Slusamo ovo nazalost vec tri dana, al' dokle god ima mrva nade da ga Berlusconi ipak odbije, ja cu se nadati. Mislim, u sustini je on isti vrag kao i Donadoni/Sarri/Montela tako da bih i prebolio Mihu ako bi bilo par dobrih pojacanja, pa onda pucati na Ancelotija i Contea naredne godine (ugovor od dvije godine govori da ga se ne misli imati na duze staze vec da je tu privremeno). Al' svejedno. sve mi to nerealno izgleda u ovom trenutku, bas smo ostali posrani na kraju nakon svih onih obecanja.
Ma sta oni muxa znaju, pola ih veze nema ni ko je on, samo vidjeli da je imao neki lafo dobar rezultat sa Sampdoriom (ironija je sto igracki nisu puno losiji od nas), pa su odmah svi za njega. Dovoljno je vidjeti sta fanovi iz ex yu govore, oni koji se ustvari poznaju u njegov rad, bar 90% njih je protiv.
Ma ustvari sta me briga, nek' rade sta hoce, al' sta posiju to ce i znjeti, a to su ogromni financijski gubitci zbog neigranja u Evropi, bojkot fanova, poluprazan stadion, pa ako im je to u cilju, onda super.
A ni ovo sa ludim Mihajlovicem nece uspjeti 99%, al' isto tako neka se udaraju u glavu nakon sto ce na platnoj listi imati i treceg trenera pored Pippa i Seedorfa, pa se mozda naredni put zapitaju koga ce na klupu.