FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 05 jun 2015, 15:39

joj super, gdje ces bolan.

hahahahahaha
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jun 2015, 15:39

Treba ih platit bolje receno, valjda ima jeftiniji po PL.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 05 jun 2015, 15:40

Niko kome ističe ugovor neće produžiti. Neka me super ispravi ako je drugačije..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 05 jun 2015, 15:41

tm8782 je napisao/la:Bez obzira koji je igrac u pitanju ne treba govoriti ruzno o njemu. Evo jedan mali osvrt/usporedba. Zasto ne bi o Varei pricali negativno (kada sam cuo da ce kod nas niko sretniji od mene, ali me totalno razocarao) jer je sigurno imao vise primanja od Eldara, a nije odigrao utakmicu kako treba za nas. Najlakse je po svome udariti. Eldar ako nije htio da produzi ugovor ili sta vec zelim mu sve najbolje u nastavku karijere, kao i svim drugim igracima koji su nosili, pošteno, naš dres. Mi tu ne mozemo puno toga promjeniti osim dostojanstveno pozeliti srecu njima.
U potpunosti se slazem sa ovim tvojim razmisljanjem, covjek je igrao citavu sezonu borio se koliko je mogao i znao, i nema se puno prigovoriti. Varea je bio kako je sezona odmicala sve gori i gori i pored najbolje volje nas navijaca nije zadovoljio. Ja sam puno vise ocekivao od njega i nadao se da ce biti jedan od boljih stranaca koji je igrao u Zelji.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 05 jun 2015, 15:42

shzna je napisao/la:Niko kome ističe ugovor neće produžiti. Neka me super ispravi ako je drugačije..
to ostavimo upravi i nemojte letiti sa tim osjetljivim stvarima,uprava se zaista trudi da napravi prave stvari za klub i tu im skidam kapu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 jun 2015, 15:54

super je napisao/la:
shzna je napisao/la:Niko kome ističe ugovor neće produžiti. Neka me super ispravi ako je drugačije..
to ostavimo upravi i nemojte letiti sa tim osjetljivim stvarima,uprava se zaista trudi da napravi prave stvari za klub i tu im skidam kapu
nek izmijene da moze biti jedan vlasnik i da posjeduje 51% pa da krenemo naprijed... kad se vec trude
nece niko da ulozi 20 miliona a da ne bude vlasnik...

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 05 jun 2015, 15:54

Najlakse je nase popljuvati i to je donekle razumljivo. Varea nam nista i ne znaci, nije se pokazao i to je sve. Eldara su mnogi gledali dok je jos kao klinac trenirao u Zelji, pa je onda otisao, pa lutao nasim terenima, dok se nije konacno vratio u svoje jato. Jednostavno raja drukacije dozivljava nase igrace od ovih sa strane. Mi ako smo do jucer u juniorima gledali Sadikovica ili Memiju, osjecamo da su nasi, sto oni realno i jesu, i mozda iz nekih prevelikih ocekivanja odmah se na njih okomimo. Ipak, ovi sada momci stvarno ginu na terenu vise od onih ranije (Svraka, Jamak, Benjo...) i trebamo im biti zahvalni na tome.

Sto se tice naseg novog igraca ja sam zadovoljan. Pratio sam nekoliko utakmica Veleza i stvarno je nezgodan igrac za cuvanje. Posebno ce znaciti na dobrim terenima, jer je tehnicki izuzetno jak, a ni trkacki nije toliko los. Potreban nam je takav tip igraca, neko ko ce imati rijesenje na bunker protivnika, zna dobro povuci loptu, uvijek ima rijesenje. Kreativan i opasan iz drugog plana.

Odovic zna sta mu treba, i pokazao je to ranije dovodjenjem Kokota i Djelmica, i ciljano bira igrace. Sigurno je vec doveo profil igraca koji nam je nedostajao u nekim utakmicama. Sada treba popuniti ostale rupe u timu i dobro se spremiti. Kako god, nadam se da ce se djelovati brzo i odlucno da sto spremnije docekamo narednu sezonu, da svi prodju pripreme zajedno da ne bude kondicionih i zdravstvenih problema.

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 05 jun 2015, 16:07

jug-onostalgicar je napisao/la:
super je napisao/la:
nek izmijene da moze biti jedan vlasnik i da posjeduje 51% pa da krenemo naprijed... kad se vec trude
nece niko da ulozi 20 miliona a da ne bude vlasnik...
Jedan mali savjet.Procitaj malo statut pa ti mozda neke stvari budu jasnije......
:roll:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 jun 2015, 16:19

Schwarz je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Alihodzic i Cubara su izlazno godiste(96.). Osmankovic ostaje u juniorima(97.).
Hajmo pokazati malo vise postovanja prema igracima koji su igrali za nas klub a iz raznoraznih razloga odlaze. Ovdje prije svega mislim na Eldara. Jasno je da Eldar nije klasa,da nas je znao sekirati...ali mu se ne moze osporiti zalaganje i neke dobre utakmice. Obradovao nas je nekim vrlo vaznim golovima. Bio je dio naseg tima i zasluzuje postovanje. Kao i ostali.
Nadam se da nasi imaju plan kad je Eldarova pozicija u pitanju.
Ćubara je 97 godiste i on ima pravo da igra i u narednoj sezoni za juniore.A slazem se da ne treba pljuvati po Eldaru.Momak se borio u svakoj tekmi koju je igrao za nas tim.Znao je i grijesiti, ali sto kaze@champion1921 kao jedan od nezamjenjivih igraca u ovoj polusezoni je zasluzan za ovako sjajnu nasu polusezonu.Ja mu zelim srecu u nastavku karijere
A jel 97.? To mi je drago,mislio sam da izlazi iz juniora. To je jako bitno. U tom slucaju on stvarno ima vremena da napreduje.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 05 jun 2015, 16:22

