Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

IlFantasista
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la IlFantasista » 07 jun 2015, 00:19

FaraonTM je napisao/la:
Ja ne znam jesam li ja istu tekmu gledao, ja ni u jednom trenutku nisam vidio pritisak Juventusa, nikakve prilike niste napravili, i onaj gol što ste dali je plod sreće da se lopta odbila onako od golmana. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da bi Juve mogao uzeti Barcu.
Eto drugi gol Barcelone nije plod sreće, već je Messi svjesno gađao Buffonove ruke da se lopta pravo odbije na nogu Suarezu. :lol:

Barcelonin vezni red i napad nakon gola Morate bili totalno odsječeni do Suarezovog gola, Ter Stegen i štoper panično nekoliko puta izbijali loptu u aut. Juve je kiksao što je mislio da može igrati ravnopravno i onda prima gol iz kontre kod 1:1, umjesto da se povuče i čeka...

Da je bilo rutinski i sa pola snage, čudi me onda zašto je onda Enirque uvodio defanzivca u igru da brani svoj gol...
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 07 jun 2015, 00:22

Dobro je Juve i prošao...čista sreća da ne primiše 2 u prvom.Sve ostalo im je samo bonus...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 jun 2015, 00:23

Enrique uveo Mathieua u sudackoj nadoknadi.

Realno, Juve je jedino dobro izgledao nakon gola nekih 5-10 minuta. Ostalo je Barca dominirala i da su zabili sve sto su morali bilo bi par golova razlike.
Ali ni 2 nisu losa :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 jun 2015, 00:28

IlFantasista je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Ja ne znam jesam li ja istu tekmu gledao, ja ni u jednom trenutku nisam vidio pritisak Juventusa, nikakve prilike niste napravili, i onaj gol što ste dali je plod sreće da se lopta odbila onako od golmana. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da bi Juve mogao uzeti Barcu.
Eto drugi gol Barcelone nije plod sreće, već je Messi svjesno gađao Buffonove ruke da se lopta pravo odbije na nogu Suarezu. :lol:

Barcelonin vezni red i napad nakon gola Morate bili totalno odsječeni do Suarezovog gola, Ter Stegen i štoper panično nekoliko puta izbijali loptu u aut. Juve je kiksao što je mislio da može igrati ravnopravno i onda prima gol iz kontre kod 1:1, umjesto da se povuče i čeka...

Da je bilo rutinski i sa pola snage, čudi me onda zašto je onda Enirque uvodio defanzivca u igru da brani svoj gol...
Vidi nešto, oni su imali sreće kod drugog gola al' jel' prije toga Buffon izvadio minimalno 2,3 odlične prilike? Kakvu je to Juve priliku imao osim trening šuteva u Ter Stegena?

Druga stvar, možda ste bili ravnopravni 10 minuta utakmice baš između drugog i trećeg gola (a i to je ustvari zato što je Barca bila šokirana jer su iz ničega fasovali gol), ostalih 80.minuta se niste mogli sastaviti sa loptom kako treba.

Pa to je yebiga takvo pravilo, neće uvoditi četvrtog napadača pri vodstvu u finalu Lige Prvaka 5 minuta prije kraja.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 jun 2015, 00:30

eto vidjeli smo sta je realnost a sta pretjerivanje, to smo bili vrlo samouvjereni u osvajanje titule je bila samo realnost a ne umisljenost ili potcjenjivanje juventusa, vidjela se jednostavno prevelika razlika u kvalitetu i to u svim linijama

mnogi su tvrdili da barca ima samo jaci napad, ismijavali su kad sam govorio da smo jaci u svim linijama,vidjelo se veceras da je barca prije svega s veznim redom i odbranom pojela juventusa,trio msn je odigrao dosta ispod mogucnosti al nasi bekovi,pike,sergio,iniesta i raketa su pokazali koliko vrijede

ipak nisam zadovoljan,iskreno mislio sam da ce juve kvalitetnije nesto odigrati al njihove mane su isplivale, spora su i troma ekipa, tranzicije spore,vidjeli smo par kontri kad igraci barce istrce koliko je juve spor,krene nasa kontra 2 na 3 a zavrsi 6 na tri

pirlo ocekivano igrac manje,vidal precijenjen ,a tek pogba, vidjeli smo zasto ga navijaci barce ne zele kao pojacanje jer nije joss dorastao za to

barca dakle slavila bez ikakvih mrlja posteno,messi dosta ispod mogucnosti odigrao, nikad zasluzenija titula u ligi prvaka, odlazak najveceg playmakera svih vremena xavija,takoddje oprostaj od jos jednog giganta pirla,cetvrta titula barce u zadnjih 10 godina, mocno zar ne
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 07 jun 2015, 00:36

