FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 21 apr 2010, 23:43

Esii TM87 je napisao/la:Ma hebiga mora i derby bez publike,da ostane upamcen kroz historiju :o i kako smo na kraju mi osvojili duplu krunu ostace upamceno :mrgreen: ma nista zato svi u dolinu kao i onda kad smo bojkotovali,kad ga je Kajtaz uvalio...mada nesto nevjerujem kakve su kazne,da ce i kitice kazniti praznim tribinama.Sve je moguce,jer mogu kompenzovati sa ona tri boda.Svakako slijedi "zanimljiv"kraj PL...
P.S kud ce zanimljiviji od ovoga sto sad gledamo :mrgreen: ovo nema nigdje...
I gledamo zajedno snimak na Vogošći :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 apr 2010, 23:46

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 apr 2010, 23:46

Željovac je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ma hebiga mora i derby bez publike,da ostane upamcen kroz historiju :o i kako smo na kraju mi osvojili duplu krunu ostace upamceno :mrgreen: ma nista zato svi u dolinu kao i onda kad smo bojkotovali,kad ga je Kajtaz uvalio...mada nesto nevjerujem kakve su kazne,da ce i kitice kazniti praznim tribinama.Sve je moguce,jer mogu kompenzovati sa ona tri boda.Svakako slijedi "zanimljiv"kraj PL...
P.S kud ce zanimljiviji od ovoga sto sad gledamo :mrgreen: ovo nema nigdje...
I gledamo zajedno snimak na Vogošći :mrgreen:
Evo osnovacemo grupu na fb...svi mi koji cemo zajedno gledati snimak derby-a na tv Vogosca :mrgreen:
1921-2011

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 apr 2010, 23:52

Kako su igrali, dovoljno govori i to da je Amar treću izmjenu izvršio u 66. minuti. A opet Tuzlaci hvale svog golmana, što će reći da smo opasni i kad smo najgori. Zanimljivo je i da Mirso i Višća nisu dobili ni minute.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 apr 2010, 23:59

Upravu si za to,kad igaramo najlosiju predstavu ko zilet smo opet.Neznam ja nekako imam shuhvu da cemo u Vrapcicima uzeti bodove vrijedne titule,jer Zrinjski ih je razbio...a svi smo vidjeli sta je Zrinjski.Evo pocinje pregled na BHTV-u...
1921-2011

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 apr 2010, 00:20

Gol nam je zabio jedini igrač u našem šesnaestercu na ubačaj sa strane. Naših igrača oko njega je bilo 5! I nijedan ga nije čuvao. Umalo da je Šehić iščupa. I Sloboda imala još jedan slobodan udarac, lopta otišla pored rašlji. Mi stvorili jednu pravu priliku, promašio Stanić. Ne mogu reći ni da je nešto loše reagovao, bio je u trku i usmjerio je u ćošak, ali golman recimo odlično odbranio. Ubacio H. Bešlija. Lazine šanse u stvari to i nisu bile. Šut u stilu Quaresme, u nedostatku znanja lijevom, sa vrha 16, teško i došao do gola kako treba. Prije toga se odlično oslobodio odbrambenog igrača. Drugi Lazin šut glavom na centaršut opet Bešlije nije mogao biti bolji. Ali je šutao sa jedno 13 metara i golman je jedva iščupao iz rašlji. Toliko se vidjelo na pregledu. Grb aktuelan. "Navijači" Sarajeva sramota grada!

Visca el Višća!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 22 apr 2010, 00:24

@Zejlovac potpis, od rijeci do rijeci. Samo jos da kazem da poraz nije zasluzen bili smo bolji
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 22 apr 2010, 01:00

Esii TM87 je napisao/la:Upravu si za to,kad igaramo najlosiju predstavu ko zilet smo opet.Neznam ja nekako imam shuhvu da cemo u Vrapcicima uzeti bodove vrijedne titule,jer Zrinjski ih je razbio...a svi smo vidjeli sta je Zrinjski.Evo pocinje pregled na BHTV-u...
Mi se dižemo, a sad jeli kasno vidječemo.Ali načeli smo ih vi dovršite. ;)

Poz

luckytm87
Kontakt:

Post Postao/la luckytm87 » 22 apr 2010, 01:06

19TM87 je napisao/la:jbg i ovo se moralo desiti...idemo dalje nista jos nije ni blizu a kamol i gotovo...NAPRJED ZELJO LJUBAVI MOJA

Za sve si ti kriv moj Denise, da si vode prosuo bilo bi drugacije...Al hajd...

