Utakmica prosla, doslo se kuci, glava se ohladila....
U pocetku sam bio razocaran jer nismo imali srece. Sloboda je iskoristila svoju jedinu 100% priliku, kasnije su imali jos nekih opasnih akcija i pokusaja ali nista preozbiljno, osim pred kraj pogreske Sehica kada je ostavio prazan gol a jedan Slobodin igrac fulio prazan gol sa nekih 30 metara (ali ako cemo realno, 80% igraca u nasoj ligi ne moze uputit lob u prazan gol sa tolike udaljenosti, sutem iz prve).
Mi smo imali 3 dobre prilike. U prvom poluvremenu na ubacaj H.Beslije neko je iz peterca kilavo sutao pa je golman Slobode skinuo udarac. U prvom poluvremenu smo bas pritiskali, puno dodavanja na sredini terena, ali bez pravog poteza da se proigraju napadaci.
U drugom poluvremenu, dvije prilike Laze, jedna kada se sjajno oslobodio cuvara i sa nekih 12 metara lose sutirao pa golman opet odbranio. I na kraju,mislim da je Bekirc centrirao a Lazo opet sa otprilike penala glavom gadjao desni gornrnji ugao, ali golman Slobode sjajno skinuo.
Utakmica sa mnogo zutih kartona, nasi uglavnom zbog prigovora, a Slobodini zbog ostre igre i takodjer mnogo price igraca. Ne bih komentarisao tu taktiku, jer na Tusnju se tako igra, pogotovo sto SLobodi gori pod nogama, pa..
Kao sto rekoh, nismo imali srece, ali ev procitah Osimovu izjavu i u pravu je covjek. Taj faktor srece smo tebali kompenzovat trudom i boljom igrom, tako bi trebali sampioni radit...ali eto, sta je tu je...
Samo mi dodje mrak na oci kada pomislim da nam Borac moze uzeti titulu, ne zbog Borca ili nesto da ih ne volim, nego jer cujem kako igraju i dolaze do pobjeda, zatovreno i bunker, ko da smo Italijanksa liga...
Sad idem gledat Pjanica, valjda mi popravi dan