Samo još da ga nezaustavljivi Messi zabije. :lol:
FaraonTM je napisao/la:
Vidi nešto, oni su imali sreće kod drugog gola al' jel' prije toga Buffon izvadio minimalno 2,3 odlične prilike? Kakvu je to Juve priliku imao osim trening šuteva u Ter Stegena?

Druga stvar, možda ste bili ravnopravni 10 minuta utakmice baš između drugog i trećeg gola (a i to je ustvari zato što je Barca bila šokirana jer su iz ničega fasovali gol), ostalih 80.minuta se niste mogli sastaviti sa loptom kako treba.

Pa to je yebiga takvo pravilo, neće uvoditi četvrtog napadača pri vodstvu u finalu Lige Prvaka 5 minuta prije kraja.
Ok, idemo tom logikom.

Juve je bio šokiran kompletno prvo poluvrijeme jer je primio gol iz prve akcije. Tek su u drugom počeli igrati dobro i kao plod za dobru igru stigao je gol, onda do izražaja dolazi Juventusovo proklestvo u finalima Lige šampiona kada primaju gol kao na terminu, tj. sreća je pogledala Barcelonu.

Znači prteći tvoju logiku Barcelona je sretno osvojila Ligu šampiona... :lol:

Fakat ne kontam kako ne može neko da shvati da kad neki napadač zna majstorski zabiti gol, da i golman zna majstorski odbraniti.
Kun fejekun!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 jun 2015, 00:40

Ma neću da se raspravljam sa tobom bezveze, ako misliš da je Juventus večeras bio imalo ravnopravan protivnik Barci onda ti ili si previše pristrasan ili si slijep pored očiju.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 jun 2015, 00:41

Ali je i Juveov gol onda bio plod sreće. :hmmmmm:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 07 jun 2015, 00:42

FaraonTM je napisao/la:Ma neću da se raspravljam sa tobom bezveze, ako misliš da je Juventus večeras bio imalo ravnopravan protivnik Barci onda ti ili si previše pristrasan ili si slijep pored očiju.
Ti mi našao pričati o pristrasnosti pljuješ i omalovažavaš Juve otkako sam stigao na forum. Prvo u svoju avliju.
Kun fejekun!

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 07 jun 2015, 00:43

Dobro je ba hejteri ,ispušili ste finale i zdrao...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 jun 2015, 00:44

IlFantasista je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ma neću da se raspravljam sa tobom bezveze, ako misliš da je Juventus večeras bio imalo ravnopravan protivnik Barci onda ti ili si previše pristrasan ili si slijep pored očiju.
Ti mi našao pričati o pristrasnosti pljuješ i omalovažavaš Juve otkako sam stigao na forum. Prvo u svoju avliju.
Ok ja hejtam, Juve je večeras apsolutno bio ravnopravan Barci i samo je puka sreća Barci donijela klempu a vama nije. :tokralju:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 07 jun 2015, 00:45

FaraonTM je napisao/la: Ok ja hejtam, Juve je večeras apsolutno bio ravnopravan Barci i samo je puka sreća Barci donijela klempu a vama nije. :tokralju:
Plus za tvoju šizologiku. :lolno:
Kun fejekun!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 jun 2015, 00:45

Zasluzeno, kao sto sam i rekao dobit cemo ih 2 razlike najmanje. Ovo je bilo s pola gasa. Nadam se da je djeci s foruma jasno sad da je grijeh brutalni reci da je Pogba bolji igrac od Inieste.Porediti klinca, prosjecnog klinca sa magom koji je sve osvojio i skoro svako finale odlucio. Inesta kad ima motivacije, najbolji je vezni na svijetu, nema konkurenciju. Zalostan sam ipak sto najvecu igracku velicinu Pirla vise necemo gledati , kao ni Xavija. Kako me steglo oko grla kad sam vidio da Pirlo place :cry: :plac:
27.10.2020

