NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2015
Jbt koji sreckovici, pa cavsi su i ovako oslabljeni bez lova plus sad i irving i kaze ovi igraju niko im nista ne moze, a kako bi volio da james sam odvede cavse do titule nekim cudom 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Necu da komentiram nista cinjenica je da im ide inu prilog ove povrede..kako nije znam ja sta je biti povredjen moja ekioa je godinama takva ..sretni su svakako ali to ne znaci da oni nebi dobili ..fazon je jer ste dvolicni znam sta ste pisali ovdje citali su bas svi i sad eto oni sretni..bratei ne znam sto si ustao ovako rano opet a umoran si glavonjaalemsa je napisao/la:e Dado komentiraj tamo na Fejsu na NBA, Warriors are the luckiest team ever, dobit ces 500 lajkovaSaltCityAttack je napisao/la:Sta pricas ti ba Aleme ? Dvolicnost je jaca strana ovog podforuma
..samo se sjetim pisanja nakon 20tak utakmica hahahah...ali ebiga tacno vidis kakvi smo..ali me ovaj alem iznenadi pravo...cuj sretni a dve su vas natabali i ponizavali citavu godinu ...ljudinuzimaju titulu a ti masi usima trazi i treceg super stara da im budea konkurencija
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 06 jun 2015, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Male su sanse da Cavs pobjede al kad imas Lebrona sve je moguce.
Tako je care.alemsa je napisao/la:Irving, Love, Varejao, Beverley, Motejiunas, Allen, Conley, Holiday, Evansinvincible1921 je napisao/la:Nisam ja uopste osporavao igre Goldena, posto vidim da se od mog posta nastavila rasprava. Ja sam samo rekao da ljudi imaju nevjerovatnu srecu i to niko ziv ne moze osporiti. Kao prvo umjesto Oklahome i Russela dobiju polovnu ekipu Pelikana, onda protiv grizlija koji su bez Conleya onda na kraju svega umejsto Clippers koji su realno trebali igrati finale i koji bi im bili puno opasniji protivnik desi se da Rakete anprave valjda najvecu seriju u jednoj utakmici PO i izbace kliperse. Sad jos protiv Cavsa koji igraju bez dva od tri kljucna igraca....Niko nije reko da Golden ne bi bio u finalu ili osvojio da su svi bili zdravi mozda bi i tada jer ipak su pokazali zavidan kvalitet.Nema se tu sta pricat ko sto neko rece 67-15 ne mozes osporit taman da je Bosna ASA u pitanju. Međutim previse srece imaju jednostavno nisam nikad vidio da nekome sve ide toliko na ruku...
Naprosto ne mogu da sipmatisem takav tim...onda ruku na srce Curry nije zasluzio MVP nagradu sto je dodatan razlog da ih ne gotovim. Moje neko viđenje svega
Najsretnija ekipa svih vremena (jos ne racunajuci OKC)
Joj ovih sto ih brane, pa pola Amerike bruji o tome, navijaci GSW na neutralnim forumima otvaraju teme pravdajuci sekao nije to greska GSW, sto jeste istina ali ne mjenja cinjenicu
Jos kad krene prica niko im nista ne moze. Pa Memphis su dobili u 6. Nije to bilo toliko lagano. A ovima povrijedjeni bili Conley i Allen. Houston ih bez dva bitna igraca mogao dobiti u obe prve dvije na strani. Evo Cavse bez Lovea i sa sepajucim Irvingom su dobili na produzetke jedva.
Ovo im je jedina sansa za titulu. Ne moze me niko ubjediti da ova ekipa ima sanse protiv zdrave Oklahome, Spursa i Cavsa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ma ko je pisao sta za njih u regularnoj sezoni, ja sam govorio da ce biti jaki jer igraju sad i odbranu. Medjutim da su ovaj PO i stvari kako su se odvile znaci i bez OKC, dali sadake kod 7 brace, maxuz cijela ekipa otisla ukljucujuci trenera i sve moguce povezane s njima, jesu, kako god ti to htio okrenuti.SaltCityAttack je napisao/la:Necu da komentiram nista cinjenica je da im ife u prilog ove povrede..kako nije znam ja sta je biti povredjen moja ekioa je godinama takva ..sretni su svakako ali to ne znaci da oni nebi dobili ..fazon je jer ste dvolicni znam sta ste pisali ovdje citali su bas svi i sad eto oni sretni..bratei ne znam sto si ustao ovako rano opet a umoran si glavonjaalemsa je napisao/la:e Dado komentiraj tamo na Fejsu na NBA, Warriors are the luckiest team ever, dobit ces 500 lajkovaSaltCityAttack je napisao/la:Sta pricas ti ba Aleme ? Dvolicnost je jaca strana ovog podforuma
..samo se sjetim pisanja nakon 20tak utakmica hahahah...ali ebiga tacno vidis kakvi smo..ali me ovaj alem iznenadi pravo...cuj sretni a dve su vas natabali i ponizavali citavu godinu ...ljudinuzimaju titulu a ti masi usima trazi i treceg super stara da im budea konkurencija
..idi spavaj ne mozes od foruma pojede te Curry
- Donnie Darko
- Kontakt:
Situacija sa GSW je bukvalno ista kao kada bi Arsenal odigrao sezonu bez povrede a ljudi ih proglasili najsretnijom ekipom ikada.
Selektivna memorija je čudo.
Selektivna memorija je čudo.
Posra se ovim na kraju na alemsin post koji vec stoti put naglasava da nije bilo beverleya i motiejunasa, a ti opet zaboravis i houston ubaciti..Greivis je napisao/la: Ovo im je jedina sansa za titulu. Ne moze me niko ubjediti da ova ekipa ima sanse protiv zdrave Oklahome, Spursa i Cavsa.
ser del barça es el millor que hi ha !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Beverley i Motiejunas the new Robben i Ribbery.
ma nas bi vjerovatno izbacili ovako i onako, ne znam sta si zapeo jaraScof1eld je napisao/la:Posra se ovim na kraju na alemsin post koji vec stoti put naglasava da nije bilo beverleya i motiejunasa, a ti opet zaboravis i houston ubaciti..Greivis je napisao/la: Ovo im je jedina sansa za titulu. Ne moze me niko ubjediti da ova ekipa ima sanse protiv zdrave Oklahome, Spursa i Cavsa.
medjutim i oni su na listi povreda ili da ih ne racunamo ?

Utočište za navijače ekipa koje ne mogu do playoffa su Warriorsi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
dickriders moj brate, iskacu ko KineziKawhi je napisao/la:
Houston, Memphis i Clippersi su tu negdje sa njima. Bilo bi 50-50. Ove tri ekipe su stepenica iznad.Scof1eld je napisao/la:Posra se ovim na kraju na alemsin post koji vec stoti put naglasava da nije bilo beverleya i motiejunasa, a ti opet zaboravis i houston ubaciti..Greivis je napisao/la: Ovo im je jedina sansa za titulu. Ne moze me niko ubjediti da ova ekipa ima sanse protiv zdrave Oklahome, Spursa i Cavsa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zbog čega ono ti navijaš za Spurse a nick ti nekad bio LBJ_MVP?Kawhi je napisao/la:
- invincible1921
- Kontakt:
Boldirani igracu su tek posebna prica ja sam samo onako cinjenice koje mi na prvu padnu napamet...alemsa je napisao/la:Irving, Love, Varejao, Beverley, Motejiunas, Allen, Conley, Holiday, Evansinvincible1921 je napisao/la:Nisam ja uopste osporavao igre Goldena, posto vidim da se od mog posta nastavila rasprava. Ja sam samo rekao da ljudi imaju nevjerovatnu srecu i to niko ziv ne moze osporiti. Kao prvo umjesto Oklahome i Russela dobiju polovnu ekipu Pelikana, onda protiv grizlija koji su bez Conleya onda na kraju svega umejsto Clippers koji su realno trebali igrati finale i koji bi im bili puno opasniji protivnik desi se da Rakete anprave valjda najvecu seriju u jednoj utakmici PO i izbace kliperse. Sad jos protiv Cavsa koji igraju bez dva od tri kljucna igraca....Niko nije reko da Golden ne bi bio u finalu ili osvojio da su svi bili zdravi mozda bi i tada jer ipak su pokazali zavidan kvalitet.Nema se tu sta pricat ko sto neko rece 67-15 ne mozes osporit taman da je Bosna ASA u pitanju. Međutim previse srece imaju jednostavno nisam nikad vidio da nekome sve ide toliko na ruku...
