Nadam se da će predsjednik odreagovati ekspresno i otjerati i njega i Bekića u tri lijepe... Dao bi i gu...e za dvije marke...Zodiac je napisao/la:
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel' se ovo radnja desava na Grmeckoj koridi, borba volova ili je ovo neki prelazni rok?NKMramor je napisao/la:Nadam se da će predsjednik odreagovati ekspresno i otjerati i njega i Bekića u tri lijepe... Dao bi i gu...e za dvije marke...Zodiac je napisao/la:![]()
sta ste se ufrkali za Bekica ljudi , pa taj momak je nekoliko puta izvizdan zbog losih igara , ne znam kakve su ambicije sarajeva ako su ovo pojacanja , vidim zele i onog iz banovica
kod nas je uvjek tisina prije bure...mozda je dobro sto se sve radi u tisini,kada to kazem,mislim na upravu...otisli bez pompe,sredili pripreme,sad dok mi obicni smrtnici nagadjamo,i lomimo prste,mozda ljudi zavrsavaju posao.samo lakapo.ako su rekli da pregovaramo,sa 6,7 igraca,znaci da ih priblizan broj i odlazi...moze biti svega..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dolaze pojacanja,sta vam je vise ba...znaci,pojacanje...ne prinove....nemojte samo da nam zine g u z i c a pa da odjednom eto nema za nas igraca dovoljno dobrog u nasoj ligi...juce pricam sa covjekom oko pojacanja i spominjem ove neke igrace borca,veleza ovog malog ordagica iz zvijezde a covjek mrtav hladan i sav s j e b a n...kao,cuj kaze to nam pojacanja...nezadovoljan frajer,jbt...pita sta je sa ibricica...j e b o mu ibricic zenu u g u zi c u...to je nas svijet...cccc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
meni je Joco Stokić primamljiv, to je dokazan i dobar igrač, 28 godina
sigurno bi predstavljao dobro pojačanje, taman za ekipu koja će se borit' za evropu
sigurno bi predstavljao dobro pojačanje, taman za ekipu koja će se borit' za evropu
ljudi pisem maloprije sa zlajom na fcb,koji je to dingospo
kako odmjereni odgovori,direktni,jednostavni,njegova lakoca komunikacije...
kakav gospodin..samo jako,TUZLANSKI..bice to dobro
kako odmjereni odgovori,direktni,jednostavni,njegova lakoca komunikacije...
kakav gospodin..samo jako,TUZLANSKI..bice to dobro
Koji krc je ba Bekicu? Ja sam ocm zavolio tog lika kao igraca i dok sam ga gledao u toj sezoni izgledalo je kao da igra svim srcem za Slobodu, pa onda predje u Zrinjski, haj reko nema veze kriza jbg, al koji krc je sad ovo?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma vjeruj da ga ne zelimo, nego ovaj lupeta po fb, kakvi Banovici.RUDARSKA2 je napisao/la:sta ste se ufrkali za Bekica ljudi , pa taj momak je nekoliko puta izvizdan zbog losih igara , ne znam kakve su ambicije sarajeva ako su ovo pojacanja , vidim zele i onog iz banovica
Frapirani smo njegovim pisanjem isto kao i vi.
Zelja za Bekicem je postojala, sada nakon ovolikog ofiranja po fb niko ne zeli ni Bekica. On je vjerovatno u nekoj shemi sa Ibrakovicem, i sve sto nam uvali bice zaslugama tog lika. Al nicija nije do zore gorjela.
Vidio sam da spominjete Ordagica, to je pravi igrac. Tacno ono sto vama treba, ali bih ga ja i kod nas volio vidjeti, ako Cimirot ode
Gledao sam i vas kadar, mislim da vam za Europe ne treba puno. Dobar centralni vezni (Ordagic) i dobro desno krilo.
Za klupe zamjena za Kisu i Zebu. I da zadrzite ove glavne igrace, uz Husrefa.
