FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 08 jun 2015, 13:17

Omerbavarac je napisao/la:Kostic na mjesto Zrnanovica, vidjecemo kako ce to izgledati.
Ivan je drugi stranac u Slobodi, dakle imamo jos prostora za manevar i dovodjenje stranaca, prvenstveno mislim na igrace iz okolnih zemalja jer ne vjerujem da ce se stati na Kosticu kao posljednjem strancu z ekipi.

Po meni bi se ekipa trebala pojacati sa novim desnim bekom, oba krila iako je Mujic solidno rjesenje, veznjakom i solidnim backupom za Zebu.
Meni nije jasno kako je angazovan kad imamo zabranu dovodjenja stranaca al hajd.
Opet kazem ovo je iz Havaza a ne znam koliko su vjerodostojni s obzirom da ne citam taj list.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2015, 13:18

Zasto imamo zabranu dovodjenja stranaca, nisam upucen?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 08 jun 2015, 13:26

Uprava našeg kluba obavila je pregovore sa šestoricom prvotimaca kojima su istekli ugovori, te je dogovoren njihov ostanak na Tušnju.

Haris Mehmedagić, Elvis Sarić, Perica Ivetić, Nenad Kiso, Zajko Zeba i Mersudin Ahmetović i u narednoj sezoni nosiće crveno - crni dres. Riječ je o fudbalerima koji su u ekipi Husrefa Musemića bili najstandardniji i iznijeli najveći teret igara u protekloj polusezoni.

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 08 jun 2015, 13:26

merak je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Kostic na mjesto Zrnanovica, vidjecemo kako ce to izgledati.
Ivan je drugi stranac u Slobodi, dakle imamo jos prostora za manevar i dovodjenje stranaca, prvenstveno mislim na igrace iz okolnih zemalja jer ne vjerujem da ce se stati na Kosticu kao posljednjem strancu z ekipi.

Po meni bi se ekipa trebala pojacati sa novim desnim bekom, oba krila iako je Mujic solidno rjesenje, veznjakom i solidnim backupom za Zebu.
Meni nije jasno kako je angazovan kad imamo zabranu dovodjenja stranaca al hajd.
Opet kazem ovo je iz Havaza a ne znam koliko su vjerodostojni s obzirom da ne citam taj list.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dvojno drzavljanstvo...

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 08 jun 2015, 13:28

Ako vam ostane Azmir mislim da cete iduce godine biti glavni i jedini konkurenti za titulu mome Sarajevu,a i volim ja vas ipak ja sam rodjen u Tuzli a i babo stari navijac Slobode sve vase stare igrace zna sta i kako je igrao :),zelim vam da iduce godine budete drugi da u zadnjem kolu kasnite bod a mi sa Zeljom igramo a oni nama "puste" da vi nebi osvojili titulu hehhe.Sretno fukare mnogo lijep je period pred vama.
Samo Sarajevo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jun 2015, 13:31

odlična vijest, što se tiče produženja ugovora :thumbup:

milina brate, konačno da ne strepimo, slažem se sa odlukom struke da ovim igračima produži ugovor, Sarić manje-više, doduše, čisto sumnjam da će biti starter naredne sezone!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 jun 2015, 13:44

Kakvu to zabranu dovodjenja stranaca imamo ? Pa Stefan ima samo srbijansko državljanstvo, kako je on mogao ? :hmmmmm:

Pozdravljam produženje ugovora sa ovim momcima, po meni očekivano. Uz par pojačanja biće to fina ekipica pravo. :clap:
Nekako mi je svejedno što Beka odlazi, jer u igri nije ništa pokazao osim one prve utakmice. Džabe smo se raspravljali ko više zaslužuje kapitensku traku, sad možete i pretpostaviti ko će je nositi u idućoj sezoni :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jun 2015, 13:46

Pirić ili Ahmetović, sumnjam da će Zeba, jer i kad je Beka izlazio iz igre, Efendić je preuzimao traku

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 jun 2015, 13:52

Desni bocni ce sigurno doc
Niko, niko, samo Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 08 jun 2015, 13:53

Coraco je napisao/la:Kakvu to zabranu dovodjenja stranaca imamo ? Pa Stefan ima samo srbijansko državljanstvo, kako je on mogao ? :hmmmmm:

Pozdravljam produženje ugovora sa ovim momcima, po meni očekivano. Uz par pojačanja biće to fina ekipica pravo. :clap:
Nekako mi je svejedno što Beka odlazi, jer u igri nije ništa pokazao osim one prve utakmice. Džabe smo se raspravljali ko više zaslužuje kapitensku traku, sad možete i pretpostaviti ko će je nositi u idućoj sezoni :D
Legendo racun nam je i dalje blokiran i iz tog razloga ne mozemo dovoditi strane igrace. Sto se Stefana tice vjerovatno je dvojno drzavljanstvo i u njegovom slucaju, a i na kraju krajeva nista lakse nego pasos nase zemlje izganjati za igraca iz Srbije. Svi vuku neke korijene odavdje ;)

075

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jun 2015, 13:53

Coraco je napisao/la:Kakvu to zabranu dovodjenja stranaca imamo ? Pa Stefan ima samo srbijansko državljanstvo, kako je on mogao ? :hmmmmm:

