Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Onaj ko organizacijski stoji iza prijema Pape bi trebao snositi troskove za svu nastalu stetu na stadionu, tako mi se cini da je najpostenije.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nece niko snositi trosak budi siguran u to, jos kad zavrski koncert Merlina teren ce biti jos vise ugazen, pun smeca, opusaka, papirica.
To ce se valjda nekako ocistit, a barem da ne padne kisa do utakmica jer ce biti katastrofaa.
To ce se valjda nekako ocistit, a barem da ne padne kisa do utakmica jer ce biti katastrofaa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Aerodromsko
- Kontakt:
Dino je 25.07 ja mislim
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Ima dovoljno vremena do evrope da se travnjak vrati u savrseno stanje nakon danasnjeg dana i vjerujem da nije previse ostecen. Organizator naravno snosi odgovornost sa veca ostecenja no za ostecenja redovnim koristenjem naravno da ne snosi. Mene vise brine koncert Merlina koji se odrzava izmedju drugog i treceg pretkola i tu klubovi moraju zajednicki da nastupe da traze posebne mjere zastite travnjaka. Preporucujem da se kako Zeljeznicar i Sarajevo, pa i Olimpic zaspu mailovima da traze sastanak sa organizatorom koncerta kako se ne bi desilo da nakon koncerta travnjak bude upropasten. Moze se staviti zastitna podloga na travnjak i sl.
Mijesas kruske i jabuke, ovo je skroz druga vrsta dogadjaja i mislim da vrijede drugacija pravila i protokoli...TheHornet je napisao/la:Trebali bi i strumfovi odnosno njihova uprava snositi stetu koju divljaci naprave za vrijeme odigravanja derbija pa ne snose.uNbx je napisao/la:Onaj ko organizacijski stoji iza prijema Pape bi trebao snositi troskove za svu nastalu stetu na stadionu, tako mi se cini da je najpostenije.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Briga Merlina za klubove, on je rezervisao termin, jos je ta organizacija koncerta velika i skupa, a profit mu dobar.
Tako da ne vjerujem da ce se bilo sta odgoditi.
Tako da ne vjerujem da ce se bilo sta odgoditi.
Pa eno kako je na Poljudu bilo nedavno. Nekakav skup DJ-eva , moze ali poslije nastupa trava se mijenja, tolika vam je cijena pa bujrum . Jeste da ovo nije stadion FKS-a ali opet bi tako trebalo ,da ne moras puskom smirivati loptu

Uglavnom od danas pa do odigravanja evropskih nema nikakvih manifestacija, što znači da se stadion može dovesti u red.
Sranje će biti kada naši (ako Bog da) progule ova pretkola i onda ti se potrefi Merlin u ponedjeljak a evropska u utorak.
Sranje će biti kada naši (ako Bog da) progule ova pretkola i onda ti se potrefi Merlin u ponedjeljak a evropska u utorak.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ne mora se mijenjati trava ukoliko se stavi adekvatna zaštita na teren. Ona košta 20 000 evra, i isplatnije je nego travu stalno mijenjati. Ali opet, tu nastaje problem kada klub nije vlasnik stadiona. Ja vjerujem da je čelnim ljudima u Sarajevu važnije to što dolazi papa, ili što će Dino održati koncert, nego što će klubovi igrati u Evropi.ade43 je napisao/la:Pa eno kako je na Poljudu bilo nedavno. Nekakav skup DJ-eva , moze ali poslije nastupa trava se mijenja, tolika vam je cijena pa bujrum . Jeste da ovo nije stadion FKS-a ali opet bi tako trebalo ,da ne moras puskom smirivati loptu![]()
joj tuzlaka jos uvijek slave bod protiv zelje, ma ko da su oni osvojili titulu
jeste uspjeli u zivotu u pm, svaka cast
jeste uspjeli u zivotu u pm, svaka cast
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
