Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Totto Wolf je izjavio da je pogrešna kalkulacija kriva za to...
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Baš sam očekivao da će izjavit' da više vole RosbergaLampard8 je napisao/la:Totto Wolf je izjavio da je pogrešna kalkulacija kriva za to...
Jasno je svima da Mercedes gura Rosberga. Nemojmo se praviti ludi.
Ali, problem je u tome shto Rosberg nema shanse protiv Hamiltona, sem ako ne bude brutalno poguran u 10ak trka. A to je jako mnogo i to bi ubilo prvenstvo. Zato je ovo 1 kontroverza i najverovatnije se skorije nece ponoviti.
Ali, problem je u tome shto Rosberg nema shanse protiv Hamiltona, sem ako ne bude brutalno poguran u 10ak trka. A to je jako mnogo i to bi ubilo prvenstvo. Zato je ovo 1 kontroverza i najverovatnije se skorije nece ponoviti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Toliko su sigurni izgleda da im Ferrari ne moze primirisati ove sezone da mogu uraditi i ovo.. Treba ubaciti mozda dva dostavljaca guma, sipanje goriva te napraviti bjesnije bolide kako bi F1 bio F1..
I ubaciti Audi i BMW jer je Renault puko..
I ubaciti Audi i BMW jer je Renault puko..
Čudno, izgleda da u Monacu nikad nije bilo prestizanjaManuel je napisao/la:Ma u zivotu nije on pogledao ovu utrku a ako jest nije svjestan kako se provalio.Pa sine ovo je Monte Carlo.Sanse da prestignes su minimalne da ne znam kakve gume imas.Pa sjecam se da Coultard nije mogao prestici Bernoldija ciji je bolid bio sporiji dvije sekunde po krugu od Meklarena a ne da Luis prestigne Nicu i Vettela.DukeOfWellington je napisao/la:Kakav cirkusantemir_ je napisao/la: Drago mi je što Hamilton nije uzeo danas, imao je 6 krugova da pokaže da je najbolji sa boljim gumama i nije mogao prismrditi baš kao i oni njemu čitavu utrku.Postavlja se pitanje da li si ti ikad gledao VN Monte Carla.
Očigledno da je krenulo sa Mercedes kuhinjom, istina mnogo kasnije nego što sam očekivao ali došlo je i to na red.
btw gledao sam utrka najmanje onoliko puta koliko imam i godina na ovom forumu
4-IN-A-ROW
Naravno da je bilo ali najmanje nego na bilo kojoj stazi.Dao sam ti samo primjer Kultarda koji nije mogao prestici Bernoldija koji je vozio bolid Arrowsa a taj bolid je bio sporiji dvije sekunde od Meklarena i onda mi ti dodjes i kazes da Hamilton za 6 krugova nije mogao prestici onu dvojicu.
Pa sta si ti ocekivao,da ce Luis za 6 krugova prestici Vettela i Nicu ?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sjecam se te trke kao da je bila jucer, a bila je bas davno.. Cak su iz Mclarena u pola trke se iznervirali i pocelo galamiti na one iz Arrowsa ds ga puste da prodjeManuel je napisao/la:Naravno da je bilo ali najmanje nego na bilo kojoj stazi.Dao sam ti samo primjer Kultarda koji nije mogao prestici Bernoldija koji je vozio bolid Arrowsa a taj bolid je bio sporiji dvije sekunde od Meklarena i onda mi ti dodjes i kazes da Hamilton za 6 krugova nije mogao prestici onu dvojicu.
I poslije toga Bernoldi nikada vise nije vozio u Formuli 1 naravno zbog Rona Dennisa.
Pa sad, Hamilton je vozač koji vrlo često pokušava vratolomije i preticanja u Monte Carlu, nekad uspije, a nekad za*ebe suparnike.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma Lewis je najtraktivniji vozač današnjice, bez dileme. Ni Kimi nije kao Lewis.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- akisarajevo92
- Kontakt:
Yebes timove,hocemo dosipanje goriva.To bi dodatno vratilo draz Formuli 1.
Hamilton izdominirao na prvom treningu,samo Rosberg je bio unutar sekunde.Alonso odlican deveti a Lotus je odradio dobar posao.Grosjean na kraju zavrsio treci.
Hamilton izdominirao na prvom treningu,samo Rosberg je bio unutar sekunde.Alonso odlican deveti a Lotus je odradio dobar posao.Grosjean na kraju zavrsio treci.
- chelsea358
- Kontakt:
Šteta za Vettela i Massu.
Vettel ocajan.Ne znam kako je ono uspio.Ako nista utrke u Kanadi nisu nikad dosadne pa bi i danas trebalo biti svega.Vamos Kimi
Pokvario se generator nisu ga uspjeli popraviti na vrijeme, nije imo dovoljno snage posebno u trecem sektoru, steta velika na treninzima je bio brzi od mercedesa u simulaciji trke, nadam se da ce se Kimi uspjeti ugurati izmedju dva mercedesa danasManuel je napisao/la:Vettel ocajan.Ne znam kako je ono uspio.Ako nista utrke u Kanadi nisu nikad dosadne pa bi i danas trebalo biti svega.Vamos Kimi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kimi bi danas trebao doci do postolja ako ga Maldonado ne izbaci sa staze odmah na startu
Vettel bi trebao osvojiti koji bod,ipak je ovo Kanada.Najaca staza u citavoj sezoni uz onu u Belgiji.
Valjda i Alonso osvoji koji bod.
Vettel bi trebao osvojiti koji bod,ipak je ovo Kanada.Najaca staza u citavoj sezoni uz onu u Belgiji.
Valjda i Alonso osvoji koji bod.
- chelsea358
- Kontakt:
Maldonado se vcrs zabija u Hamiltona na startu i čini prvenstvo zanimljivijim. 
- akisarajevo92
- Kontakt:
- chelsea358
- Kontakt:
Massa odlican, očekuje se i Vettelovo probijanje prema vrhu poretka
Kimi sam kad bi se trko, bio bi 5.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.