Sent from my LG-D405 using Tapatalk
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
kako ste krenuli 2 ili 3 cete bit
ev finale ili polufinale kupa 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ko je sljedeće pojačanje?
kad bi Joco Stokić
kad bi Joco Stokić
Sloga savlada Bosnu iz Mionice rezultatom 3:0 i plasirala se u prvu ligu FBIH ! Cestitke momcima i predsjedniku Azmiru Husicu na historijskom uspjehu kluba..
Haurdic dobro pojacanje nadam se da ce uskoro biti i zvanicno !
Za sad Skahic i Haurdic kako sam mogao primjetit su dosli..prizeljkujem Subica i Kajkuta nacuo sam da je slobodan igrac !
Haurdic dobro pojacanje nadam se da ce uskoro biti i zvanicno !
Za sad Skahic i Haurdic kako sam mogao primjetit su dosli..prizeljkujem Subica i Kajkuta nacuo sam da je slobodan igrac !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bekic nas je napustio nova destinacija Sarajevo
uopce mi nije krivo sto odlazi jer je po meni bio ponajgori igrac ove polusezone a skupo je placen jos je kapitensku traku nosao oko ruke 
Sloboda Tuzla
Rukovodstvo šampionskog tima i Almir Bekić obavili su pregovore, a potpisivanje ugovora očekuje se prvih dana predstojeće sedmice.
"Ja sam dijete Slobode i naravno da mi je žao što nisam pronašao zajednički jezik sa rukovodstvom kluba. Imam ponudu Sarajeva, koju bi teško odbio bilo koji igrač iz Bosne i Hercegovine. Izuzetno poštujem i cijenim trenera Husrefa Musemića i iskreno mi je žao što najvjerovatnije nećemo i dalje sarađivati", kaže Almir Bekić.
Bekić je ranije rekao kako prioritet u pregovorima ima tuzlanska Sloboda. Međutim, Bekić je imao razgovor telefonskim putem sa predsjednikom Azmirom Husićem, koji nije rezultirao dogovorom.
"Ja sam dijete Slobode i naravno da mi je žao što nisam pronašao zajednički jezik sa rukovodstvom kluba. Imam ponudu Sarajeva, koju bi teško odbio bilo koji igrač iz Bosne i Hercegovine. Izuzetno poštujem i cijenim trenera Husrefa Musemića i iskreno mi je žao što najvjerovatnije nećemo i dalje sarađivati", kaže Almir Bekić.
Bekić je ranije rekao kako prioritet u pregovorima ima tuzlanska Sloboda. Međutim, Bekić je imao razgovor telefonskim putem sa predsjednikom Azmirom Husićem, koji nije rezultirao dogovorom.
druze ko vama vodi racuna oko transferaamypitar je napisao/la:Rukovodstvo šampionskog tima i Almir Bekić obavili su pregovore, a potpisivanje ugovora očekuje se prvih dana predstojeće sedmice.
Sloboda Tuzla
Ako je Haurdic bolji od tog Bekica onda nam to pojacanje stvarno nije potrebno.
fukaratz je napisao/la:druze ko vama vodi racuna oko transferaamypitar je napisao/la:Rukovodstvo šampionskog tima i Almir Bekić obavili su pregovore, a potpisivanje ugovora očekuje se prvih dana predstojeće sedmice.
Bekić je ranije rekao kako prioritet u pregovorima ima tuzlanska Sloboda. Međutim, Bekić je imao razgovor telefonskim putem sa predsjednikom Azmirom Husićem, koji nije rezultirao dogovorom.nije mi jasno sto ste Beku dovodili kad cemo mi dovesti boljeg igraca na tu poziciju (a vi imate puno vise para od nas). momak je 14 utakmica odigrao malo je rec katastrofalno jedino protiv Travnika zadovoljio. nek vam je sretno s nim ali skauting sluzba vam je katastrofa ako uopste postoji
Nama treba igrac po toj lijevoj strani.
Ukoliko zadovolji dobro jeste,u suprotnom posudba Bosna V.
ma brate on je igrao drugu a kasnije trecu hrvatsku ligu a primao mjesecnu platu od dinama (5000 eura Mamic se zayebo pa ga bio potpisao na 7 god) njemu to nije strano mozete ga slati na posudbe ali vam budzet trpi! najbolji pokazatelj njegovog pada je taj da je Almir bio za 5 klasa bolji igrac od Amera Bekica koji je kod vas a sad je Amer doktor za njega! jbg nek vam je sa srecom i da ga uspijete vratiti u formu
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Da je Husref rekao da zeli Bekica u timu predsjednik bi odobrio sredstva. Husref vidi bolje rjesenje od Bekica i to je razlog nedogovora. Gotovo.amypitar je napisao/la:Rukovodstvo šampionskog tima i Almir Bekić obavili su pregovore, a potpisivanje ugovora očekuje se prvih dana predstojeće sedmice.
Nije mi jasno da se Sarajevo upecalo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma dobro tesko da ce on igrati kod njih..ali et ebiga ja bi volio da je ostao valjda bi bio nesto bolji..mprotiv Celika nije bio tako los Bekic takodjer....vidjet cemo ..Haurdic je bio i u Sarajevu jedno vrijeme?...kakva mu je statistika u Velezu bila ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
prema transfermarktu, 3 gola i 4 asistencijeSaltCityAttack je napisao/la:Haurdic je bio i u Sarajevu jedno vrijeme?...kakva mu je statistika u Velezu bila ?
najbitnije je da dovedemo pravo krilo, Mujić to nije
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno Bekicu, mi cemo se pokrpiti sa Ibricicem. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svaka cast
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Anes je pravi igrac.I dan danas bi on igrao u Sarajevu da nije izbila frka onda i da doticni menadjer nije pokupio svoje igrace nakon ispadanja iz Evrope.Dobro pojacanje,nas je ove godine oba puta naguzio i na Kosevu i Mostaru nam gol zabio inace je nase dijete al ko te pita 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pusti lupa lik. Ima jos godinu ugovora s namamiky_hz je napisao/la:Anes je pravi igrac.I dan danas bi on igrao u Sarajevu da nije izbila frka onda i da doticni menadjer nije pokupio svoje igrace nakon ispadanja iz Evrope.Dobro pojacanje,nas je ove godine oba puta naguzio i na Kosevu i Mostaru nam gol zabio inace je nase dijete al ko te pita
http://www.transfermarkt.rs/anes-haurdi ... eler/70327
From father to son
-
dzekooooTz
- Kontakt:
mozda je raskino ugovor sa Velezom ko znaCernica je napisao/la:Pusti lupa lik. Ima jos godinu ugovora s namamiky_hz je napisao/la:Anes je pravi igrac.I dan danas bi on igrao u Sarajevu da nije izbila frka onda i da doticni menadjer nije pokupio svoje igrace nakon ispadanja iz Evrope.Dobro pojacanje,nas je ove godine oba puta naguzio i na Kosevu i Mostaru nam gol zabio inace je nase dijete al ko te pita
http://www.transfermarkt.rs/anes-haurdi ... eler/70327
Znači Ordagić ništa !!!! Seljo ga pokupi . .
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.