FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo uživajte momci, slatke muke ba 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
I ja se pitam sto za Lazio navijasChinaglia je napisao/la:šta sam bogu skrivio, pa za Slobodu i Lazio navijam
u ratu bi pozitivnije bilo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
haha, Dado
ma ne, kažem onako, s oba kluba sam proživio mnogo više tuge, nervoze, nerviranja, nego radosti, pa zato kažem, kao, šta sam bogu skrivio
al' naravno da mi je drago što volim ova dva kluba, teško je to objasnit', ljubav je ljubav
uzmimo za primjer Slobodu, veliki klub, skoro 100 godina historije, jedna titula, pa hajde budi normalan
uvijek se sjetim onog teksta, nešto u fazonu, samo bolesnici mogu navijat' za Slobodu 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
A ne zivi se od titula..pogledaj Grbavicu sanjaju titule navikli se i nemaju neku posjetu..mi zivimo za malo ebiga..mogli smo 2 puta nakon rata biti sampioni sigurno..ona borba za prvaka sa Celikom onaj poraz jer smo ukleti i nista vise ..u Zenici tad nismo bili porazeni 2-2 bilo dok kuci 1-4 i nakon 7 dana finale kupa igramo egal sa dva igraca manje dva crvena kartona.....onda onaj playoff koji nismo igrali zbog Veleza bili smo ba jaki drama zreli za titulu...nas je politika uklela ebeni zeleni i crveni SDP i SDA majku im ebem zato kad procitam ove postove of Sloboda72 najezim se jer me nervira mjesat vise politiku u klub ...da nog da zeleni i crveni izumrli mislim na te politicke partije
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 08 jun 2015, 02:44, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma jebga, teško je ostat' ravnodušan na to, gledaš Slobodu kako se bori za opstanak i tavori u sredini tabele, s druge strane gledaš nekakav Zrinjski i Široki, klubovi iz epruvete, politički klubovi, redovno igraju evropu i osvajaju titule
jebga, nama je to postalo normalno, k'o da smo Travnik (bez uvrede), pa kao, niti smo veliki, niti se trebamo borit' za velike ciljeve
mnogo smo propali, u svakom smislu, Azmir se trudi i nadam se da će uspjeti, pogotovo što se tiče populacije Slobode na TK
ne patim za titulama, evropskim takmičenjima, nismo ni navikli da ih osvajamo, al' red bi bio brate, sramota je to za klub kao što je Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Anel Hebibovic...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Uzmi abdest, onda otvori Kuran 19. sura - 19. ajet pa vidi o cemu je rijec.DoeTz je napisao/la:Tri dana vec zaredom slucajno pogledam na sat a ono 19:19, nesto se ebeno sprema
Nego, spominje se masa Velezovic igraca, a taj klub je mrtav vec odavno, i ove sezone je grohnuo a mi bismo ga obrstili. Ko ih J**+ ba. Mada, i ja bih volio na Tusnju gledati Hebibovica i Okica, jer i Okic je ubijao igrajuci za Velez, i za Sarajevo takodjer na pocetku sezone, a onda je imao nekih turbulencija, ali je dobar igrac.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
svako jutro ustanem,nadajuci se da cu viditi natpis,prvo pojacanje sletilo na tusanj...
