Opet pricas gluposti. Kroz RS James uopste nije igrao toliko na postu nego je to poceo raditi u playoffu. Cak je i smrsao da ne igra na postu, ali eto ti sve znas...Epidaurus je napisao/la:Ma ja, pricas mi o igri u RS gdje je Kevin Love imao ulogu Channing Fryea il Ryana Andersona. Osnova svakog napada vam je izolacija i taj protok lopte o kojem s.e.r.e.s ovje je dolazio nakon sto se najcesce LeBron udvoji u postu. Al dobro, tebi je i g.o.v.n.o igraca Clevelanda zlatno. Protiv GSW cete i dalje igrat izolacije jer im time maksimalo usporavate i jer imate (sad s povredom Irvinga) samo jednog pravog kreatora za sebe i druge u Jamesu a GSW napad moze zavrtit kroz vise igraca. Mislim, mozete vi slobodno igrat napade kroz Smitha, Shumperta, Mozgova, Thompsona il Dellavedovu al bi vidio na sta bi to licilo. O dizanju tempa i ubrzavanju igre ne moram ni pricat pogotovo sad kad imate 7 igraca u rotaciji od kojih su 2 Dellavedova i Jones.
Ove price oko Lakersa i trokuta nema potrebe ni komentarisat, tu bar nije svaki (bukvalno svaki) napad bio izolacija za razliku od ovog PO izdanja Cavsa.
NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA Finals 2015
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
U odnosu na covjeka koji ima vise nebuloza nego postova na forumu, da ja sve znam.
- adriano_leite
- Kontakt:
Znas jesti **** samo, a to je dokaz kad kazes da je James igrao na postu. Dokaz da veze nemas kako su Cavsi igrali. James bio na tezini iz rookie sezone kako bi bio laksi i brzi i da ne igra na postu jer je u godinama kada zeli da cuva svoje tijelo kako bi produzio karijeru. Njegove rijeci su to. Dakle, posra te i James sto je dokaz da veze nemas kako su Cavsi igrali.Epidaurus je napisao/la:U odnosu na covjeka koji ima vise nebuloza nego postova na forumu, da ja sve znam.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 06 jun 2015, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Prica o timskoj igri a navija za fransizu koja je najmanje timski igrala kad se pogleda historija.adriano_leite je napisao/la: Kako nisu igrali timski, njegovo velicanstvo trokut vrhunac timske igre, a Kobe, Shaq i ostali nikada nisu igrali izolacije i nisu bili zvijezde, kako te nije stid lazi pricati Greivise

