FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
danas novinar FTV-a vlado marić u izvjestaju za hrvatsku novu tv sa protesta ispred vlade mrtav hladan izvali kao dodatak na belaje ispred vlade da su i navijaci sarajeva napali igrace i navijace sirokog brijega.... nadam se da mu to nece tek tako proci. decko ako ne zna sta se desilo ne bi trebao ni da siri lazi ali dobro s obzirom da je duškin ftv u pitanju nista ne treba da cudi.
You are someone else I am still right here
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Da znam za to da je iz Sarajeva neznam jeli bio ikada kod nas mada me nebi cudilo da nisu prepoznali njegovu kvalitetu,cak je nakon nereda u Sirokom on u pritvor nasim navijacima donosio hranu
Stvarno odlican golman bez sumlje po danas prikazanom
Dejo super pozitivan momak,prosao skolu bubamare kod trenera Refika Muftica legende,nakon zavrsetka juniorskog igranja u bubi otisao na probu u Sarajevo,rekli mu da veze nema,poslije branio u Sasku, pA u Posusju pa uSirokom,VELIKI NAVIJAC sARAJEVA 100 POSTO TACNO.
Jbg zao mi je sto niste pobijedili za Vedrana STETA

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
C.Ronaldo_9 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Da znam za to da je iz Sarajeva neznam jeli bio ikada kod nas mada me nebi cudilo da nisu prepoznali njegovu kvalitetu,cak je nakon nereda u Sirokom on u pritvor nasim navijacima donosio hranu
Stvarno odlican golman bez sumlje po danas prikazanom
Dejo super pozitivan momak,prosao skolu bubamare kod trenera Refika Muftica legende,nakon zavrsetka juniorskog igranja u bubi otisao na probu u Sarajevo,rekli mu da veze nema,poslije branio u Sasku, pA u Posusju pa uSirokom,VELIKI NAVIJAC sARAJEVA 100 POSTO TACNO.
Jbg zao mi je sto niste pobijedili za Vedrana STETA
100% treniro u bubamari i navijac sarajeva...ali nije zadovoljio sarajevo...i jbg trbuhom za kruhom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Svaka cast ako je tako, nista nije bilo ni igracima i ss FKS na ponovljenoj, a i u onim teskim uvjetima prve utakmice im nista nije bilo, al to recite i omladincima, kadetima (ukratko prestravljenoj djeci) NK Širokog Brijega koje su ti isti tjedan ranije u Sarajevu pred utakmicu vrijedjali, ponizavali, napali i skinuli trenerke kao ''trofej'', zato sto su nosili obiljezja svog kluba, sto nitko osudio ovdje nije niti je naravno ikakve eksponiranosti od strane medija bilo, ocekivano. Ako cemo pohvaliti jedan slucaj, onda cemo valjda i osuditi jedan drugi, suprotan.Respektiva je napisao/la:nemogu da vjerujem likova evo moj zadnji post i procitajte ga svi pazljivo
Na teren smo uletili jer smo htjeli istuci igrace i upravu.Takodje smo htjeli demolirati stadion jer smo bili bjesni.Igracima Sirokog brijega nismo htjeli ama bas nista uraditi!! i okanite nas se vise djecurlijo
Pozdrav.
...Život za Široki...
sada sam gledao izvještaj sa utakmice
pravite se huligani ,uništvate stadion gdje igra reprezntacija
udarate policajca koji je prašinar i koji ništa nije kriv kao i redari i nemojte pisati kofol protiv uprave ono-ovo je je tipčni huliganizam koji uništava i ovo malo kvaliteta fudbala što na je ostalo
huliganima nije mjesto na tribinama

