"Sretan sam što mi karijera ide uzlaznom putanjom. Prelazak u redove Red Bull Salzburga predstavlja korak naprijed, a cijeli posao oko potpisivanja ugovora bit će završen u narednim danima", kazao je Prevljak za SportSport.ba.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Smail Prevljak od ljeta u Red Bull Salzburgu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Gdje se igra ova utakmica danas sa crnogorcima ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Bravo Smaile! Gdje su sada oni sto su govorili da Smail nema šanse da potpiše za Salzburg?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
SjeverniVjetar
Da ,po nekima je bio 3-4 opcija u U21!jasmin10 je napisao/la:Bravo Smaile! Gdje su sada oni sto su govorili da Smail nema šanse da potpiše za Salzburg?
Izgleda jedini pravi naslijednik Dzeke!
Danas u 17:30h u Čitluku naša U21 reprezentacija igra sa vršnjacima iz Crne gore. Hajde što nema prijenosa, navikli smo na to. Ali nijednog članka o toj utakmici :/ pa i oni su naši.
Nijedan portal ne pravi live pracenje meca iz Citluka ncncnc. Znam da je A-repka prioritet ali ipak... 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Yebiga, bitno je da vidimo kako Miske trčkara za rođendan...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
0-0 posle prvog poluvremena u Citluku. Inicijativa na nasoj strani.
Jel ima neko sastav pocetnih 11 bar? ovo je fakat sramota..
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine prije dva dana stigla je u Čitluk gdje se priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a danas su Zmajići odigrali prijateljski susret sa Crnom Gorom, koji je završio bez pobjednika (0:0).
U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je posljednju provjeru pred kvalifikacioni meč sa Norveškom, a veliki razlog za tvrdu utakmcu bez golova sigurno da je bilo jako teško vrijeme za igru u Čitluku.
U redovima našeg nacionalnog tima u današnjoj utakmici istakli su se Amir Hadžiahmetović, Damir Sadiković, te Haris Hajradinović.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Bosna i Hercegovina-Crna Gora 0:0
Stadion: „Bare“, Čitluk.
Sudija: Dejan Jakimovski (Makedonija).
Pomoćnici: Dejan Nedeloski i Isa Emurli (Makedonija).
4. sudija: Antoni Bandić (Bosna i Hercegovina).
Bosna i Hercegovina: Kenan Pirić, Adis Omerbašić, Kerim Memija, Haris Hajradinović, Marko Mihojević, Luka Miletić, Damir Sadiković, Amir Hadžiahmetović, Nikola Jelisić, Amar Rahmanović, Armin Hodžić. Selektor: Darko Nestorović.
Crna Gora: Marko Kordić, Momčilo Raspopović, Andrija Vukčević, Igor Vujačić, Goran Milojko, Vukan Savičević, Nebojša Kosović, Marko Janković, Mirnes Pepić, Luka Đorđević, Aleksandar Boljević. Selektor: Mojaš Radonjić.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
nigdje nema ko je jos usao u igru majko moja pa jel ko bio na ovoj utakmici
Limvo Likce
- bosnacazin
- Kontakt:
Više o današnjoj utakmici i o sastavima i zamjenama ima na stranici crnogorskog saveza. Ovo je inače standardno za naš savez, šturi izvještaji i većinom bez sastava, kao da je problem poslije tekme uzeti zapisnik i prekucati ga na stranicu.
Izvještaj:
http://fscg.me/selekcije-2/8089-u21-remi-u-citluku
Izvještaj:
http://fscg.me/selekcije-2/8089-u21-remi-u-citluku
Ima snimak utakmice na kanalu saveza.Inace katastrofa smo,nema uigranih akcija,a imamo super talentovanu generaciju.Nazalost strucnost i selektor su cisti amateri bolje da su Jagodica ostavili upropastice generaciju.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Arsenal i Roma spremaju ponude za Mirzu Mustafića

Prema pisanju pojedinih engleskih i italijanskih medija, Arsenal i Roma pokazali su veliko zanimanje za Mirzu Mustafića, omladinskog reprezentativca BiH!
Mustafić je trenutno pod ugovorom sa Borussijom M'gladbach, ali mu klauzula daje mogućnost promjene kluba, uz adekvatno obeštećenje.
Na tu „kartu“ igraju i Arsenal i Roma, koji već neko vrijeme prate omladinskog reprezentativca BiH. Mustafić je jedan od najtalentovanijih igrača o omladinskoj školi Borussije. Premda igra za kadetski sastav, super nadareni veznjak povremeno trenira s prvotimcima.
