Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Odlicna generacija, mogli bi odigrati i dobro na SP-u. Samo, SP se igra od 17. oktobra do 8. novembra, a tada se u isto vrijeme igra revanš prvog kola za prvake (21. oktobar) i prva utakmica drugog kola za prvake (4. novembar), odnosno 3. (20.-21. oktobar) i 4. (3.-4. novembar) kolo koji igraju na Champions League path pa se treba obratiti paznja.
@bagrcavi

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
nesto mi naupade ako Borac se ujedini sa Krupom kao što je bilo govora i slijedece sezone nastave igrati u prvoj ligi rebulike, sta ce biti PLBiH? hoče li onda Mladost ostati u ligi ili če biti iga sa 15 klubova?
Vjerovatno bi bile malverzacije kao i onomad kada je Novi Pazar ušao u JSL. Po pravilniku stvarno ne znam šta se tu radi, nisam proučavao, ali bojim se da bi u tom slučaju Borac nastavio pod imenom Borac (sa nekim dodatkom), u PL, a Krupa bi bi išla u beton ligu.Bistrik je napisao/la:nesto mi naupade ako Borac se ujedini sa Krupom kao što je bilo govora i slijedece sezone nastave igrati u prvoj ligi rebulike, sta ce biti PLBiH? hoče li onda Mladost ostati u ligi ili če biti iga sa 15 klubova?
Ove lige od federacije i r.srbske terba pod hitno rasformirat. Od 8 utakmica 6 namjesteno, u federaciji ja mislim da je u r.s. Još gore, čemu služi takav nogomet , pa nemože se igrat namještene utakmice i očekivat napredak mladih igrača... Ako ligu skrate na 12 treba i ove dvije ujedinit u jednu 12 a ostale ne se igraju po područima inače neće bit igrača ni za Neretvu iz Čeljeva a kamo li za premier ligu.
I samo jako...
I samo jako...
I have a dream
Sloboda i Čelik na godinu za Evropu.
Velež za opstanak.

Velež za opstanak.

Sutra cemo vidjeti ko nam se vraca u ligu !
Federacija: Mladost/Gosk
RS: Rudar/Leotar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U Federaciji se bore dva kluba koji dolaze iz naseljenih mjesta sa po 2500 stanovnikaElegant je napisao/la:Sutra cemo vidjeti ko nam se vraca u ligu !
RS je mnogo bolji ove sezone po ovom pitanju, Trebinje sa 25000 i Prijedor sa 32000 stanovnika.
- bordoakapitar
Pasa moj, debelo si fulio za Prijedor jer Prijedor ima preko 100000 stanovnika...
- Aerodromsko
- Kontakt:
Ima oko 100K ali nebitno sada..
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Ovo 32 000 je baš taj haj da kažem urbani dio grada ako se ne varam. A oko 100 000 je sve što potpada pod teritoriju grada Prijedora a okolnim selima. Isto tako i trebinje je 25 000 taj "centar", a oko 32 000 je cijela teritorija grada Trebinja.
Opcina ima 97500 stanovnika, naseljeno mjesto ima 32000 prema preliminarnim podacima popisa iz 2013.bordoakapitar je napisao/la:Pasa moj, debelo si fulio za Prijedor jer Prijedor ima preko 100000 stanovnika...
- bordoakapitar
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma u dure je brate... Poznajem prilicno taj grad, jer mi je zena iz Prijedora. Tamo se moze fino igrati a sredili su dosta i stadion tako da bi mi bilo drago da Rudar udje u PL.AnelZ je napisao/la:Opcina ima 97500 stanovnika, naseljeno mjesto ima 32000 prema preliminarnim podacima popisa iz 2013.bordoakapitar je napisao/la:Pasa moj, debelo si fulio za Prijedor jer Prijedor ima preko 100000 stanovnika...ne mozemo Omarsku, Kozarac, Gornji Jelovac, Cikote i Ljubiju brojati kao grad, mozemo kao neko vecu metro regiju grada Prijedora.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Definitivno, mnogo pozeljniji klub nego Mladost V.O.bordoakapitar je napisao/la:Ma u dure je brate... Poznajem prilicno taj grad, jer mi je zena iz Prijedora. Tamo se moze fino igrati a sredili su dosta i stadion tako da bi mi bilo drago da Rudar udje u PL.AnelZ je napisao/la:Opcina ima 97500 stanovnika, naseljeno mjesto ima 32000 prema preliminarnim podacima popisa iz 2013.bordoakapitar je napisao/la:Pasa moj, debelo si fulio za Prijedor jer Prijedor ima preko 100000 stanovnika...ne mozemo Omarsku, Kozarac, Gornji Jelovac, Cikote i Ljubiju brojati kao grad, mozemo kao neko vecu metro regiju grada Prijedora.
Znam da je Gosk nepoželjan maximalno. Odeš na gostovanje i učiš kišnu dovu koliko ljudi nemaju vode za piće + kampujes 2 puta dok ih nađeš dole.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Gosk je ok, oni igraju na finjaka, lagano. Bolji od Tuzle, tamo su primitivci, jeftina prica davnih vremena.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
E decko moj nemas ti pojma u GOSKU je najveca fudbalska banda ikad zabiljazena ljudi bi prodali mater svoju za 2 markeUltrasNotRed je napisao/la:Gosk je ok, oni igraju na finjaka, lagano. Bolji od Tuzle, tamo su primitivci, jeftina prica davnih vremena.
Djecak mali kompleksi te deru prema TuzliUltrasNotRed je napisao/la:Gosk je ok, oni igraju na finjaka, lagano. Bolji od Tuzle, tamo su primitivci, jeftina prica davnih vremena.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ovakvi 'mamci' nikada neće ostariti. 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Opusti se ultrasu strasni...prsnut ces od muke i Tuzle kompleksas..doduse,mos mislit iz kakve vukojebine i sam moras bit da u isti kos stavis tz i ovu kasabu...UltrasNotRed je napisao/la:Gosk je ok, oni igraju na finjaka, lagano. Bolji od Tuzle, tamo su primitivci, jeftina prica davnih vremena.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.