FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Merhaba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Merhaba » 08 jun 2015, 15:03

Odbio kone , a nasi ga nisu zvali...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2015, 15:05

lazar je napisao/la: @ceze
Beneficije su tu da navuces članove, i da dugoročno imaš više koristi od njih. Kad ti daš njemu popust u shopu on će i kupovati, kad mu daš popust na članarinu u fudbalskoj školi on ce i upisati dijete.
Od 1.6 mjesečno ti ćeš od njega imati 51.6 KM mjesečno
Jesu, stoji sve to i, kao što sam napisao, sve to ima smisla i sve je normalno. Normalno je da imaš beneficije uz člansku, tako je u svakom klubu i tako treba biti, ali moja poenta je bila nešto sasvim drugo.

Ako si ti navijač, ako voliš klub, onda je tvoja beneficija što si dio kluba, što si dao svoj minimalni i osnovni doprinos klubu, uradio si svoj osnovni dio posla kao navijač (koliko god to čudno i glupo zvučalo).
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 08 jun 2015, 15:07

Merhaba je napisao/la:Odbio kone , a nasi ga nisu zvali...
nacuo sam da ima neku ponudu u Kataru a kako bi nam dobro dosao on i njegovo iskustvo.
51%--------49%

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 jun 2015, 15:08

HAhahah, de ba ne budi smijesan. KLUB MORA tebi omoguciti da se uclanis. I ti njemu trebas, mora pokazati neko postovanje prema tebi. Ja sam 5 puta do sada isao na Grbavicu i svaki put nigdje nikog u plavom salonu i onim prostorijama. Pitao na zvanicnoj, kazu prije 2 mjeseca uskoro ce opet nesto novo za clanske, uveliko se radi na tome, bla bla. Moras i klub pokazati interesovanjeza navijacima, mora organizovati neke akcije. Tek onda mozes ocekivati da i ljudi sami dolaze na Grbavicu da se uclane jer nisu stigli na neku od tih akcija koju je klub organizovao.

Pa jel toliko tesko ebem mu zivot napraviti excell tabelu pa u nju unositi ljude, kaciti njihove podatke za taj clanski broj, napraviti neku bazu, organizovati sedmicno druzenje na Grbavici, bubam svake nedjelje u 12h sa svaki put 2,3 druga igraca i pozivati navijace da se uclane u klub. To da je karta jeftinija za 1KM clanovima je sasvim dovoljna i treba biti i jedina beneficija od clanske, jer samo tako vratis tih 20 KM ako si redovan na utakmicama. ALi daj malo profesionalnosti, jbmu, pa nismo Pofalicki.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 08 jun 2015, 15:13

ceze je napisao/la:
lazar je napisao/la: @ceze
Beneficije su tu da navuces članove, i da dugoročno imaš više koristi od njih. Kad ti daš njemu popust u shopu on će i kupovati, kad mu daš popust na članarinu u fudbalskoj školi on ce i upisati dijete.
Od 1.6 mjesečno ti ćeš od njega imati 51.6 KM mjesečno
Jesu, stoji sve to i, kao što sam napisao, sve to ima smisla i sve je normalno. Normalno je da imaš beneficije uz člansku, tako je u svakom klubu i tako treba biti, ali moja poenta je bila nešto sasvim drugo.

Ako si ti navijač, ako voliš klub, onda je tvoja beneficija što si dio kluba, što si dao svoj minimalni i osnovni doprinos klubu, uradio si svoj osnovni dio posla kao navijač (koliko god to čudno i glupo zvučalo).
Ima i takvih, njih 500, ostalih 500 se neda peglati.

Kako god uprava se mora uozbiljiti što se tiče članskih. I to spremiti do prve evropske utakmice.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 jun 2015, 15:15

