PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Kakav nas samo spektakl ocekuje sljedece sezone, sve obaveze cu otkazati da bih gledao tekmu Mladost Doboj Kakanj vs Mladost Velika Obarska 
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 07 jun 2015, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Vi svakako ne idete na gostovanja mozes mirno spavatDoeTz je napisao/la:Prije da ce vas, vi ste sad u rangu s njima, cak vas ima i manjeCernica je napisao/la:Uđe Mladost Doboj Kakanj. Taman ce ova Crvena Legija ugasit Fukare![]()
![]()
From father to son
??Željooooo je napisao/la:Kakav nas samo spektakl ocekuje sljedece sezone, sve obaveze cu otkazati da bih gledao tekmu Mladost Doboj Kakanj vs Mladost Velika Obarska
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
De malo skontaj sta pisesŽeljooooo je napisao/la:Kakav nas samo spektakl ocekuje sljedece sezone, sve obaveze cu otkazati da bih gledao tekmu Mladost Doboj Kakanj vs Mladost Velika Obarska
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- hskzmostar
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:Prije da ce vas, vi ste sad u rangu s njima, cak vas ima i manjeCernica je napisao/la:Uđe Mladost Doboj Kakanj. Taman ce ova Crvena Legija ugasit Fukare![]()
![]()

Jos se ovi razmaknuli da ih ima vise vizuelno!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ironija burazBaja_Zvjerka je napisao/la:De malo skontaj sta pisesŽeljooooo je napisao/la:Kakav nas samo spektakl ocekuje sljedece sezone, sve obaveze cu otkazati da bih gledao tekmu Mladost Doboj Kakanj vs Mladost Velika Obarska
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mladost je ispala i Mladost je usla, nisi ti skontao mene.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja sam fulio onda žestoko, sve sam nešto kontao da su ostali u ligi ..Baja_Zvjerka je napisao/la:Mladost je ispala i Mladost je usla, nisi ti skontao mene.
Jbt ova slika gore je bas porazavajuca za jednog velikana naseg fudbala.. Bez ikakve namjere za podjebavanjem..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
hskzmostar je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Prije da ce vas, vi ste sad u rangu s njima, cak vas ima i manjeCernica je napisao/la:Uđe Mladost Doboj Kakanj. Taman ce ova Crvena Legija ugasit Fukare![]()
![]()
Jos se ovi razmaknuli da ih ima vise vizuelno!![]()
![]()
Ovo je baš brutalno
Pastrmka pokri se usima, izgubio si ovaj boj 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Zrinjevac
Borba za prvaka Premijer lige

Borba za prvaka Prve lige

From father to son
- hskzmostar
- Kontakt:
Cernica je napisao/la:Zrinjevac
Netko za prvaka neko da se izvuce iz gov.ana
Priznaj zrinjevac da sam ti ga dobro u stau zabio
E zamisli brnjoza da se za titulu borimo
From father to son
- Probisvjet
- Kontakt:
Treba im dodati jos nesto u ime.hskzmostar je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Prije da ce vas, vi ste sad u rangu s njima, cak vas ima i manjeCernica je napisao/la:Uđe Mladost Doboj Kakanj. Taman ce ova Crvena Legija ugasit Fukare![]()
![]()
Jos se ovi razmaknuli da ih ima vise vizuelno!![]()
![]()
Red army- Red tribine Ovo jos nigdje nisam vidio, a najblize im gostovanje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- hskzmostar
- Kontakt:
Zamisli ti,realno ja to ne mogu,tebi mastu prepustam ...mmmmmm...sta bi vas bilo....Cernica je napisao/la:Priznaj zrinjevac da sam ti ga dobro u stau zabio![]()
![]()
![]()

53. trenutno se tiska...Velez u borbi za prvaka!
Cernica je napisao/la:Borba protiv direktnog konkurenta za ulazak u Premijer ligu
![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Brato neces vjerovat ali 2 lika na ovoj slici su iz Bihacabrile je napisao/la:Cernica je napisao/la:Borba protiv direktnog konkurenta za ulazak u Premijer ligu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
From father to son
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.