PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

rodjenisa
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rodjenisa » 05 jun 2015, 23:38

pinoglavi je napisao/la:Stvarno mi nije namjera da se prepirem ali to sto manijaci i velezovci velicaju pljuvanje po Kapiji dovoljno govori i zaista ne treba komentarisati.Toliko su mi time ogadili Velez da zelim da se ugasi kad sljedece sezone ispadnu.
Hajde samo jedan post nadji da neko vrijedja kapiju ,bar od velozavaca a mislim da ni manijaci nisu
Kunem ti se odmah cu se dozivotno banovati sa ovog foruma.A ako ne nadjes i ispostavi se da lazes onda se ili izvini ili pokazi malo dostojanstva i ne pisi vise ovdje
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 05 jun 2015, 23:39

pinoglavi je napisao/la:Stvarno mi nije namjera da se prepirem ali to sto manijaci i velezovci velicaju pljuvanje po Kapiji dovoljno govori i zaista ne treba komentarisati.Toliko su mi time ogadili Velez da zelim da se ugasi kad sljedece sezone ispadnu.
Malo se pravimo ludi ? Nigdje Veležovci nisu pljuvali po Kapiji, ovde se samo može vidjeti kako Tuzlaci ismijavaju Velež u vezi stadiona a svi znamo kako je ostao bez njega... I to još isti onaj koji je na početku teme napisao "bez primitvnog vrijeđanja" sada ismijava Veležov stadion...

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 jun 2015, 23:42

Jesi dobar s glavom. Niko nije ni spomenuo yebote. Gdje cu to :crazy:

Nego brato ne vezano za temu jeli koristis
slika
poslje brijanja :mrgreen:
From father to son

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 jun 2015, 00:38

Ma objasnili su vam par ljudi ali ne slusate **** :D
Meni je to divljanje na tom mjestu i snimanje manijaka kako tu divljaju,kasnije i postavljanje tih klipova vrijedjanje,al jebga svako svoje :D
Samo trebate podvuc granicu,i vi za taj klip,i svi ostali za vas stadion,ne treba dotle doc,ostalo se podjebajite koliko hocete.
A cijela liga kao i navijaci su tragikomicni,bas je zanimljivo kako svako za svoje nesto pozitivno uspije nac :D

@cernica ne koristim nick mi je bezveze pao na pamet :D
Nad tobom sunce najljepše sja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jun 2015, 01:08

rodjeni se rugaju fukarama,kako imate obraza jbt,koda se corav ruga sakatom,nezna se ko je gori,eto nas uze taj amer,pa ko nadamo se boljem,jbg,dokazo je covjek da moze,i zna,pa pred nama je.
20 godina borbe za opstanak,rastjeralo je publiku sa tusnja,i lose uprave,isto kao i rodjene ..neznam u cemu je fazon.
obje ekipe imaju armiju navijaca iza sebe,dokazano,zasto ih nema na stadionima u mostaru,odnosno tuzli,to je druga prica,
fakat ovo prelazi svaki ukus..jos nisam vidio sipare,i usrase,da se vako pisaju medjusobno,ili bilo koga drugog,pa makar na forumu,J*** ti nas ba,uvjek u svemu,od drzave,sporta,do politike,,sami sebi najveci dusmani.naprijed rodjeni,da nam se vratite,zivio velez,i grad mostar,jedan je mostar..naprijed zeljo,radnicki klube,klube sehera,i radnicke klase,dabogda opet do polufinala dosao...naprijed sarajevo,divovi sa miljacke,imate sansu,derite sad,uz vas je bosna cijela..
naprijed likce,pobjedite dusmane,i vratite celiku stari sjaj...naprijed slobodo ljubavi moja,i znaj,moju ljubav ne kupuju titule,ona je vjecna,ko majevica nasa,i tuzla nasa,otpor bosne ponosite... :bih:
i samo jedan od divova ovih,naseg fudbala poharanog,krnjav,ponizen,pogazen,opljackan,i unisten,vrijedi vise od bilo kojeg jednonacionalnog novokomponovanog sranja,i pokusaja od kluba...NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA:::
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 jun 2015, 01:35

Evo ga, pjanska prava... :urnebes: :urnebes: :bih: :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jun 2015, 01:45

dobro na kraju posta nije napiso Amela kuurvo jjebem ti sve! Čovjek svega nadrobi, otvorio se ko frižider
DRUG NEBI TI PUNCA

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 jun 2015, 01:50

Daj te brlje @solinas, pa da i ja otvorim dusu, nije me odavno uhvatio verbalni proljev :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jun 2015, 02:03

