Igram keca na Slobodu na sistemu, Bešlija ga izbrisa i X stavi, kaze zabit cu ga ja u 80. minuti
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diego_juve
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ovi Željini se šetaju po Lukavcu, ispijaju kafe i klade se 
Igram keca na Slobodu na sistemu, Bešlija ga izbrisa i X stavi, kaze zabit cu ga ja u 80. minuti
Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina...
Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
- Citizen-X
- Kontakt:
LOL zezas?diego_juve je napisao/la:Ovi Željini se šetaju po Lukavcu, ispijaju kafe i klade se
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Evo malo analize JSL ko misli nesta igrati.Ovo je moja analiza tako da nista ne garantujem.Ja cu na jedan tiket staviti citavu pa da vidim
Mladi Radnik-Vojvodina 0-2 ili 2
Mladi Radnik sasvim solidna ekipa koja zna namuciti protivnike pogorovo na svom terenu dok Vosa igra promenljivo ove sezone ali ovo mora dobiti.Sa druge strane Mladi Radnik se bori za opstanak i takodje ovo mora dobiti.Zbog svega toga ali i oprezne igre ocekujem 0-2 golova koje cu ja odigrati a za malo hrabrije i cistu 2.
Napredak-Partizan 2
Praznik fudbala u Krusevcu danas,Napredku trebaju bodovi za opstanak,Partizanu za titulu.Pun stadion,lepo vreme sve spremno za pravi spektakl.Iako bih voleo da Napredak dobije za sta stvarno ima snage ocekujem ipak pobedu Partizan
Smederevo-Hajduk K x2
Smedervo u sredini tabele ni gore ni dole dok Hajduku ocajnicki trebaju bodovi.Mislim da Kuljani mogu izvuci bar bod Oklopnicima i tako na trenutak izaci iz opasne zone.
CZV-Javor 1
Nazalost pred praznim tribinama,ocekujem da pobedimo Javora koji je odlicna ekipa sa odlicnim trenerom ali na Marakani nece moci vise od casnog poraza.
Jagodina-Spartak ZV 0-2
Zanimljiva tekma u JAgodini nas ocekuje.Jagodina u sredini,ZV 3 i treba joj za EL koju su zasluzili.jagodina veoma dobra kuci a ZV uzela 3 boda na Karadjordju u nedelju tako da ovu mogu malo resterecenije igrati.Mislim da je ovde raaln oocekivati 0-2.
Metalac-Cukaricki 1
Metalac ganja Evropu ali mislim da je nece izganjati dok CUka u grcevitoj borbi za opstanak i svaki bod je bitan.Odlicno su usli u polusezonu ali u Kragujevcu nece moci vise od poraza.
OFK-Borac C 1
OFK-a veoma dobar ove sezone i ovde se sa pravom nadaju pobedi protiv nikada losijeg Borca koji je uzeo bod Zvezdi proslo kolo.Na ovu utakmici sam mislio otici i pogledati ako se nakanim te ocekujem i golove bar 3 komada.
Rad-BSK 0-2Duel ove sezone mozda i najlosija dva FK iz Beograda te samim tim ni ne ocekujem neku vrhunsku prestavu.
Mladi Radnik-Vojvodina 0-2 ili 2
Mladi Radnik sasvim solidna ekipa koja zna namuciti protivnike pogorovo na svom terenu dok Vosa igra promenljivo ove sezone ali ovo mora dobiti.Sa druge strane Mladi Radnik se bori za opstanak i takodje ovo mora dobiti.Zbog svega toga ali i oprezne igre ocekujem 0-2 golova koje cu ja odigrati a za malo hrabrije i cistu 2.
Napredak-Partizan 2
Praznik fudbala u Krusevcu danas,Napredku trebaju bodovi za opstanak,Partizanu za titulu.Pun stadion,lepo vreme sve spremno za pravi spektakl.Iako bih voleo da Napredak dobije za sta stvarno ima snage ocekujem ipak pobedu Partizan
Smederevo-Hajduk K x2
Smedervo u sredini tabele ni gore ni dole dok Hajduku ocajnicki trebaju bodovi.Mislim da Kuljani mogu izvuci bar bod Oklopnicima i tako na trenutak izaci iz opasne zone.
CZV-Javor 1
Nazalost pred praznim tribinama,ocekujem da pobedimo Javora koji je odlicna ekipa sa odlicnim trenerom ali na Marakani nece moci vise od casnog poraza.
