FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Auuu da samo znate s kojim se veznjakom pregovara 
- Suljo20002
- Kontakt:
To mi je isto govorio moj sura koji je jedno vrijeme radio sa njim u USA ali cisto sumnjam.adnan123 je napisao/la:drugovi moji nepisem puno po forumu al ga citam svaki dan sve sta pisete ,sinoc sam bio s covjekom bliskom azmiru i covjek mi kaze da azmir odlazi iz slobode nemoze da vise podnese taj pritisak koji se stvorioajmo nesto da uradimo necemo samo ovako pratit i citat po forumu ajmo nesto skontat da pruzimo podrsku jer ako ode gotovo je ba dzaba pricamo o pojacanjima i svemu od toga nema nista...volio bih da nije istina i da ne bude ali vjerujte ovu informaciju mi je prenjeo njegov blizak rodjak...ajmo nesto uraditi...pozdrav
Ma kakav odlazak nema od toga nista,sta je sve pretrpio i sad da ode kad je jos malo ostalo da se izvucemo iz "blata" .
Ova skupstina bi trebalo proci kako treba a onda cemo dugo dugo sa Azmirom pratiti nasu Slobodu i u PL i u Evropi aBd.
Ova skupstina bi trebalo proci kako treba a onda cemo dugo dugo sa Azmirom pratiti nasu Slobodu i u PL i u Evropi aBd.
sinoc mi kaze covjek odlazi azmir druze moj ja se snjim poce raspravljat ne ide bolan sta ti je kaze on valjda ja znam,kaze nemoze vise pritisak podnjet dodji sutra u simin han pa ga pitaj
KrV ti vise negativnu IDE neide nemogu vise ovu negative podnjet dosta mi svakodnevnice.sve insajderi.cujemo SE nakon sjednice
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Zodiac je napisao/la:Ma kakav odlazak nema od toga nista,sta je sve pretrpio i sad da ode kad je jos malo ostalo da se izvucemo iz "blata" .
iz tvojih usta u bozje usi ali sumnjam
ebem vise i fazlu i sulju i sve one navijace sto ga blate i tjeraju
ajde da necekamo sjednicu ebes to ba daj nesto da uradimo da vidi covjek da ima nas vise koji cjenimo sve sto je uradio i da su to sve neprijatelji slobodini
Nema nista od toga,lopta se spustila...sastanak je bio Azmir vs Jasmin,sve pojedinosti dogovorene,novi predsjednik skupstine i nastavlja se punim tempom.adnan123 je napisao/la:sinoc mi kaze covjek odlazi azmir druze moj ja se snjim poce raspravljat ne ide bolan sta ti je kaze on valjda ja znam,kaze nemoze vise pritisak podnjet dodji sutra u simin han pa ga pitaj
Fazla da otjera Azmira
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Normalno da ce mi biti zao ako covjek ode,ali nema mu se sta zamjeriti ako ode..pokusao je,ne moze protiv krvopija i dusmana kluba koji su ga stisli sa svih strana..
Samo bih volio da vidim hoce li Suljo i kompanija vratit dugove Slobode prema Zahirovicu,igracima,trenerima itd.. jer su oni vojnici i veliki slobodasi..posto znaju pisat da vidim kakvi su na djelima,lahko je palamudit preko fb-a..
Treba im samo postavit pitanje zasto se ovoliko nisu digli protiv Sice,Mesketa,Sabovica,Zahirovica i trazili izvjestaje bla bla..zato sto im je tad bilo dobro
Ali nema mi logike da ode ako se vec traze pojacanja,nasao covjek gdje ce se pripreme obavit itd.. al vidjecemo
Samo bih volio da vidim hoce li Suljo i kompanija vratit dugove Slobode prema Zahirovicu,igracima,trenerima itd.. jer su oni vojnici i veliki slobodasi..posto znaju pisat da vidim kakvi su na djelima,lahko je palamudit preko fb-a..
Treba im samo postavit pitanje zasto se ovoliko nisu digli protiv Sice,Mesketa,Sabovica,Zahirovica i trazili izvjestaje bla bla..zato sto im je tad bilo dobro
Ali nema mi logike da ode ako se vec traze pojacanja,nasao covjek gdje ce se pripreme obavit itd.. al vidjecemo
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
zato jer su imali neku korist licnu od njih
Stanić, Kajkut, Haurdić, Ordagić. Škahić i recimo Predragović. Ne bi to ni malo loše izgledalo na terenu siguran sam.
Što se tiče priče o odlasku predsjednika:
!
Što se tiče priče o odlasku predsjednika:
De ne lupajte gluposti 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Jarane nismo mi ni blizu da se izvucemo iz blata...Mi smo se samo zaustavili da dalje ne tonemo...A proces izvlacenja iz blata ce malo da potraje...Zodiac je napisao/la:Ma kakav odlazak nema od toga nista,sta je sve pretrpio i sad da ode kad je jos malo ostalo da se izvucemo iz "blata" .
& $ ?
Ako prodje skupstina kako treba i on ostane,vjerovatno se potpisuje reprogram prema poreskoj sto nam je vise od pola posla jer ce se i racuni odblokirati...uhvatice se u kostac sa dugovima prema Zahirovicu,igracima i ostalim dobavljacima kome se duzno,plus sto je Husref tu pravi se fina ekipa za narednu sezonu,blizu smo da se izvucemo iz blata ali organizacijski mora jos da se radi normalno.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Odgledao sam 1. poluvrijeme Sloge u Simin hanu....vode 2-0 i na odlicnom si putu da vec iduce sezone igraju 1. federalnu...jako bitno i za nas
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pravi igrac!katarakta je napisao/la:Haurdić prvo pojačanje...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Tri dana vec zaredom slucajno pogledam na sat a ono 19:19, nesto se ebeno sprema 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
dobro je, desno krilo rješenoTzBulevar87 je napisao/la:Pravi igrac!katarakta je napisao/la:Haurdić prvo pojačanje...
ajmo dalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.