Naprosto ne mogu da sipmatisem takav tim...onda ruku na srce Curry nije zasluzio MVP nagradu sto je dodatan razlog da ih ne gotovim. Moje neko viđenje svega
Najsretnija ekipa svih vremena (jos ne racunajuci OKC)
Joj ovih sto ih brane, pa pola Amerike bruji o tome, navijaci GSW na neutralnim forumima otvaraju teme pravdajuci sekao nije to greska GSW, sto jeste istina ali ne mjenja cinjenicu
=\_1921_/=
Bas steta sto se povrijedi Irving mada mislim da mogu Cavsi dobit sljedecu utakmicu..
Nikad mi nije bio tako nick.Donnie Darko je napisao/la: Zbog čega ono ti navijaš za Spurse a nick ti nekad bio LBJ_MVP?
Ne bi sigurno promjenili puno toga i da su bili tu. Takodjer kod pelikana sto se tice povrede Holidaya, zar nisu nakon njegove povrede i prebacivanjem Evansa na pg i poceli igrati bolje ? Kad se gswu zadnjih par godina svaki playoff povrijedio neko u reketu, nije se tad zalio niko, pogotovo ne navijaci spursa..alemsa je napisao/la:ma nas bi vjerovatno izbacili ovako i onako, ne znam sta si zapeo jaraScof1eld je napisao/la:Posra se ovim na kraju na alemsin post koji vec stoti put naglasava da nije bilo beverleya i motiejunasa, a ti opet zaboravis i houston ubaciti..Greivis je napisao/la: Ovo im je jedina sansa za titulu. Ne moze me niko ubjediti da ova ekipa ima sanse protiv zdrave Oklahome, Spursa i Cavsa.
medjutim i oni su na listi povreda ili da ih ne racunamo ?
Zadnja izmjena: Scof1eld, dana/u 06 jun 2015, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
ser del barça es el millor que hi ha !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam ni očekivao odgovor, gloryhunteru, bandwagoneru, dickrideru, izaberi koji ti se najviše sviđa.Kawhi je napisao/la:Nikad mi nije bio tako nick.Donnie Darko je napisao/la: Zbog čega ono ti navijaš za Spurse a nick ti nekad bio LBJ_MVP?
Nisam to 500puta objasnio. Imaš i na početku teme o Spursima, ako te zanima.Donnie Darko je napisao/la: Nisam ni očekivao odgovor, gloryhunteru, bandwagoneru, dickrideru, izaberi koji ti se najviše sviđa.
Pitanje je na nivou. "Što je tebi nick Wolwerine nekad bio, a to ti nije najdraži film?"
Jah 9 igraca niko nebi napravio nikakvu razliku AHAHAHAScof1eld je napisao/la:
Ne bi sigurno promjenli puno toga i da su bili tu. Takodjer kod pelikana sto se tice povrede Holidaya, zar nisu nakon njegove povrede i prebacivanjem Evansa na pg i poceli igrati bolje ? Kad se gswu zadnjih par godina svaki playoff povrijedio neko u reketu, nije se tad zalio niko, pogotovo ne navijaci spursa..
Pa Curry nije igrao ni protiv jednog PG-a
Pa nije se zalio jer nebi uzeli, sad kad ovi uzimaju titulu onda pogledas put kako su do iste dosli, i to je najsretniji put u vidu svega svih vremena, ne znam sto vam je to toliko tesko svatit?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.