FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
@super nema veze
haj valjda budu iznenadjenje, nismo odavno nekog stopera izbacili iz omladinskog
haj valjda budu iznenadjenje, nismo odavno nekog stopera izbacili iz omladinskog
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@aco do kada mi je embargo
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Re: RE: Re: FK Željezničar
ajmo malo realno sad drug,nije da pametujem ali priznaj da je i ova uprava neozbiljno usla u ovu zadnju polusezonu,i da nije ove djece bilo koja su ih vadila,zamisli da se nisu ova djeca snasla i da se desilo ono najgore,sta bi sad bilo ?DANDY je napisao/la:Zat ova polusezona nije dokaz da im se treba vjerovati.Oda je moze se neko slagati ili ne slagati,pogodio sa pojacanjima.Eh sad sto ih ke dobio malo kasno to je druga stvar.delinjo je napisao/la:nazalost drug toliko smo izvarani u zadnje vrijeme da je tesko ljudima da vjeruju viseDANDY je napisao/la:Po ko zna koji put cu ponoviti.Hajmo imati malo vise povjerenja u strucni stab i ljude u klubu.Svima ce Nam biti bolje.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kemo Osmanković, Adnan Alihodžić i Ćubara. Ne znam koja dvojica će biti priključena, ali je Ćubara stigao iz Olimpica, a za njih j već igrao za prvi tim i to na Koševu 1:1 kad su igrali sa mlađahnom ekipom, kad je Zeba zabio.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Slazem se ali moras shvatiti da su i ostavljeni na cjedilu od strane onoga koji je i zapoceo ovsaj proces.Pravi potez ove uprave je dovodjenje Ode na mjesto sefa strucnog staba.Zamisli samo sta bi bilo i gdje bi bili da je Mema ostao sef.A svi dobro znamo ko je smjenio Adzema i ko je postavio Memu.delinjo je napisao/la:ajmo malo realno sad drug,nije da pametujem ali priznaj da je i ova uprava neozbiljno usla u ovu zadnju polusezonu,i da nije ove djece bilo koja su ih vadila,zamisli da se nisu ova djeca snasla i da se desilo ono najgore,sta bi sad bilo ?DANDY je napisao/la:Zat ova polusezona nije dokaz da im se treba vjerovati.Oda je moze se neko slagati ili ne slagati,pogodio sa pojacanjima.Eh sad sto ih ke dobio malo kasno to je druga stvar.delinjo je napisao/la: nazalost drug toliko smo izvarani u zadnje vrijeme da je tesko ljudima da vjeruju vise
Alihodzic i Cubara su izlazno godiste(96.). Osmankovic ostaje u juniorima(97.).
Hajmo pokazati malo vise postovanja prema igracima koji su igrali za nas klub a iz raznoraznih razloga odlaze. Ovdje prije svega mislim na Eldara. Jasno je da Eldar nije klasa,da nas je znao sekirati...ali mu se ne moze osporiti zalaganje i neke dobre utakmice. Obradovao nas je nekim vrlo vaznim golovima. Bio je dio naseg tima i zasluzuje postovanje. Kao i ostali.
Nadam se da nasi imaju plan kad je Eldarova pozicija u pitanju.
Hajmo pokazati malo vise postovanja prema igracima koji su igrali za nas klub a iz raznoraznih razloga odlaze. Ovdje prije svega mislim na Eldara. Jasno je da Eldar nije klasa,da nas je znao sekirati...ali mu se ne moze osporiti zalaganje i neke dobre utakmice. Obradovao nas je nekim vrlo vaznim golovima. Bio je dio naseg tima i zasluzuje postovanje. Kao i ostali.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
pa zato hocu da ti kazem niti smrde niti mirisu,imali su dosta srece kada zasluze nase povjerenje,svi cemo to prihvatiti ja prvi konacno zelim upravu kojoj mogu vjerovati,nase je da idemo na utakmice kupimo kartu,godisnju,ali evo i primjer marketinga sve nekako ide sporo i tromoDANDY je napisao/la:Slazem se ali moras shvatiti da su i ostavljeni na cjedilu od strane onoga koji je i zapoceo ovsaj proces.Pravi potez ove uprave je dovodjenje Ode na mjesto sefa strucnog staba.Zamisli samo sta bi bilo i gdje bi bili da je Mema ostao sef.A svi dobro znamo ko je smjenio Adzema i ko je postavio Memu.delinjo je napisao/la:ajmo malo realno sad drug,nije da pametujem ali priznaj da je i ova uprava neozbiljno usla u ovu zadnju polusezonu,i da nije ove djece bilo koja su ih vadila,zamisli da se nisu ova djeca snasla i da se desilo ono najgore,sta bi sad bilo ?DANDY je napisao/la: Zat ova polusezona nije dokaz da im se treba vjerovati.Oda je moze se neko slagati ili ne slagati,pogodio sa pojacanjima.Eh sad sto ih ke dobio malo kasno to je druga stvar.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ćubara je 97 godiste i on ima pravo da igra i u narednoj sezoni za juniore.A slazem se da ne treba pljuvati po Eldaru.Momak se borio u svakoj tekmi koju je igrao za nas tim.Znao je i grijesiti, ali sto kaze@champion1921 kao jedan od nezamjenjivih igraca u ovoj polusezoni je zasluzan za ovako sjajnu nasu polusezonu.Ja mu zelim srecu u nastavku karijereFKZ1921 je napisao/la:Alihodzic i Cubara su izlazno godiste(96.). Osmankovic ostaje u juniorima(97.).
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Cubara je 97.FKZ1921 je napisao/la:Alihodzic i Cubara su izlazno godiste(96.). Osmankovic ostaje u juniorima(97.).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Bez obzira koji je igrac u pitanju ne treba govoriti ruzno o njemu. Evo jedan mali osvrt/usporedba. Zasto ne bi o Varei pricali negativno (kada sam cuo da ce kod nas niko sretniji od mene, ali me totalno razocarao) jer je sigurno imao vise primanja od Eldara, a nije odigrao utakmicu kako treba za nas. Najlakse je po svome udariti. Eldar ako nije htio da produzi ugovor ili sta vec zelim mu sve najbolje u nastavku karijere, kao i svim drugim igracima koji su nosili, pošteno, naš dres. Mi tu ne mozemo puno toga promjeniti osim dostojanstveno pozeliti srecu njima.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Neki dan smo o generalnom raspravljali.Jbg tesko je naci nekoga ko ce ti dati pola milina km za reklamu pred milju i po ljudi.Do nas je najvise.I 100% si u pravu kada kazes da trebamo dolaziti na utakmice i kupovati karte.
- super
- Kontakt:
mogu li onda ban stalni da dobijem ako nemogu pp nazad dobiti,to je moja volja,trazim da me trajno udaljite ako mozealeksandar_veliki je napisao/la:Nije ti embargo, podijelis na forumu s rajom informacije koje imas. Malo je cirkus ono sa pp...super je napisao/la:@aco do kada mi je embargo
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Neka te ba sta si zahorozo polakosuper je napisao/la:mogu li onda ban stalni da dobijem ako nemogu pp nazad dobiti,to je moja volja,trazim da me trajno udaljite ako moze
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@super neka te bolan, vratit ce ti pp ali ne spominji ga na forumu neka ti se jave na isit ako zele detalje nekih informacija.
A ti ko i prije samo na forumu napisi sta ima novo ili ako se sta sprema u klubu. Malo si se sam ukopao kad si javno rekao za onu lisu na pp, pa svi navalili.
A ti ko i prije samo na forumu napisi sta ima novo ili ako se sta sprema u klubu. Malo si se sam ukopao kad si javno rekao za onu lisu na pp, pa svi navalili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- super
- Kontakt:
ja ocekujem jos 3-4 igraca sa strane,uz ove nase juniore.........JURIS
- super
- Kontakt:
OCEKUJEM,BEKA,KRILO,ZADNJEG VEZNOG I SPICA
neka te s rajom i ne pravi cirkus 
Trebas reci desnog beka, lijevo krilo, zadnjeg veznog i spica klasicnog centarfora.super je napisao/la:OCEKUJEM,BEKA,KRILO,ZADNJEG VEZNOG I SPICA
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- super
- Kontakt:
HVALA STO ME ISPRAVLJASpile87 je napisao/la:Trebas reci desnog beka, lijevo krilo, zadnjeg veznog i spica klasicnog centarfora.super je napisao/la:OCEKUJEM,BEKA,KRILO,ZADNJEG VEZNOG I SPICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.