Ja navijam protiv toga da tim nezasluzeno dodje do titule.dscile je napisao/la: Greivis npr. proziva neke likove da su presli u tabor GSW-a (ovog Donnie ako se ne varam), a on javno navija za Cavse u finalu. Koja je razlika, buduci da obojica imate timove za koje inace navijate i simpatisete?
NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2015
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nemoguće je "nezasluženo" doći do titule, pogotovo u ovakvom formatu takmičenja. 
Saltyyyyyyyyyyyyyyyy
Saltyyyyyyyyyyyyyyyy
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zasto nezasluzuju ? Pomeli sve zivo u regularnoj sezoni, jos im se bisu davale sanse i onda uzmu titulu. .sto to uvjek mora pobjedit neko kome su svi vec upisali titulu de mi reci @Greivis ?..zato ja volim hockey playoff favoriti ispadaju u prvoj rundi, drugoj, najbolji rekord ne znaci 0nista i milina gledat vazda 7 utakmica..ovo je cirkus od NBA postao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sto puta je dosad napisano zasto. Nisu imali zdravog protivnika. Hej cetiri runde dobijaju oslabljene ekipe. Pa koliko srece trebas imati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- elninho_resTO
- Kontakt:
gsw dominira
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Da gleda vidio bi da i tamo ima crnaca.Greivis je napisao/la:Alem je crnac. Zato ne gleda hokej.SaltCityAttack je napisao/la:Nemoj ni da gledaj hockey ti veze nemas kao i alem brate..milion puta bolji playoff je u hockeyu garantujem ti favorita nema
Da navijam za Bullse, i meni bi trenutno bio zanimljiviji hokej jer se tamo Blackhawksi kolju u finalu
Ne znam kakva ti je to priča?
Spursi dominiraju ligom 100 godina. Sad odjednom drugi vjetrovi pušu i tebi odmah ne valja PO. . .
Ne znam kakva ti je to priča?
Spursi dominiraju ligom 100 godina. Sad odjednom drugi vjetrovi pušu i tebi odmah ne valja PO. . .
A.F.C. Bournemouth!
L-Train je napisao/la:Hokej mi je u rangu saha,ono neam pojma sta tu vidis a da se zadivis,neki lijep potez,neki lijep pogodak.Gledao sam svega tri ili cetiri puta i na prste jedne ruke mogu izbrojati nesto sto mi se koliko toliko svidjelo.Pak jedva upratim a gol iskljucivo vidim na usporenom snimkuSaltCityAttack je napisao/la:Zasto nezasluzuju ? Pomeli sve zivo u regularnoj sezoni, jos im se bisu davale sanse i onda uzmu titulu. .sto to uvjek mora pobjedit neko kome su svi vec upisali titulu de mi reci @Greivis ?..zato ja volim hockey playoff favoriti ispadaju u prvoj rundi, drugoj, najbolji rekord ne znaci 0nista i milina gledat vazda 7 utakmica..ovo je cirkus od NBA postao
Hockey je pravi Sport,nema flopanja kao u nba..Ja licno pratim sve americke sportove,osim onog glupog wrestlinga.
I to sam pokuso ali prebacim kanal nakon 5og inninga, uzivo je dobar na tv-u ne mogu, jedino playoff ili finaleGreivis je napisao/la:Gleda li neko baseball?
fudbal, nfl i nba zakon, box mi je isto jedan od najdrazih sportova ali nea jakih boxera trenutno jebga, i tenis mi je dobar isto
za sve zainteresovane na areni sport 1 upravo pocinje finale NHL-a
ko je bolji da znam za koga da navijam 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Blackcocks su u finalu vode 1-0 u seriji. To su ovi gore iz Chicaga, posto su luzeri u svakom bitnom sportu, loze se na taj
alemsa je napisao/la:Blackcocks su u finalu vode 1-0 u seriji. To su ovi gore iz Chicaga, posto su luzeri u svakom bitnom sportu, loze se na taj
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Znaci zato je Saltu zanimljivo.alemsa je napisao/la:Blackcocks su u finalu vode 1-0 u seriji. To su ovi gore iz Chicaga, posto su luzeri u svakom bitnom sportu, loze se na taj
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Vidim udarate po off t. debelo. Hajd fino na hokej stranicu ako vas se o tome capri.
Postovanje treba zaraditi.
Pa neka malo brate, ne svadja se niko, nije jos pocela tekma, kad pocne novi komentari ce izbrisat ove.kad_kako je napisao/la:Vidim udarate po off t. debelo. Hajd fino na hokej stranicu ako vas se o tome capri.
Mahalski malo burazeru kiss
Ti mene podsjecas na murijasa s tim dugmetom brate posebno u Americi, obicno su murijasi ovdje oni sto smo ih prcali po srednjoj skoli, pa ono sad imam vlast pa cu vam pokazat
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Sto bi Nele rekao: "Ne dajem ja plate, ja samo citam vijesti". Tako i ja. Ne pisem ja pravila, ja ih samo sprovodim.
Ali eto pisite, nek vam samo ne predje u naviku.
Ali eto pisite, nek vam samo ne predje u naviku.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Neka brate Alem je seljacina iz Houstona zive ko u Jamaica. .sta oni znaju o hockeyu ,dok u Dallasu se igrakad_kako je napisao/la:Vidim udarate po off t. debelo. Hajd fino na hokej stranicu ako vas se o tome capri.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
17% gare u Houstonu burazeruSaltCityAttack je napisao/la:Neka brate Alem je seljacina iz Houstona zive ko u Jamaica. .sta oni znaju o hockeyu ,dok u Dallasu se igrakad_kako je napisao/la:Vidim udarate po off t. debelo. Hajd fino na hokej stranicu ako vas se o tome capri.
Latina ima masu, 35%, 33% bijelci, i ostalo su Kinezi, India, Pakistan itd.
Ma bio je tim i iz Houstona pa nisam gledo
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tim iz houstona bio u NHL? Jesil ti dobar ? Gledaj sampione evo 1-1 tekma isemo uzet i drugu u seriji...care nevalja et sport ali Blackhawksi uzmu titulu i 2.7 miliona navijaca na paradi, dok Miami Heat par dana poslije 50 hiljada ebiga ludnica
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 07 jun 2015, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma buo je u drugoj ligi, ali to niko nije gledo pa su ih ugasiliSaltCityAttack je napisao/la:Tim iz houstona bio u NHL? Jesil ti dobar ?
Houston Aeros cini mi se
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 07 jun 2015, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.