HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

miki651
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la miki651 » 05 jun 2015, 15:42

gonzalo je napisao/la:Cuj osobni interesi,jesi ti normalan,ove stvari su u svijetu normalne,da se raspravlja o domacim igracima...ako ti se ne svidja rasprava suti...iducu sezonu ponesi srpsku zastavu i navijaj,vidis da klub gubi svoj identitet...
ajde ti u vrapčiće otamo si i došao da zagađuješ

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 05 jun 2015, 16:17

gonzalo je napisao/la:Cuj osobni interesi,jesi ti normalan,ove stvari su u svijetu normalne,da se raspravlja o domacim igracima...ako ti se ne svidja rasprava suti...iducu sezonu ponesi srpsku zastavu i navijaj,vidis da klub gubi svoj identitet...

Idi skoči u kop idiote,treba ti zabranit ulazak na stadion rvatino,ti ćeš reć šta će ko nosit na stadion. Smetaju li ti srbi i muslimani što gone sa nama po vrletima bosne i dijele zadnji sendvić u kombiju? A šta i ja pitam vjerovatno nisi mako na utakmicu dalje od širokog pa se pušeš po forumu,kani se ti nacija koje će igrat u klubu,ako ti se ne sviđa promjeni klub. Mi smo vazda bili HŠK ali su vazda igrale druge nacije i tako će i bit dalje.

gonzalo
Kontakt:

Post Postao/la gonzalo » 05 jun 2015, 16:43

Neka igra ko hoce,a ti ces mi zabranit na stadion,ja sam mislim dosta stariji od vas pojedinaca i bia sam sa Zrinjom i u zajednickom doigravanju na Kosevu kada je malo ko bio,a malo nas islo,pricam argumentirano a ne bez veze...

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 jun 2015, 17:42

Smirite strasi,tu smo da se malo zezamo i podupiremo Zrinjskog,ako netko ima kakav video zapis ili zanimljivu sliku neka stavi,sta se prepirete tko ce igrati i tko je ciji igrac,gurali smo nase igrace na bitnim pozicijama pa umalo jedne godine ne ispadosmo u 2. ligu...kao sto je Karacic rekao,bez iskusnih igraca nema titula a klub se odlucio na uspjeh,mada treba svake godine malo vecu minutazu dati nekome od izlaznih juniora!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 jun 2015, 19:27

Vidim dobro se zakuhalo.Neka svak napise svoje misljenje ali spustite tenzije.Sto se mene tice ponavljam ja bih volio da je vise domacih igraca ali ocito nema bss previse kvalitete jer ako je netko kvalitetan uspjece negdje drugdje ako ne bude u Zrinji a ja ne vidim da ih ima.Ima jedan bitan razlog koji zaboravljamo a to su roditelji koji su nestrpljivi i koji misle da im je sin Mesi pa hoce da preskacu faze i uniste djeci karijeru.Istina je i da ima svakakvih treneri u omladinskoj skoli .Svega pomalo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 05 jun 2015, 19:42

hskzmostar je napisao/la:Smirite strasi,tu smo da se malo zezamo i podupiremo Zrinjskog,ako netko ima kakav video zapis ili zanimljivu sliku neka stavi,sta se prepirete tko ce igrati i tko je ciji igrac,gurali smo nase igrace na bitnim pozicijama pa umalo jedne godine ne ispadosmo u 2. ligu...kao sto je Karacic rekao,bez iskusnih igraca nema titula a klub se odlucio na uspjeh,mada treba svake godine malo vecu minutazu dati nekome od izlaznih juniora!
zrinja05 je napisao/la:Vidim dobro se zakuhalo.Neka svak napise svoje misljenje ali spustite tenzije.Sto se mene tice ponavljam ja bih volio da je vise domacih igraca ali ocito nema bss previse kvalitete jer ako je netko kvalitetan uspjece negdje drugdje ako ne bude u Zrinji a ja ne vidim da ih ima.Ima jedan bitan razlog koji zaboravljamo a to su roditelji koji su nestrpljivi i koji misle da im je sin Mesi pa hoce da preskacu faze i uniste djeci karijeru.Istina je i da ima svakakvih treneri u omladinskoj skoli .Svega pomalo.
Sve potpisujem što ste naveli i također bih i ja istaknuo bez nekih tenzija i svađa jer svi mi ovdje volimo Zrinjski i želimo najbolje svom klubu! Možda da prebacimo fokus na neka druga pitanja, primjerice gledajući po transfermarktu, izlazne ugovore imaju Tešija, Tomas, Filipović, Vukomanović (99% svi odlaze) te Đuriću, Peharu (neupitan ostanak :D :lol: ) i Tiriću. E sad meni je zanimljivo što Tiriću izlazi ugovor, pretpostavljam da mu isti neće biti ponuđen jer više ne spada u U-21 zaštićeno godište, pa možemo definitivno očekivati Karačića i/ili Bandića na klupi, što smo i priželjkivali :thumbup: ... ne kažem da će se isto dogoditi, ali logika nalaže da će se ovako dogoditi :D... ima li još ikakvih nagađanja za eventualne dolaske, osim Kostića i Stokića, priča se da bi Peko mogao preći kod nas... ako netko ima informacije, pišite, ne mogu više dočekati ždrijeb i utakmice :D