Adriano, pametan si momak. Navijao si za Cavse i kad su losi bili. Nemoj se brukati i raspravljati sa ovim novonastalim navijacima Warriorsa sada kad ih je krenulo. Nece njih nigdje biti narednih godina.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- adriano_leite
- Kontakt:
Moram mu dokazati da veze nema kada pise gluposti o tome kako su Cavsi igrali, valjda dodje pameti. Cuj igrao na postu i protok lopte dobar kada ga udvoje na postu, a lik na pocetku sezone bio na dijeti da smrsa i dobije na brzini i da ne igra na postu. Hajde sto ga ja ucim o igri Cavsa, nemam ja pojma, pricam nebuloze, ali i James ga posra osobno hahahaha.Greivis je napisao/la:Prica o timskoj igri a navija za fransizu koja je najmanje timski igrala kad se pogleda historija.adriano_leite je napisao/la: Kako nisu igrali timski, njegovo velicanstvo trokut vrhunac timske igre, a Kobe, Shaq i ostali nikada nisu igrali izolacije i nisu bili zvijezde, kako te nije stid lazi pricati Greivise![]()
Adriano, pametan si momak. Navijao si za Cavse i kad su losi bili. Nemoj se brukati i raspravljati sa ovim novonastalim navijacima Warriorsa sada kad ih je krenulo. Nece njih nigdje biti narednih godina.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Samo da te pitam, kad su ono Cavsi poigrali i poceli dobijat utakmice ? Sjecas se one dvosedmicne pauze Jamesa i igara prije i poslije te pauze ? James u sezonu jeste usao laksi nego ikad al Bgm kolko ja mogu vidjet, u PO je momak na onoj istoj gradji i vrlo vjerovatno istoj tezini, a to vracanje mase je vrlo vjerovatno tad pocelo i prebacio je igru vise u post (u onoj pobjedi protiv Warriorsa je lik vecinu vremena igrao u postu). Dok je igrao na perimetru i stedio se igre u postu i dodatnog trosenja tijela, niste bili nimalo dobri, a ti si prvi s.r.a.o po Jamesu i njegovim tadasnjim igrama. Uglavnom, svako normalan vidi da je osnova napada Cavsa izolacija i ucinak ostalih igraca (osim Irvinga) daleko najvise ovisi o tome da li ce LeBron biti udvajan ili ne. Ako ga se udvaja, bacat ce povratne ili proigravati Thompsona i Mozgova na utrcavanjima, a ako ga se pusta da igra jedan na jedan, vrlo vjerovatno ce ti dat 30+ poena dok ce ostatak tima biti slabo ukljucen u igru.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Adriano smiri dozivljaj. Ako ne znas diskutovat bez vrijedjanja, onda nemoj diskutovat u opste. Ovo ti nije prvi put da vrijedjas. Mozes ovo smatrati zadnjim upozorenjem.adriano_leite je napisao/la:Znas jesti **** samo, a to je dokaz kad kazes da je James igrao na postu. Dokaz da veze nemas kako su Cavsi igrali. James bio na tezini iz rookie sezone kako bi bio laksi i brzi i da ne igra na postu jer je u godinama kada zeli da cuva svoje tijelo kako bi produzio karijeru. Njegove rijeci su to. Dakle, posra te i James sto je dokaz da veze nemas kako su Cavsi igrali.Epidaurus je napisao/la:U odnosu na covjeka koji ima vise nebuloza nego postova na forumu, da ja sve znam.
To vazi i za ostale.
Postovanje treba zaraditi.
- adriano_leite
- Kontakt:
On ne vrijedja kada indirektno spominje mentole, idiote, maloumnike itd. aludirajuci da sam sve to ja, jer se ne slazem s njegovim misljenjem? Ni u jednom momentu nisam tukao na njegovu mentalnu retardaciju, nego sam rekao da jede ****. Ako je to uvreda, ok, zasluzio sam, banuj me. Necu ni diskutovati jer je to ovdje nemoguce uslijed novih nickova i poznatih soljaca pameti.kad_kako je napisao/la:Adriano smiri dozivljaj. Ako ne znas diskutovat bez vrijedjanja, onda nemoj diskutovat u opste. Ovo ti nije prvi put da vrijedjas. Mozes ovo smatrati zadnjim upozorenjem.adriano_leite je napisao/la:Znas jesti **** samo, a to je dokaz kad kazes da je James igrao na postu. Dokaz da veze nemas kako su Cavsi igrali. James bio na tezini iz rookie sezone kako bi bio laksi i brzi i da ne igra na postu jer je u godinama kada zeli da cuva svoje tijelo kako bi produzio karijeru. Njegove rijeci su to. Dakle, posra te i James sto je dokaz da veze nemas kako su Cavsi igrali.Epidaurus je napisao/la:U odnosu na covjeka koji ima vise nebuloza nego postova na forumu, da ja sve znam.
To vazi i za ostale.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pa i ti indirektno spominjes kako neko nema mozak i slicno, nicim izazvan.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Upozorenje vrijedi za sve. A tako i za @Epidaurus.adriano_leite je napisao/la:On ne vrijedja kada indirektno spominje mentole, idiote, maloumnike itd. aludirajuci da sam sve to ja, jer se ne slazem s njegovim misljenjem? Ni u jednom momentu nisam tukao na njegovu mentalnu retardaciju, nego sam rekao da jede ****. Ako je to uvreda, ok, zasluzio sam, banuj me. Necu ni diskutovati jer je to ovdje nemoguce uslijed novih nickova i poznatih soljaca pameti.kad_kako je napisao/la:Adriano smiri dozivljaj. Ako ne znas diskutovat bez vrijedjanja, onda nemoj diskutovat u opste. Ovo ti nije prvi put da vrijedjas. Mozes ovo smatrati zadnjim upozorenjem.adriano_leite je napisao/la: Znas jesti **** samo, a to je dokaz kad kazes da je James igrao na postu. Dokaz da veze nemas kako su Cavsi igrali. James bio na tezini iz rookie sezone kako bi bio laksi i brzi i da ne igra na postu jer je u godinama kada zeli da cuva svoje tijelo kako bi produzio karijeru. Njegove rijeci su to. Dakle, posra te i James sto je dokaz da veze nemas kako su Cavsi igrali.
To vazi i za ostale.
Postovanje treba zaraditi.
- invincible1921
- Kontakt:
Nisam ja uopste osporavao igre Goldena, posto vidim da se od mog posta nastavila rasprava. Ja sam samo rekao da ljudi imaju nevjerovatnu srecu i to niko ziv ne moze osporiti. Kao prvo umjesto Oklahome i Russela dobiju polovnu ekipu Pelikana, onda protiv grizlija koji su bez Conleya onda na kraju svega umejsto Clippers koji su realno trebali igrati finale i koji bi im bili puno opasniji protivnik desi se da Rakete anprave valjda najvecu seriju u jednoj utakmici PO i izbace kliperse. Sad jos protiv Cavsa koji igraju bez dva od tri kljucna igraca....Niko nije reko da Golden ne bi bio u finalu ili osvojio da su svi bili zdravi mozda bi i tada jer ipak su pokazali zavidan kvalitet.Nema se tu sta pricat ko sto neko rece 67-15 ne mozes osporit taman da je Bosna ASA u pitanju. Međutim previse srece imaju jednostavno nisam nikad vidio da nekome sve ide toliko na ruku...
Naprosto ne mogu da sipmatisem takav tim...onda ruku na srce Curry nije zasluzio MVP nagradu sto je dodatan razlog da ih ne gotovim. Moje neko viđenje svega
Naprosto ne mogu da sipmatisem takav tim...onda ruku na srce Curry nije zasluzio MVP nagradu sto je dodatan razlog da ih ne gotovim. Moje neko viđenje svega
=\_1921_/=
ma i rijecnik mu je postao bezveze te neko je nekog popisao,posrao,bacao drkicu itdkad_kako je napisao/la:Adriano smiri dozivljaj. Ako ne znas diskutovat bez vrijedjanja, onda nemoj diskutovat u opste. Ovo ti nije prvi put da vrijedjas. Mozes ovo smatrati zadnjim upozorenjem.adriano_leite je napisao/la:Znas jesti **** samo, a to je dokaz kad kazes da je James igrao na postu. Dokaz da veze nemas kako su Cavsi igrali. James bio na tezini iz rookie sezone kako bi bio laksi i brzi i da ne igra na postu jer je u godinama kada zeli da cuva svoje tijelo kako bi produzio karijeru. Njegove rijeci su to. Dakle, posra te i James sto je dokaz da veze nemas kako su Cavsi igrali.Epidaurus je napisao/la:U odnosu na covjeka koji ima vise nebuloza nego postova na forumu, da ja sve znam.
To vazi i za ostale.
mislim da je red da normalno pise ili ga malo ohladite
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ljudi pljuju navijace Warriorsa hahahaha..ljudi koji su i onako pisali kako Warriorsi nemaju spremne visoke igrace koji mogu odigrat 20 minuta i da ce se osjetiti u playoffu...ljudi simpatisu Warriorse jer su simpaticni...meni jesu igra omladina lete ebiga...sad ne znam ko je njihov navijac ali u finalu se valja ljudi opredjele koga ce podrzavat i vecina normalnih navija za njih kao i 90% USA zivlja barem onih normalnih
..

