Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
pih, jakih mi navijaca.
pjanicu zelim dobru partiju i ...............vise srece drugi put. 
Vom Jäger zum Gejagten
pjana nista posebno(sem par prekida), ocekujem mnogo vise od njega i lyona u drugom poluvremenu.
Lion slab za sada, mogli bi pokusati iskoristiti igraca vise
- Principatus
- Kontakt:
Za sada izgleda kao da Bayern ima 1-2 igraca vise. Lyon slab. Müller upravo propusti 100% sansu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Pjanic izmjenjen, nista posebno danas kao citav Lyon. Inace je kompletna utakmica za k...., od zanimljivosti kao treca liga moldavije a ne CL.
Bayern zabio zasluzeno gol. Lyon izgleda brani 1:0.
Bayern zabio zasluzeno gol. Lyon izgleda brani 1:0.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pjanic najvise pretrcao od Lyonovih igraca u prvom poluvremenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Pjanic najvise pretrcao od Lyonovih igraca u prvom poluvremenu.
ispravka mala... od svih igraca najvise pretrcao
Por que ? Por que somos los mejores...
evo opet Mire dobru ocjenu zaradio, on i Loris glavnih.
http://en.uclratings.uefa.com/UEFA/1577 ... de=2000486
Nekako ga suigraci izbjegavaju, nece da mu daju puno lopti. Mozda zato sto je mlad, al nema veze i jeste mlad. Pred njim je sve
http://en.uclratings.uefa.com/UEFA/1577 ... de=2000486
Nekako ga suigraci izbjegavaju, nece da mu daju puno lopti. Mozda zato sto je mlad, al nema veze i jeste mlad. Pred njim je sve
ma Kloc definitvno...
A jeste mi vi navijaci Bayerna HaH ...
Da igra Wolfsburg i u njem po BiH repke navijo bi za Bayern sem ako bi repka igrala sto je nemoguce..
VIVA VIVA FCB
A jeste mi vi navijaci Bayerna HaH ...
Da igra Wolfsburg i u njem po BiH repke navijo bi za Bayern sem ako bi repka igrala sto je nemoguce..
VIVA VIVA FCB
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
On i Lorris imaju najbolji rating u Lyon-u
Stvarno je dosta pretrcao i dobro zatvarao prostor
Stvarno je dosta pretrcao i dobro zatvarao prostor
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- majestic24
- Kontakt:
Razlog zbog kojeg je Pjana napustio je taj sto se trener bojao da ne dobije karton,sto bi znacilo suspenziju iduci mec. Barem ja tako mislim.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da i to je razlog , a i htio je malo da zatvori odbranu, posto je Tulalan dobio crveni karton.majestic24 je napisao/la:Razlog zbog kojeg je Pjana napustio je taj sto se trener bojao da ne dobije karton,sto bi znacilo suspenziju iduci mec. Barem ja tako mislim.
Nije mi jasno Kako Chris nije dobio bolju ocjenu ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma odigrali su ko pizde, Pjana je jedini nesto probo zajedno sa Lisandrom. Ali ne mogu sami. Valjda ce imat vise muda na svom.
Samo bi bila tragedija da odu do finala, a Pjana bude suspendovan.
Samo bi bila tragedija da odu do finala, a Pjana bude suspendovan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidi se da je umoran. Put je izgleda ucinio svoje.
Nije mnogo toga pokazao, ali je trcao kao lud. Nekoliko centarsuteva, ali obicno su bile ofsajd pozicije.
Uglavnom, do godine mu se smijesi finale.
Nije mnogo toga pokazao, ali je trcao kao lud. Nekoliko centarsuteva, ali obicno su bile ofsajd pozicije.
Uglavnom, do godine mu se smijesi finale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Imao je 3 baš nedopustive greške u predaji lopte u prvom poluvremenu i nerijetko to zna da radi. Baš me iznerviralo. Kod jedne je mogao komotno smiriti loptu, a on paniči i daje skroz pogrešan pas s 3 metra udaljenosti. Definitivno mora prestati praviti takve greške, ako misli biti među najboljima, što mu ja od sveg srca želim. Solidno je izvodio prekida i odlično zatvarao i čak pravio presing sam na zadnju liniju Bayerna.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
lyon je odigrao predefanzivno. mislio sam de ce onaj bastos igrati od pocetka. da je bayern igrao do kraja sa igracem manje tek bi se onda pjanic i lisandro pokazali jer bi se igralo napadacki i lyon bi isao na gol pod svaku cijenu. sa ovakvom defenzivnom igrom i prepustanju incijative bayernu pjanic a pogotovo lisandro se nisu bas pokazali
Ma nista onaj Trupina
, ili kako se vec zove je unistio Lyon koji je veceras mogao pobjediti i mirno cekati finale ! Da sam na mjestu navijaca Lyon-a objesio bih ga za muda na Gerlandu, mrcina obicna.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Pjanic je imao par dobrih pasova ali samo za Riberya i Robbena
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Omerbavarac
- Kontakt:
I to je uspjeh. Ocigledo je da potajno zeli da igra za Bavarsku masinu.RiNo je napisao/la:Pjanic je imao par dobrih pasova ali samo za Riberya i Robbena
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bio je vec kod crvenpaprikice koja bi se hebala al da joj ne udje.omerbavarac je napisao/la:I to je uspjeh. Ocigledo je da potajno zeli da igra za Bavarsku masinu.RiNo je napisao/la:Pjanic je imao par dobrih pasova ali samo za Riberya i Robbena
Nema od toga nista
Nek ga Gomes guzi a on njega.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], EdinjoBos, HariTz, Maverick, MiranGlasnic, mukydesign, perun, random11 i 55 gostiju.