Arsenal je i prije potpisa za Borussiju pripremao teren za „novog Pjanića“, kako ga etiketiraju skauti i menadžeri evropskih klubova. No, u posljednje vrijeme „zagrijala“ se i Pjanićeva Roma. Pogotovo što Mire u svakoj prilici u superlativima govori o nogometnim potencijalima svog sunarodnjaka. Menadžerima evropskih klubova Pjanićeve pohvale poredstavljaju posebnu težinu.
U narednim danima dosta toga bit će jasnije. Da li će Mirza Mustafić karijeru nastaviti uz svog „zemljaka“ Pjanića u Romi ili će u Arsenal. No, nije nemoguća opcija da „MM“ ostane u Borusiji, ali to bi značilo korekciju postojećeg ugovora. Osim fudbalskog umijeća Mustafićev adut je menadžer Beker, jedan od najpoznatijih i najuspješnijih zastupnika na svjetskoj nogometnoj sceni.
Zanimljiv je put Pjanića i Mustafića. I Mire i Mirza vuku korijene iz Kalesije. Očevi su im bili saigrači u kalesijskom Jedinstvu i zvorničkoj Drini. I Sakib i Fahrudin su karijere nastavili u Luksemburgu. Mire je fudbalski uzlet najavio u Luksemburgu, baš kao i Mirza, koji je, kao i Mire jedno vrijeme igrao u Metzu.
I Mire i Mirza su bili najbolji u omladinskim selekcijama Luksemburga. Puno poveznica, koje nagovještavaju da na scenu stiže nova nogometna zvijezda. Sakib Malkočević je to na vrijeme uočio, te na „mig“ iskusnog vuka, Denijala Pirića, Luksemburžanima preuzeo Mustafića.'
Sport... Vidjetcemo.
Prema pisanju pojedinih engleskih i italijanskih medija, Arsenal i Roma pokazali su veliko zanimanje za Mirzu Mustafića, omladinskog reprezentativca BiH!
Mustafić je trenutno pod ugovorom sa Borussijom M'gladbach, ali mu klauzula daje mogućnost promjene kluba, uz adekvatno obeštećenje.
Na tu „kartu“ igraju i Arsenal i Roma, koji već neko vrijeme prate omladinskog reprezentativca BiH. Mustafić je jedan od najtalentovanijih igrača o omladinskoj školi Borussije. Premda igra za kadetski sastav, super nadareni veznjak povremeno trenira s prvotimcima.
Arsenal je i prije potpisa za Borussiju pripremao teren za „novog Pjanića“, kako ga etiketiraju skauti i menadžeri evropskih klubova. No, u posljednje vrijeme „zagrijala“ se i Pjanićeva Roma. Pogotovo što Mire u svakoj prilici u superlativima govori o nogometnim potencijalima svog sunarodnjaka. Menadžerima evropskih klubova Pjanićeve pohvale poredstavljaju posebnu težinu.
U narednim danima dosta toga bit će jasnije. Da li će Mirza Mustafić karijeru nastaviti uz svog „zemljaka“ Pjanića u Romi ili će u Arsenal. No, nije nemoguća opcija da „MM“ ostane u Borusiji, ali to bi značilo korekciju postojećeg ugovora. Osim fudbalskog umijeća Mustafićev adut je menadžer Beker, jedan od najpoznatijih i najuspješnijih zastupnika na svjetskoj nogometnoj sceni.
Zanimljiv je put Pjanića i Mustafića. I Mire i Mirza vuku korijene iz Kalesije. Očevi su im bili saigrači u kalesijskom Jedinstvu i zvorničkoj Drini. I Sakib i Fahrudin su karijere nastavili u Luksemburgu. Mire je fudbalski uzlet najavio u Luksemburgu, baš kao i Mirza, koji je, kao i Mire jedno vrijeme igrao u Metzu.
I Mire i Mirza su bili najbolji u omladinskim selekcijama Luksemburga. Puno poveznica, koje nagovještavaju da na scenu stiže nova nogometna zvijezda. Sakib Malkočević je to na vrijeme uočio, te na „mig“ iskusnog vuka, Denijala Pirića, Luksemburžanima preuzeo Mustafića.'
Sport... Vidjetcemo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Danas u 18:00 h imaju trening na pomocnom terenu NK Bosna Visoko. Ako nekoga zanima neka navrne.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma nema tuku se klubovi za ovim Mirzom, kao i za onim Ramom, kako li već. Lik jedva 15 utakmica odigrao za svoj klub.
Baš tako. Ne znam kome trebaju ovakve "vijesti". Koga zavaravaju? "Ramo" je "kalesijski Messi". Nevjerovatno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, CAGarfia, DanijelTZ, General505, Goalgetter, HariTz, LeCoq, lol89, paulitooo, random11, soccerfan, Soli, torbica i 91 gost.