Mathieu Flamini £65,000 tjedno
Mikel Arteta £80,000 tjedno
Abou Diaby £65,000 tjedno
210 tisuća tjedno za likove koji samo paratiziraju na račun kluba
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
da uzimaju lovu a rad im je komedijaAllGunsBlazing je napisao/la:De objasni sta ti "paratiziraju" znaci?
topnik1 je napisao/la:Joj brate dragi otvori blog, i piši dan noć o Wengeru i čemu već. Kakve više gluposti pišeš smorio si i sam sebe
rambo16 je napisao/la:Ove što koriste svaku moguću priliku da ismiju igrače kluba (kao dotični Kossa),nabijem na qrac
Pozz
topnik1 je napisao/la:Toliko o tome da ne voli Wengera samo. napaćeni momčiluci svuda

Paja patak.anell je napisao/la:Ti nisi znao da su Paja i Seamen rame uz rame sa stručnjacima poput Fergusona, Murinja... ?
Nike je sponzorstvo godišnje plaćao 5.6 M funti dok Puma godišnje plati 30M funti.akisarajevo92 je napisao/la: Btw. Nike vam je pravio bolje dresove, Puma je cisti p3derluk.
Razlika je bila u gostujućoj garnituri - 2012-13. smo imali onu ljubičasto-crnu garnituru (taj imam), a 2013-14. se išlo sa retro-varijantom povodom desete godišnjice Nepobjedivih - žuta sa plavim brojevima i slovima.BigBigBang je napisao/la:Kakva mucka laz, Nikeovi dresovi su sablonski bili cak su cigani kad su vidjeli da nece produziti sa Arsenalom nisu postovali ugovor pa nam nisu ni napravili novi dres vec smo mislim jedini klub koji je u istom dresu igrao dvije sezone (vjerovatno je bila neka sitna razlika u dresovima ali uglavnom nisu novi dizajnirali nego je skoro identican bio). Ukusi su razlciiti ali meni je Pumin dres fantastican i mozda najbolji u zadnjoj deceniji a da ne pricam o tome koliko vise placaju sto je na kraju krajeva i jedino bitno.
Ili ipak netopnik1 je napisao/la:Sretno legendo![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.