FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bekic i ako dode ne vjerujem da ce doci da bude nosilac igre,vise radi toga da bude neki back-up nakon sto nas vjerovatno napuste protic,baric,puric...pogotovo moze solidno pokriti lijevu stranu i kao krilo i kao bek.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 06 jun 2015, 20:22, ukupno mijenjano 2 puta.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Lik valjda ne razumije način na koji društvene mreže funkcionišu..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ljudi vi niste normalni, Bekic je najbolje lijevo krilo lige a uz to i mlad,a pored toga svega je i iskusan. On i Dulja dva krila gotovo identicnih karakteristika, jedan ljevak jedan desnjak. Jedva cekam da ga vidim u nasem klubu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Slazem se da je dobar golman, ali ih realno dize u nebesa..zato mali nije ni dosao u Sarajevo - jer je trazio previse.Pantelija je napisao/la:dA SE NE LAZEMO PIRIC JE VRHUNSKI GOLMAN, a i oovaj mali je ogroman potencijal... na stranu on kao menadzer
A ovaj Bekic, 26 godina nije mlado, propali talent..ali ako misle da moze pomoci klubu, bujrum.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma sta uprava zna koji igrac je za nase ekipe, ja da sam na njestu uprave ne bih nikog dovodio dok se ne izglasa na forumu da li taj igrac ima kvalitet za Sarajevo ..
Stvarno, uprava veze nema trebali bi im pomoci
Stvarno, uprava veze nema trebali bi im pomoci

Jedini izvor za sve ove igrace jeste ovaj retard od menadzera, tacnije ponudio je klubu oko 10 igraca i sad oni treba da mu odgovore zele li nekog ili ne. Sarajevo je kao zainteresovano za Skahica i Bekica, a Mesanovic u slucaju odlaska nekog igraca, a nagadja se da je Velkoski. Zelji je isto ponudjeno par igraca al odmah je dobio dvicu na startu.
Bekic nije pojacanje, u Slobodi odigrao lose, prije toga na posudbama u raznim ekipama, 26 mu je godina i ako dode u nas klub to od starta smatram promasajem radije bi sansu dao nekom nasem mladom igracu iz mladzih kategorija nego propalom talentu, barem ja tako razmisljam.
Ti si opet šampion !
Isto razmišljamo.simon je napisao/la:Bekic nije pojacanje, u Slobodi odigrao lose, prije toga na posudbama u raznim ekipama, 26 mu je godina i ako dode u nas klub to od starta smatram promasajem radije bi sansu dao nekom nasem mladom igracu iz mladzih kategorija nego propalom talentu, barem ja tako razmisljam.
Skidanje tereta titule trebamo iskoristiti da promovišemo još nekog mladog igrača.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne znam za ovog momka, ali za Pirica sam i ja npr. bio, a ovu polusezonu je dokazao zasto je bilo dobro da smo ga potpisalimuhamedhulk je napisao/la:Ovaj pokusava da proda igraca, ne bira nacine..sa golmanom Piricem nije uspio, vidjecemo sa ovim Husicem. Svakako da ovaj menadzer pretjeruje sa ovim hvaljenjima i procjenama, ali eto...dovoljno su pametni u klubu da skontaju njegov fazonAdo76 je napisao/la:http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/05 ... 74bb45.jpg
Evo ovako se dolazi do informacija i lupetanja o nekakvim imenima.Treba li dalje za Bunozu i još ponekog da je nadomak potpisa i da se razgovara sa njim.
Ovdje niko ne govori o nekim svemirskim transferima, nego o tome da je čisto lupanje o imenima igrača i nagađanje sa foruma
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Upravo takohilmo je napisao/la:Isto razmišljamo.simon je napisao/la:Bekic nije pojacanje, u Slobodi odigrao lose, prije toga na posudbama u raznim ekipama, 26 mu je godina i ako dode u nas klub to od starta smatram promasajem radije bi sansu dao nekom nasem mladom igracu iz mladzih kategorija nego propalom talentu, barem ja tako razmisljam.
Skidanje tereta titule trebamo iskoristiti da promovišemo još nekog mladog igrača.

