Ojjj što se izofirah sad, majko moja... još ne mogu da vjerujem, možda se desilo i nekome od vas.
Sjedimo drug i ja u kafiću, našli se u šest, gledali Zvezdu košarku i ajd gledaćemo i finale zajedno pošto nismo kontali izlaziti večeras. Taman pred početak tekme zvoni mu fon, zove ga cura da je vozi na neki yebeni rođendan. Ajde raziđemo se, ja krenuo prema prema parkingu gdje mi je auto, u jednom momentu na drugoj strani ulice na trotoaru vidim lika identičan mom dobrom školskom drugu, išli zajedno u osnovnu i srednju, baš mi dobar drug, prije tri godine otišao u Švedsku kod sestre. Ja kontam jest on, nije on, ma jest reko, nedavno se čuli preko skypea, kaže uskoro dolazi ovamo. Ja preko ulice kad prelazi i ovaj lik. Ja dižem ruku, smijem se, govorim
gdje si Džaja čovječe, nema te 100 godina, lik me blijedo gleda, priđe mi na metar, kad ja skontah da to nije ovaj moj već neki lijevi lik

. Pruža mi lik ruku i kaže pomiješao sam ga sa nekim, ja mu se nekako izvinuh i bježi u auto

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović