Svi mi znamo da je on "bolji" igrač ali on tako ne igra i ne pokazuje to. Ne možeš ga u ovakvoj utakmici ubaciti u igru i moliti Boga da odigra kako zna, a dugo nije odigrao dobru utakmicu.Chinaglia je napisao/la:kakav Višća, bolan, nadam se da Meša ne razmišlja kao viHajrović sa ovakvom sezonom iza sebe je bolji igrač od njega, a kad bi igrao redovno, bio bi dva puta bolji igrač od njega! vidjeli ste protiv Austrije ..
12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Chinaglia opet dominira sa svojim znanjem.
Visca mora bit u prvih 11, Hajrovic sa druge strane nema sta trazit u prvih 11. Moze da udje sa klupe i ako mu neki udarac iz daljine slucajno udje, super. Lik nije odradio 90 minuta citavu sezonu ja mislim.
Visca mora bit u prvih 11, Hajrovic sa druge strane nema sta trazit u prvih 11. Moze da udje sa klupe i ako mu neki udarac iz daljine slucajno udje, super. Lik nije odradio 90 minuta citavu sezonu ja mislim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovaj igra u turskoj... Liga koja sluzi igracima za smrt karijere, uglavnom zadnji ugovor prije penzije ili Katara..
Visca na nekom drugom nivou nema sta trazit. Momak je fizicki brutalno los... ne moze sve na brzinu..
Visca na nekom drugom nivou nema sta trazit. Momak je fizicki brutalno los... ne moze sve na brzinu..
Ne bi bilo fer prema Višći da ga se stavi na klupu pored dobre forme. Plus što je dešnjak i ne mora ulaziti u sredinu da bi šutirao ili dao dobar pas. Mada nikad se ne zna, može Meša izvesti neku formaciju koju niko nije očekivao.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kad bi igrao redovno... Pa sto ne igra? Nije igrao redovno u Turksoj, ne igra u Njemackoj. Visca gdje je god igrao bio je nezamjenjiv. Trenutno je bolji, efikasniji i korisniji za ekipu od Hajrovica. Izet takodje nije los, u svako doba moze nesto napraviti, ima heben sut, ali nama na toj poziciji trebo neko ko ce biti koristan tokom 90 minuta a ne neko ko ce biti beskoristan i mozda, mozda jednom bljesnuti... a mozda i ne.
Hajrovic nije sastavio dvije utakmice u toj ligi za smrt karijere.Amarinho je napisao/la:Ovaj igra u turskoj... Liga koja sluzi igracima za smrt karijere, uglavnom zadnji ugovor prije penzije ili Katara..
Višća nema kvalitet, tu sva priča završava, on u najboljem slučaju može biti rezerva u repki, meni nikad ne bi igrao ispred Hajrovića, makar ovaj bio rezerva u Werderu .. al' ajde, neka igra Višća, doći će vam iz dupeta u glavu, prije ili poslijenele-BHF je napisao/la:Svi mi znamo da je on "bolji" igrač ali on tako ne igra i ne pokazuje to. Ne možeš ga u ovakvoj utakmici ubaciti u igru i moliti Boga da odigra kako zna, a dugo nije odigrao dobru utakmicu.Chinaglia je napisao/la:kakav Višća, bolan, nadam se da Meša ne razmišlja kao viHajrović sa ovakvom sezonom iza sebe je bolji igrač od njega, a kad bi igrao redovno, bio bi dva puta bolji igrač od njega! vidjeli ste protiv Austrije ..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mozda Mesa uradi kao sto sam ja napisao prije neki dan, stavi Lulica u sredinu tako da na krilima bude mjesta i za Viscu i za Izeta.
Na sredini Lulic, Besic, Pjanic, ispred njih Visca, Dzeko i Hajrovic. To bi bilo 4-3-3. Medunjanin u tom slucaju ispada.
Na sredini Lulic, Besic, Pjanic, ispred njih Visca, Dzeko i Hajrovic. To bi bilo 4-3-3. Medunjanin u tom slucaju ispada.
Re: RE: Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Slazem se, Visca bi bio dobar sa klupe gdje bi zadnjih 20-ak minuta unio dosta svjezine, jer je rastrcan i dobar je i kad se ganja rezultat a i kad se brani.Chinaglia je napisao/la:Višća nema kvalitet, tu sva priča završava, on u najboljem slučaju može biti rezerva u repki, meni nikad ne bi igrao ispred Hajrovića, makar ovaj bio rezerva u Werderu .. al' ajde, neka igra Višća, doći će vam iz dupeta u glavu, prije ili poslijenele-BHF je napisao/la:Svi mi znamo da je on "bolji" igrač ali on tako ne igra i ne pokazuje to. Ne možeš ga u ovakvoj utakmici ubaciti u igru i moliti Boga da odigra kako zna, a dugo nije odigrao dobru utakmicu.Chinaglia je napisao/la:kakav Višća, bolan, nadam se da Meša ne razmišlja kao viHajrović sa ovakvom sezonom iza sebe je bolji igrač od njega, a kad bi igrao redovno, bio bi dva puta bolji igrač od njega! vidjeli ste protiv Austrije ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Hajrovic vs. Visca vam je isto kao Dzeko vs. Ibisevic, i tu sva prica zavrsava!
Dzeko taman kada bi cijelu sezonu presjedio na klupi bit ce uvijek ispred Vede (u najboljoj formi) jer je u svakom trenutku klasa za istog...takav je slucaj i sa Izetom i Viscom: dribling, sut, pas, centarsut, itd...pa cak mislim da Visca uopce nije brzi od Izeta, a pogotovo nije brz kao sto to neki pokusavaju ovdje predstaviti, (pomislio bi covjek da je theo walcot)...brz je jednako kao i Vrsajevic...mozda samo malo okretniji od Hajrovica jer je sitniji ali to nam nista ni ne znaci...
Volio bih da predje u jacu ligu pa da i on ojaca u svakom smislu...
U svakom slucaju jako dobar i zahvalan igrac, pogotovo kada udje s klupe zadnjih 15 minuta a protivnicki stoperi izmoreni...
Mozda ga Meša i stavi u prvih 11, nista protiv ne bih imao jer ima sjajnu sezonu iza sebe i sigurno bi htio da se pokaze u najboljem svjetlu, ali moj izbor je ipak Hajrovic...
Miske nam mnogo fali, ali sta cemo, moramo to krpiti s Medunjaninom, a mozda i Pjanicem koji je u zadnjih par tekmi u Romi znao odigrati nesto ofanzivnije...nek se on i medo rotiraju u toku tekme.
Mislim da ce ovaj sastav izvesti, eventualno Sunjic umjesto Bice, i Visca ili Zec umjesto Izeta, prije Visca nego Zec, jer ne smijemo srljati:
........................................Beg........................................
Mujdza.............Bicakcic....................Spahic..............Kolasinac
........................Pjanic..................Besic.............................
..................................Medo............................................
Hajrovic.................................................................Lulic...
...................................Dzeko..........................................
Dzeko taman kada bi cijelu sezonu presjedio na klupi bit ce uvijek ispred Vede (u najboljoj formi) jer je u svakom trenutku klasa za istog...takav je slucaj i sa Izetom i Viscom: dribling, sut, pas, centarsut, itd...pa cak mislim da Visca uopce nije brzi od Izeta, a pogotovo nije brz kao sto to neki pokusavaju ovdje predstaviti, (pomislio bi covjek da je theo walcot)...brz je jednako kao i Vrsajevic...mozda samo malo okretniji od Hajrovica jer je sitniji ali to nam nista ni ne znaci...
U svakom slucaju jako dobar i zahvalan igrac, pogotovo kada udje s klupe zadnjih 15 minuta a protivnicki stoperi izmoreni...
Mozda ga Meša i stavi u prvih 11, nista protiv ne bih imao jer ima sjajnu sezonu iza sebe i sigurno bi htio da se pokaze u najboljem svjetlu, ali moj izbor je ipak Hajrovic...
Miske nam mnogo fali, ali sta cemo, moramo to krpiti s Medunjaninom, a mozda i Pjanicem koji je u zadnjih par tekmi u Romi znao odigrati nesto ofanzivnije...nek se on i medo rotiraju u toku tekme.
Mislim da ce ovaj sastav izvesti, eventualno Sunjic umjesto Bice, i Visca ili Zec umjesto Izeta, prije Visca nego Zec, jer ne smijemo srljati:
........................................Beg........................................
........................Pjanic..................Besic.............................
..................................Medo............................................
Hajrovic.................................................................Lulic...
...................................Dzeko..........................................
Hajrovic je nas najprovikaniji igrac. Covjek koji nista nije pokazao u karijeri.
Kad vidis Misimovic zaigra.SalePD je napisao/la:Ne bi bilo fer prema Višći da ga se stavi na klupu pored dobre forme. Plus što je dešnjak i ne mora ulaziti u sredinu da bi šutirao ili dao dobar pas. Mada nikad se ne zna, može Meša izvesti neku formaciju koju niko nije očekivao.