gledam pregled eh vama na cast udaranje onih redara,e fakat treba da se stidite...loni ljudi su ondje da zarade hljeb a vi ih udarate po 5 na jednog sramota
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sramota.... ovo je zalosno jadno je u sta se pretvorio grad Sarajevo... Gadi mi se
navijac sam Sarajeva i ponekad se stidim sto sam navijac jer ovo je zalosno...era dzineta je prosla, kad se navijalo istinski...sada rastu neki novi klinci ...neka nova furka...stidim se
-A- je napisao/la:Pa odakle ti uopste pomisao (bio si na stadionu??) da su u teren uletilo radi igraca Sirokog??
Igracima Sirokog apsolutno se nema sta reci,posteno su uzeli bod sa Koseva i tu se zavrsava svaka prica upucena prema njima.
Ovo je bio bunt navijaca spram situacij u i oko kluba,ne siri glupe price i dezinformacije da je povod uletanja u teren bili igraci Sirokoga![]()
![]()
NA OVAJ NACIN IZRAZITI BUNT...NA JADNE REDARE...AKO ZELITE BUNT ZNATE GDJE TREBATE TRAZITI PRAVDU....LOPOVSKOJ UPARVI I SAVEZU A NE JADNIM REDARIMA...ZALOSNO BIJEDNO,DIVLJACI
- TheManiacs
- Kontakt:
Gledam udarate ove iz Bige,Game .. Pa koji vam je qrac to su ocevi braca necija,vi ih udarate znate da vas ne mogu udarati oni stoje ko papci dole radi reda,sto nemate mu*da pa zaletite na lika u oklopu .. Ne znam sta da kazem rijeci su suvisne ocekuje vas debela kazna ...
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
upravu si, kod nas samo trebaju kornjačeTheManiacs je napisao/la:Gledam udarate ove iz Bige,Game .. Pa koji vam je qrac to su ocevi braca necija,vi ih udarate znate da vas ne mogu udarati oni stoje ko papci dole radi reda,sto nemate mu*da pa zaletite na lika u oklopu .. Ne znam sta da kazem rijeci su suvisne ocekuje vas debela kazna ...
Zalosno, bijedno, sramotno...A, lijepo se vidi da redari uopste nisu bili agresivni, cak pokusavaju to sve smiriti mirnim putem, a oni skocili na jadnog i nemocnog covjeka koji lezi na zemlji. Lako je biti hrabar kad s jos petoricom ljudi napadas jednog. I, vi sebe nazivate pravim i odanim navijacima?! Vi ste sramota...
Drago mi je da se ovo sve prikazalo, da se vidi ko su te "nevine" Horde.
Drago mi je da se ovo sve prikazalo, da se vidi ko su te "nevine" Horde.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Stvarno ne mogu da vjerujem da moji sugradjani su u stanju ovo da urade.. Nisam znao da ovoliko primitivizma ima u Sarajevu, kao glavnom gradu BiH.. Okarakterisati ponasanje HZ je zaista nemoguce. Sta je kriv jedan obicni policajac, jedan obicni redar, pa da ga ovi sipkama metalnim udaraju po glavi, nogama, rukama. Podhitno kazniti one za koje je se vidjelo kako udaraju ove vec pomenute, jer se bas jasno na snimcima moze saznati njihov identitet.
Za ovo, F.K. Sarajevo, se mora izreći toliko rigorozna kazna da im vise nikad nista slicno ne naumpadne..
Ovo NIJE izolovan incident, ovo je organizovan ulazak, i propust organizacije. Sarajevo se treba kazniti sa oduzimanjem bodova, zabranom navijaca na domacim utakmicama i jos plus novcanom kaznom.
S druge strane, unistavati nesto sto ne pripada tebi je stvarno odlika najvecih bogalja, koji ne shvataju podrsku opstine Stari Grad koja im taj stadion i izdaje. Puni racun treba dostaviti naravno Sarajevu, i pomenutim bogaljima koji su ga unistavali jer se to moze saznati.
Stvarno mi je ono bilo zalosno gledati..
FUUJJ...

Za ovo, F.K. Sarajevo, se mora izreći toliko rigorozna kazna da im vise nikad nista slicno ne naumpadne..
Ovo NIJE izolovan incident, ovo je organizovan ulazak, i propust organizacije. Sarajevo se treba kazniti sa oduzimanjem bodova, zabranom navijaca na domacim utakmicama i jos plus novcanom kaznom.
S druge strane, unistavati nesto sto ne pripada tebi je stvarno odlika najvecih bogalja, koji ne shvataju podrsku opstine Stari Grad koja im taj stadion i izdaje. Puni racun treba dostaviti naravno Sarajevu, i pomenutim bogaljima koji su ga unistavali jer se to moze saznati.
Stvarno mi je ono bilo zalosno gledati..
FUUJJ...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bicu kratak...ovim današnjim divljanjem i primitivnim ponašanjem ste obrukali, prije svega, glavni grad ove države a i sami sebe.
Ne sebe ste bacili veliku ljagu i mrlju , obrukali ste javno.
I još nešto , stidim se kad vidim s kim dijelim ovaj grad

