0%Plavojesrceumeni je napisao/la:koliko je sigurno za Ordagiva i StokicaKrajPrice je napisao/la:Joco Stokic, Jankovic, Ordagic, mozda Diata novi igraci Zelje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
Plavojesrceumeni
- Kontakt:
Štetalazar je napisao/la:0%Plavojesrceumeni je napisao/la:koliko je sigurno za Ordagiva i StokicaKrajPrice je napisao/la:Joco Stokic, Jankovic, Ordagic, mozda Diata novi igraci Zelje
Novi sam ovdje može li pp željovac sam 100%
Virual moze li pp necu nikome reci samo da znam
'aj pošalji pp molim te
pp molim teee
Vidim svi spominju pp može li i meni
itd, itd...
Virual moze li pp necu nikome reci samo da znam
'aj pošalji pp molim te
pp molim teee
Vidim svi spominju pp može li i meni
itd, itd...
DRUG NEBI TI PUNCA
Sansa je 70%, cekaj malolazar je napisao/la:0%Plavojesrceumeni je napisao/la:koliko je sigurno za Ordagiva i StokicaKrajPrice je napisao/la:Joco Stokic, Jankovic, Ordagic, mozda Diata novi igraci Zelje
-
Plavojesrceumeni
- Kontakt:
Sansa je 70%, cekaj malo[/quote]
daj Boze da bude tako, da to nije spekulacija
daj Boze da bude tako, da to nije spekulacija
Gospodo draga juniori su nam prvaci a ovdje se tupi o kojekakvim menađerima,navodnim mahalama oko navodnih pojačanja itd.Forumaš FKZ 1921 napiše sjajan post o stanju u možda najvažnijem segmentu onoga što znači izlazak na zelenu granu,đaba. Čast izuzecima .Opet je preče mahalati o onome što je u magli a ova naša "mala" raja koja bi nam trebala biti preča od svih su naravno na drugom mjestu.Moje iskrene čestitke i Adžemu i momcima.Oni bar kolo prije kraja pokažu ko je gazda.Idealno ako smo kadrovski ostali kompletni.Zanima me ako neko zna da li se razmišlja i da li je izvodiva postavka reflektora na pomoćna igrališta jer zaista mislim da nam je to nasušna potreba.
Da li mi neko moze reci na kojoj stranici mogu naci statistiku lige SFRJ u fudbalu? Postavljena je nedavno ali ne mogu pronaci.. Hvala
priča o "provjerenim" pojačanjima će uvijek raji biti zanimljivija od priče o mladim igračima i to je jednostavno tako. a vidjeli smo bar u ovoj sezoni da "provjereni" to uopšte ne moraju biti niti nositi djecu, već da se može desiti i da neplanirano djeca ponesu njih.
ali baš zbog toga nam treba k'o komad hljeba da i stariji malo povuku u predstojećoj, da taj dio ekipe ne izgleda k'o varea i bučan ove.
ali baš zbog toga nam treba k'o komad hljeba da i stariji malo povuku u predstojećoj, da taj dio ekipe ne izgleda k'o varea i bučan ove.
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Sve je moguce..idemo najmladja ekipa i nadam se jedna od najuspjesniji u evropi 
svaka cast za omladince, sigurno da ce se od sledece sezone jos bolje sa njima raditi
svaka cast za omladince, sigurno da ce se od sledece sezone jos bolje sa njima raditi
Zabranite Virti pp, pravda za supera !
Btw, ja sam prije par dana pisao za Stanica ali niko me valjda nije shvatao ozbiljno. Klub koji ga je istrpio i na terenu i van njega, okrene ledja.. Sretno mu gdje god da ode. Ma prica i supljih je bilo uvijek, tek ce sad da pocnu kad budu ovi "stranci" dolazili na odmore u Bosnu. Ocekujte price za dolazak Kajkuta, Bekrica pa do Jahica, mozda cak i Dzeku upletu
Btw, ja sam prije par dana pisao za Stanica ali niko me valjda nije shvatao ozbiljno. Klub koji ga je istrpio i na terenu i van njega, okrene ledja.. Sretno mu gdje god da ode. Ma prica i supljih je bilo uvijek, tek ce sad da pocnu kad budu ovi "stranci" dolazili na odmore u Bosnu. Ocekujte price za dolazak Kajkuta, Bekrica pa do Jahica, mozda cak i Dzeku upletu
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
E Stokić bi nam bio največe pojačanje. Pratim ga odavno i mislim da je jedan od najboljih igrača Premijer lige.
Joci se isplati dati 50 milja na ruke i 5 milja platu..on bi bio istinsko pojacanje...al kad skontam da nasi pustaju standardne igrace radi milje, skeptik sam..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ja cu Vam 14 juna reci neke igrače koji će se pojaviti na prozivci

- corleone87
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Jjebeš prelazni rok dok se Kajkut ne spomene.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
purke stojanovic blizu grbavice 
ps. stigli papiri za yooshidu
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 07 jun 2015, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Lijepo vam je objasnjen plan za 2-3 godine..i oni opet joci bi davali neke pare, zasto? Evo drugi smo sa nasim momcima i iskusnim igracima koji ne traze puno.Vjerujte malo u struku J**+.mu, pa stvarno zar toliko kukate ?
Evropooooooooooooo
Evropooooooooooooo
Odlicna vijest za joshidu, nadam se da ce debitovati sada u evropifedeltafrotta je napisao/la:purke stojanovic blizu grbavice
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma treba razmisljat glavom i to je to...ako potrosis 200 hiljada na igracki kadar, a prodjes kolo vise u Evropi i uzmes 200 hiljada eura, napunis stadion, reklame, sponzore..jesmo u minusu? Mi hocemo od marke da napravimo hiljadu i sad je uspjelo, sta ako iduce godine ne uspije, ostanemo bez Evrope? Ne moramo imat 20 juniora u prvom timu, mora biti jakih imena da bi ovi imali od koga da uce, a ako ih nadmase odlicno.InatSilanBosanski je napisao/la:Lijepo vam je objasnjen plan za 2-3 godine..i oni opet joci bi davali neke pare, zasto? Evo drugi smo sa nasim momcima i iskusnim igracima koji ne traze puno.Vjerujte malo u struku ****.mu, pa stvarno zar toliko kukate ?
Evropooooooooooooo
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.