S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Ma doći će vam Čop.
Robočop 
Konpoljanka
bože, neka se dogovore oko plate, neka on ne traži puno, a neka Lotito ne štedi na njemu
bože, neka se dogovore oko plate, neka on ne traži puno, a neka Lotito ne štedi na njemu
- IlCapitano
- Kontakt:
Imate sreće što Juventus ne igra sa krilima. Momak je Juventino od glave do pete + je besplatan.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
to što je slobodan, dobar je znak 
ako je Juventino, znači da voli Serie A, što je opet dobar znak
samo se nadam da nije proklet

ako je Juventino, znači da voli Serie A, što je opet dobar znak
samo se nadam da nije proklet
- IlCapitano
- Kontakt:
Odličan je igrač stvarno i Lazio bi napravio odličan posao njegovim dovođenjem.
Morate odbranu pojačati, osim De Vrija meni tu niko ne miriše.
Kako bi to izgledalo onda sljedeće sezone, je l' 4-2-3-1 igrate?
Marchetti; Basta, De Vrij, ???, Radu; Cataldi, Biglia; Candreva, Anderson, Konoplyanka; Chicharito ili ko već dođe u napad?
Morate odbranu pojačati, osim De Vrija meni tu niko ne miriše.
Kako bi to izgledalo onda sljedeće sezone, je l' 4-2-3-1 igrate?
Marchetti; Basta, De Vrij, ???, Radu; Cataldi, Biglia; Candreva, Anderson, Konoplyanka; Chicharito ili ko već dođe u napad?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
takav igrač bi predstavljao strašno pojačanje za Lazio, a još slobodan igračIlCapitano je napisao/la:Odličan je igrač stvarno i Lazio bi napravio odličan posao njegovim dovođenjem.
P.S. od Stokea je tražio €4 mln godišnje, kod nas bi možda igrao LP, pa možda snizi potražnju
Tare je rekao da će doći još jedan stoper, mimo Hoedta, ali za sada nikakvih naznaka o tome ko bi to mogao biti, dok se očekuje i dolazak lijevog beka (Tremoulinas, Mario Rui, Hysaj) .. očekujem od Gentilettija odlične partijeIlCapitano je napisao/la:Morate odbranu pojačati, osim De Vrija meni tu niko ne miriše.
eh, ko znaIlCapitano je napisao/la:Kako bi to izgledalo onda sljedeće sezone, je l' 4-2-3-1 igrate?
sigurni su Marchetti, Basta, De Vrij, Lucas Biglia, Parolo, Candreva, Felipe Anderson, traže se još četvorica, gdje će skoro sigurno trojica biti pojačanja, možda i četvrtiIlCapitano je napisao/la:Marchetti; Basta, De Vrij, ???, Radu; Cataldi, Biglia; Candreva, Anderson, Konoplyanka; Chicharito ili ko već dođe u napad?
RVP je bar za mene mnogo vece pojacanje od Chicarita, po meni dosta potrebniji sad u ovoj sezoni u kojoj valja igrat LP cisto radi iskustva ali i znanja, jer to je igrac poteza. Konopljanka
tesko ali bilo bi fenomenalno, onda Anderson ili Lulic idu sigurno??? A potrebni su u izgradnji dream teama

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
RVP je u Rimu, navodno na odmoru, iako bez porodice
RVP ili Chicharito, stvarno mi je svejedno
RVP ili Chicharito, stvarno mi je svejedno
Mozda potpise za AS RomuChinaglia je napisao/la:RVP je u Rimu, navodno na odmoru, iako bez porodice![]()
demantovali su iz oba kluba, Lotito je čak odbrusio Corriereu, rekavši da su to sve glupostiRazbojnik je napisao/la:Mozda potpise za AS RomuChinaglia je napisao/la:RVP je u Rimu, navodno na odmoru, iako bez porodice![]()
mada, ima nešto, kakav odmor ..
RVP-u je ponuđen četverogodišnji ugovor, godišnja primanja u iznosu od €4 mln, a sam igrač je dobio uvjerenje od uprave kluba da je Lazio ozbiljan u svojim namjerama, isto to mu je potvrdio i njegov agent, koji je imao nekakvu vezu prilikom transfera De Vrija u Lazio, pa je sada na RVP-u da odluči
Klose ostaje i naredne sezone u Rimu
"Giocare un’altra stagione alla Lazio è una decisione che ho preso con il cuore. La mia famiglia ed io ci troviamo benissimo a Roma ed alla Lazio. I tifosi sono fantastici e ci trasmettono ogni giorno tutto il loro amore ed il loro calore. Sono veramente unici. Voglio dare anche io il mio supporto al nostro allenatore, persona davvero speciale, ed a tutta la società biancoceleste, per continuare a far crescere l’immagine con un cammino positivo e vincente."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Konoplyanka ide u Sevillu.Chinaglia je napisao/la:Konpoljanka![]()
Don't believe the hype.
neka ide, jakog mi igrača, i jeste za Seville
- Alen Škoro
- Kontakt:
Pravi igrač s obzirom na ambicije Lazija.Chinaglia je napisao/la:a gledaj druže, RVP je RVP, njega prodaje Man Utd, a ne Sunderland, nadam se da me shvatašmene kopka to što mu ugovor ističe naredne sezone, a zbog toga možda ne bih dao €15 mln, nego bih se radije okrenuo Chicharitu npr.
uglavnom, Lotito je kreten, ne može me od njega ništa iznenadit', pa ni da dovede Bergessija ..
NON MOLLARE MAI
Geis dogovorio prelazak u Lazio, ostaje da se postigne dogovor s Mainzom
PSG vrši presing na Lucasa Bigliu, tu će Lotito izvuć koliko želi, ili ga neće prodat'
Lotito odboio €41 mln od Man Utd za Felipe Andersona
PSG vrši presing na Lucasa Bigliu, tu će Lotito izvuć koliko želi, ili ga neće prodat'
Lotito odboio €41 mln od Man Utd za Felipe Andersona
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kakva je situacija sa RvP-om, mislim da treba ocekivat i jednu ponudu tipa RvP + doplata Uniteda za Felipe Andersona 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lotito i Tare su rekli da nema ništa od toga, al' meni je i dalje sumnjiva posjeta/odmor u Rimu na dva dana 
a nikakve zamjene i doplate ne dolaze u obzir za Felipe Andersona, tu će Lotito uzet' samo keš

a nikakve zamjene i doplate ne dolaze u obzir za Felipe Andersona, tu će Lotito uzet' samo keš

Lazio i Mainz su dogovorili transfer Johannesa Geisa u vrijednosti od €8,1 mln, što uz određene bonuse može doći do €8,5 mln. Geis će potpisat' ugovor na 5 godina, uz godišnja primanja u iznosu od €1,2 mln! transfer će biti ozvaničen po završetku U-21 Evropskog Prventsva.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.