Pivopija je napisao/la:Kad vidis Misimovic zaigra.SalePD je napisao/la:Ne bi bilo fer prema Višći da ga se stavi na klupu pored dobre forme. Plus što je dešnjak i ne mora ulaziti u sredinu da bi šutirao ili dao dobar pas. Mada nikad se ne zna, može Meša izvesti neku formaciju koju niko nije očekivao.Ne trenira on dzabe podjednako kao i ostali igraci.
Miske

#Salihović
hurem je napisao/la:Hajrovic vs. Visca vam je isto kao Dzeko vs. Ibisevic, i tu sva prica zavrsava!
100% Bosnjacka reprezentacija.
Kad Mesi dodje opomena da mora biti zadovoljen nacionalni kljuc

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Još jedna smiješna diskusija. Hajrović treba biti sretan što je uopšte na spisku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvi to, pojedini su izmisljali poziciju za njega.Posto je apsurd trenutno staviti Izeta umjesto Visce,onda se islo na to da se obojica nadju u prvih jedanest pa se Hajrovic stavljao na desetkuVirtu4l je napisao/la:Još jedna smiješna diskusija. Hajrović treba biti sretan što je uopšte na spisku.

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Decki, kako do sad niste primjetili da ne mozemo igrat sa "dizelasima" u prvo postavi, to je nedospustivo za danasnji moderni fudbal. To kad kazem mislim da igrati sa Pjanicem, Medunjaninom zajedno na terenu, tu dodaj indisponiranog Dzeku koji nekad nece da se krece to je ravno da igramo sa igracem ili dva manje cijelu tekmu. Nama treba igraca poput Lulica, Besica, Visce Kolasinca, manite se dizelasa.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Raja najbitnije je da nece kisa kod nas padat.. u toku utakmice i poslije.. to mi je briga
Naši igrači znaju igrat po kiši, njihovi slabo... A navijači nek se malo strpeFliX je napisao/la:Raja najbitnije je da nece kisa kod nas padat.. u toku utakmice i poslije.. to mi je briga

#Salihović
Safet bi prizivao kisu, na dan utakmice, kad ustane, prvo pogleda u nebo da vidi hoce li biti kise.FliX je napisao/la:Raja najbitnije je da nece kisa kod nas padat.. u toku utakmice i poslije.. to mi je briga

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.