FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Slazem se da mi moramo poboljsati tranziciju, tj.ubrzati igru. E sad, ko nam u tome moze pomoci... Hebib, Bekic, Subic...nezz dok ih ne bi vidjeli na djelu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
za mene su pojacanja said,subic,hebibovic i ordagic to je ono realno a ove polovnjake od 26 god ja im nebi dzabe platu davao bolje pustiti nasu djecu neka igraju
Samo Sarajevo
Sta je sa Kojasevicem je li u kombinacijama ili nije
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Vidiš, on bi nam dobro došao ...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
A ko ti garantuje da bi ti Said sad bio pojacanje. Lik zadnju godinu nema 2 tekme odigrane, te 2 povrede, te suspenzija. Svaka cast za prvi njegov mandat u FKS, ali sta je sad garancija da ce biti isti ili slican... Ne kazem da ce Bekic biti pojacanje, ali cemu kritike ako nije jos ni minute odigrao ?! Meni je pojacanje Runic iz Borca, slobodan, mlad, jak... ali on ocito nije po vasim ukusima...
ja sam ubijedjen za saida da bi opet harao ofom nawom ligom neznqm zasto,a za ovog runica sam i ja razmisljao i mislim da je super ali nisam htio da ga spominjem napast ce mebelosevic28 je napisao/la:A ko ti garantuje da bi ti Said sad bio pojacanje. Lik zadnju godinu nema 2 tekme odigrane, te 2 povrede, te suspenzija. Svaka cast za prvi njegov mandat u FKS, ali sta je sad garancija da ce biti isti ili slican... Ne kazem da ce Bekic biti pojacanje, ali cemu kritike ako nije jos ni minute odigrao ?! Meni je pojacanje Runic iz Borca, slobodan, mlad, jak... ali on ocito nije po vasim ukusima...

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Treba sacekati, nek potpisu, odigraju koju utakmicu, pa tek onda osudjivati, kritikovati, hvaliti... Protic je dosao sa reputacijom najboljeg l.beka JSL pa nista od njega, gori od Comora...
Ja ove iz NP vise ne bih dovodio nikad. Isto ko da se oduzmu kad dođu ovamo.belosevic28 je napisao/la:Treba sacekati, nek potpisu, odigraju koju utakmicu, pa tek onda osudjivati, kritikovati, hvaliti... Protic je dosao sa reputacijom najboljeg l.beka JSL pa nista od njega, gori od Comora...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisam za tog Bekića nikako. Šta je s onim podizanjem kvaliteta? Mislim, "doveli" smo mačka u vreći, nije to igrač tipa Benko pa da znamo da će rasturiti ili poginuti pokušavajući. Ja bi se radije kockao s Anđušićem na kojem možemo zaraditi u budućnosti, nego s likom od 26. godina, koji je izgrađen igrač i više ne može napredovati. Mislim da je ovo pokušaj onog smrada da svom igraču diže cijenu.
Što se Subića tiče, napisa neko da je Borac odbio 200.000€ od Sarajeva, u šta ja ne vjerujem. S obzirom u kakvoj su situaciji, pustili bi ga. Možda momak vrijedi više, ali oni nisu u poziciji da nekome diktiraju cijene. Sjetimo se za kolko su para naši igrači išli i gdje, dok smo u **** bili.
Što se Subića tiče, napisa neko da je Borac odbio 200.000€ od Sarajeva, u šta ja ne vjerujem. S obzirom u kakvoj su situaciji, pustili bi ga. Možda momak vrijedi više, ali oni nisu u poziciji da nekome diktiraju cijene. Sjetimo se za kolko su para naši igrači išli i gdje, dok smo u **** bili.
4.10.2009.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jedan kvalitetan i provjeren lijevi bek i njemu bekap u vidu Kadusica
Takodjer ozbiljnije racunati na Andjusica.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
@joker, slazem se, bas ih nahvalili ali nista od njih. Nek oni i dalje budu talentovani ali kod brace u NP
@koalem tesko je dovesti igraca tipa Benko, Jajalo, Delac... Morate to jednom shvatiti.
Evo za ove sto nisu zadovoljni igracima iz nase lige :
http://sportsport.ba/ino_fudbal/forlan- ... rac/164153
HaHaHa

@koalem tesko je dovesti igraca tipa Benko, Jajalo, Delac... Morate to jednom shvatiti.
Evo za ove sto nisu zadovoljni igracima iz nase lige :
http://sportsport.ba/ino_fudbal/forlan- ... rac/164153
HaHaHa

Razumijem ja to druže, ali šta? Dovesti njega(Bekića), a omladinci nek čekaju lijepo vrijeme? Ako ćemo rizikovati, daj da rizikujemo sa akademcima.
4.10.2009.
-
- Kontakt:
Tu se slazem, ja bi u PL BiH usao sa Duljom i Andjusicem na krilima (ako Krle ode ili se vrati na prirodnu poziciju napadaca) a BEkic nek se dokaze i izbaci nekog od ove dvojice ak je bolji... Rizik koji bi se aBd isplatio. Isto tako nebi dovodio stopera, isforsiraj do kraja Kovu i Marka. Ako Cimi ode, Rustemovica forsiraj ili pokusati dovesti Ordagica... Jedino bekove pojacati...koalem je napisao/la:Razumijem ja to druže, ali šta? Dovesti njega(Bekića), a omladinci nek čekaju lijepo vrijeme? Ako ćemo rizikovati, daj da rizikujemo sa akademcima.
Cijenica je da sto manje budemo mjenjali to ce bolje biti...sve ovo sto dodje preko je neki bonus sa kojim nemas sta izgubiti(pricam o igracima nase lige jel je to mala para u pitanju) i mozes ipak vise dobiti.Najveci problem i uzrok svih ovih godina bez trofeja je to sto mi kao klub nismo u stanju bili da zadrzimo ekipu u istom sastavu bar dvije godine,uvijek smo radili 5-6- promjena i to nam nikad nista dobro nije donjeli.I evo sta se desi kada smo napokon uspijeli da sastavimo dvije sezone sa skoro identicnim sastavom rezultati su odmah jasno vidljivi..dakle sto manje budemo mjenjali bolje po nas.
Ja ne ocekujem vise od 3-4 igraca...racunam dva igraca na dvije strane jel nam je to nuzno,ostalo ce da zavisi od eventualnih prodaja(citaj Cimirot) ili odlaska nekog kojeg ne zelimo(citaj Delac)..ostalo sto dodje moze se samo rotirati sa nekim vec tu koji su manje u kombinacijama pa eventualno dobiju odrjesene ruke
Ja ne ocekujem vise od 3-4 igraca...racunam dva igraca na dvije strane jel nam je to nuzno,ostalo ce da zavisi od eventualnih prodaja(citaj Cimirot) ili odlaska nekog kojeg ne zelimo(citaj Delac)..ostalo sto dodje moze se samo rotirati sa nekim vec tu koji su manje u kombinacijama pa eventualno dobiju odrjesene ruke
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Slažem se, ali sve ovisi o tome šta je cilj u Evropi. Mislim da je prerano tu nešto pokušavati, tako da bi postepeno trebali jačati ekipu uz postepeno forsiranje mladih igrača, baš kao što si napisao. Evidentno je da imamo dovoljno jak tim, pa usudiću se reći i za duplu, samo je potreban neko ko će to sve posložiti kako treba. Mnoge stvari mi se nisu sviđale kod Kodre, ali je imao hrabrosti stavljati Miholjevića i tu mu skidam kapu. Shvatam da je Dženo išao na sigurnost i vratio Džemu i primoran dodao Kovačevića, ali.. Mislim da bi nam u ovom prelaznom roku trebala 2 POJAČANJA, a ne prinove koje se trebaju dokazivati, a ostalo nek ostane. Ta pojačanja bi trebala biti u zadnjoj liniji(Bekovi?) i jedna zamjena za Cimirota ako ode. Dakle maksimalno 3 igrača u slučaju samo odlaska Cimirota, i vidjeti koji su bekovi viška. To je neko moje viđenje svega toga, bazirano na tome da je još prerano nadati se nečemu u Evropi. Pokušati nešto, ali skrhati neke pare pa da ostanemo kratkih rukava, ne ide.belosevic28 je napisao/la:Tu se slazem, ja bi u PL BiH usao sa Duljom i Andjusicem na krilima (ako Krle ode ili se vrati na prirodnu poziciju napadaca) a BEkic nek se dokaze i izbaci nekog od ove dvojice ak je bolji... Rizik koji bi se aBd isplatio. Isto tako nebi dovodio stopera, isforsiraj do kraja Kovu i Marka. Ako Cimi ode, Rustemovica forsiraj ili pokusati dovesti Ordagica... Jedino bekove pojacati...koalem je napisao/la:Razumijem ja to druže, ali šta? Dovesti njega(Bekića), a omladinci nek čekaju lijepo vrijeme? Ako ćemo rizikovati, daj da rizikujemo sa akademcima.
4.10.2009.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ordagic je valjda pod ugovorom jos ? Joco Stokic bez ugovora 

-
- Kontakt:
Lose, lose ako je istina za Bekica.
Klub treba ici naprijed, treba se pojacavati i ispravno je rijesit se igraca koji se nisu naigrali: Protic, Puric, Kaudio, Bandkvic, Okic, igrace koji su na posudbi: Mitrevski, Kostic.. Umjesto njih dovesti par igraca koji ce izbaciti nekoga iz prve postave i unaprijediti igru.
Sta dobijamo ako dovedemo Bekica koji je kvalitetom kao i ovi igraci koji ce napustiti?? Nista, jos losiji cemo biti.
Glupe su price "pusti da se dokaze, nemoj odma sudit, nije ni Cimirot bolji bio"... tog ne treba vise bit, ne treba dovodit igrace koji su nekad davno znali dobro odigrati i nadati se da ce ga krenuti.. To je greska.. Ispravno je dovesti igrace koji su se isticali u ovoj sezoni i koji su u formi kao sto su Subic i Hebibovic.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Klub treba ici naprijed, treba se pojacavati i ispravno je rijesit se igraca koji se nisu naigrali: Protic, Puric, Kaudio, Bandkvic, Okic, igrace koji su na posudbi: Mitrevski, Kostic.. Umjesto njih dovesti par igraca koji ce izbaciti nekoga iz prve postave i unaprijediti igru.
Sta dobijamo ako dovedemo Bekica koji je kvalitetom kao i ovi igraci koji ce napustiti?? Nista, jos losiji cemo biti.
Glupe su price "pusti da se dokaze, nemoj odma sudit, nije ni Cimirot bolji bio"... tog ne treba vise bit, ne treba dovodit igrace koji su nekad davno znali dobro odigrati i nadati se da ce ga krenuti.. To je greska.. Ispravno je dovesti igrace koji su se isticali u ovoj sezoni i koji su u formi kao sto su Subic i Hebibovic.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Isti taj Hebibovic je imao polusezonu za ku*ac, ako ne vjerujes meni, pitaj rodjene, potvrdit ce ti to. A ja bi ga opet doveo, i njega i Subica. Da, Ordagic je pod ugovorom, ali sto ne bi pokusali dati im 50 000 KM i npr. Purica i nekog akademca na jednu sezonu... Stokic, hmm dobar beck up Benkari...
ordagicev klub je ispao u drugu ligu a koliko znam ima i nekog duga... tako da ima otvorenu situaciju... to oko "odstete" su price onih koji mu nisu mogli ponuditi ni pola plate koju trazi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tim jos bolje, samo Ordagic igra vise naprijed, vise mi je CMF. Zna li neko kakvi su planovi s Krletom ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Fouzi1, Krajina1999, sekac i 23 gosta.