FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Esii TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Esii TM87 » 21 apr 2010, 20:33

Željovac je napisao/la:Nije ni ova Modriča šala. Prošlo kolo pod Bijelim brijegom su odigrali prvo poluvrijeme bez golova, a sad lagodno klepili Slaviju. Mi cijelu sezonu teško pobjeđujemo, tako da će i protiv ovih trebati dati maksimum, pogotovo što su savršeno rasterećni i što bi remi bio senzacija stoljeća! Al' se ovaj Borac mrcvari kući, a sve utakmice dobiše. Uzeće im Travnik sljedeće kolo bodove. Samo nek' Travničani odigraju k'o na Grbavici.
Neznam drug mogao bi Travnik,ali ja sansu vidim u Saranovicu,nesto ih zabija :D :D slazem se da moramo zapeti protiv Modrice da vratimo " obraz" ja cekujem mozda rekord u gol razlici...
1921-2011

prijedorcanin
Kontakt:

Post Postao/la prijedorcanin » 21 apr 2010, 20:35

Ovaj kiks Zelje,ako se moze nazvati kiks,ipak nece skupo kostati.Cuo sam se sa drugom,Borac jedva dobio Rudara koji odmarao pola ekipe,a realno sve utakmice druge polusezone,Borac se muci.Ja neznam koga borac moze dobiti u gostima,nisam siguran ni kome gostuje,tako da ipak mislim da Zeljo ima sve u svojim rukama.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 apr 2010, 20:36

? 2 - ? je napisao/la:Bogme ovo vam je bilo najlakše gostovanje od preostalih a ne treba zaboraviti da vam u goste dolaze Laktaši sa Stepijem koji su ako se ne varam poslije Želje najbolji tim u ovoj polusezoni. Šta drugo reći nego: ćeraćemo se još!
Ja ne znam koji kriterij ti gledaš, ali ovo nam je bilo najteže gostovanje od ova zadnja 4, po svim rezonima. A Stepija i Laktaša se toliko bojimo da mi se evo koče ruke od straha, pa ne mogu dalje tipkati...
Ćeraćete se vi sa Travnikom i Olimpikom, a vjerovatno i sa Modričom ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 21 apr 2010, 20:49

Željovac je napisao/la:
? 2 - ? je napisao/la:Bogme ovo vam je bilo najlakše gostovanje od preostalih a ne treba zaboraviti da vam u goste dolaze Laktaši sa Stepijem koji su ako se ne varam poslije Želje najbolji tim u ovoj polusezoni. Šta drugo reći nego: ćeraćemo se još!
Ja ne znam koji kriterij ti gledaš, ali ovo nam je bilo najteže gostovanje od ova zadnja 4, po svim rezonima. A Stepija i Laktaša se toliko bojimo da mi se evo koče ruke od straha, pa ne mogu dalje tipkati...
Ćeraćete se vi sa Travnikom i Olimpikom, a vjerovatno i sa Modričom ;)
E moj friend svi smo mi "jaki" na domaćem terenu a kad se ode u goste jad i bijeda uz pokoji izuzetak, zato ne bih se kladio da ste u nekoj velikoj prednosti jedan kiks i ode titula.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

drug

Post Postao/la drug » 21 apr 2010, 20:50

DRŽAVA ŽELJO!!!

Samo naprijed momci. Pokazali smo da znamo i mozemo nebrojeno puta ove sezone, i u tuzli smo napali...oni jednostavno igraju istu igru bez obzira ko im je trener. Gol razlika u posljednjih 6 domacih utakmica im ja 6-0. Nema veze,idemo dalje. Bice poraza i remija jos...to mora doci...ali bice i pobjeda ;)

Svi na Grbavicu protiv Modrice!

VOLIM TE ŽELJO!!!

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 21 apr 2010, 21:01

gol nisam vidio,ali ono sto sam uspio da vidim iz onog "kokosinjca" bili smo ravnopravni,mozda cak i bolji.Realizcija nam je bila losa,Stanic u prvom pol fulio zicer sa metar :mrgreen:

nema veze idemo dalje

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI :!:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 apr 2010, 21:06

yebena modrica :mrgreen: pa mu tesko :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 21 apr 2010, 21:11

Utakmica prosla, doslo se kuci, glava se ohladila....
U pocetku sam bio razocaran jer nismo imali srece. Sloboda je iskoristila svoju jedinu 100% priliku, kasnije su imali jos nekih opasnih akcija i pokusaja ali nista preozbiljno, osim pred kraj pogreske Sehica kada je ostavio prazan gol a jedan Slobodin igrac fulio prazan gol sa nekih 30 metara (ali ako cemo realno, 80% igraca u nasoj ligi ne moze uputit lob u prazan gol sa tolike udaljenosti, sutem iz prve).

Mi smo imali 3 dobre prilike. U prvom poluvremenu na ubacaj H.Beslije neko je iz peterca kilavo sutao pa je golman Slobode skinuo udarac. U prvom poluvremenu smo bas pritiskali, puno dodavanja na sredini terena, ali bez pravog poteza da se proigraju napadaci.
U drugom poluvremenu, dvije prilike Laze, jedna kada se sjajno oslobodio cuvara i sa nekih 12 metara lose sutirao pa golman opet odbranio. I na kraju,mislim da je Bekirc centrirao a Lazo opet sa otprilike penala glavom gadjao desni gornrnji ugao, ali golman Slobode sjajno skinuo.

Utakmica sa mnogo zutih kartona, nasi uglavnom zbog prigovora, a Slobodini zbog ostre igre i takodjer mnogo price igraca. Ne bih komentarisao tu taktiku, jer na Tusnju se tako igra, pogotovo sto SLobodi gori pod nogama, pa..

Kao sto rekoh, nismo imali srece, ali ev procitah Osimovu izjavu i u pravu je covjek. Taj faktor srece smo tebali kompenzovat trudom i boljom igrom, tako bi trebali sampioni radit...ali eto, sta je tu je...
Samo mi dodje mrak na oci kada pomislim da nam Borac moze uzeti titulu, ne zbog Borca ili nesto da ih ne volim, nego jer cujem kako igraju i dolaze do pobjeda, zatovreno i bunker, ko da smo Italijanksa liga...

Sad idem gledat Pjanica, valjda mi popravi dan :D
slika

slika

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 21 apr 2010, 21:13

Samo glavu gore, idemo dalje, nije nas pokolebao ovaj poraz, bice ovo sve ok aBd, raduje da smo igrali relativno dobro protiv jedne onakve ekipe koja ne igra lopte, a protiv Veleza se moze igrati mislim pa je za ocekivati da tamo uzmemo bod aBd. Jos smo mi u prednosti jer po do sada vidjenom Borac tesko moze uzeti neki bod vani,ako je suditi po njihovoj igri, narocito na gostovanjima.

Protiv Modrice treba opet doci u sto vecm broju i podrzati momke, sljedeca stanica, stadion Grbavica

IDEMO DALJE
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 21 apr 2010, 21:18

Ne mozemo se zaliti na sudjenje ili pregrubu igru Slobode.Oni tako igraju i to se i moglo ocekivati.Sudac je sankcionis'o svaki start na Zeljine igrace, sto govori i 8(cini mi se) zutih kartona Slobode.Jedina mogucnost da Zeljo nesto napravi je bila iz prekida koje je Bekric nazalost ocajno izvodio ili da se lopta na srecu odbije do Zeljinih igraca sto se dva puta i desilo.Popovic i Stanic to nazalost nisu iskoristili.Bekrica su cuvali ko da je Xavi, uvijek najmanje 1 igrac pored njega.

Sto se tice navijanja, Manijaci na tom polju nisu imali protivnika, od Fukara se samo ponekad cuo pljesak.

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 21 apr 2010, 21:24

ljudi samo da javim ovim iz kolone da ono za auto koje nije moglo upalit kad smo izli kuci ... e'o stigli smo mi kuci :D hvala bogu :D ... sto se tice tekme NEVIDJENO ( u bukvalnom smislu nista nisam vidio jbm im trotuar ) ...kasnije opsirnije od mene :D btw ja sam onaj u fantomci sto je bio :mrgreen:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 apr 2010, 21:34

Evo amar im refloktor upalio jeli ov imaju kazneni trening ili kako ono magat zove brdo bola :D :D
svoj ti pos'o !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 apr 2010, 21:38

Sad ako kazne pitare 2-3 tekme pred praznim tribinama jeli znaci da cemo gledati derby u dolini na platnu... :roll:
1921-2011

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 21 apr 2010, 21:40

hahah....nebi se cudio i da jest...mislim treba uvest takve neke treninge nakon lose igra,al mislim da je poraz vise uzrokovan umorom,pa haman cjelu sezonu igramo dvije tekme sedmicno,jos prije 3 dana protiv borca protiv kojeg je bila jako iscrpljujuca tekma i mislim da im takva vrsta treninga u ovom trenutku nece pomoci,treba ih pustiti da se malo odmore.....forza zeljo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 21 apr 2010, 21:41

najvjerovatnije ce biti tako :x

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 apr 2010, 21:42

Grbavica moj zivot je napisao/la:Evo amar im refloktor upalio jeli ov imaju kazneni trening ili kako ono magat zove brdo bola :D :D
Imaju sada trening!

Ma prava steta sto nismo uzeli makar bod,u prvom sem gola Sloboda nije imala akcije,a mi fulili zicer preko Stane,u drugom postojao samo Željo,imali smo 2-3 dobre sanse najbolja Lazina,ali golman brani,volio bih kada bih mogao detaljnije sta reci ali sa onog gradilista se ionako nije nista vidjelo,katastrofa!

Suđenje domacinsko ali nista strasno,nije bilo grubih startova toliko,a nasi su vracali batine...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 apr 2010, 21:44

Po povratku iz Tuzle , Amar ih natjerao na trening koji je upravo u toku na Grbavici :mrgreen: 8-)
Pa kako da ne cijenim tog covjeka :geek:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 apr 2010, 21:48

drop je napisao/la:Po povratku iz Tuzle , Amar ih natjerao na trening koji je upravo u toku na Grbavici :mrgreen: 8-)
ma ja evo upravo im je trening mislim da nece bit tezak ali treb kazna tako to ide kod veliki trenaera dobijas pare pravi rezultate a ako nepravis dodatni treninzi u kasno doba
svoj ti pos'o !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 21 apr 2010, 21:49

A brato koda ste igrali na gradjevini a ne na stadionu XD
Samo jedan klub Velež Mostar

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 apr 2010, 21:52

Grbavica moj zivot je napisao/la:
drop je napisao/la:Po povratku iz Tuzle , Amar ih natjerao na trening koji je upravo u toku na Grbavici :mrgreen: 8-)
ma ja evo upravo im je trening mislim da nece bit tezak ali treb kazna tako to ide kod veliki trenaera dobijas pare pravi rezultate a ako nepravis dodatni treninzi u kasno doba
Isto ovo je bilo i kad smo izgubili od Zvijezde u Gradaccu :!: identicna stvar...po povratku u Sarajevo direktno iz autobusa na nocni trening 8-) Amar gigant :!: :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Sarun i 33 gosta.