FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
A kad je izvlačenje?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
za dva ponedjeljka.
Fkt ne kontam sto sa Hasanovicem nije potpisan novi ugovor, da li je on odbio, ili eventualno ga oda nije zelio, mada sumnjam u to.. Ako neko ima te blize informacije oko toga..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- invincible1921
- Kontakt:
Mozda zato jer je losIvanOsim je napisao/la:Fkt ne kontam sto sa Hasanovicem nije potpisan novi ugovor, da li je on odbio, ili eventualno ga oda nije zelio, mada sumnjam u to.. Ako neko ima te blize informacije oko toga..
=\_1921_/=
Ne bih se ja njega tako lako odrekao, možda nije Busquets ali je dobar igrač bar za klupe.invincible1921 je napisao/la:Mozda zato jer je losIvanOsim je napisao/la:Fkt ne kontam sto sa Hasanovicem nije potpisan novi ugovor, da li je on odbio, ili eventualno ga oda nije zelio, mada sumnjam u to.. Ako neko ima te blize informacije oko toga..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pa nudili su mu manje para nije htio pa-pa papa pipiFaraonTM je napisao/la:Ne bih se ja njega tako lako odrekao, možda nije Busquets ali je dobar igrač bar za klupe.invincible1921 je napisao/la:Mozda zato jer je losIvanOsim je napisao/la:Fkt ne kontam sto sa Hasanovicem nije potpisan novi ugovor, da li je on odbio, ili eventualno ga oda nije zelio, mada sumnjam u to.. Ako neko ima te blize informacije oko toga..
To je druga stvar.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nasi su do 13.-og na odmoru da li onda idu u Međugorje ili kakav je plan ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
vjerovatno ovdje prvih par dana pa onda tamo,,,ovo je samo pretpostavkaElegant je napisao/la:Nasi su do 13.-og na odmoru da li onda idu u Međugorje ili kakav je plan ?
Mislim da 14.og idu u Medjugorje, dole ce biti 15 tak dana i onda se vracaju u Sa ili idu vani, zavisi gdje budemo prvu igraliElegant je napisao/la:Nasi su do 13.-og na odmoru da li onda idu u Međugorje ili kakav je plan ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
plan je uvijek isti 
titulaChWilla je napisao/la:plan je uvijek isti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne znam sta da kazem za plan/titulu. Nama su pjesmu posvetili da ne razmisljamo o njoj. Tako da sam se ja vec pred`o.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Pred nastupajucu sezonu pripreme ce biti samo u Sarajevu i Bjelasnici.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
If od kada ja sanjam da se to desiMinhi je napisao/la:Pred nastupajucu sezonu pripreme ce biti samo u Sarajevu i Bjelasnici.
Ako je istina, meni se to pravo sviđa. Fizički dio priprema odraditi u Sarajevu i na Bjelašnici i onda onaj taktički dio, uigravanje negdje gdje ima dosta ekipa (Međugorje, Istra...).Minhi je napisao/la:Pred nastupajucu sezonu pripreme ce biti samo u Sarajevu i Bjelasnici.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Sto se to ne ide u Medjugorje ? Nama fakat kriza u klubu po pitanju para ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Odakle tj da se ne ide ?
Mi dole mozemo otici i 5 puta na veresiju da hocemo tako da ako je uopce istina da necemo dole ne vjerujem da je zbog novca.Elegant je napisao/la:Sto se to ne ide u Medjugorje ? Nama fakat kriza u klubu po pitanju para ?