karnucemo komplet ligu,al eto pitama se dobrovoljno naguzimo,samo da vidimo kako pjenite svi odreda.. kuknjava
ULTRAS NIKADA NE OSTAVLJA DRUGA..
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Bas. Umirem od smijeha i kompleksa, al' to ne mijenja moje mislljenje o Tuzli. Jbga.staragarda je napisao/la:Opusti se ultrasu strasni...prsnut ces od muke i Tuzle kompleksas..doduse,mos mislit iz kakve vukojebine i sam moras bit da u isti kos stavis tz i ovu kasabu...UltrasNotRed je napisao/la:Gosk je ok, oni igraju na finjaka, lagano. Bolji od Tuzle, tamo su primitivci, jeftina prica davnih vremena.
Hehe kodeksa ultra naguzice se dobrovoljno.solinas je napisao/la:ono nekog zove kompleksasem,a tuzla iz usta ne izlazi..
karnucemo komplet ligu,al eto pitama se dobrovoljno naguzimo,samo da vidimo kako pjenite svi odreda.. kuknjava
To su sjemenistarci iz Tuzle. Probuseni kisobran, uzavreli jorgovan.pile87 je napisao/la:Hehe kodeksa ultra naguzice se dobrovoljno.solinas je napisao/la:ono nekog zove kompleksasem,a tuzla iz usta ne izlazi..
Keenan.- je napisao/la:Joj ovih Tuzlaka, oni ce karnut nekoga.
Mi smo novinu uveli u PL,pravimo od sad moralne pobjednike ligekatakomba je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Joj ovih Tuzlaka, oni ce karnut nekoga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A mi pravimo pobjednike Druge lige.emirzlaTu je napisao/la:Mi smo novinu uveli u PL,pravimo od sad moralne pobjednike ligekatakomba je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Joj ovih Tuzlaka, oni ce karnut nekoga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj koji suk od strane manijaka, nemoj se bolan pojest od muke jer ste izgubili titulu zbog nasKeenan.- je napisao/la: A mi pravimo pobjednike Druge lige.
Izvini sto smo vas izbacili iz Lige, nije namjerno.fukara87 je napisao/la:Joj koji suk od strane manijaka, nemoj se bolan pojest od muke jer ste izgubili titulu zbog nasKeenan.- je napisao/la: A mi pravimo pobjednike Druge lige.![]()
Na to nisam kontao, al ne brini, imaju oni sasvim dovoljno kvalitetnih igraca. Tako ti je npr. u isto vrijeme 12 igraca igralo na EP za mladu reprezentaciju, jedna ekipa je igrala Turnir prijateljstva u Bijeljini i stigla do polufinala, a druga ekipa je u polufinalu Kadetskog kupa Hrvatske s 3-1 na Poljudu dobila Hajduka. To ti dodju tri odlicne ekipe koje su bile ogranicene s godistem, a sad zamisli da ta dobna granica bude duza za jos dvije godine. Imat ce Dinamo tu strasnu ekipu, nece Mamic da mu se smiju na izjave da je to najbolja nogometna skola u Europi.AnelZ je napisao/la:Odlicna generacija, mogli bi odigrati i dobro na SP-u. Samo, SP se igra od 17. oktobra do 8. novembra, a tada se u isto vrijeme igra revanš prvog kola za prvake (21. oktobar) i prva utakmica drugog kola za prvake (4. novembar), odnosno 3. (20.-21. oktobar) i 4. (3.-4. novembar) kolo koji igraju na Champions League path pa se treba obratiti paznja.
Procitas pravilnik o popunjavanju lige i vidisBistrik je napisao/la:nesto mi naupade ako Borac se ujedini sa Krupom kao što je bilo govora i slijedece sezone nastave igrati u prvoj ligi rebulike, sta ce biti PLBiH? hoče li onda Mladost ostati u ligi ili če biti iga sa 15 klubova?
Budi ljubazan pa pojasni svoju konstataciju, baš me interesuje kako ste nas upravo vi koštali titule? Bez da se držimo one da se titula gubi i dobija u tekmama protiv malih klubova.fukara87 je napisao/la:Joj koji suk od strane manijaka, nemoj se bolan pojest od muke jer ste izgubili titulu zbog nasKeenan.- je napisao/la: A mi pravimo pobjednike Druge lige.![]()
To se zove sportska zajebancija, za takve stvari i postoje ti mali klubovi, ne?shzna je napisao/la:Budi ljubazan pa pojasni svoju konstataciju, baš me interesuje kako ste nas upravo vi koštali titule? Bez da se držimo one da se titula gubi i dobija u tekmama protiv malih klubova.fukara87 je napisao/la:Joj koji suk od strane manijaka, nemoj se bolan pojest od muke jer ste izgubili titulu zbog nasKeenan.- je napisao/la: A mi pravimo pobjednike Druge lige.![]()
Druze kojeg je Merlin? Travnjak na Koševu je bio idealan, nadam se da će ga oporaviti za evropu.fedeltafrotta je napisao/la:kakav li ce biti teren na kosevu poslije ovoga ? ima jos koncert merlina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.