Nole teže od očekivanog, ali zasluženo, nadam se dobrom meču i otporu Stana dostojnog finala, Nole bi trebao skinuti taj RG napokon i ući u odabrano društvance
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Najveća svih vremena
Nole teže od očekivanog, ali zasluženo, nadam se dobrom meču i otporu Stana dostojnog finala, Nole bi trebao skinuti taj RG napokon i ući u odabrano društvance
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
serena jedina teniserka koja igra muški, ne mislim na snagu već na taktiku i psihu... ostale su sve ko palidrvce kresnu i sagore, serena je nešto drugo zato i dominira
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Apsolutno. Uvijek sam mislio da bi se mogla nositi s pojedinim muškarcima, toliko je dominantna.DANTES je napisao/la:serena jedina teniserka koja igra muški, ne mislim na snagu već na taktiku i psihu... ostale su sve ko palidrvce kresnu i sagore, serena je nešto drugo zato i dominira
ppppp je napisao/la:Novak Đoković Stan Vavrinka 1.11 6.50
Hahaha ko da igra sa onim malim sto skuplja lopte a ne s igracem iz top5
Advokatski ured Sarajevo
Zakoni BiH
Sudska praksa BiH
Obligaciono pravo
Bankarsko pravo
Ugovori
Razvod braka
Naknada štete
Stvarno pravo
advokat Sarajevo
Stambeno pravo
Eksproprijacija
Krivicno materijalno
Medijator
Radno pravo
Upravno pravo
Nasljedno pravo
Priznanje stranih sudskih odluka
Parnični postupak
Porodično pravo
Privredno pravo
Penziono pravo
Pravo osiguranja
Forum
Web design
U praksi
Drzavljanstvo BiH
praksa BiH
Zadnja izmjena: steta, dana/u 06 avg 2015, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
Svaki igrac iz top 200 bi je lagano dobio.Rajaz je napisao/la:Apsolutno. Uvijek sam mislio da bi se mogla nositi s pojedinim muškarcima, toliko je dominantna.DANTES je napisao/la:serena jedina teniserka koja igra muški, ne mislim na snagu već na taktiku i psihu... ostale su sve ko palidrvce kresnu i sagore, serena je nešto drugo zato i dominira
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pričao sam o pojedincima od 201. pa nadaljeGreivis je napisao/la:Svaki igrac iz top 200 bi je lagano dobio.Rajaz je napisao/la:Apsolutno. Uvijek sam mislio da bi se mogla nositi s pojedinim muškarcima, toliko je dominantna.DANTES je napisao/la:serena jedina teniserka koja igra muški, ne mislim na snagu već na taktiku i psihu... ostale su sve ko palidrvce kresnu i sagore, serena je nešto drugo zato i dominira
Nema to nikakve veze sa njenim tenisom i činjenicom da bi već naredne sezone vrlo lako mogla biti GOAT.Greivis je napisao/la:Ma glumica. Nervira opasno.Virtu4l je napisao/la:Kakav je šampion Serena Williamsjoš 4
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da je i Tomo Brkic bolji.Rajaz je napisao/la: Pričao sam o pojedincima od 201. pa nadalje
Ma uzima ih na snagu sve. Jos nema visinu ko sestra joj, Sharapova, Kvitova, Azarenka... a opet bolje i jace servira.Virtu4l je napisao/la: Nema to nikakve veze sa njenim tenisom i činjenicom da bi već naredne sezone vrlo lako mogla biti GOAT.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ona se već sada može smatrati GOAT-om bez ikakvih problema.Virtu4l je napisao/la:Nema to nikakve veze sa njenim tenisom i činjenicom da bi već naredne sezone vrlo lako mogla biti GOAT.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Kad se uzme u obzir koliko traje, koliko je konstantna i da je uzimala trofeje preko velikana ovog sporta kao što su Davenport, Venus, Hingis, Henin, Clijsters, pa i Sharapova, vjerovatno će njena statistika biti nedostižna mnogim budućim generacijama. Kada tome dodamo i ono što je radila u dublu stvarno joj se nema šta prigovoriti.formance je napisao/la:Ona se već sada može smatrati GOAT-om bez ikakvih problema.Virtu4l je napisao/la:Nema to nikakve veze sa njenim tenisom i činjenicom da bi već naredne sezone vrlo lako mogla biti GOAT.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Apsolutno. Čak je i pohvalno to što je protivnicama počela davati setove u finalima. Još jedan plus na fantastičnu karijeru.
Mislim da bi joj današnje konkurentkinje mogle parirati jedino kad bi Serena igrala sa 'Slazenger Challenge' reketom iz 1972, a one koristile neki futuristički iz 2367 godine.
Mislim da bi joj današnje konkurentkinje mogle parirati jedino kad bi Serena igrala sa 'Slazenger Challenge' reketom iz 1972, a one koristile neki futuristički iz 2367 godine.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ipak treba podvući da joj je konkurencija nakon odlaska belgijanki žalosna... danas nema niti jedne teniserke tipa navratilova, graf, hingis, aranče sančez vikario, monike seleš... ovo danas su samo udaračice
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Naravno, zato je veoma bitna stavka njena dugotrajnost, Henin danas ima 33 godine, Kim 31.... da nije imala one probleme sredinom prošle decenije, možda bi već danas stigla Margaret Court.DANTES je napisao/la:ipak treba podvući da joj je konkurencija nakon odlaska belgijanki žalosna... danas nema niti jedne teniserke tipa navratilova, graf, hingis, aranče sančez vikario, monike seleš... ovo danas su samo udaračice
Serena se dokazala u svim konkurencijama i nikad joj se nije pojavio neki Rafael Nadal koji bi bacio sumnju u njen kvalitet,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije Federer nego Laver.Virtu4l je napisao/la:I onda kažu Federer GOAT

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
izvukoše Dodig i Melo 2. set

Kakav poen maloprije kod 4:3 ja mislim
Kakav poen maloprije kod 4:3 ja mislim
- legenda reala
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Nije Federer nego Laver.Virtu4l je napisao/la:I onda kažu Federer GOAT
Nije nego Nole
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
formance je napisao/la:
To je toss up.
Pancho ga je dominirao u pochetku, a onda je Rod preuzeo palicu i bio apsolutni dominator cca 6-7 godina.
+ Pancho je imao prime Kramera i Rosewalla da se krlja sa njima.
Ali, Raketa je ipak osvojio najvishe i ne postoji podloga ili turnir na kome nije pobedio, sem WTFa chini mi se - na kome je zaigrao sa 30+ godina.
legenda reala je napisao/la:Nije nego Nole
Smeshan si...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.