E jbg sad... Osim ako ne mislis na gradske procelnike, tu si u pravu.Pappy je napisao/la:Ne mora se mijenjati trava ukoliko se stavi adekvatna zaštita na teren. Ona košta 20 000 evra, i isplatnije je nego travu stalno mijenjati. Ali opet, tu nastaje problem kada klub nije vlasnik stadiona. Ja vjerujem da je čelnim ljudima u Sarajevu važnije to što dolazi papa, ili što će Dino održati koncert, nego što će klubovi igrati u Evropi.ade43 je napisao/la:Pa eno kako je na Poljudu bilo nedavno. Nekakav skup DJ-eva , moze ali poslije nastupa trava se mijenja, tolika vam je cijena pa bujrum . Jeste da ovo nije stadion FKS-a ali opet bi tako trebalo ,da ne moras puskom smirivati loptu![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa na gradske da.uNbx je napisao/la:E jbg sad... Osim ako ne mislis na gradske procelnike, tu si u pravu.Pappy je napisao/la:Ne mora se mijenjati trava ukoliko se stavi adekvatna zaštita na teren. Ona košta 20 000 evra, i isplatnije je nego travu stalno mijenjati. Ali opet, tu nastaje problem kada klub nije vlasnik stadiona. Ja vjerujem da je čelnim ljudima u Sarajevu važnije to što dolazi papa, ili što će Dino održati koncert, nego što će klubovi igrati u Evropi.ade43 je napisao/la:Pa eno kako je na Poljudu bilo nedavno. Nekakav skup DJ-eva , moze ali poslije nastupa trava se mijenja, tolika vam je cijena pa bujrum . Jeste da ovo nije stadion FKS-a ali opet bi tako trebalo ,da ne moras puskom smirivati loptu![]()
Isplatnije je svakako zastiti , i to je plan A ( u slucaju da je dobra trava, nova i sl.) .Ali ovo je od olimpijade ba teren pa eto sam skontaj ,nikakve zastite ne pomazu,jedino rjesenje je nova trava, sto je jedino i razumno i logicno.Pappy je napisao/la:Ne mora se mijenjati trava ukoliko se stavi adekvatna zaštita na teren. Ona košta 20 000 evra, i isplatnije je nego travu stalno mijenjati. Ali opet, tu nastaje problem kada klub nije vlasnik stadiona. Ja vjerujem da je čelnim ljudima u Sarajevu važnije to što dolazi papa, ili što će Dino održati koncert, nego što će klubovi igrati u Evropi.ade43 je napisao/la:Pa eno kako je na Poljudu bilo nedavno. Nekakav skup DJ-eva , moze ali poslije nastupa trava se mijenja, tolika vam je cijena pa bujrum . Jeste da ovo nije stadion FKS-a ali opet bi tako trebalo ,da ne moras puskom smirivati loptu![]()
Mladost DK i Rudar Prijedor se vratili među pavu raju. 
vjerujem da vam je teško što se Leotar nije vratio
ništa, probat' opet sljedeće sezone
Ne brini. Oni ili Leotar isto nam je, sportski prijatelji. Zajedno ćemo mi vas opet u cvajtu
- Aerodromsko
- Kontakt:
Nista,dogodine kuknjavaChinaglia je napisao/la:vjerujem da vam je teško što se Leotar nije vratio
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Nije Mladost, mozda danas dobiju Gosk, Gosku je dovoljan bod.Elegant je napisao/la:Mladost DK i Rudar Prijedor se vratili među pavu raju.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Au bice tekmi ovo ljeto u Sarajvu.Zeljo Sarajevo i Olimpik.Ljubitelji fudbala iz Tuzle i Zenice evropske tekme mogu doc da gledaju u glavni grad.Zenicanima je malo lakse jer imaju autoput dok ovi iz grada soli malo je otezan prevoz preko Nisisca ali ako krenu malo ranije mogu stic na iste.
Na kraju krajeva ako budete i ole dobri svima vam je u Zenicu jer jebbbiga nit valja trava nit valja wc nit svlačionice.Alipasino je napisao/la:Au bice tekmi ovo ljeto u Sarajvu.Zeljo Sarajevo i Olimpik.Ljubitelji fudbala iz Tuzle i Zenice evropske tekme mogu doc da gledaju u glavni grad.Zenicanima je malo lakse jer imaju autoput dok ovi iz grada soli malo je otezan prevoz preko Nisisca ali ako krenu malo ranije mogu stic na iste.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.