Mi sa Željom, Željo s nama maleni nam pod nogama....
kako se stavlja ovaj potpis???

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 apr 2010, 01:15

Kako je Željo prvi na tabeli, ako je Borac bolji u međusobnim susretima?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 apr 2010, 01:16

AYAN je napisao/la:Kako je Željo prvi na tabeli, ako je Borac bolji u međusobnim susretima?
To se samo gleda na kraju ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 apr 2010, 01:16

AYAN je napisao/la:Kako je Željo prvi na tabeli, ako je Borac bolji u međusobnim susretima?
gleda se gol razlika do zadnjeg kola
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 apr 2010, 01:17

Znači, izgubili smo. Nisam mogao na utakmicu zbog posla :roll: Po pregledu, bod je bio realan al **** ga. Morala se i serija od 13 utakmica bez poraza nekad završiti.

Nego, Uaaaaaaaa, Amare, daj ostavkuuuuuuuu :lol:

Predlažem osnivanje FB grupe da otjeramo Amara sa klupe. Izgubili smo utakmicu i to u gostima :shock: :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 22 apr 2010, 01:19

nikad_izvini je napisao/la:Znači, izgubili smo. Nisam mogao na utakmicu zbog posla :roll: Po pregledu, bod je bio realan al **** ga. Morala se i serija od 13 utakmica bez poraza nekad završiti.

Predlažem osnivanje FB grupe da otjeramo Amara sa klupe. Izgubili smo utakmicu i to u gostima :shock: :mrgreen:
tako je, treba otjerati i upravu, kakvi levati. pada mi na pamet da mozda demoliramo stadion k'o neki :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 apr 2010, 01:20

prije toga se treba osnovat udruzenje "topli prijatelji" :mrgreen:

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 22 apr 2010, 01:20

19TM87 je napisao/la:
mediji u republici s. pisu da je borac prvi i da se gleda medjusoban duel,te da je gol kajkuta u 90 min za 4-2 bio vazan zbog toga,a ovi u federaciju obrnuto...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 apr 2010, 01:21

bistrikboy je napisao/la:
To se samo gleda na kraju ;)
A Crnjaka..! :o

Nadam se da će bodovna razlika ipak odlučivati... :D
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 apr 2010, 01:23

radebl je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
mediji u republici s. pisu da je borac prvi i da se gleda medjusoban duel,te da je gol kajkuta u 90 min za 4-2 bio vazan zbog toga,a ovi u federaciju obrnuto...
To sto mediji u rs zele podjele i da su drugaciji njihov problem...po nfsbih se gleda gol razlika u toku prvenstva, federacija nema veze sa tim...a da sada zavrsi prvenstvo borac bi bio sampion...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 22 apr 2010, 01:24

A vala nije ni meni jasno kako to da se gleda medjusobni skor. Da se mene pita, o tituli ne bi trebalo da odlucuje ni gol razlika, nego fino nek se igra majstorica i to je to, al jbg ne pita me se :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 apr 2010, 01:27

zlaya_tm87 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Znači, izgubili smo. Nisam mogao na utakmicu zbog posla :roll: Po pregledu, bod je bio realan al **** ga. Morala se i serija od 13 utakmica bez poraza nekad završiti.

tako je, treba otjerati i upravu, kakvi levati. pada mi na pamet da mozda demoliramo stadion k'o neki :mrgreen:
Lako je demolirati tuđe i napadati redare i drotove prašinare štanglama u omjeru 100 vs 1 :lol:

Čisti mangupluk :mrgreen:

Nego, znao sam ja Amar nije za trenera Želje :lol: Otjerat to pod hitno i dovesti stručnjaka ala Demir Hotić/Simo Krunić :lol: :lol: :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.