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Irving, Love, Varejao, Beverley, Motejiunas, Allen, Conley, Holiday, Evansinvincible1921 je napisao/la:Nisam ja uopste osporavao igre Goldena, posto vidim da se od mog posta nastavila rasprava. Ja sam samo rekao da ljudi imaju nevjerovatnu srecu i to niko ziv ne moze osporiti. Kao prvo umjesto Oklahome i Russela dobiju polovnu ekipu Pelikana, onda protiv grizlija koji su bez Conleya onda na kraju svega umejsto Clippers koji su realno trebali igrati finale i koji bi im bili puno opasniji protivnik desi se da Rakete anprave valjda najvecu seriju u jednoj utakmici PO i izbace kliperse. Sad jos protiv Cavsa koji igraju bez dva od tri kljucna igraca....Niko nije reko da Golden ne bi bio u finalu ili osvojio da su svi bili zdravi mozda bi i tada jer ipak su pokazali zavidan kvalitet.Nema se tu sta pricat ko sto neko rece 67-15 ne mozes osporit taman da je Bosna ASA u pitanju. Međutim previse srece imaju jednostavno nisam nikad vidio da nekome sve ide toliko na ruku...
Najsretnija ekipa svih vremena (jos ne racunajuci OKC)
Joj ovih sto ih brane, pa pola Amerike bruji o tome, navijaci GSW na neutralnim forumima otvaraju teme pravdajuci se

