NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Finals 2015
Nije problem uzeti dosta šuteva, kada imaš dobar procenat FG.
47 % šuta u finalu je odlicno, a nema potrebe da se zamjera toliki broj šuteva. On sada mora uzimati 30+ šuteva, on je lider, on je otac ove ekipe.
Kobiju se zamjera što u nekim glupavim utakmicama uzme kamion šuteva, gdje uopšte nema potrebe za time.
47 % šuta u finalu je odlicno, a nema potrebe da se zamjera toliki broj šuteva. On sada mora uzimati 30+ šuteva, on je lider, on je otac ove ekipe.
Kobiju se zamjera što u nekim glupavim utakmicama uzme kamion šuteva, gdje uopšte nema potrebe za time.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nego hoce li Blatta optuzit zbog povrede sad ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Samo da pocnu zvati ilgealne screens koje dopustaju cijeloj ekipi GSW i to konstatno bit' ce ok. Sramota sta im dopustaju, posebno onom Greenu, cijela igra mu je ilegalna, da zovu 60% sranja koje mu dopustaju, foul out bi svaku tekmu, svakuBelmin6 je napisao/la:Nije problem uzeti dosta šuteva, kada imaš dobar procenat FG.
Hoće li Thibs sa slabijom ekipom dobiti Blatta?SaltCityAttack je napisao/la:Nego hoce li Blatta optuzit zbog povrede sad ?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
H na aparatima #samokazem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam sta ima ko kriviti Blatta za povrede. Varejao vec godinama vise sjedi vec sto igra, Lovea je Olynyk povrijedio.. Irving jeste igrao dosta ove sezone, ali momak kroz karijeru nema previse odigranih i meceva i minuta. Tako da je jedino objasnjenje da se pokusava adriano zajebavati.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mali cisto pitam jer ce ga optuzit garant..ovi nije nista protiv Blatta nego ga branim , jer Irving zeli da igra bas kako su i igraci Bullsa htijeli...ma Bullsi su opet do sad i najvise napatilu Cavse kako godKawhi je napisao/la:Hoće li Thibs sa slabijom ekipom dobiti Blatta?SaltCityAttack je napisao/la:Nego hoce li Blatta optuzit zbog povrede sad ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
isto tako da hardenu daju slobodna za faule koji se stvarno dese imao bi ih 5 u prosjeku...alemsa je napisao/la:Samo da pocnu zvati ilgealne screens koje dopustaju cijeloj ekipi GSW i to konstatno bit' ce ok. Sramota sta im dopustaju, posebno onom Greenu, cijela igra mu je ilegalna, da zovu 60% sranja koje mu dopustaju, foul out bi svaku tekmu, svakuBelmin6 je napisao/la:Nije problem uzeti dosta šuteva, kada imaš dobar procenat FG.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po meni je to sasvim legitimno tvoje pitanje...Irving zbog te povrede koljena nije bio u stanju da igra 2 utakmice ECF-a,zna se da nije ni blizu 100% i onda ga lik "sprzi" sa 43 min i to u 1. utakmici!!SaltCityAttack je napisao/la:Nego hoce li Blatta optuzit zbog povrede sad ?

I kakve to ima veze s rizom?KK_Bosna je napisao/la:isto tako da hardenu daju slobodna za faule koji se stvarno dese imao bi ih 5 u prosjeku...alemsa je napisao/la:Samo da pocnu zvati ilgealne screens koje dopustaju cijeloj ekipi GSW i to konstatno bit' ce ok. Sramota sta im dopustaju, posebno onom Greenu, cijela igra mu je ilegalna, da zovu 60% sranja koje mu dopustaju, foul out bi svaku tekmu, svakuBelmin6 je napisao/la:Nije problem uzeti dosta šuteva, kada imaš dobar procenat FG.
Prati malo screens koje postavljaju, posebno kad Currija oslobadjaju za sut, vidio sam sinoc samo na Imanu 4 ilegalna screens, koji su ociti nijedan nisu zvali. Haj da propuste 1, 2 ok, ovo je konstatno.
Dobra vecina screens koje postavljaju su moving screens, to je ofanzivni faul.
Ima li jos sta alemsa, evo kazes osvojice jer su svi pg-ovi protivnickih ekipa bili povrijedjeni ( jer ipak bi beverley donio prevagu ) , osvojice jer im ne sviraju moving screens.. sta je iduce, prevelika buka u areni ?
I spursovi navijaci takodjer pravo zapeli za ove povrede, a gsw zadnjih godina u playoffu konstatno pun povreda, svake sezone Bogut/Lee otpadali.. Momci razvaljaju sve ekipe od pocetka sezone, najbolja ekipa na obe strane parketa i zbog toga ce i osvojiti a ne zbog nekih divljih izgovora..
I spursovi navijaci takodjer pravo zapeli za ove povrede, a gsw zadnjih godina u playoffu konstatno pun povreda, svake sezone Bogut/Lee otpadali.. Momci razvaljaju sve ekipe od pocetka sezone, najbolja ekipa na obe strane parketa i zbog toga ce i osvojiti a ne zbog nekih divljih izgovora..
ser del barça es el millor que hi ha !
- IlCapitano
- Kontakt:
3-4 mjeseca pauze.Cavs just announced fractured knee cap for Kyrie Irving that will require surgery
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Steta sto ce biti samo jos 3 tekme pihhh
Izgubio sam volju za pracenjem NBA lige. Povrede unistile sezonu totalno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Re: Odg: NBA Finals 2015
Tugo moja.
I believe
Delly
I believe

Delly
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
lebron time 

Koliko god da je dobar, ne moze sam. Vidjeli smo prosle godine u finalu kako se proveo.Donnie Darko je napisao/la:lebron time
U historiji ce ostati zapisano Golden State Warriors NBA Champions 2014/15. Tugo moja.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Šteta za malog.
Ovdje ako Lebron James izvuce titule, ne znam fakat.
Mada nema šanse oko toga, da je barem nekako produžiti seriju.
Ovdje ako Lebron James izvuce titule, ne znam fakat.
Mada nema šanse oko toga, da je barem nekako produžiti seriju.
Koji bi show bio kad bi LeBron uspio donijeti poravnanje na 1-1 u nedjelju, onda bi bilo sve otvoreno i bila bi ludnica serija. Volio bih to da se desi čisto da ne bude jednostrana serija jer Cavsi su još sinoć pokazali da se i njih pita puno toga, da li će moći to sad, teško ali ne i nemoguće..
Curry strašne procente ima, najluđi tricaš definitivno, dok Klaya nikad nisam ni gotivio, izgleda mi ko lik kojeg boli ona stvar za košarkom nego ga je neki rich white father natjerao da igra kako bi se izdigao iznad prosjeka. Cavsi pobjedite da unesete malo zanimljivosti, čekam ovo finale ko da je godinu dana xD
Curry strašne procente ima, najluđi tricaš definitivno, dok Klaya nikad nisam ni gotivio, izgleda mi ko lik kojeg boli ona stvar za košarkom nego ga je neki rich white father natjerao da igra kako bi se izdigao iznad prosjeka. Cavsi pobjedite da unesete malo zanimljivosti, čekam ovo finale ko da je godinu dana xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.