aleksandar_veliki je napisao/la:Sve mi se čini da vas vecina nema povjerenje u ljude koji su vam donijeli toliko radosti nakon tgodina i godina ponizavanja. Ne odgovara vam niko, mada odmah da znate, nista vam nije tacno sto se pise, pogotovo vezano za trenera, ne valja vam nista, dobri su vam neki igraci od prije par godina s kojima ste osvojili kiticu, a ovi koji su vam donijeli dva trofeja su odroni. Dobro ljudi, citate li vi sta pisete. Kojasevic je zvijer, Belosevic Alves, Vucina Iniesta, a Said u najamnju ruku Messi. Šta su ti igraci osvojili ili pak sta je Sarajevo osvojilo u njihovo vrijeme...
Ne razumijem o kakvom "PONIZAVANJU" uvazeni forumas pise i to godinama. Uvazavam njegovo misljenje ali ga ne dijelim. To sto je taj isti Said izbacio Levski, igrao se sa manjim klubovima iz naseg grada itd ne to nije "PONIZAVANJE". Ne zelim ulaziti u bilo kakve rasprave samo iznosim svoje misljenje, i moram napisati da spominjanje "KITICE" aludirajuci na susne godine glede trofeja zvuci pretendeciozno i uvrijedljivo. Svi mi dobro znamo kroz kakav period je prolazio nas klub ali je ostao dostojanstven i nikome nije dao da ga se omalovazava iako su mnogi trckarali,kumili, molili, preklinjali i ostali istrajni u namjeri da nas ugase, na srecu nije im uspjelo. Post je napisan od osobe koja vrlo dobro zna da se na forumu pise sve i svasta i dijelim njegovo misljenje o razlicotosti na ovoj temi, SARAJEVO moze prolaziti kroz razne krize i padove kako u igri tako i u organizaciji ali nas niko nije ponizavao i necu presutjeti da ga se kroz naizled bezazlene postove vrijedja. Ipak smo mi S A R A J E V O. Ja sam ovaj post shvatio ovako i bio bih sretan da sam u krivu a u tom slucaju autoru istog se ujedno ispricavam.