Mihojevic
Kadusic
Andjusic
Burovic
Sve pozicije na kojim su nam potrebni igraci, a imamo mlade i talentovane igrace nasu djecu. Zasto bi im mjesto zauzimali igraci kao sto je Bekic

Ti si opet šampion !
Radije Andjusica u vatru gurnut, nego Bekica dovodit... Ja sam titulu najvise prizeljkivao zbog vece minutaze za akademce, a ne zbog trofeja kao trofeja...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Andjusic nije odigrao minute u prvom timu a mlada nada. I sad se dovodi prosjecan igrac Slobode na njegovu poziciju, kakvu poruku šalju ljudi iz uprave momcima u omladinskom pogonu? Igrajte, borite se, razvijajte se da bi jednog dana gledali kako propali talenti igraju na vašim pozicijamauNbx je napisao/la:Radije Andjusica u vatru gurnut, nego Bekica dovodit... Ja sam titulu najvise prizeljkivao zbog vece minutaze za akademce, a ne zbog trofeja kao trofeja...

Ma vjerujem ja u ljude u klubu, jednostavno je previse para, vremena, truda i svega potroseno na razvitak akademije, da bi na kraju ispusili akademci... Nema sanse. Vjerujem da ce od ove sezone bar dvojica bit prikljucena prvom timu, i lagano idemo

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
samo cu reci da bekic moze bit prebijanje nekih dugova i muljaza ibraka covjek je nikakav igrac gledao ga bezbroj puta niwta nema bljesne ponekad udarac dobar ima i nista vise u defanzivi je smijesan.Ovo mi se nikak nesvidja pitajte tuzlake 99 % ce vam potvrditi da je to jedan prosjecan igrac premijer lige.
Samo Sarajevo
Posle juniorskog derbija prije nekoliko dana, komšije forumaši su bili puni riječi hvale za Anđušića, s opaskom "propast će kod njih".
Pojačati odbranu, a gore ako dođe neko ko je definitivno bolji od svega što mi imamo. Ne znam za vas ali ja ni Okića još nisam otpisao.
Pojačati odbranu, a gore ako dođe neko ko je definitivno bolji od svega što mi imamo. Ne znam za vas ali ja ni Okića još nisam otpisao.
Joco Stokic,Srdjan Becelic iz Borca,ako ne mozemo subica privesti ova dvojica su odlicna,prvi odlican igrac provjeren,a mladi becelic desni bek strasan je bio protiv nas ako se ko sjeca,gledo sam ga i protiv kona bio je beton 22 god ima.
Protic,kostic,mitrevski,kouadi,kalasi,baric,puric,pa donekle i okic...sve igraci koji koji su dovedeni u zadnjih godinu dana i ne samo da se nisu pokazali kao pojacanja vec nisu bas ni neka back-up rjesenja.
Nadam se da nam se ove godine nece ponoviti slicno i da su odgovorni za dovodenje igraca naucili iz prethodnih gresaka.
Nadam se da nam se ove godine nece ponoviti slicno i da su odgovorni za dovodenje igraca naucili iz prethodnih gresaka.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ni meni stvarno nije jasno da OVOLIKO podcjenjujete Bekicamacahz je napisao/la:ljudi vi niste normalni, Bekic je najbolje lijevo krilo lige a uz to i mlad,a pored toga svega je i iskusan. On i Dulja dva krila gotovo identicnih karakteristika, jedan ljevak jedan desnjak. Jedva cekam da ga vidim u nasem klubu.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hilmo brate kod nas mladići teško i mogu dobiti šansu jer uvijek ciljamo na najviše, i prilika se uglavnom daje provjernim igračima, dok komšije baš kao ove sezone, bez izbora u vatru moraju gurat mlađe i neiskusne. To se nekad isplati nekad obije o glavu.
Al sad kad smo skinuli pritisak titule, ja bi volio vidjet bar 1-2 naših mladića u prvom timu. Sviđalo mi se što je Kodro radio sa Mihojevićem, valjda nešto učine sa njegovim talentom i naravno Nemanjinim, koji je po meni i najbolje što imamo od omladinaca za sada.
Al sad kad smo skinuli pritisak titule, ja bi volio vidjet bar 1-2 naših mladića u prvom timu. Sviđalo mi se što je Kodro radio sa Mihojevićem, valjda nešto učine sa njegovim talentom i naravno Nemanjinim, koji je po meni i najbolje što imamo od omladinaca za sada.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, NazorUso i 38 gostiju.