FrancescoTotti je napisao/la:Hilmo brate kod nas mladići teško i mogu dobiti šansu jer uvijek ciljamo na najviše, i prilika se uglavnom daje provjernim igračima, dok komšije baš kao ove sezone, bez izbora u vatru moraju gurat mlađe i neiskusne. To se nekad isplati nekad obije o glavu.
Al sad kad smo skinuli pritisak titule, ja bi volio vidjet bar 1-2 naših mladića u prvom timu. Sviđalo mi se što je Kodro radio sa Mihojevićem, valjda nešto učine sa njegovim talentom i naravno Nemanjinim, koji je po meni i najbolje što imamo od omladinaca za sada.
Dobra stvar je što smo mi konačno postali realni. Koliko god se nadali i željeli mi u LP ne možemo napraviti nešto veliko, naravno da se nećemo predati i da ćemo učiniti sve da iznanadimo protivnika. Međutim isto tako niko neće biti razočaran previše ako ispadnemo na početku pa i ako pretrpimo neki veći poraz.
Znači sve snage nakon toga okrećemo Premijer ligi i kupu. A za domaće takmičenje mi imamo sasvim ok igrački kadar. Treba tu neke pozicije doraditi ali po mom mišljenju to nisu ni ofanzivni vezni ni krila a pogotovo ne napadači. Ovo što imamo je OK, a ako nešto eventualno nedostaje pokušati nadomjetiti igračima iz juniorskog pogona.
Uz ta pojačanja (desni i lijevi bek) povremeno kaliti momke iz akademije. Kako god sagledam sezonu najtanje pozicije su nam bekovi, jer smo zbog njih i njihovog nekvaliteta gubili dosta bodova.
Pretpostavljam da će Mihojević u narednoj sezoni doživjeti potpunu afirmaciju, biće godinu iskusniji i definitivno se na njega može ozbiljno računati. Ja se nadam da ćemo mi sljedeće sezone afirmisati Anđušića i Kadušića.