problem.
Ako nafataš sjever, javi.Goalgetter je napisao/la:Dolazim i ja na utakmicu, samo da nekako dodjem do karti.
Ma najveći red se formira, nakon što bus sa igračima krene iz hotela prema stadinu, e tad svi nagrnu prema stadionu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Moze, gledam sta god da uzmem, samo mi dvije trebaju.BelminM23 je napisao/la:Ako nafataš sjever, javi.Goalgetter je napisao/la:Dolazim i ja na utakmicu, samo da nekako dodjem do karti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.i jesi bio na onom putovanju ?
Ma najveći red se formira, nakon što bus sa igračima krene iz hotela prema stadinu, e tad svi nagrnu prema stadionu.
Krajem juna cu na to, a ovo mi se pruzila prilika jer moram vaditi neke papire u subotu, pa taman dobro dodje da doletim i na tekmu.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bijeli-z ... ina/163974
Malo da se vratimo na utakmicu
Medo: hocemo jedan ovakav i protiv Izraela aBd
Isto vazi i za Hajrovica,Zeca i naravno Vedada
Malo da se vratimo na utakmicu
Medo: hocemo jedan ovakav i protiv Izraela aBd
Isto vazi i za Hajrovica,Zeca i naravno Vedada
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ne može Vedo da je smiri ni na treningu.
Miske
Miske
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da se samocitiram, zbog Misketahurem je napisao/la:MISKE...
sve sam mogao prezaliti i u miru se oprostiti od nasih velicina kao sto su Barbarez, Hasan i dr.,tako ce mi biti i sa Spahom, Edinom... ali Misketa nikad necu moci prezaliti, za mene reprezentacija bez njega nije ista, nekakvu posebnu notu je davao istoj...on mi je uvijek bio poseban, u svakom smislu!
Sad mi ga jos teze gledati na ovim pripremama kada znam da nece igrati...sve me nekakva "nostalgija" hvata![]()
Ocekujem pobjedu, akoBogda. Napokon imamo kondic.trenera i maksimalnu ozbiljnost na treninzima gdje se zna sta ko radi... uz to, mislim da su i igraci svjesni da je ovo zadnji voz na putu za Francusku, do slijedece stanice u Belgiji gdje smiju sebi dozvoliti "presjedanje bez prevelikog kasnjenja", ali zato onda u jednom "vagonu" treba "proputovati Zenicu" (vs.Andora i Wales) i Kipar.
Vjerujem u plasman, dat ce Bog.
GRANDE MISKE
-
SjeverniVjetar
............Begovic..........
Mujdza...Bic...Spahic....Seo
.....Pjanic...Besic...Lulic
..Visca.....................Zec
...............Dzeko
Ovako bih ja,
mada mislim da ce Mesa ovo dole
............Begovic................
Mujdza...Sunjic...Spahic....Seo
.........Pjanic...Besic.............
....Visca.....Medo........Lulic
...............Dzeko
Mujdza...Bic...Spahic....Seo
.....Pjanic...Besic...Lulic
..Visca.....................Zec
...............Dzeko
Ovako bih ja,
mada mislim da ce Mesa ovo dole
............Begovic................
Mujdza...Sunjic...Spahic....Seo
.........Pjanic...Besic.............
....Visca.....Medo........Lulic
...............Dzeko
"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.
"Bijeli" su bili dosta uspješniji, trening se završio njihovom pobjedom, a mrežu Asmira Begovića pogađali su Zec, Ibišević, Hajrović i Medunjanin. Pogodak veznog fudbalera Deportiva bio je pravo remek djelo."
Ovako ih je Mesa danas regrutovao
To vjerovatno nista ne znaci, ali nije mi svejedno kad vidim Avdiju u istoj ekipi sa Dzekom.
"Bijeli" su bili dosta uspješniji, trening se završio njihovom pobjedom, a mrežu Asmira Begovića pogađali su Zec, Ibišević, Hajrović i Medunjanin. Pogodak veznog fudbalera Deportiva bio je pravo remek djelo."
Ovako ih je Mesa danas regrutovao
#15.10.2013 !!!
Avdiju u koji god tim dodijeliš, zagarantovana pušiona.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Avdija mađioničarX31987 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avdija ih glavom kontroliše sve tri.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako se bliži tekma sve više nervoze ima. Samo da ne bude nekih eksperimenata u sastavu, tipa bez beka, stopera, napadača, golmana, igrača, šta ti ga već znam.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Avdija starter sviđalo se to vama ili ne, iz razloga jer Izrael vjerovatno neće ni razmišljati o toj mogućnosti, a onda dolazi Avdija i potez kao protiv Irana, ali ovaj puta nakon starta utakmice a ne nakon primljenog gola.
AVDIJAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!1111
AVDIJAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!1111
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.edoo3 je napisao/la:"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.
Ovako ih je Mesa danas regrutovaoTo vjerovatno nista ne znaci, ali nije mi svejedno kad vidim Avdiju u istoj ekipi sa Dzekom.
Ako ova moja teorija stima, onda je dobro sto je Avdija igrao sa Dzekom
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Ako je tako onda nam se ne piše dobro jer su bijeli pobijediline_znam_ko_sam je napisao/la:Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.edoo3 je napisao/la:"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.
Ovako ih je Mesa danas regrutovaoTo vjerovatno nista ne znaci, ali nije mi svejedno kad vidim Avdiju u istoj ekipi sa Dzekom.
#Salihović
Re: RE: Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Normalno, kad je za bijele igrao gigant Avdija.BozePetra je napisao/la:Ako je tako onda nam se ne piše dobro jer su bijeli pobijediline_znam_ko_sam je napisao/la:Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.edoo3 je napisao/la:"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Odlično zapažanje. Iskreno, ja nisam ni razmišljao, odmah mi se smračilo kada vidjeh Avdiju u Džekinoj ekipi.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.edoo3 je napisao/la:"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
BozePetra je napisao/la:Ako je tako onda nam se ne piše dobro jer su bijeli pobijediline_znam_ko_sam je napisao/la: Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.
To je super, jer to moze samo da pomogne u otklanjanju dileme oko desnog beka/veznog (ukoliko je selektor ima) i Avdija ne bi trebao bbiti u prvih 11.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Umjesto da uigravamo nekoga na poziciji ofanzivnog veznog, kod Bazdarevica "Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu". Kada dodje utakmica svi ce cekati taj zadnji pas koji su uigravali na treninzima ali...
Calcio nastavlja sa glupostima, kakav si ti neiscrpan trolcalcio je napisao/la:Umjesto da uigravamo nekoga na poziciji ofanzivnog veznog, kod Bazdarevica "Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu". Kada dodje utakmica svi ce cekati taj zadnji pas koji su uigravali na treninzima ali...
Reci mi sta je pogresno rekao. Jel to nije upravu?Ibizevic je napisao/la:Calcio nastavlja sa glupostima, kakav si ti neiscrpan trolcalcio je napisao/la:Umjesto da uigravamo nekoga na poziciji ofanzivnog veznog, kod Bazdarevica "Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu". Kada dodje utakmica svi ce cekati taj zadnji pas koji su uigravali na treninzima ali...![]()