FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Bilbao
Sa Bilbaom igramo u Superkupu
Kako mi je Vugdalic isao na zivce sa svojim zvukovima poslije svakog poteza koji zvuce hahahahhluhluhluhlohlohlo
kao da se davi
Kako mi je Vugdalic isao na zivce sa svojim zvukovima poslije svakog poteza koji zvuce hahahahhluhluhluhlohlohlo
kao da se davi
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Donnie Darko
- Kontakt:

mudro zbori momčina
Tanko je ovo Drago odradio.
Bolji su bili Adis i Saša (mislim isključivo na slavlje golova i jednih i drugih), mada se Adis malo više dreknuo kod gola Morate.
Komentara ovog sa Arene se ne sjećam, jer sam bio glasniji od njega u tim momentima, ali je odlično odradio tekmu sa lica mjesta. Jeste da je miješao igrače, ali vjerovatno nije imao monitor ispred sebe.
Komentara ovog sa Arene se ne sjećam, jer sam bio glasniji od njega u tim momentima, ali je odlično odradio tekmu sa lica mjesta. Jeste da je miješao igrače, ali vjerovatno nije imao monitor ispred sebe.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da se ponovo pospem sopstvenim gov.nima (jbt udavicu se u njima
) i prisjetim se transfera Zubizarete (Rakitić, Ter Stegen, Bravo, Suarez, od ranije Alba)
OK, Suleta smo masni platili, ali jbg takva klasa i košta....Rakitić je odlicno pojacanje dovedeno za bagatelu (18 miliona
), Ter Stegen bio još jeftiniji (12 miliona
), Alba je doveden za 14 miliona
Raketa je ove sezone zacepio usta svim skepticima
ne samo zbog gola u finalu - vec opcenito kroz citavu sezonu
svaka cast Ivane
OK, Suleta smo masni platili, ali jbg takva klasa i košta....Rakitić je odlicno pojacanje dovedeno za bagatelu (18 miliona
Raketa je ove sezone zacepio usta svim skepticima
Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 jun 2015, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Inace nemam obicaj da komentarisem na djecije komentare (takodje, nemam namjeru vise da ti odgovaram nakon ovoga), ali ako nadjes ijedan moj komentar u vezi toga da ja mislim/brinem o muskarcima, ja cu ugasiti profil. Mene pe.derluk ne interesuje. Ja sam samo komentarisao ove velike tetovaze koje ruzno izgledaju (meni). Ako iko treba da se zapita o necemu, to je ti o sebi i Kenji Zapadu (ako se ne varam malo si opsjednut s njim).Donnie Darko je napisao/la:brinuti o tetovažama drugih muškaracaMurga je napisao/la:I ovaj se poceo tetovirati k'o budala? Sta uradi od sebe Messi.
Pozdrav.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šala. Trebao bi pokušati nekad.Murga je napisao/la:Inace nemam obicaj da komentarisem na djecije komentare (takodje, nemam namjeru vise da ti odgovaram nakon ovoga), ali ako nadjes ijedan moj komentar u vezi toga da ja mislim/brinem o muskarcima, ja cu ugasiti profil. Mene pe.derluk ne interesuje. Ja sam samo komentarisao ove velike tetovaze koje ruzno izgledaju (meni). Ako iko treba da se zapita o necemu, to je ti o sebi i Kenji Zapadu (ako se ne varam malo si opsjednut s njim).Donnie Darko je napisao/la:brinuti o tetovažama drugih muškaracaMurga je napisao/la:I ovaj se poceo tetovirati k'o budala? Sta uradi od sebe Messi.
Pozdrav.
Sjetio se Puyi Zubija.let3 je napisao/la:Da se ponovo pospem sopstvenim gov.nima (jbt udavicu se u njima) i prisjetim se transfera Zubizarete (Rakitić, Ter Stegen, Bravo, Suarez, od ranije Alba)
![]()
![]()
OK, Suleta smo masni platili, ali jbg takva klasa i košta....Rakitić je odlicno pojacanje dovedeno za bagatelu (18 miliona), Ter Stegen bio još jeftiniji (12 miliona
), Alba je doveden za 14 miliona
![]()
Raketa je ove sezone zacepio usta svim skepticimane samo zbog gola u finalu - vec opcenito kroz citavu sezonu
![]()
svaka cast Ivane

Ako se ne varam, bio je na onom Xavijevom oproštaju (pressica i to). Vjerovatno će mu uvaliti neku funkciju, a možda ga ponovo vrate gdje je i bio.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JamesJoyce
- Kontakt:
Sreca Papa bio kod nas pa se nece puno pricati o ovom osvajanju.
Inace, cestitke svim postenim ciganima
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Ma on nije bolji ni od Veratia, Isca, Kokea...leorey je napisao/la:Zasluzeno, kao sto sam i rekao dobit cemo ih 2 razlike najmanje. Ovo je bilo s pola gasa. Nadam se da je djeci s foruma jasno sad da je grijeh brutalni reci da je Pogba bolji igrac od Inieste.Porediti klinca, prosjecnog klinca sa magom koji je sve osvojio i skoro svako finale odlucio. Inesta kad ima motivacije, najbolji je vezni na svijetu, nema konkurenciju. Zalostan sam ipak sto najvecu igracku velicinu Pirla vise necemo gledati , kao ni Xavija. Kako me steglo oko grla kad sam vidio da Pirlo place
Momak apsulutno nije za Barcelonu niti vrijedi 80 miliona.
