miki_92 je napisao/la:

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Treba vjerovati da ce pravda biti zadovoljena i da ce LeBron cudesnim partijama donijeti Cavsima zasluzenu titulu.invincible1921 je napisao/la:Lebronovo srce (kvalitet nemam sta ni pominjat) i JR ce izvuc makar 2 tekme za nesto vise vidjecemo kako ce GSW igrati...moraju i oni zasrat jednom
Warriorsima je jos samo trebalo da igraju protiv Raketa bez Hardena....nevjerovatno
Jok to, Kerr je revolucionar, GSW najbolja ekipa na dunjaluku, Splash brothers su najveci duo od pojavljivanja kosarke, a defanzivne i ofanzivne seme su nikad vidjene do sada.Greivis je napisao/la:Treba vjerovati da ce pravda biti zadovoljena i da ce LeBron cudesnim partijama donijeti Cavsima zasluzenu titulu.invincible1921 je napisao/la:Lebronovo srce (kvalitet nemam sta ni pominjat) i JR ce izvuc makar 2 tekme za nesto vise vidjecemo kako ce GSW igrati...moraju i oni zasrat jednom
Warriorsima je jos samo trebalo da igraju protiv Raketa bez Hardena....nevjerovatno
Samo lazni navijaci laznog mvp-a se prave da ne vide koliko srece Warriorsi imaju.
Evo haj ti meni samo reci zbog cega bi potencijalna titula GSWa bila nezasluzena ? Ljudi od poctka sezone igraju najbolju kosarku, cinjenica je da imaju srece s povredama ostalih timova al opet moras biti mentol i idiot da kazes da je nezasluzena titula. Da Cavsi igraju ovako lijepo i brzo u napadu, ja bi prvi to rekao al u stvarnosti Cavsi igraju samo na izolacija Jamesa i Irvinga dok ostali gledaju i cekaju povratnu ili ofanzivni skok (Mozgov i Thompson).adriano_leite je napisao/la:Jok to, Kerr je revolucionar, GSW najbolja ekipa na dunjaluku, Splash brothers su najveci duo od pojavljivanja kosarke, a defanzivne i ofanzivne seme su nikad vidjene do sada.Greivis je napisao/la:Treba vjerovati da ce pravda biti zadovoljena i da ce LeBron cudesnim partijama donijeti Cavsima zasluzenu titulu.invincible1921 je napisao/la:Lebronovo srce (kvalitet nemam sta ni pominjat) i JR ce izvuc makar 2 tekme za nesto vise vidjecemo kako ce GSW igrati...moraju i oni zasrat jednom
Samo lazni navijaci laznog mvp-a se prave da ne vide koliko srece Warriorsi imaju.
Da je situacija obrnuta bila bi prica da su Cavsi osvojili naslov uslijed povreda protivnika, ovako je ipak pravda zadovoljena. Bacaju se drkice na GSW samo tako. Zanima me gdje ce biti iduce sezone kada se mnogi kvalitetni igraci oporave...
Pao je jer ga je i Klay zakacio koljenom sto se vidi i na snimku. Ovi koji porede Blatta i Thibsa, smijesno jer Blattu je Irving igrao u finalu dok Thibs u RS razvaljuje igrace.lumani je napisao/la:Ne znam zasto krivite Blatta zbog povredeMogao je pasti onako prvi napad imao bi istu povredu..Problem je u igracima,slabo kada kazu vadi me ,ne ide vise....
Kao ozbiljan simpatizer i pratilac NBA kosarke mislim da ne bi smio da potcijenis 67-15 ma ciji to omjer bio. Nego sta nego je najbolja ekipa. Ubijedljivo. Nebitno, osvojili ili ne, mora im se skinuti kapa i cestitati na svemu sto su napravili.adriano_leite je napisao/la:Jok to, Kerr je revolucionar, GSW najbolja ekipa na dunjaluku, Splash brothers su najveci duo od pojavljivanja kosarke, a defanzivne i ofanzivne seme su nikad vidjene do sada.Greivis je napisao/la:Treba vjerovati da ce pravda biti zadovoljena i da ce LeBron cudesnim partijama donijeti Cavsima zasluzenu titulu.invincible1921 je napisao/la:Lebronovo srce (kvalitet nemam sta ni pominjat) i JR ce izvuc makar 2 tekme za nesto vise vidjecemo kako ce GSW igrati...moraju i oni zasrat jednom
Da je situacija obrnuta bila bi prica da su Cavsi osvojili naslov uslijed povreda protivnika, ovako je ipak pravda zadovoljena. Bacaju se drkice na GSW samo tako. Zanima me gdje ce biti iduce sezone kada se mnogi kvalitetni igraci oporave...