Ne sebe ste bacili veliku ljagu i mrlju , obrukali ste javno.
I još nešto , stidim se kad vidim s kim dijelim ovaj grad

-
- Kontakt:
kažete, htjeli pobjedu za vedrana? pa njemu je svejedno, manite se tih floskuletina. umjesto da se pokažete ko gospoda, vi ispadate glupi ko neka stvar! šta ste postigli time što ste uletili u teren? evo, da vam kažem; ko god je mislio da ste vi napravili sranje u širokom, sad je još uvjereniji da je tako. ko je mislio da vi niste krivi, sad se zapitao dal je u pravu. dalje, suđenje i istraga oko ubistva vedrana je u toku, šta mislite kako će na vašu navijačku skupinu i ljude koji idu kao svjedoci, na suđenju gledati sudije, tužitelji, pa i branitelji? znam da mislite da se naslađujem komšijskom mukom, al vjerujte, nije istina. podsjećanja radi, kad je aner umro, željo je igrao protiv modriče, bio je muk do 23-24 min (ne sjećam se više koje, al je bila simbolika u vezi anerovih godina), zapaljeno je isto toliko baklji i šta..? modriča nas uzme na grbavici! jel mislite da je nekom palo na pamet da ulijeće u teren i ganja upravu i igrače? stvarno ste ispali, žao mi je što ću ovako reć, glupi.
E, upravo to. Ja sam se zapitao.Play.Blue.Minded je napisao/la:šta ste postigli time što ste uletili u teren? evo, da vam kažem; ko god je mislio da ste vi napravili sranje u širokom, sad je još uvjereniji da je tako. ko je mislio da vi niste krivi, sad se zapitao dal je u pravu

Ne mogu da vjerujem, sad bih htio da ih kazne sa nekoliko utakmica neigranja, po cijenu da se derbi igra pred praznim tribinama.

Treba poceti s puno rigoroznijim kaznama za ovakve stvari.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Ne diraj u Vedrana i ne pokusavaj napraviti razdor medju navijacima. Koliko samo moralno moze pasti jedno, nazovi, ljudsko bice pa da mrtve uzima u svoja usta radi svojih poganih ciljeva. Primjetio sam da ti ovo nije prvi put, iz dana u dan pokusavas unijeti nekakav razdor medju navijace, razdor koji postoji samo u tvojoj glavi. Sram te bilo, ali cisto sumnjam da imas i gram obraza..aleksandar_veliki je napisao/la:Najzalosnioje od svega je to sto se vecinom malodobni klinci koriste za tamo neke ciljeve. Jedan je Hastor. Bio, vidio, sve mi je jasno. Zalosno i bijedno i neka je stid sviju koji ove klince koriste za vise ciljeve. Već vise od mjesec dana kontam da li se to manipulira Vedranovim imenom. Danas sam se uvjerio da jeste. Zalostan sam nakon svega. Nazovi navijaci sramite se.
Zadnja izmjena: Megaloman, dana/u 22 apr 2010, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
-
a sto se ne zapitate sto ti isti redari se zalijecu na navijace??
jbg i mene ko hordasa istinskog je sramota jer smo tukli te redare al jbg sta je tu je
jbg i mene ko hordasa istinskog je sramota jer smo tukli te redare al jbg sta je tu je
Stidi te se pitari svega,ama kako vas nije sramota gledam onoga policajca sipkama udarate sram da vas je ,pa onaj mali s ruksakom on fol nesta nogom , a klinac obicni,pa na one redare jadni ba momci nemaju plate svako 3 mjeseca nesta na kakisku prime gledam udarate ih jadna majko ,a znatel da oni imaju po tekmi 25 km ,a sta su oni krivi NISTA.Stidite se i Boga i naroda .treba vam zabraniti ici na utakmice jer viste bagra jedna ,sad vidim da ste vi krivi za svaki incident.I ako vam je ovo bilo za pokojnog Vedrana onda svaka cast.SRAMOTA VELIKA I ZA GRAD I CJELU DRZAVU.DABOGDA DOBILI DO KRAJA PRVENSTAVA ZABRANU NA UTAKMICU OD SRCA VAM ZELIM.
Respektiva je napisao/la:a sto se ne zapitate sto ti isti redari se zalijecu na navijace??
kao sto reko fina gradska raja,mislim da je najbolje da sad posaljete dopis i da kazete da je alarm west vasa uprava
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 30 gostiju.