Bitnije od svega je da se stabilizujete i finansijski konsolidujete, jer bez licence nema Europe, dzaba igraci. Pozdrav
Danas u 17:30 Sloga igra odlucujucu utakmicu za ulazak u prvu ligu FBIH protiv Bosne iz Mionice,red bi bio otici i podrzati Slogu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Fakat cu otic..jel u simin hanuharry_90 je napisao/la:Danas u 17:30 Sloga igra odlucujucu utakmicu za ulazak u prvu ligu FBIH protiv Bosne iz Mionice,red bi bio otici i podrzati Slogu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Piri na našu žalost ima i Aneks Ugovora i cijena je fiksna.ultrasstyle_tz je napisao/la:Pirija je imao visegodisnji prije tih njegovih prica..on je htio da ga raskine zbog neplacenih doprinosa (jbg nasao bi nesto) i predao arbitrazu NS TK (gdje je Mitke Arnautovic vojnik Slobode koji bi nas sad ugasio da moze, tako da bi papiri bili gotovi za 15 minuta..ali ljudi uzeli Delaca..
ako zazele Piriju, a ne uspiju zavrsiti Delaca, bice tu jos raskida ugovora do kraja prelaznog roka..jednostavno covjek zna dje su pare i hoce sve igrace koji imalo vrijede da utrpa u Sarajevo, a moze jer mu Ibrakovic ima neke kredite
ovome se stvarno mora stati u kraj i zabraniti pristup stadionu
Ja volim FK Tuzla City
Te 2012g, Uprava JU Tušanj zaključala Stadion za 1. maj i Sloboda nije mogla uopšte trenirati na Tušnju, pred važnu utakmicu protiv Zvijezde u Gradačcu.ultrasstyle_tz je napisao/la:imali smo mi na papiru odlicnih ekipa, sampionskih ali nikad logistika nije mogla da prati, posebno nakon Hukine smrti...100 put je prezvakana prica da i ekipa iz 2012 ni pod razno nije trebala ispasti i ne bi ispala da je imala normalne uslove za rad i egzistenciju.
Ja volim FK Tuzla City
Nista öd salihovica ode cojk u kinu.
Jbg idemo dalje.cuo sam pato trazi amgazman
U evropu.
Jbg idemo dalje.cuo sam pato trazi amgazman
U evropu.
jest i ulaz je DŽstaragarda je napisao/la:Fakat cu otic..jel u simin hanu
-
samke12345
- Kontakt:
pregovori se vrse sa stokićem
aj druže, imaš piće ako je istinasamke12345 je napisao/la:pregovori se vrse sa stokićem
Sta se brinete kad na lijevom krilu imamo Mehidica koji je mladji, talentovaniji, fizicki jaci od Beke i sigurno je da ce ga on zamjeniti. Kad bi u sredini uz Zebu bio Ordagic, to je odlicno i na desnom krilu neko tipa Srdjana Stanica, a Muju gurnuti u napad mada je Muja i na krilu bio odlican, jedan od tri najbolja igraca Slobode. Rijesiti se Radovanovica i Krpica, u napad nam stize Haurdic a imamo nadam se i Ahmetovica. P.S. Stokic i Kajkut slobodni igraci.
je l' istina to za Haurdića? je l' on krilo?
drugovi moji nepisem puno po forumu al ga citam svaki dan sve sta pisete ,sinoc sam bio s covjekom bliskom azmiru i covjek mi kaze da azmir odlazi iz slobode nemoze da vise podnese taj pritisak koji se stvorioajmo nesto da uradimo necemo samo ovako pratit i citat po forumu ajmo nesto skontat da pruzimo podrsku jer ako ode gotovo je ba dzaba pricamo o pojacanjima i svemu od toga nema nista...volio bih da nije istina i da ne bude ali vjerujte ovu informaciju mi je prenjeo njegov blizak rodjak...ajmo nesto uraditi...pozdrav
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 5 gostiju.