Ipak ce utakmice sa Sarajevom odluciti prvaka BiH.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hahahaha ma dobit ce Borac, Rudara u to nemam sumnje, nego ne treba se dizati hajka zbog porazajuveboy je napisao/la:Nista zato, idemo dalje, Onaj gol na pocetku nas je ubio u pojam, a Sloboda se ocigledno umije dobro branit. Realno dosta smo kvalitetniji od Borca i vjerujem u nasu titulu. I povrh svega Borac jos nije dobio Rudara, sve je otvoreno i zavisi od nas ! Forza Zeljo !
Ma ne mora znaciti1921 je napisao/la:Borac vodi 1:0 , Kajkut strijelac![]()
Ipak ce utakmice sa Sarajevom odluciti prvaka BiH.
Meni i dalje nije jasno odakle ovolika sigurnost da ćemo osvojiti titlulu? Prije bih rekao da će je osvojiti Borac.MaliMemo je napisao/la:Mislim da ovaj poraz nece imati nekog veceg utijecaja za osvajanje titule, idemo dalje.
Pirke_TM87 je napisao/la: Ma ne mora znacitiKo garantuje da necemo i Velezu i Leotaru uzeti bod-ove, a isto tako ko garantuje da ce Borac slaviti sve na domacem terenu, kao i mogucnost da oni nekome otkinu bod sa strane
Bitka se nastavlja do samog kraja tako da ce ovo biti tezak ali ako BOG da nas uspjesan put ka onome cemu svi tezimo... TITULA
Amin..AulleTa je napisao/la:Nadam se da ćete uprkos tome što smo vas pobjedili, osvojiti duplu krunu
upo ti nanin hahahaBaja_Zvjerka je napisao/la:Amin..AulleTa je napisao/la:Nadam se da ćete uprkos tome što smo vas pobjedili, osvojiti duplu krunu
majke mi momak nerviras me,a vjerovatno i vecinu ovdje,tako ti je bolje da vise ne stavljas postove! poraz znaci prestanak podrske,TO MOZDA KOD TEBE AL KOD NAS VJERNIH NIKAD!!! ZATO U SUBOTU SVI NA GRBAVICU!! MOMCIMA TREBA PODRSKA!!!!suntu jeu je napisao/la:Meni i dalje nije jasno odakle ovolika sigurnost da ćemo osvojiti titlulu? Prije bih rekao da će je osvojiti Borac.MaliMemo je napisao/la:Mislim da ovaj poraz nece imati nekog veceg utijecaja za osvajanje titule, idemo dalje.
Pirke_TM87 je napisao/la: Ma ne mora znacitiKo garantuje da necemo i Velezu i Leotaru uzeti bod-ove, a isto tako ko garantuje da ce Borac slaviti sve na domacem terenu, kao i mogucnost da oni nekome otkinu bod sa strane
Bitka se nastavlja do samog kraja tako da ce ovo biti tezak ali ako BOG da nas uspjesan put ka onome cemu svi tezimo... TITULA
Ko nam garantuje da Široki ili Sarajevo neće naredati sve pobjede i tako osvojiti titulu?
ma ovo je neki debil ignorisite gadizda22 je napisao/la:majke mi momak nerviras me,a vjerovatno i vecinu ovdje,tako ti je bolje da vise ne stavljas postove! poraz znaci prestanak podrske,TO MOZDA KOD TEBE AL KOD NAS VJERNIH NIKAD!!! ZATO U SUBOTU SVI NA GRBAVICU!! MOMCIMA TREBA PODRSKA!!!!suntu jeu je napisao/la:Meni i dalje nije jasno odakle ovolika sigurnost da ćemo osvojiti titlulu? Prije bih rekao da će je osvojiti Borac.MaliMemo je napisao/la:Mislim da ovaj poraz nece imati nekog veceg utijecaja za osvajanje titule, idemo dalje.
Ko nam garantuje da Široki ili Sarajevo neće naredati sve pobjede i tako osvojiti titulu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.