NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

akisarajevo92
Kontakt:

Re: NBA Finals 2015

Post Postao/la akisarajevo92 » 06 jun 2015, 12:15

miki_92 je napisao/la:
slika
:rol: :urnebes:
Don't believe the hype.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 jun 2015, 13:01

invincible1921 je napisao/la:Lebronovo srce (kvalitet nemam sta ni pominjat) i JR ce izvuc makar 2 tekme za nesto vise vidjecemo kako ce GSW igrati...moraju i oni zasrat jednom

Warriorsima je jos samo trebalo da igraju protiv Raketa bez Hardena....nevjerovatno
Treba vjerovati da ce pravda biti zadovoljena i da ce LeBron cudesnim partijama donijeti Cavsima zasluzenu titulu.
Samo lazni navijaci laznog mvp-a se prave da ne vide koliko srece Warriorsi imaju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

superfreak
Kontakt:

Post Postao/la superfreak » 06 jun 2015, 13:09

I ja vjerujem da ces se jednog dana probuditi i odluciti da se oprostis od foruma, i uljepsas zivot forumasima koji moraju tvoja sranja da citaju.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 jun 2015, 13:17

Očekujem uskoro da greivis i društvo postanu zagovornici dodatnog udaljavanja linije za tri poena, jer previše trica kvari igru.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 06 jun 2015, 13:19

Ne mogu da vjerujem da neko moze osporavati igre Ratnika. Ubjedljivo najljepsa kosarka, najbolja igra, timska igra, sta sve ne... Cak sta vise bila bi velika nepravda da oni ne osvoje.

Timskom igrom i neforsiranjem igraca su se doveli u odlicnu situaciju da na istim se skoro ne osjeti umor, da su svjeziji, da ih povrede zaobilaze... Ekipa poslije Spursa i Utaha koja igra najljepsu kosarku otkad pratim, i naravno, iako nisam njihov navijac ocekujem i navijam da osvoje.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 jun 2015, 13:37

Greivis je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Lebronovo srce (kvalitet nemam sta ni pominjat) i JR ce izvuc makar 2 tekme za nesto vise vidjecemo kako ce GSW igrati...moraju i oni zasrat jednom

Warriorsima je jos samo trebalo da igraju protiv Raketa bez Hardena....nevjerovatno
Treba vjerovati da ce pravda biti zadovoljena i da ce LeBron cudesnim partijama donijeti Cavsima zasluzenu titulu.
Samo lazni navijaci laznog mvp-a se prave da ne vide koliko srece Warriorsi imaju.
Jok to, Kerr je revolucionar, GSW najbolja ekipa na dunjaluku, Splash brothers su najveci duo od pojavljivanja kosarke, a defanzivne i ofanzivne seme su nikad vidjene do sada.

Da je situacija obrnuta bila bi prica da su Cavsi osvojili naslov uslijed povreda protivnika, ovako je ipak pravda zadovoljena. Bacaju se drkice na GSW samo tako. Zanima me gdje ce biti iduce sezone kada se mnogi kvalitetni igraci oporave...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 jun 2015, 13:40

Ne znam zasto krivite Blatta zbog povrede :?: Mogao je pasti onako prvi napad imao bi istu povredu..Problem je u igracima,slabo kada kazu vadi me ,ne ide vise....

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 jun 2015, 13:43

adriano_leite je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

Jok to, Kerr je revolucionar, GSW najbolja ekipa na dunjaluku, Splash brothers su najveci duo od pojavljivanja kosarke, a defanzivne i ofanzivne seme su nikad vidjene do sada.

Da je situacija obrnuta bila bi prica da su Cavsi osvojili naslov uslijed povreda protivnika, ovako je ipak pravda zadovoljena. Bacaju se drkice na GSW samo tako. Zanima me gdje ce biti iduce sezone kada se mnogi kvalitetni igraci oporave...
Evo haj ti meni samo reci zbog cega bi potencijalna titula GSWa bila nezasluzena ? Ljudi od poctka sezone igraju najbolju kosarku, cinjenica je da imaju srece s povredama ostalih timova al opet moras biti mentol i idiot da kazes da je nezasluzena titula. Da Cavsi igraju ovako lijepo i brzo u napadu, ja bi prvi to rekao al u stvarnosti Cavsi igraju samo na izolacija Jamesa i Irvinga dok ostali gledaju i cekaju povratnu ili ofanzivni skok (Mozgov i Thompson).