Nemam pojma, ne treba se ovde stavljati ni na ciju stranu, a opet kritike trebaju u ovom segmentu biti upucene i klubu i navijacima. Ima izuzetnu pametnih razmisljanja ovde na forumu sto se tice teme clanskih karata i marketinga generalno. Necu puno o tome vaziti osim sto kad razmisljam malo o tome, sve je to jedan lanac gdje kada pukne jedna karika, onda nije funkcionalno. Moze se baciti.
Ja recimo gledajuci posjetu na stadionu, vidim kroz sezonu da je tu u nekom prosjeku izmedju dvije i tri milje ljudi. Takav je nazalost trenutan interes kada je rijec o nasem klubu. Ovi neki lajkovi na FB, nista to. Raja voli Zelju, ali je to onako postala ljubav iz kuce, kafane, drustvenih mreza itd. Zna se da je ogroman broj zeljinih navijaca i dan danas prisutan svuda oko nas i ne samo u nasem gradu. Medjutim interes lige, klubovi koji se u ligi nalaze, generalan nekvalitet, pa i sve van terena u zivotu sto se desava, van fudbala, politika, socijalna uznemirenost, sve je to jedan lanac gdje je sport na margini i inace jedva prezivljava.Karike tog lanca su pukle izvan samog Zelje i sporta kao takvog.
Broj clanova, kada onako razmisljam, se nece nikada povecati iznad brojke ljudi koji jos sami po sebi dolaze na utakmice. Veliki broj ljudi je odustao od takvih aktivnosti i iako vole Zelju , nije im ni u peti da malo navrate i da ih ponovo obuzme taj cudan osjecaj porodice i ljubavi sa kojom su nekada bili stopljeni. Svi klubovi imaju problem sa takvim identitetom. Brojka tih lajkova jeste realna, to ljudi iz kuce kliknu i ne bi ni klikali da to nije tako. Od toga nema nista, i ja ne mogu ocekivati da ce broj clanova biti 15 milja ako dvije milje ljudi hodaju po tekmama. Zasto bi onaj izdvajao 20 km za nesto na sta ne dolazi, jer bi to kao bila prava ljubav prema klubu. A pazi, sjedi u kafani i tu se prica o Zelji, pitarima, klasicna prepucavanja i sada ovi sto ne idu kroz pola prvenstva slusaju price kako je lopovluk ovde, kako je lopovluk tamo, kako se neko dogovorio sa nekim za bodove, kako su pitari kupili titulu, proslih godina smo mi eto kupili sve sto se moglo kupiti. Ubije ljudima osjecaj za sve. Prije kraja prvenstva 90 % ovog foruma je bilo ubijedjeno i pisalo se o tome nasiroko kako su pitari kupovali ovu titulu. Sa ovakvim stavom nikad neces privuci clanove. Da neko daje 20 km, da bi neko tamo u klubu nesto radio a da ovaj i ne odlazi do tog kluba iz navedenih razloga. Boli ga briga. A voli Zelju, nije da ne voli. Nego sam taj duh nase lige je takav da je sve lopovija, da je sve nakaradno, da je ovo uzas zivi, da nema srece. Haj ti sad budi klub pa objasni ljudima neke stvari. Haj ti sad budi navijac sa strane pa povjeruj ljudima u klubu.
I onda se tako niko vise i ne trudi. Pitari ako osvoje sljedece godine, vratice se na tri milje ljudi u prosjeku, jer ce traziti nesto mnogo vise, kao sto se to desilo i nama poslije nasih titula. Takvi smo. Mogu se kritikovati svi, ne mora se kritikovati nista, ali ja generalno ne ocekujem nista posebno osim dvije tri hiljade bolesnika koji se generacijski mijenjaju. Dok se nesto bolje ne desi, smanjenje lige, dobra infrastruktura, bolja socijalna situacija, nesto veci broj evropskih utakmica. Kada ce klub i hoce li ikada biti u mogucnosti da toliko napreduje. Nece nikada, jer mi jedva cekamo da prodamo Bajica kako bi druga djeca imala plate par mjeseci. Klub ne moze da se izdigne bez navijaca, navijaci imaju drugu varijantu i to je zacarani krug.

Tuzna je slika nase lige. A Zeljo se voli i voljece se, ne bih ja trazio samo krivicu u odnosima izmedju neprofesionalnosti i ne znanja kluba i bezobrazluka navijaca. Sve je to bar po meni, na mnogo visem i tuznijem nivou. Ko hoce, bice clan, ko nece sjedice u kafani i navijace za Zelju. Pricace kako je nekad Mesa Bazdarevic bio vrijedan gledanja.
Ono sto se mora i treba popraviti je da se vidi malo truda i u jednim i u drugima. Malo bi se slika clanstva poboljsala, ali ne vjerujem da bi dobili vise od tri milje clanova. U ovakvom statusu i na ovakvim principima rada. Samo na glas razmisljam, necu ni sa kim diskutovati na ovu temu, da li sam u pravu ili nisam , zaista nije bitno.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2015, 15:19

lazar je napisao/la:[

Kako god uprava se mora uozbiljiti što se tiče članskih. I to spremiti do prve evropske utakmice.
E pa to je upravo problem, tačnije, onaj dio probelma za koji smo dirktno mi krivi.