Poz,
poslije nekoliko stotina odgledanih utakmica red je dosao da se i koja riječ razmjeni :-)
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 jun 2015, 16:26

Ćubara će biti mašina, gledao sam nekoliko njegovih utakmica. ;)

Nadam se da će naši uspjeti produžiti sa Stanićem jer je on napredovao bio kao i Kvesa, a imao je lakšu povredu nego on i prije će vjerovatno biti onaj stari. Ostali svi mogu ići, što se mene tiče. Baš ta 4 igrača (DB, DMF, LF i CF) uz ovog Jankovića su nama izuzetno potrebna i sa njima bi bili strašno dobra ekipa sa ovim svim momcima što će sljedeće godine razvaljivati jer su ove dobili potrebno iskustvo (Amir H. Dado S. Kerim M. a pogotovo Dženis Dženis koji će biti ubica kao i Baja ove sezone koji će se btw. nadam se fino prodati, pa nek' nađe još bolju ekipu i nek' postane standardni član reprezentacije, jer on i Armin H. su naša nova 2 Edina DŽ.) :mrgreen: :opaopa: :bih:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 05 jun 2015, 16:33

Baja_Zvjerka je napisao/la: Nadam se da će naši uspjeti produžiti sa Stanićem
On je zakuhao pravo sa Gredićem, bar po (dez)informacijama koje ja imam..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 05 jun 2015, 16:35

Vozdra raja, sretan Zubandan :D pratim forum odavno, pa hajd kontam da i ja koju progovorim. Inace vidim nepoznanica su vecini raje ovi nasi omladinci, a pratim ih par godina pa sam malo i upucen i napisat cu po koju rijec o tim momcima

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 05 jun 2015, 16:36

aleksandar_veliki je napisao/la:
Minjore je napisao/la:To je to. Recimo zasto Antolovicu davati platu 5200 km kad to mozes podijelitu na dva veca talenta od njega, a usput nasu djecu, Kjosevskog i Cutahiju. Tako je za sve igrace. Npr Vareinu platu podijelis na Amira i Dzenisa. Jankovic ne trazi nista enormno i kako sam cuo od ljudi bliskih klubu nije bilo puno prohtjeva i lahko smo se dogovorili s Jankovicem. Mislim da bi uz Zolja i Zakarica imali ekipu da se ravnopravno bori za prva tri mjesta iducu sezonu. Steta za onog Filipovica iz Drine, momak je relativno mlad i ima odlican "smek" za gol, dobro bi nam dosao zbog sirine klupe..
Janković je solidan igrac, mogao bi biti pojacanje, no zavisi od toga kako ce se prilagoditi. Uz duzno postovanje Velezu, nije isto igrati u dresu Rodjenih i Zeljeznicara. Jedan klub mu je nudio 40.000 KM za godinu, naravno zajedno s lovom na ruke, no Zeljina ponuda je bila dobro veca, tako da nije on bas jeftin...
Mislim da plata od oko 3500km nije neka pljacka.. Na ruke je sigurno dobio manje nego sto su neki prethodnih godina trazili.. Sad je na njemu da to opravda.. Mene zivo interesuje DMF , gdje ga iskopati :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 jun 2015, 16:37

EdisMulalic je napisao/la:Vozdra raja, sretan Zubandan :D pratim forum odavno, pa hajd kontam da i ja koju progovorim. Inace vidim nepoznanica su vecini raje ovi nasi omladinci, a pratim ih par godina pa sam malo i upucen i napisat cu po koju rijec o tim momcima
Vozdra care
pa normalno da si pratio te omladince kad si im trener bio :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jun 2015, 16:41

prošle godine kad je i ćubara igrao protiv pitara bila je priča da su počela tri (tada) kadeta, i valjda je on jedan od tih, što bi značilo da je '97.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jun 2015, 16:47

super je napisao/la:HVALA STO ME ISPRAVLJAS :D ,kad pijemo kafu(sorry poslao bih ti ovo drugo na pp al nemogu) ;)
odgovorio bi ti na pp ali to kod tebe ne radi kafu pijemo kad malo budem imao vremena :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 05 jun 2015, 16:47

ChWilla je napisao/la:prošle godine kad je i ćubara igrao protiv pitara bila je priča da su počela tri (tada) kadeta, i valjda je on jedan od tih, što bi značilo da je '97.
slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 jun 2015, 16:50

EdisMulalic je napisao/la:Vozdra raja, sretan Zubandan :D pratim forum odavno, pa hajd kontam da i ja koju progovorim. Inace vidim nepoznanica su vecini raje ovi nasi omladinci, a pratim ih par godina pa sam malo i upucen i napisat cu po koju rijec o tim momcima
Dobro dosao.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 05 jun 2015, 17:05

Željooooo je napisao/la:
Vozdra care
pa normalno da si pratio te omladince kad si im trener bio :mrgreen:
Sablja de nam reci ko je dobar od omladinaca? :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Bumbaclat, GrbavicaHrammm, mavi, Plavi74 i 61 gost.