Jagodina-Spartak ZV 0-2
Zanimljiva tekma u JAgodini nas ocekuje.Jagodina u sredini,ZV 3 i treba joj za EL koju su zasluzili.jagodina veoma dobra kuci a ZV uzela 3 boda na Karadjordju u nedelju tako da ovu mogu malo resterecenije igrati.Mislim da je ovde raaln oocekivati 0-2.
Metalac-Cukaricki 1
Metalac ganja Evropu ali mislim da je nece izganjati dok CUka u grcevitoj borbi za opstanak i svaki bod je bitan.Odlicno su usli u polusezonu ali u Kragujevcu nece moci vise od poraza.
OFK-Borac C 1
OFK-a veoma dobar ove sezone i ovde se sa pravom nadaju pobedi protiv nikada losijeg Borca koji je uzeo bod Zvezdi proslo kolo.Na ovu utakmici sam mislio otici i pogledati ako se nakanim te ocekujem i golove bar 3 komada.
Rad-BSK 0-2Duel ove sezone mozda i najlosija dva FK iz Beograda te samim tim ni ne ocekujem neku vrhunsku prestavu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- diego_juve
- Kontakt:
Bez zajebancije, kaze jest da necu igrat od pocetka al cu da udjem i da ga zabijemCitizen-X je napisao/la:LOL zezas?diego_juve je napisao/la:Ovi Željini se šetaju po Lukavcu, ispijaju kafe i klade se
A i Slobodini igraci dolaze, i oni u Lukavcu smjesteni, i keca igraju normalno
Zato sam keca na obicnom, a x na sistemu
Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina...
Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
Melzer Jurgen - Hernandez Oscar 1 set 1
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
bad_boy je napisao/la:Melzer Jurgen - Hernandez Oscar 1 set 1
927 J.Melzer-O.Hernandez 11:50 1,40 2,75
nema potpisa
Pa ja gledam na stranim kladama mec pocinje u 13:20Admir_Sa je napisao/la:bad_boy je napisao/la:Melzer Jurgen - Hernandez Oscar 1 set 1
927 J.Melzer-O.Hernandez 11:50 1,40 2,75
Melzer Jurgen - Hernandez Oscar
Today, 21 Apr 2010, 13:25
al hajd eto,ne vazi analiza,nisam znao da se igra u 11:50 na premier kladi,al vam gdje sam gledao pocinje 13:25h
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- Barney Stinson
- Kontakt:
jucer odigran:
Boston 1, 1,95
Debrecen 2, 1,55
Phoenix 1, 1,25
Detroit kp1, 1,4
Polansky 1, 1,30
kvota: 6,88, upl: 5, dobitak: 34,40
Za danas:
Hajduk 1, 1,50
HV 71 1X, 1,38
Sloboda 1, 1,90
Lyon daje gol, 1,45
Washington kp2, 1,55
Hershey 1, 1,60
Slovan kp1, 1,40
F: Lopez 1, 1,35
Kendrick 1, 1,45
R. Mello 1, 1,45
Gil 1, 1,45
Ančić 2, 2,10
Volandri 1, 1,40
C. Zvezda 1, 1,15
Kvota: 275,52, upl:1 , dobitak 247,97
Boston 1, 1,95
Debrecen 2, 1,55
Phoenix 1, 1,25
Detroit kp1, 1,4
Polansky 1, 1,30
Za danas:
Hajduk 1, 1,50
HV 71 1X, 1,38
Sloboda 1, 1,90
Lyon daje gol, 1,45
Washington kp2, 1,55
Hershey 1, 1,60
Slovan kp1, 1,40
F: Lopez 1, 1,35
Kendrick 1, 1,45
R. Mello 1, 1,45
Gil 1, 1,45
Ančić 2, 2,10
Volandri 1, 1,40
C. Zvezda 1, 1,15
Kvota: 275,52, upl:1 , dobitak 247,97
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Za sada samo dva sa sitnim ulogom dok ne krenem na tekmu pa cemo videti onda sta dalje.Prvi je onaj JSL a drugi neki mesani.
JSL tiket:
Mladi Radnik-Vosa 0-2 1.75
Napredak-Partizan 2 1.25
Smederevo-Hajduk K x2 1.65
CZV-JAvor 1 1.20
Jagodina-Spartak ZV 0-2 1.7
Metalac-Cuka 1 1.75
OFK-Borac 1 1.5
Rad-BSK 0-2 1.65
2 tiket:
Tromso-Sandefjord 1 1.75
Belluci-Hanescu 1 1.7
Laktasi-CElik 3+ 1.8
Domzale-Nafta 1 1.9
hajduk-Sibenik 1px 2.4
JSL tiket:
Napredak-Partizan 2 1.25
CZV-JAvor 1 1.20
Metalac-Cuka 1 1.75
OFK-Borac 1 1.5
Rad-BSK 0-2 1.65
2 tiket:
Tromso-Sandefjord 1 1.75
Belluci-Hanescu 1 1.7
Laktasi-CElik 3+ 1.8
Domzale-Nafta 1 1.9
hajduk-Sibenik 1px 2.4
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
danas poklon kladionice
arjen robben daje bilo kad gol kvota 2.50
arjen robben daje bilo kad gol kvota 2.50
GONZALEZ S.-KELLY D. TALLAHASSEE -(tvrda podloga), ATP Challenger,
Pa imal iko raspolozen ili pak upoznat sa ovim teniserima treba mi pobijeda ovog prvog za novce. Ako ko ima da mi napise cemu da se nadam,
Pa imal iko raspolozen ili pak upoznat sa ovim teniserima treba mi pobijeda ovog prvog za novce. Ako ko ima da mi napise cemu da se nadam,
- Citizen-X
- Kontakt:
Ne nadaj se nicemu sad Granolers od 5:2 izgubi set 5:7 a i ja sa njim 15 eura na lajvu. Preofirno al sta je tu je...Gluposti je napisao/la:GONZALEZ S.-KELLY D. TALLAHASSEE -(tvrda podloga), ATP Challenger,
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
verdasco-gasquet 1 1,35
bayern-lyon 1 1,75
hershey-bridgeport 1 1,50
dallas-san antonio 1 1,60
oakland-ny yankees 2 1,70
bayern-lyon 1 1,75
hershey-bridgeport 1 1,50
dallas-san antonio 1 1,60
oakland-ny yankees 2 1,70
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa dobro bas, eto odmah nam ga predlozi i "najsigurniji" par danas Sarajevo nije dobilo..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Barney Stinson
- Kontakt:
Barney Stinson je napisao/la:jucer odigran:
Boston 1, 1,95![]()
Debrecen 2, 1,55![]()
Phoenix 1, 1,25![]()
Detroit kp1, 1,4![]()
Polansky 1, 1,30![]()
barem nesto
19 - ђ - 11
Devil je napisao/la:Evo malo analize JSL ko misli nesta igrati.Ovo je moja analiza tako da nista ne garantujem.Ja cu na jedan tiket staviti citavu pa da vidim
Mladi Radnik-Vojvodina 0-2 ili 2![]()
Napredak-Partizan 2![]()
Smederevo-Hajduk K x2![]()
CZV-Javor 1![]()
Jagodina-Spartak ZV 0-2![]()
Metalac-Cukaricki 1![]()
OFK-Borac C 1![]()
Rad-BSK 0-2Duel ove sezone mozda i najlosija dva FK iz Beograda te samim tim ni ne ocekujem neku vrhunsku prestavu.![]()
Za veceras jos jedan tiket nisam stigao ranije postavitiDevil je napisao/la:Za sada samo dva sa sitnim ulogom dok ne krenem na tekmu pa cemo videti onda sta dalje.Prvi je onaj JSL a drugi neki mesani.
JSL tiket:
Napredak-Partizan 2 1.25
CZV-JAvor 1 1.20
Metalac-Cuka 1 1.75
OFK-Borac 1 1.5
Rad-BSK 0-2 1.65
2 tiket:
Tromso-Sandefjord 1 1.75![]()
Belluci-Hanescu 1 1.7![]()
Laktasi-CElik 3+ 1.8![]()
Domzale-Nafta 1 1.9![]()
hajduk-Sibenik 1px 2.4![]()
Hull-A.Villa 0-2
Ayr-Airdire 1
R.N Lownen-Minden 59+
Kiel-Fuchse 59+
Pesaro-Virtus 156+
Orlando-Charlotte 1
-
jasko_juve
- Kontakt:
oj sloboda izgubi od zrinjskog kod kuce..heheheh.. 1.15 kvotu ja masim,ne mozes vjerovat..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ali zato prode velika kvota .Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa dobro bas, eto odmah nam ga predlozi i "najsigurniji" par danas Sarajevo nije dobilo..![]()
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.