rodjeni se rugaju fukarama,kako imate obraza jbt,koda se corav ruga sakatom,nezna se ko je gori,eto nas uze taj amer,pa ko nadamo se boljem,jbg,dokazo je covjek da moze,i zna,pa pred nama je.
20 godina borbe za opstanak,rastjeralo je publiku sa tusnja,i lose uprave,isto kao i rodjene ..neznam u cemu je fazon.
obje ekipe imaju armiju navijaca iza sebe,dokazano,zasto ih nema na stadionima u mostaru,odnosno tuzli,to je druga prica,
fakat ovo prelazi svaki ukus..jos nisam vidio sipare,i usrase,da se vako pisaju medjusobno,ili bilo koga drugog,pa makar na forumu,J*** ti nas ba,uvjek u svemu,od drzave,sporta,do politike,,sami sebi najveci dusmani.naprijed rodjeni,da nam se vratite,zivio velez,i grad mostar,jedan je mostar..naprijed zeljo,radnicki klube,klube sehera,i radnicke klase,dabogda opet do polufinala dosao...naprijed sarajevo,divovi sa miljacke,imate sansu,derite sad,uz vas je bosna cijela..
naprijed likce,pobjedite dusmane,i vratite celiku stari sjaj...naprijed slobodo ljubavi moja,i znaj,moju ljubav ne kupuju titule,ona je vjecna,ko majevica nasa,i tuzla nasa,otpor bosne ponosite...
i samo jedan od divova ovih,naseg fudbala poharanog,krnjav,ponizen,pogazen,opljackan,i unisten,vrijedi vise od bilo kojeg jednonacionalnog novokomponovanog sranja,i pokusaja od kluba...NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA:::