sebalos
Kontakt:

Post Postao/la sebalos » 05 jun 2015, 19:56

Iz neutvrdenih izvora...Velibor Duric se dogovorio sa Zeljeznicarom...

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 jun 2015, 20:17

Staro mjesec dana, Đuki hvala za sve. Znalo se to jos zimus kad mu nije ponuđen novi ugovor,

sebalos
Kontakt:

Post Postao/la sebalos » 05 jun 2015, 20:20

miki651 je napisao/la:Staro mjesec dana, Đuki hvala za sve. Znalo se to jos zimus kad mu nije ponuđen novi ugovor,
OK onda potrvrdeno....

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 jun 2015, 20:55

Ima raznih prica i pricica.Nsvescu neke ali ovo je vecinom rekls kazala.Prvo o odlascima, Djuka ide u Zelju iako ja mislim da ce oni uzeti komsijama onog Jankovica.Dujkovic je blizu odlaska ali jos nije obavljen pravi razgovor njega i uprave.Tiric bi mogao biti prvi golman a Karacic na klupi.Mile Pehar vjerovatno ide na operaciju i zato mislim da ga nece sad otpustiti.D

HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

sebalos
Kontakt:

Post Postao/la sebalos » 05 jun 2015, 20:58

zrinja05 je napisao/la:Ima raznih prica i pricica.Nsvescu neke ali ovo je vecinom rekls kazala.Prvo o odlascima, Djuka ide u Zelju iako ja mislim da ce oni uzeti komsijama onog Jankovica.Dujkovic je blizu odlaska ali jos nije obavljen pravi razgovor njega i uprave.Tiric bi mogao biti prvi golman a Karacic na klupi.Mile Pehar vjerovatno ide na operaciju i zato mislim da ga nece sad otpustiti.D

Jankovic je danas potpisao sa Zeljeznicarom...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 jun 2015, 21:02

Dolasci.Spominju se Peko , u sto nevjerujem , osim ako se nije zakacio sa nekim u Sirokom,Kostic moguce a Stokic i Subic manje vjerovatno.Bivsi kapetan Ivo Dzidic odlazi iz Sirokog i postoji mogucnost povratka.Spominju se neki igraci Zadra i Splita ali ponavljam sve su ovo vecinom rekla-kazala price ali gdje ima dima ima i vatre.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 jun 2015, 22:24

Nemoj Dzidica bog te vidio,on i njegovi neka se drze Sirokog,ne trebaju nam oni sto moraju igrati(Mile je previse)kad vidim kako ga je Crnov prosao kod asistencije za Nikolica kod penala dodje mi da placem od smijeha! :urnebes: :urnebes:

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 05 jun 2015, 23:38

GradKamena je napisao/la:

Idi skoči u kop idiote,treba ti zabranit ulazak na stadion rvatino,ti ćeš reć šta će ko nosit na stadion. Smetaju li ti srbi i muslimani što gone sa nama po vrletima bosne i dijele zadnji sendvić u kombiju? A šta i ja pitam vjerovatno nisi mako na utakmicu dalje od širokog pa se pušeš po forumu,kani se ti nacija koje će igrat u klubu,ako ti se ne sviđa promjeni klub. Mi smo vazda bili HŠK ali su vazda igrale druge nacije i tako će i bit dalje.
Da promjeni klub kao što si ga ti mjenjao vjerovatno. Ti znaš šta smo bili prije, a šta smo sada. Pa ovi što nam igraju su nam zabranili rad 45 mazlume jedan. Nikom ne brojim krvna zrnca ali OVO JE PREVIŠE, neka im rodbina sa romanije dolazi da ih gleda ja neću, kada bude naših momaka i RVATA!!!!!! onda ću doći.Svu sreću želim svom voljenom klubu i zdušno ću ih bodriti preko malih ekrana, kada mi se ukaže prilika.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 06 jun 2015, 12:49

rebel je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:

Da promjeni klub kao što si ga ti mjenjao vjerovatno. Ti znaš šta smo bili prije, a šta smo sada. Pa ovi što nam igraju su nam zabranili rad 45 mazlume jedan. Nikom ne brojim krvna zrnca ali OVO JE PREVIŠE, neka im rodbina sa romanije dolazi da ih gleda ja neću, kada bude naših momaka i RVATA!!!!!! onda ću doći.Svu sreću želim svom voljenom klubu i zdušno ću ih bodriti preko malih ekrana, kada mi se ukaže prilika.
A idi ubi se kretenu zajedno sa njim,bolje od tebe znam mnogo stvari.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 06 jun 2015, 13:37

Niste normalni majke mi moje...
Tko hoce jednonacionalni klub eno mu ga iza Knespolja cim se prodje pa neka skrene desno...
Tko god nosi posteno i casno grb HSK Zrinjskog dobro je dosao!
Kada vec brojimo krvna zrnca!
Ratko(srbin)
Blaic (hrvat)
Stojkic (hrvat)
Graovac(hrvat)
Mevlja(slovenac)
Todorovic(srbin)
Crnov(hrvat)
Petrak(hrvat)
Radulovic(srbin)
Vucina(srbin)
Nikolic (srbin)
Znaci zadnja utakmica 5hrvata,5 srba,1 slovenac tko broji zrnca a ja gledam ovako Nikolic nam je izborio penal koji ce donijeti mom klubu mozda 1 mil eura da opstane iduce godine i lakse dise,Crnov je svojim prodorom asistirao prije penala,Graovac je odigrao odlicno utakmicu kao i slovenac Mevlja,a ne zanima me ciji je dedo bio ustasa a ciji partizan,tko nije izisao iz 45 i pocetka 90ih neka se slobodno "rokne",evo moj najbolji drug je crnogorac i sad bi ja jer su granatirali crnogorci Dubrovnik trebao njega ****,... jer su svi isti?!
Mene zabrinjava cinjenica da nema niti jednog muslimana,mozda rebel hoce da se to izjednaci?! :urnebes:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 06 jun 2015, 13:41

Smoljan, Vrančić, Vlaho, Bebek, Janjušić, Omerović, Golić, Miličević, Omeragić, Kučinović i Štimac.
Šarac, Nuić, Mijan, Ćurković, Buhač, Komljenović, Novak, Boban, Šunjić, Vlak, Barbarić, Rotin i Rebac

prije rata i vidis nikada jednonacionalni!

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 06 jun 2015, 15:58

Jedno je imati igrače druge nacionalnisti, a drugo imati ekipu druge nacionalnosti. Nemam nista protiv igrača Zrinjskog koji su Srbi i koji su Muslimani, ali ovo je otišlo totalno u drugom smjeru. Kao sto je čovjek rekao klub gubi svoj identitet. Hvala svim igračima Zrinjskog druge vjere i nacije koji su zadužili naš klub(nema ih puno) PS: Graovac je srbin (:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 06 jun 2015, 19:35

rebel je napisao/la:Jedno je imati igrače druge nacionalnisti, a drugo imati ekipu druge nacionalnosti. Nemam nista protiv igrača Zrinjskog koji su Srbi i koji su Muslimani, ali ovo je otišlo totalno u drugom smjeru. Kao sto je čovjek rekao klub gubi svoj identitet. Hvala svim igračima Zrinjskog druge vjere i nacije koji su zadužili naš klub(nema ih puno) PS: Graovac je srbin (:
Iako vam je ovo glupa rasprava i ne želim se uključivati moram te ispraviti Danijel Graovac je hrvat i djete zagrebačkog Dinama.Izvoli na transfermarkt i provjeri i usput zamolio bih Vas da ovakve gluposti raspravite na PP jer ovo nije priča za otvoreni forum.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 06 jun 2015, 21:54

Na forumu opet isti debilizam čiji je otac bio uštaša a čiji partizan, a svi rodjeni barem 30 godina kasnije... Daj prekinite glupe rasprave, kome smeta nek se češe... To da se mladima daje šansa to je ok ali samo ako imaju kvalitet a to treba stručni stožer procjenit... A ne znalci s foruma...

I samo jako...
I have a dream

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.