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 jun 2015, 13:44

lumani je napisao/la:Ne znam zasto krivite Blatta zbog povrede :?: Mogao je pasti onako prvi napad imao bi istu povredu..Problem je u igracima,slabo kada kazu vadi me ,ne ide vise....
Pao je jer ga je i Klay zakacio koljenom sto se vidi i na snimku. Ovi koji porede Blatta i Thibsa, smijesno jer Blattu je Irving igrao u finalu dok Thibs u RS razvaljuje igrace.

Mes Que Un Club!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 jun 2015, 13:46

Dubsi nastavljaju nabijati komplekse, najs
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 06 jun 2015, 13:47

Greivis je napisao/la:

Kao ozbiljan simpatizer i pratilac NBA kosarke mislim da ne bi smio da potcijenis 67-15 ma ciji to omjer bio. Nego sta nego je najbolja ekipa. Ubijedljivo. Nebitno, osvojili ili ne, mora im se skinuti kapa i cestitati na svemu sto su napravili.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 jun 2015, 13:52

Epidaurus je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

Evo haj ti meni samo reci zbog cega bi potencijalna titula GSWa bila nezasluzena ? Ljudi od poctka sezone igraju najbolju kosarku, cinjenica je da imaju srece s povredama ostalih timova al opet moras biti mentol i idiot da kazes da je nezasluzena titula. Da Cavsi igraju ovako lijepo i brzo u napadu, ja bi prvi to rekao al u stvarnosti Cavsi igraju samo na izolacija Jamesa i Irvinga dok ostali gledaju i cekaju povratnu ili ofanzivni skok (Mozgov i Thompson).
Ma kakve izolacije Irvinga i Jamesa spominjes? Da li si u RS pogledao 10 utakmica Cavsa, gdje je protok lopte bio vrhunski? Drugi dio sezone su bilo top 3 tima u ligi a ti pricas o nekoj ruznoj igri? Pa prije par mjeseci sam ti morao objasnjavati kako Cavsi igraju da bi ti to iskoristio u jednom od postova pa te malo KK malo ismijavao. Ako su ti glavni igraci raspolozeni kao James i Ky protiv GSW, normalno je da igras izolacije dok prolazi, jer zasto mijenjati nesto sto prolazi, logicno ne? To za mentole i idiote, ma ti si najpametniji, rodila te majka, 'odi evo markica.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 06 jun 2015, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 jun 2015, 13:53

lumani je napisao/la:Ne znam zasto krivite Blatta zbog povrede :?: Mogao je pasti onako prvi napad imao bi istu povredu..Problem je u igracima,slabo kada kazu vadi me ,ne ide vise....
Pao je jer ga je i Klay zakacio koljenom sto se vidi i na snimku. Ovi koji porede Blatta i Thibsa, smijesno jer Blattu je Irving igrao u finalu dok Thibs u RS razvaljuje igrace.
Ma ja ni Thibsa ne krivim toliko..Nema ekipe gdje nema povreda..Spursi godinama imaju isti Problem...Ja prvo krivim igrace,oni nekada trebaju sami reci ne moze vadi me.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 jun 2015, 13:58

Epidaurus je napisao/la: Evo haj ti meni samo reci zbog cega bi potencijalna titula GSWa bila nezasluzena ? Ljudi od poctka sezone igraju najbolju kosarku, cinjenica je da imaju srece s povredama ostalih timova al opet moras biti mentol i idiot da kazes da je nezasluzena titula. Da Cavsi igraju ovako lijepo i brzo u napadu, ja bi prvi to rekao al u stvarnosti Cavsi igraju samo na izolacija Jamesa i Irvinga dok ostali gledaju i cekaju povratnu ili ofanzivni skok (Mozgov i Thompson).
Kako si samo bezobrazan. Prvi navijas za ekipu koja nikada nije igrala timski i uvijek je imala zvijezde na koje se oslanjala. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 06 jun 2015, 14:00

Epidaurus je napisao/la: Evo haj ti meni samo reci zbog cega bi potencijalna titula GSWa bila nezasluzena ? Ljudi od poctka sezone igraju najbolju kosarku, cinjenica je da imaju srece s povredama ostalih timova al opet moras biti mentol i idiot da kazes da je nezasluzena titula. Da Cavsi igraju ovako lijepo i brzo u napadu, ja bi prvi to rekao al u stvarnosti Cavsi igraju samo na izolacija Jamesa i Irvinga dok ostali gledaju i cekaju povratnu ili ofanzivni skok (Mozgov i Thompson).
Ovako sa stanovista posmatraca.. Zato sto igraju protiv Cavsa i zato sto su silovali Memphis.

Ekipa sa najboljim omjerom u ligi uzima prsten, MVP uzima prsten. Curry 27 godina, Klay 25, Barnes 23.. imaju oni potencijala da prave jos dosta stete u narednim godinama, uz prave poteze GM-a.

I ovo sto pisem ne znaci da navijam za GSW.. jer postoji jedan tim kojeg simpatisem u NBA, a ako vec on ne moze biti sampion, onda svakako zelim da to bude ekipa koja najvise zasluzuje.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 jun 2015, 14:04

Greivis je napisao/la:
Kako si samo bezobrazan. Prvi navijas za ekipu koja nikada nije igrala timski i uvijek je imala zvijezde na koje se oslanjala. :kafa:
Kako nisu igrali timski, njegovo velicanstvo trokut vrhunac timske igre, a Kobe, Shaq i ostali nikada nisu igrali izolacije i nisu bili zvijezde, kako te nije stid lazi pricati Greivise :kafa:

Mes Que Un Club!

IlCapitano
Kontakt:

Re: Odg: NBA Finals 2015

Post Postao/la IlCapitano » 06 jun 2015, 14:05

Lillard je napisao/la:Naravno da nije cista sreca, ali jesu najsretnija ekipa po povredama protivnickih igraca.
Koliko bi samo bilo drukcije da su im protivnici ili zdravi.
Svaka im cast ako uzmu prsten, ali meni to nece bit to (ako me kontate :D )
Da kažemo onda isto i za Barcelonu? :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 jun 2015, 14:07

Da je LeBron pogodio onaj šut Kyrie bi sad bio zdrav.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 jun 2015, 14:10

Ma ja, pricas mi o igri u RS gdje je Kevin Love imao ulogu Channing Fryea il Ryana Andersona. Osnova svakog napada vam je izolacija i taj protok lopte o kojem s.e.r.e.s ovje je dolazio nakon sto se najcesce LeBron udvoji u postu. Al dobro, tebi je i g.o.v.n.o igraca Clevelanda zlatno. Protiv GSW cete i dalje igrat izolacije jer im time maksimalo usporavate i jer imate (sad s povredom Irvinga) samo jednog pravog kreatora za sebe i druge u Jamesu a GSW napad moze zavrtit kroz vise igraca. Mislim, mozete vi slobodno igrat napade kroz Smitha, Shumperta, Mozgova, Thompsona il Dellavedovu al bi vidio na sta bi to licilo. O dizanju tempa i ubrzavanju igre ne moram ni pricat pogotovo sad kad imate 7 igraca u rotaciji od kojih su 2 Dellavedova i Jones.

Ove price oko Lakersa i trokuta nema potrebe ni komentarisat, tu bar nije svaki (bukvalno svaki) napad bio izolacija za razliku od ovog PO izdanja Cavsa.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 06 jun 2015, 14:11

Bit ce LeBronu lakse bez Irvinga. Ovako bar ne mora lagati sebe da se ima osloniti na nekog, nego zna da sve mora sam uraditi sto ce i pokusati uraditi.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.