\ne vjerujem i da Stefan ima jer sam negdje citao kako ocekuje da igra i za mladu reprezentaciju jer njegovi su negdje iz Bosne tako da vjerovatno ima i nase drzavljanstvo ko zna
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 jun 2015, 13:56

:tokralju: :tokralju: :tokralju: konacno nam najbolji ostaju na okupu...
sta sam docekao majko moja.. :tokralju: :tokralju:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 jun 2015, 14:00

Znam da je račun blokiran al eto ako ima načina da Stefan igra za nas onda ima i za ostale. Nama ne trebaju igrači iz Engleske, Italije nego upravo ti iz okoline Hr Srb CG. Prošle godine smo imali i makedonca u ekipi. Između ostalog sam Kostić o kojem se raspravlja ima samo državljanstvo Srbije (kao i Stefan) i igrao je u Borcu kojem su isto tako blokirani računi gore nego nama.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 jun 2015, 14:02

ljudi,znate da je bio problem i sa cirom,zbog radne dozvole,pa mu azmir u rekordnom vremenu,sredi drzavljanstvo...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 08 jun 2015, 14:10

solinas je napisao/la:ljudi,znate da je bio problem i sa cirom,zbog radne dozvole,pa mu azmir u rekordnom vremenu,sredi drzavljanstvo...
Ma nema potrebe objasnjavat se dalje. Neka ostane u uvjerenju koje je procitao na transfermarktu.

Btw Ahmetovic, Zeba, Ivetic, Kiso, Saric i Mehmedagic produzili saradnju (kao da je mene neko pitao ko ce ostat :D), Kostic novo ime na Tusnju. Jaki smo vec. :)

075

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 jun 2015, 14:13

TzBulevar87 je napisao/la:
solinas je napisao/la:ljudi,znate da je bio problem i sa cirom,zbog radne dozvole,pa mu azmir u rekordnom vremenu,sredi drzavljanstvo...
Ma nema potrebe objasnjavat se dalje. Neka ostane u uvjerenju koje je procitao na transfermarktu.

Btw Ahmetovic, Zeba, Ivetic, Kiso, Saric i Mehmedagic produzili saradnju (kao da je mene neko pitao ko ce ostat :D), Kostic novo ime na Tusnju. Jaki smo vec. :)

covjek je ciljano ostavio one koji su cinili okosnicu,i po konstituciji igraca,husretov spisak.. :)
kostic je super igrac,extra..covjece konacno funkcionisemo planski..mogu misliti sta nas sve ceka...
:tokralju: :tokralju:

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 08 jun 2015, 14:16

Almir Bekić, kapiten proljetne ekipe Crveno - crnih napušta Tušanj.

Ljevonogi ofanzivac sa našom upravom nije uspio dogovoriti nastavak saradnje i slobodan je potražiti novu sredinu.

"Jednostavno, u ovom momentu FK Sloboda ne može odgovoriti na uslove koje je pred nas postavio Bekić. Mi mu želimo mnogo sreće u nastavku karijere i puno uspjeha u novoj sredini", poručio je predsjednik Kluba Azmir Husić.

Bekić koji se među Crveno - crne vratio u proljetnoj polusezoni je takođe iskazao žal što ne ostaje na Tušnju:

"Jako mi je žao što nisam uspio naći zajednički jezik sa svojim matičnim klubom i što neću nastaviti saradnju sa trenerom Musemićem koji je prema meni bio jako korektan kao i njegovi prvi saradnici".

Kako sada stvari stoje, on je najbliži prelasku u redove novog šampiona BiH Sarajeva.
Stoper Borca dogovorio prelazak na Tušanj
Uprava Kluba proteklih je dana dogovorila angažman novog fudbalera.

Ivan Kostić (25), dosadašnji stoper banjalučkog Borca dogovorio je sve pojedinosti vezane za njegov dolazak na Tušanj.

Kostić je fudbaler zadnje linije koji pored stoperske pozicije može igrati i na mjestu lijevog beka, te zadnjeg veznog. Protekle sezone bio je jedan od najstandardnijih igrača Borca, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je i za srbijanske ekipe Rada, Mladosti Lučani, Banata Zrenjanin, Napretka, Timoka Zaječar i Doline Padina.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jun 2015, 14:21

Koliko je tražio,pa mu Husić kako rece, nije mogao, te njegove uslove ispuniti.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 jun 2015, 14:28

amypitar je napisao/la:Koliko je tražio,pa mu Husić kako rece, nije mogao, te njegove uslove ispuniti.
ma jede **** ba,nije bitno koliko hoce,i koliko je trazio,zinula mu guza za ligom prvaka,koliko je trazio od nas,dobice manje u sarajevu duplo,a mi za te pare mozemo dovesti jos dva kostica ba...ali uredu je,ako potpise za vas sretno mu bilo...ali mi idemo svojim putem,kada sloboda izadje u evropu,a sarajevo ga ****,jer i planovi sarajeva rastu svake godine,treba mu mater ****..nikad vise na tusanj..fuj

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 jun 2015, 14:29

Dobro sveznajući skontaj šta je relevantije, dostupni podaci ili to tvoje "vjerovatno ima dvojno državljanstvo".
Eto prije par dana je bila analiza sportsporta koliko koji klub ima stranaca, pa slučajno među strance ubrojaše i ovu dvojicu o kojima je riječ.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []