Ma nemamo drugog izbora osim Mihajlovića, šta ćeš, takav nam grah pao. Ja opet kažem, uz par pojačanja ću i tog Mihajlovića istrpiti tu jednu godinu jer je očigledno da ga se smatra samo privremenim riješenjem, ionako naredne sezone vjerovatno idemo na Karla, par medija je prenijelo kako je obećao doći u Milan poslije pauze i vjerujem da će biti tako.

Možda su se zato onoliko dogovarali iako je čovjek odmah rekao da hoće odmor, vjerovatno se pravio plan koga dovesti ovo ljeto po njegovim željama.
Otišao ćelo u Portugal po Brahimija i Džeksona
Džekson može odmah, Brahimi samo u slučaju da ode Menez i da do kraja merkata ne dovedemo nijednog ofanzivnog veznjaka (moj neki pik onaj turčin ili Pastore i Oscar), jer ovaj može igrati i kao atm iako je primarno krilo, pa eto, da nam posluži kao taj dugo željeni ofanzivac. Krila imamo za izvoza, ne treba nam niko.
Menez za Kondogbiu, daš im još nekih 10-15 miliona i
voila...
Alves vjerovatno dolazi, samo da se sredi to oko plate. Ma hajde, nije loše, može makar dvije godine na nivou odigrati. Yebi ga, meni će vazda onaj Darmian biti prvi pik, al' on vjerovatno ode u Bayern. Al' ko nas yebe glupe, ni ne zaslužujemo da se vrati, ko ga je drugi pustio u drugi klub nego mi.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !