Izvor?Merhaba je napisao/la:Veznjak , Meksikanac Jonathan Espericueta u Zeljznicaru
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- bistrikboy
- Kontakt:
Zao mi je zbog Stane jer sam se nadao desnoj strani sa njim i Memijom,jbga...
Cestitke juniorima na tituli!
Cestitke juniorima na tituli!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
http://www.transfermarkt.co.uk/jonathan ... eler/67158Baja_Zvjerka je napisao/la:O cemu ti, ko ti je tajMerhaba je napisao/la:Veznjak , Meksikanac Jonathan Espericueta u Zeljznicaru
mozda ovaj ali ne vjerujem da je istina.
51%--------49%
To je taj momak , bio je u Vilarealu B na posudbi pa se vratio u svoj maticni klub , ali ne dobija bas puno prilika a velika mu je zelja da se vrati u Evropu...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
u evropu ili u bosnu i hercegovinu? 
OK, ali je li to neki info "iz prve ruke", je li bilo nekih dogovora, kakve su sanse...? Ovako na papiru bas djeluje kao talenat.Merhaba je napisao/la:To je taj momak , bio je u Vilarealu B na posudbi pa se vratio u svoj maticni klub , ali ne dobija bas puno prilika a velika mu je zelja da se vrati u Evropu...
I ja sam cuo za ovog meksikanca i vjerovatno ovaj mali iz Zvjezde Ordagic
- champions1921
Ako može igrati lijevo krilo, a piše da može onda ima bujruma za Meksikanca.
BUDI ŽELJO !!!
Jel ovo zahebancija neka ili?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
De ba, u zadnje 3 godine 10 tekmi odigrao, 8 sa klupe
Hahah
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Merhaba merhaba, koliko si siguran za ovoga, ja nesto kontam da nas furasMerhaba je napisao/la:To je taj momak , bio je u Vilarealu B na posudbi pa se vratio u svoj maticni klub , ali ne dobija bas puno prilika a velika mu je zelja da se vrati u Evropu...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- champions1921
E vala ako bude kao sa Josidom nek ne dolazichampions1921 je napisao/la:Kad je mogao Jošida može i meksikanac
Nek bude kao Nyema i svi sretni
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Sutra u avazu izlazi ovo za meksikanca. Novinari pročitali na forumu.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
ko može znati je li takav pojačanje?
Ja se vise radujem Ordagicu 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
**** Meksikanca, da hoće Zakaric doci
ma nema šansi Ordagić, znaš ko mu je menadžer onaj smećar husarić, i lokalni papak i seljak jadov.AsharaK je napisao/la:Ja se vise radujem Ordagicu
mislim bacati grah. ili da ga je neko mahsuz gledao ili da ima baš jaku preporuku od nekoga kome vjeruje. ovo prvo sigurno nije...a i ovo drugo teško, naročito kad taj neko ne igra utakmice.
-
Plavojesrceumeni
- Kontakt:
ima li kakvih info za Zakarica? Takav nam igrac treba
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, Lekqqq1921, Levin, LoveFootball1987 i 34 gosta.