- Donnie Darko
- Kontakt:
navijat cu za ekipu koja igra lijepu, zabavnu timsku košarku prije ekipe kojoj se igra zasniva na izolacijama 10 od 10 puta.
curry mvp, gsw prvaci
curry mvp, gsw prvaci

ajde ti mijenjas ta misljenja ko carapeDonnie Darko je napisao/la:navijat cu za ekipu koja igra lijepu, zabavnu timsku košarku prije ekipe kojoj se igra zasniva na izolacijama 10 od 10 puta.
curry mvp, gsw prvaci

uz Kinga do kraja

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
To što sam u januaru ili kad već rekao da neće daleko, ne znači da mi nisu bili simpatični i prije. Čak štaviše u tom postu sam rekao da su SSOL Sunsi ove generacije tako da...
I dalje sam mišljenja da bi jako teško prošli zdravu Oklahomu i Spurse na koje smo navikli, ali šta je tu je. Ljudi su odigrali sezonu bez mrlje i opet ih se osporava. Slična stvar kao sa Barcelonom u LP.
Mada, šampione se uvijek mrzilo, ništa novo.
I dalje sam mišljenja da bi jako teško prošli zdravu Oklahomu i Spurse na koje smo navikli, ali šta je tu je. Ljudi su odigrali sezonu bez mrlje i opet ih se osporava. Slična stvar kao sa Barcelonom u LP.
- SaltCityAttack
- Kontakt:

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Upravo to svi su pisali da nemaju sansu jer se mislilo upravk zbog njihovih povreda nekad i da nece dvojac igrati 20m..sad odjednom vise im to nije problem sad su oni sretni hahaha..ovaj podforum treba ugasit za sva vremena..mene jedino ovaj alem iznenadjuje ostali manje vise naviko samDonnie Darko je napisao/la:To što sam u januaru ili kad već rekao da neće daleko, ne znači da mi nisu bili simpatični i prije. Čak štaviše u tom postu sam rekao da su SSOL Sunsi ove generacije tako da...
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
e Dado komentiraj tamo na Fejsu na NBA, Warriors are the luckiest team ever, dobit ces 500 lajkovaSaltCityAttack je napisao/la:Sta pricas ti ba Aleme ? Dvolicnost je jaca strana ovog podforuma
..samo se sjetim pisanja nakon 20tak utakmica hahahah...ali ebiga tacno vidis kakvi smo..ali me ovaj alem iznenadi pravo...cuj sretni a dve su vas natabali i ponizavali citavu godinu ...ljudinuzimaju titulu a ti masi usima trazi i treceg super stara da im budea konkurencija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.