i svako jutro,kazem sebi,porani sutra ujutro,bice
i svako jutro,kazem sebi,porani sutra ujutro,bice
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: Odg: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
ovako , vjerujem da nije omalovazavanje ni provokacija , ALI , Miroslav CIRO Blazevic je puno vece i skuplje ime od Ibricica , tako da drug moj mi sa ovim nasim predsjednikom vjerujemo u SVE . Doveo nam je bivseg tenera Real Betisa ( istina nije se mnogo pokazao , a nije imao ni ekipu za vece domete ) .amypitar je napisao/la:Ne znam sto Ibricica dovodite u vezu sa Sarajevom.Cim je zavrsio epizodu u Turskoj nudio se Sarajevu,preko menadzera.Kad je dobio negativan odgovor, poceo je pregovore sa Vardarom.THEC je napisao/la:Ne bih da neko shvati ovo kao omalovazavanje ili provokaciju, ali posto vidim neki pisu o Ibricicu, na osnovu cega vi mislite da ga mozete dovesti ? - ono koliko sam ja upoznat Vardar je ipak u mnogo boljoj poziciji sto se finansija tice i od Slobode i od Sarajeva
Jimmy Floyd Hasselbaink je bio u zavrsnoj fazi pregovora i dogovor s njim je postignut ... ali eto transfer se izjalovio na kraju . Tako da drug uz duzno postovanje prema svima u BiH , al Sloboda moze mnogo toga sto se mnogima cini nerealno . Mi cekamo nasu skupstinu , SRIJEDU .... i nakon toga idemo u AKCIJU na svim poljima .
Sa dovodjenjem igraca se ne zuri , duga je pauza , ako dovedemo danas sva pojacanja koja nam trebaju ... ko kaze da za 5 dana nece nam se nuditi jos 3,4 bolja igraca od svih dovedenih . samo polako , vjerujem Husrefu i Azmiru .... a pisam se na Bekica i njemu slicne i sve ostale koji Slobodu napustaju bas kad ima novca i kod nas , sad ce se vidjeti ko voli a ko ne voli klub . Samo sabura ... i garantujem vam tolik ce ova Sloboda biti interesantna za javnost da ce vec prvo kolo biti pun tusanj !!!
Pa nisam djaba napisao od kad do kad traje prelazni rok. Ponavljam: od 08. juna do 03. avgusta 2015. godine.
U Tuzli ce biti naredne sezone biti dobrih tekmi, PL Sloboda, prva federalna Sloga (Sloboda B). 
Skver je napisao/la:Pa nisam djaba napisao od kad do kad traje prelazni rok. Ponavljam: od 08. juna do 03. avgusta 2015. godine.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Zajko Zeba jos dvije godine u Slobodi potvrdio za Havaz nas Tito... Ivan Kostic nakon sredjivanja dokumentacije prvo ljetno pojacanje Slobode...Bekic pred potpisom za Sarajevo dok klub nece produzavati ugovore sa Zrnanovicem i Radovanovicem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
-
Sloboda1919
- Kontakt:
i Ahmetovic ostajemerak je napisao/la:Zajko Zeba jos dvije godine u Slobodi potvrdio za Havaz nas Tito... Ivan Kostic nakon sredjivanja dokumentacije prvo ljetno pojacanje Slobode...Bekic pred potpisom za Sarajevo dok klub nece produzavati ugovore sa Zrnanovicem i Radovanovicem
Znaci masinerija.oko zebe
IDE gradjenje tima
Skver
Znaci u celo te ljubim
Znas ti zasto.hvala ti bozee
IDE gradjenje tima
Skver
Znaci u celo te ljubim
Znas ti zasto.hvala ti bozee
"Modra boja,na bijelome platnu,
Husref Ahmetovicu rekao da se dobro pripremi do prozivke.
Samo da udje u tu formu imamo top napadaca.
Samo da udje u tu formu imamo top napadaca.
Zao mi Dilavera,meni,poslije Zebe extra igrac.Kako je sa lakocom igro,pregled...ma sve je odradjivo odlicno
Zlatan Nalić sin tuzlanski
to sam i rekao, od svih pojačanja, najviše priželjkujem da se ubica Ahmetović dovede u red 
znači, Zeba ostaje, ugovor na dvije godine, bravo Zajko, bravo Azmire
Kostić prvo pojačanje
ajmo sad produžit' ugovor s Perom, pa po nova pojačanja 
znači, Zeba ostaje, ugovor na dvije godine, bravo Zajko, bravo Azmire
eh, kamo sreće ..Probisvjet je napisao/la:Anel Hebibovic...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.