Da me neko ne razumije pogrešno, ja sam pisao samo o navijačima, naravno da uprava može i mora daleko bolje raditi i odraditi svoj dio posla i to je ono što svi očekujemo, ali bez obzira na to kako oni rade i mi moramo odraditi nešto.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 jun 2015, 15:37

ceze je napisao/la:
lazar je napisao/la:[

E pa to je upravo problem, tačnije, onaj dio probelma za koji smo dirktno mi krivi.

Da me neko ne razumije pogrešno, ja sam pisao samo o navijačima, naravno da uprava može i mora daleko bolje raditi i odraditi svoj dio posla i to je ono što svi očekujemo, ali bez obzira na to kako oni rade i mi moramo odraditi nešto.
ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu i navijaci koji nerad uprave prepisuju sami sebi,eto da se nesto zavaraju i da ne bi pitari kojim slucajem vidjeli da je kod nas takva situacija,ajmo malo pogledati situaciju realno,od nas 2 hiljade bolesnika zeljo nema nista nazalost,nama treba jos dodatnih 2 do 3 hiljade po utakmica,a sa priciom mi smo zeljini zeljo je nas nikada necemo privuci publiku,umjesto da se pocne nesto raditi na tome non stop opravdanja,ako jedna coca cola mora praviti reklamu iako ne postoju osoba na dunjaluku koja nije cula za to pice,onda je suvisno pricati o tome ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 jun 2015, 15:40

Moj cale je otisao maksuz jednom pokupiti clanske za porodicu, cak iz Gracanice i nije nikog bilo tamo. O cemu mi pricamo? Ocekujes od navijaca nesto, a ti navijacima ne mozes pruziti nista? Dajte ba ljudi, mi smo Zeljo, velikan BiH fudbala, dajte bar da vidimo da zelite raditi, a ako ne ide jbg nije do vas, ali u ovde nema nikakvog pomaka, nema nista sto ce pokazati da ide na dobro. Bojim se samo da ce jednom biti prekasno. :kafa:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 jun 2015, 15:43

AsharaK je napisao/la:Moj cale je otisao maksuz jednom pokupiti clanske za porodicu, cak iz Gracanice i nije nikog bilo tamo. O cemu mi pricamo? Ocekujes od navijaca nesto, a ti navijacima ne mozes pruziti nista? Dajte ba ljudi, mi smo Zeljo, velikan BiH fudbala, dajte bar da vidimo da zelite raditi, a ako ne ide jbg nije do vas, ali u ovde nema nikakvog pomaka, nema nista sto ce pokazati da ide na dobro. Bojim se samo da ce jednom biti prekasno. :kafa:
u tome je problem,upravo o tome ,krivi smo mi navijaci jer se ti nisi mogao uclaniti,nas mentalitet :) ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 08 jun 2015, 15:45

mislim da je uskoro vas :D evo sta ste kupili :))
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2015, 15:50

delinjo je napisao/la: ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu i navijaci koji nerad uprave prepisuju sami sebi,eto da se nesto zavaraju i da ne bi pitari kojim slucajem vidjeli da je kod nas takva situacija,ajmo malo pogledati situaciju realno,od nas 2 hiljade bolesnika zeljo nema nista nazalost,nama treba jos dodatnih 2 do 3 hiljade po utakmica,a sa priciom mi smo zeljini zeljo je nas nikada necemo privuci publiku,umjesto da se pocne nesto raditi na tome non stop opravdanja,ako jedna coca cola mora praviti reklamu iako ne postoju osoba na dunjaluku koja nije cula za to pice,onda je suvisno pricati o tome ;)
Ma nema su tu šta pripisivati kome, zna se šta je čiji posao. Njihov posao je dobro i uspješno vođenje kluba, naš je kupovina članskih i odlazak na utakmice.
Ako si ti uradio svoj dio posla, a nešto i dalje ne štima u klubu, onda znaš da nije do tebe i da je samo do njih. Sve dok Željo ima manje od dvije hiljade članova, problem je i u nama i u njima.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 jun 2015, 15:53