Ma kakve izolacije Irvinga i Jamesa spominjes? Da li si u RS pogledao 10 utakmica Cavsa, gdje je protok lopte bio vrhunski? Drugi dio sezone su bilo top 3 tima u ligi a ti pricas o nekoj ruznoj igri? Pa prije par mjeseci sam ti morao objasnjavati kako Cavsi igraju da bi ti to iskoristio u jednom od postova pa te malo KK malo ismijavao. Ako su ti glavni igraci raspolozeni kao James i Ky protiv GSW, normalno je da igras izolacije dok prolazi, jer zasto mijenjati nesto sto prolazi, logicno ne? To za mentole i idiote, ma ti si najpametniji, rodila te majka, 'odi evo markica.Epidaurus je napisao/la:Evo haj ti meni samo reci zbog cega bi potencijalna titula GSWa bila nezasluzena ? Ljudi od poctka sezone igraju najbolju kosarku, cinjenica je da imaju srece s povredama ostalih timova al opet moras biti mentol i idiot da kazes da je nezasluzena titula. Da Cavsi igraju ovako lijepo i brzo u napadu, ja bi prvi to rekao al u stvarnosti Cavsi igraju samo na izolacija Jamesa i Irvinga dok ostali gledaju i cekaju povratnu ili ofanzivni skok (Mozgov i Thompson).adriano_leite je napisao/la:Jok to, Kerr je revolucionar, GSW najbolja ekipa na dunjaluku, Splash brothers su najveci duo od pojavljivanja kosarke, a defanzivne i ofanzivne seme su nikad vidjene do sada.Greivis je napisao/la:
Treba vjerovati da ce pravda biti zadovoljena i da ce LeBron cudesnim partijama donijeti Cavsima zasluzenu titulu.
Ma ja ni Thibsa ne krivim toliko..Nema ekipe gdje nema povreda..Spursi godinama imaju isti Problem...Ja prvo krivim igrace,oni nekada trebaju sami reci ne moze vadi me.adriano_leite je napisao/la:Pao je jer ga je i Klay zakacio koljenom sto se vidi i na snimku. Ovi koji porede Blatta i Thibsa, smijesno jer Blattu je Irving igrao u finalu dok Thibs u RS razvaljuje igrace.lumani je napisao/la:Ne znam zasto krivite Blatta zbog povredeMogao je pasti onako prvi napad imao bi istu povredu..Problem je u igracima,slabo kada kazu vadi me ,ne ide vise....
Kako si samo bezobrazan. Prvi navijas za ekipu koja nikada nije igrala timski i uvijek je imala zvijezde na koje se oslanjala.Epidaurus je napisao/la: Evo haj ti meni samo reci zbog cega bi potencijalna titula GSWa bila nezasluzena ? Ljudi od poctka sezone igraju najbolju kosarku, cinjenica je da imaju srece s povredama ostalih timova al opet moras biti mentol i idiot da kazes da je nezasluzena titula. Da Cavsi igraju ovako lijepo i brzo u napadu, ja bi prvi to rekao al u stvarnosti Cavsi igraju samo na izolacija Jamesa i Irvinga dok ostali gledaju i cekaju povratnu ili ofanzivni skok (Mozgov i Thompson).
Ovako sa stanovista posmatraca.. Zato sto igraju protiv Cavsa i zato sto su silovali Memphis.Epidaurus je napisao/la: Evo haj ti meni samo reci zbog cega bi potencijalna titula GSWa bila nezasluzena ? Ljudi od poctka sezone igraju najbolju kosarku, cinjenica je da imaju srece s povredama ostalih timova al opet moras biti mentol i idiot da kazes da je nezasluzena titula. Da Cavsi igraju ovako lijepo i brzo u napadu, ja bi prvi to rekao al u stvarnosti Cavsi igraju samo na izolacija Jamesa i Irvinga dok ostali gledaju i cekaju povratnu ili ofanzivni skok (Mozgov i Thompson).
Kako nisu igrali timski, njegovo velicanstvo trokut vrhunac timske igre, a Kobe, Shaq i ostali nikada nisu igrali izolacije i nisu bili zvijezde, kako te nije stid lazi pricati GreiviseGreivis je napisao/la:Kako si samo bezobrazan. Prvi navijas za ekipu koja nikada nije igrala timski i uvijek je imala zvijezde na koje se oslanjala.Epidaurus je napisao/la: Evo haj ti meni samo reci zbog cega bi potencijalna titula GSWa bila nezasluzena ? Ljudi od poctka sezone igraju najbolju kosarku, cinjenica je da imaju srece s povredama ostalih timova al opet moras biti mentol i idiot da kazes da je nezasluzena titula. Da Cavsi igraju ovako lijepo i brzo u napadu, ja bi prvi to rekao al u stvarnosti Cavsi igraju samo na izolacija Jamesa i Irvinga dok ostali gledaju i cekaju povratnu ili ofanzivni skok (Mozgov i Thompson).
Da kažemo onda isto i za Barcelonu?Lillard je napisao/la:Naravno da nije cista sreca, ali jesu najsretnija ekipa po povredama protivnickih igraca.
Koliko bi samo bilo drukcije da su im protivnici ili zdravi.
Svaka im cast ako uzmu prsten, ali meni to nece bit to (ako me kontate)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.