Haha nije pjanska bogami..vec eto..KO imalo ozbiljnosti i mozga skontace..
Sala da Ali ovo..fuj.
J*** ja nas.
Tema i razlog nije za sportskog Forums tako da necu dalje o Tomé..eto van koljite SE i dalje nek dusman uziva i dalje Bez obzira bio forum ili ne..J*** nas u usta bosanska prljava..nije nam djaba kako beste zasluzili smo.moj zadnji post ovdje.uzdravlje momci
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 jun 2015, 02:09

Pa ohladite samo loma jedni i drugi i nastavite se prcat kako ste krenuli i na pocetku.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 06 jun 2015, 08:11

Zna li iko kako je onaj mali od jucer ,je li ga ko obilazio :?:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 06 jun 2015, 08:59

PAPA DOBRODOŠAO

MIR S VAMA

Hajmo PAPA :njanjanja: :njanjanja: :opaopa: :opaopa:
[youtube][/youtube]
From father to son

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 06 jun 2015, 10:00

rodjenisa je napisao/la:Zna li iko kako je onaj mali od jucer ,je li ga ko obilazio :?:
Pitaj rodicu kako sam...

Nego, da jos jednom reknem sto imam i idem sa ove teme: Svi redovni na ovoj temi znaju da se volim zajebavat, i na svoj racun i na tudji, i nikad nisam spomenuo Velezov oteti stadion niti cu ikada, nebitno koliko me neko ispizdio. Ali kada pocnete postavljati neke klipove i slike sa neposrednog mjesta Kapije, a da je to iskoristeno na foru da se ide obici Kapija pa umjesto polaganja cvijeca se napadne par momaka, a Kapija zaobidje, od strane nekakvih navijaca, i jos se to velica a da se ne zna cijela prica, tu zavrsavam svaku raspravau.

Da detaljnije objasnim, zamisli da nas 50 Fukara krenemo na utakmicu u Sarajevo protiv Zelje i nabrijemo se da pretucemo nekog od njih kako bismo se kasnije kurcili, pripremimo mobitele, bla bla... i onda ne znamo kako da to uradimo, jer policija ne dozvoljava izlazak navijaca u centar grada bez pratnje, a mi onda zamolimo da nas istovare kod Markala kako bismo polozili cvijece i vijence, i cim izadjemo iz busa i uputimo se prema Markalama, ustvari ne odemo na Markale vec skrenemo i napadnemo neku grupicu prolaznika koji su nosili sal Zelje, imali biste lijepo misljenje o nama i furali furku kako smo pretukli manijake? Odgovori sebi, meni ste svakako pali u ocima. Pogledajte jos jednom klip kako su to Robijasi uradili.
A ne pitate se koliko nas je izgubilo nekoga na Kapiji, ili u drugom primjeru Markalama.

Povlacim se sa teme. Pozdrav zdravoj sali.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 06 jun 2015, 10:22

Kod markala i ne mozes srest grupicu manijaka sa salovima :mrgreen: ...
Evo jedan trenutni: Pricaju dva strumfa kaze ovaj prvi: jesi vidio danas dolazi Papa u Sarajevo, drugi ce na ro: J*** im majku, ovi sve dovedose :rol:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 06 jun 2015, 10:31

maroonGiant je napisao/la:Kod markala i ne mozes srest grupicu manijaka sa salovima :mrgreen: ...
Evo jedan trenutni: Pricaju dva strumfa kaze ovaj prvi: jesi vidio danas dolazi Papa u Sarajevo, drugi ce na ro: **** im majku, ovi sve dovedose :rol:
nema sta, pravo smijesan vic :facepalm: :facepalm:
Željezničar živimo !

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 06 jun 2015, 10:34

maroonGiant je napisao/la:Kod markala i ne mozes srest grupicu manijaka sa salovima :mrgreen: ...
Evo jedan trenutni: Pricaju dva strumfa kaze ovaj prvi: jesi vidio danas dolazi Papa u Sarajevo, drugi ce na ro: **** im majku, ovi sve dovedose :rol:
:opaopa: :rol:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 06 jun 2015, 11:34

Samo za PAPU
[youtube][/youtube]
LA COPA LIBERTADORES MI OBSESION :opaopa: :opaopa: :njanjanja:
From father to son

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 jun 2015, 11:45

katakomba je napisao/la:
nema sta, pravo smijesan vic :facepalm: :facepalm:
vama sigurno nije :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 06 jun 2015, 12:06

Pa i papa ide na jug, kažu Selimović Vinku Puljiću nudio premije da smjesti papu na sjever, ovaj nije dao :D
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 06 jun 2015, 12:09

Peterski je napisao/la:Pa i papa ide na jug, kažu Selimović Vinku Puljiću nudio premije da smjesti papu na sjever, ovaj nije dao :D
Brato ima 20 godina ja San Lorenzo gotivim. Kad su izabrali ovog PAPU i kad sam saznao ciji je navijac pravo sam se obradovao :tokralju:
From father to son

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.