ceze je napisao/la:
delinjo je napisao/la: ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu i navijaci koji nerad uprave prepisuju sami sebi,eto da se nesto zavaraju i da ne bi pitari kojim slucajem vidjeli da je kod nas takva situacija,ajmo malo pogledati situaciju realno,od nas 2 hiljade bolesnika zeljo nema nista nazalost,nama treba jos dodatnih 2 do 3 hiljade po utakmica,a sa priciom mi smo zeljini zeljo je nas nikada necemo privuci publiku,umjesto da se pocne nesto raditi na tome non stop opravdanja,ako jedna coca cola mora praviti reklamu iako ne postoju osoba na dunjaluku koja nije cula za to pice,onda je suvisno pricati o tome ;)
Ma nema su tu šta pripisivati kome, zna se šta je čiji posao. Njihov posao je dobro i uspješno vođenje kluba, naš je kupovina članskih i odlazak na utakmice.
Ako si ti uradio svoj dio posla, a nešto i dalje ne štima u klubu, onda znaš da nije do tebe i da je samo do njih. Sve dok Željo ima manje od dvije hiljade članova, problem je i u nama i u njima.
upravo to drug,nego malo mi zasmeta kada neko optuzi mene ili tebe za nesto,idem svaku utakmicu mnogaa gostovanja i onda neki brat napise eto kao krivi smo mi ,i samim tim prozove mene ,razumijes ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

amelTm
Kontakt:

Post Postao/la amelTm » 08 jun 2015, 15:58

ma ne mogu da vjerujem o cemu se vodi rasprava o beneficijama za clanove..Pa dragi Zeljovci mene ne interesuje beneficija meni je puno srce kad izvadim clansku iz novcanika i pokazem nekom da sam dio te porodice

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 jun 2015, 15:59

crvenobijeli je napisao/la: mislim da je uskoro vas :D evo sta ste kupili :))
Jel' to onako mislis, ili ima nesto konkretno :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 jun 2015, 16:04

ovo kad vidim tek onda ćemo čestitati
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 jun 2015, 16:07

@bocaccio malo si mi pesimista, prvi put vidim to kod tebe. Obično si relani optimista. Drug vjeruj mi ja pričam o realnoj cifri od 10.000. Nas je na derbiju bilo toliko, tih desetak hiljada obavezno dođe na svaku Evropsku, na derbije, dođu oni i na neke druge tekme. Nije uvijek istih 3000. Uvijek neko ne može. Evo ja ću ti reći kod mene u raji ima nas trojica što smo svaku tu, ali ima ih još 5 što dođu povremeno, a obavezni su na derbijima i u Evropi. Nekad smo i nas trojica spriječni ali eto to je tako. Da smo prošli Metalurga, bilo bi nas 20.000, bilo bi i među tih dodatnih 10.000 potencijalnih članova, pogotovo kad bi vidjeli neke pomake od tih članskih. Recimo ja sam stalno navodio reflektore, koje je Amar jednom spomenuo, koji su potrebni djeci da treniraju zajedno jer ne mogu svi od škole doći na isti trening. Kad bi nas tri hiljde dalo po cvaju za člansku, pa se to napravi od toga, dali bi mi opet po cvaju iste godine, a ne samo sljedeće. Dalo bi odmah i novih 3000 ljudi tu cvaju. Ali moraš im biti dostupan brate dragi. Pa evo pitari za dvije godine skupiše 6.000. Dobro nisu svi platili obje godine, ali eto, nije to neka razlika između nas i njih. Misliš da bi njih bilo toliko da dolaze pet puta u kancelarije a nikog nema. Sigruno nebi bilo ni tri hiljade. Dobro kod njih je sad malo euforija, ali evo mi sad da prođemo dva pretkola EL, eto i nama euforije. Zar nije tako?

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 08 jun 2015, 16:12

Vala ubaciti jos osim ovih i clanske od 50km sa 10% popusta da se zadovolje ovi s popustima. Isto tako dogovoriti sa brzom poštom dostavu clanskih na adresu (tri marke euro express). Nece pasivni navijač iz Jajca doći u Sarajevo samo da clanske uzme... Ovo je Bosna, nema se para i gledamo svi sto jeftinije da prođemo.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 jun 2015, 16:17