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 jun 2015, 00:54

Znaci ja ne izuzev kompletne budale ili velikog fana Juveta ne mogu nac nijednu osobu koja je pomislila i u jednom sekundu vecerasnjeg meca da ce Juventus osovjit LP...toliko o tome ko je bio dominantniji i o sansama juveta

Kada bi opisivo kratko utakmicu rekao bi da je Juve bio rezultatski blizu, ali igrom miljama daleko i da su bukvalno stalno bili izmejdu casnog poraza i prave katastrofe.
=\_1921_/=

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 jun 2015, 01:10

slika
slika
slika
Rakitić: "Bio je ovo nevjerovatan susret. Zaslužili smo pobjedu, ali treba čestitati i Juventusu. Večerašnji pogodak bio je najvažniji u mojoj karijeri."
Iniesta: "Ostao sam bez riječi. Ne mogu opisati koliko smo ponosni što smo dio ovog kluba."
Luis Enrique: "Hvala ljudima koji su vjerovali u mene, u prvom redu Zubizarreti (bivši sportski direktor) i pomoćnicima. Hvala i predsjedniku. Ova sezona još uvijek nije gotova. Duga je noć pred nama, a i sutra ćemo paradirati kroz grad. Odigrali smo 60 utakmica u sezoni, slavili u 50 i sada je vrijeme za veliko slavlje."
Osim što je postala prva ekipa koja je dva puta osvojila trostruku krunu, FC Barcelona je prvi klub u historiji Lige prvaka čija su dva igrača sezonu najvećeg takmičenja na Starom kontinentu završila s dvocifrenim brojem pogodaka na svom kontu (Messi i Neymar su postigli po 10 golova)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 jun 2015, 01:13

invincible1921 je napisao/la:Znaci ja ne izuzev kompletne budale ili velikog fana Juveta ne mogu nac nijednu osobu koja je pomislila i u jednom sekundu vecerasnjeg meca da ce Juventus osovjit LP...toliko o tome ko je bio dominantniji i o sansama juveta

Kada bi opisivo kratko utakmicu rekao bi da je Juve bio rezultatski blizu, ali igrom miljama daleko i da su bukvalno stalno bili izmejdu casnog poraza i prave katastrofe.
Ma jok drug Juve bio u najmanju ruku ravnopravan, ti si jedan hejter obični :damn:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 jun 2015, 01:25

slika

sad kad se sve završilo, majku mu - žao mi Pirla i Bufona :( eto

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 jun 2015, 01:29

Barcelona zasluženo, bili su bolja ekipa na terenu, bili su najbolja ekipa u završnici Lige prvaka, ekipa sa najboljom formom i najboljom igrom.
Ove sezone, pogotovo u drugom dijelu sezonu, su imali sve.
Dobru odbranu, dobrog golmana, odličnu vezu u oba smjera i fenomenalan napad, uz to i fenomenalnog Messija u novoj ulozi.
Treba odati priznanje i treneru koji ih je odlično posložio i iskoristio skoro pa sav njihov potencijal, fantastično tempirao formu i stvorio jednu dobru atmosferu u klubu. Njegova ekipa je jednostavno imala sve ove polusezone.
Još jednom, zasluženo.

Što se Stare dame tiče, oni su danas poraženi od bolje ekipe.
Odigrali su dobro večeras, muški, ali to jednostavno nije bilo dovoljno.
Igrali su na momente stvarno odlično, pametno, ali nisu iskoristili dobre prilike i poluprilike u kojima su se nalazili.
Tevez je, po meni, odigrao daleko ispod svog ovogodišnjeg nivoa. Nazad su bili solidni, mada na momente dekoncentrisani i nervozni i kad protiv sebe imaš trojac koji su imali večeras, teško da se može izvući dobra rezultat. Buffon fenomenalan.

Sve u svemu dobra utakmica u kojoj su obje ekipe pokazale da su zasluženo bile u Berlinu večears. :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 jun 2015, 01:41

slika
Update :salut:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 jun 2015, 01:52

Ne opravdavam ni ja onaj ''potez'' Neymara ali uvijek prvo treba pogledati u svoju avliju. ;)
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.