STOP MITOMANIJI!!!
nisam zadovoljan ljudi,titula je tu al nismo u to ni sumnjali,rekoh vam da je 10 posto sanse juventus taman da se udare u guzicu,al vidjeli smo da je i to puno,al nasi nisu odigrali kako znaju,trio msn je mogao dosta bolje, ostali izuzev maskerana odlicna predstava,nekako je nakon ranog gola nas napad bio pa hajmo reci rezervisan, messi prije svih,al kad smo primili gol tek tad je i on poceo da vuce ko sto zna
ovo je bilo najubjedljivije setanje ligom prvaka otkad postoji, svakog smo protivnika pregazili i igrom i rezultatom,tripleta osvojena prezasluzeno na svim frontovima
sad lagano pauza, pa pripreme za narednu sezonu koja ce biti dosta teza,al vjerujem da ce i ona biti uspjesna
ovo je bilo najubjedljivije setanje ligom prvaka otkad postoji, svakog smo protivnika pregazili i igrom i rezultatom,tripleta osvojena prezasluzeno na svim frontovima
sad lagano pauza, pa pripreme za narednu sezonu koja ce biti dosta teza,al vjerujem da ce i ona biti uspjesna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
http://www.marca.com/multimedia/directo/emision4.html
Ova ludnica na Canaletasu se tek zagrijavaja
gdje li je onaj nesretnik Guti, valja mu se saginjati Valdesu
Ova ludnica na Canaletasu se tek zagrijavaja
gdje li je onaj nesretnik Guti, valja mu se saginjati Valdesu
Samo da vam čestitam, zasluženo nema šta, Barca fenomenalana.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ma nek oni sextetu ponoveRomariooo je napisao/la:nisam zadovoljan ljudi,titula je tu al nismo u to ni sumnjali,rekoh vam da je 10 posto sanse juventus taman da se udare u guzicu,al vidjeli smo da je i to puno,al nasi nisu odigrali kako znaju,trio msn je mogao dosta bolje, ostali izuzev maskerana odlicna predstava,nekako je nakon ranog gola nas napad bio pa hajmo reci rezervisan, messi prije svih,al kad smo primili gol tek tad je i on poceo da vuce ko sto zna
znaci titula lige ,super kup ,super kup evrope i svjetsko prvestvo klubova
dosta ,sto se mene tice
ove sezone su ispostovali da valja
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Titula potpuno zasluzena i vjerovatno ponavljanje Guardioline Barce i tica-taca
- Donnie Darko
- Kontakt:
jel veceras onaj docek na nou campu na kojem se svi igraci obrate publici a messi se ubije ko stoka 
Priznaj da si uživao u dominacijiJamesJoyce je napisao/la:Sreca Papa bio kod nas pa se nece puno pricati o ovom osvajanju.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kao što sam i pisao pre par meseci uprkos skepticima Barsa je sa najboljim igračima Argentine (a i sveta), Brazila i Urugvaja uvek favorit. Bez obzira što je bilo početkom godine problema ekipa se trgla i kad je trebalo ušla u fantastičnu formu. Obzirom da je Suarezu ovo tek prva sezona cenim da ekipa dogodine ima još prostora za napredak a da će ova pomenuta trojka biti čak i uboitija nego ove sezone i da će Barsa zaista biti u prilici da bude prva ekipa koja će odbraniti LŠ.
Mislim da se matori kurvar Laporta ipak neće kandidovati jer teško da će posle svega što se desilo Barto pasti s vlasti...a realno i zašto bi? Posle one krize koja je trajala 10-ak dana zaista je ćora "zasukao rukave" uspeo da ako ne pomiri makar primiri Mesija i društvo sa Enrikeom....****, tako je to u životu dok jednom ne smrkne drugom ne svane...Zubi najbolje zna
Još jednom svaka čast momci...kvalitet je na kraju ipak izbio u prvi plan, pehar je ponovo tamo gde mu je i mesto i očekujem obzirom da je Mesiju tek 28g. za par dana da će i u narednih 4 godine Barsa makar dva puta uzeti ušatog. Još jednom BRAVO MOMCI!
Mislim da se matori kurvar Laporta ipak neće kandidovati jer teško da će posle svega što se desilo Barto pasti s vlasti...a realno i zašto bi? Posle one krize koja je trajala 10-ak dana zaista je ćora "zasukao rukave" uspeo da ako ne pomiri makar primiri Mesija i društvo sa Enrikeom....****, tako je to u životu dok jednom ne smrkne drugom ne svane...Zubi najbolje zna
Još jednom svaka čast momci...kvalitet je na kraju ipak izbio u prvi plan, pehar je ponovo tamo gde mu je i mesto i očekujem obzirom da je Mesiju tek 28g. za par dana da će i u narednih 4 godine Barsa makar dva puta uzeti ušatog. Još jednom BRAVO MOMCI!
Taman.barca_87 je napisao/la:znaci titula lige ,super kup ,super kup evrope i svjetsko prvestvo klubova
dosta ,sto se mene tice![]()
(postavljao sam sliku, Masche, Pique i MSNPique na Twitteru: "Moj argentinski suborac, duša našeg tima i tri jeb*na genija. Veni, vidi, vici!"
Sule ko pravi ratnik
Sutra je ja mislim slavlje. Kreće parada busem u 17h i onda se ide na NC.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva crna pauza? Pa pola tima Ja mislim već za 4 dana počinju u Čileu COPA AMERICA.....ludilo i dalje trajeRomariooo je napisao/la:nisam zadovoljan ljudi,titula je tu al nismo u to ni sumnjali,rekoh vam da je 10 posto sanse juventus taman da se udare u guzicu,al vidjeli smo da je i to puno,al nasi nisu odigrali kako znaju,trio msn je mogao dosta bolje, ostali izuzev maskerana odlicna predstava,nekako je nakon ranog gola nas napad bio pa hajmo reci rezervisan, messi prije svih,al kad smo primili gol tek tad je i on poceo da vuce ko sto zna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.