amelTm je napisao/la:ma ne mogu da vjerujem o cemu se vodi rasprava o beneficijama za clanove..Pa dragi Zeljovci mene ne interesuje beneficija meni je puno srce kad izvadim clansku iz novcanika i pokazem nekom da sam dio te porodice
Ja sam clan od pocetka i uz to placam classic clansku za dijete ali poznajem bar deset ljudi koji su u vise navrata isli u klub sa zeljom da se uclane i nisu to mogli. Glupo je da Greda u onom inerviju prica o vaznosti clanova a da se u tom istom momentu nije moguce uclaniti zbog nekih karafeka ili ako hoces zbog nesposobnosti ljudi koji su zaduzeni za taj dio posla.. Uvjek smo padali na sitnicama i mislim da je vrijeme da se ljudi u klubu uozbilje ako zele vise clanova.. Ispada kao da je u prici clanstvo bitno a u praksi da nekog libo racku za broj clanova.. Beneficije su totalno nebitne i nepotrebne.. Njih traze ljudi kojima nije do Zelje vec do licne koristi..
BUDI ŽELJO !!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 jun 2015, 16:25

zaboljisportuBiH je napisao/la:@bocaccio malo si mi pesimista, prvi put vidim to kod tebe. Obično si relani optimista. Drug vjeruj mi ja pričam o realnoj cifri od 10.000. Nas je na derbiju bilo toliko, tih desetak hiljada obavezno dođe na svaku Evropsku, na derbije, dođu oni i na neke druge tekme. Nije uvijek istih 3000. Uvijek neko ne može. Evo ja ću ti reći kod mene u raji ima nas trojica što smo svaku tu, ali ima ih još 5 što dođu povremeno, a obavezni su na derbijima i u Evropi. Nekad smo i nas trojica spriječni ali eto to je tako. Da smo prošli Metalurga, bilo bi nas 20.000, bilo bi i među tih dodatnih 10.000 potencijalnih članova, pogotovo kad bi vidjeli neke pomake od tih članskih. Recimo ja sam stalno navodio reflektore, koje je Amar jednom spomenuo, koji su potrebni djeci da treniraju zajedno jer ne mogu svi od škole doći na isti trening. Kad bi nas tri hiljde dalo po cvaju za člansku, pa se to napravi od toga, dali bi mi opet po cvaju iste godine, a ne samo sljedeće. Dalo bi odmah i novih 3000 ljudi tu cvaju. Ali moraš im biti dostupan brate dragi. Pa evo pitari za dvije godine skupiše 6.000. Dobro nisu svi platili obje godine, ali eto, nije to neka razlika između nas i njih. Misliš da bi njih bilo toliko da dolaze pet puta u kancelarije a nikog nema. Sigruno nebi bilo ni tri hiljade. Dobro kod njih je sad malo euforija, ali evo mi sad da prođemo dva pretkola EL, eto i nama euforije. Zar nije tako?
:mrgreen: Ih, sjetice se ovi malo stariji, nekada sam ja bio i realni pljuvac ovde :mrgreen: , ali ne, nisam pesimista, cak sta vise. Nego govorim kako raja uglavnom razmislja. Stavim se na mjesto nekoga ko ne ide vise na utakmice pa pokusam naci razlog zasto je to tako. I skontam otprilike onakvu pricu kakvu sam gore pricao. Sve si u pravu, no premalo je dogadjaja koji privlace vise raje, uglavnom je to mrtvi prosjek, a razlozi su cista anemija same lige , pa i dijelom Zelje kao ucesnika u toj ligi. Stopljeno je sve u sivilo koje je vece od samog Zelje. Kritike svakako idu na obje strane, jer se ni jedni ni drugi ne trude vise, navijaci traze izgovore, klub anemican po pitanju marketinga. Svaki malo veci dogadjaj privuce i vise raje.
Mi smo kao klub posli u proces stabilizacije, a idemo tezim i bolnijim putem. Optimista sam po tom pitanju i prema krajnjem rezultatu. No raja nema strpljenja ili im i ovaj drzavni uspjeh postane malo dosadan. Tako ce biti i kod pitara, pa sjeti se sampionske sezone u 2009. Da smo tada pravili clanarine i ubili marketingom prema tom segmentu, bili bi na toj cifri najmanje na kojoj su pitari. Pitara je cak i malo trenutno s obzirom na posjetu u ovoj za njih euforicnoj sezoni. To nije neki uspjeh sa clanstvom kod njih. Sve su ovo bez veze cifre iako za nas to trenutno izgleda nedostizno. Ako govorimo o broju clanova, opet ovi sto dolaze sparadicno i za derbi povecaju cifru nasih na stadionu ili za neku evropsku tekmu, nece postati clanovi po defaultu. Desavanja moraju biti uzbudljiva i konstantna, mora se napraviti neki transfer sa nekim dobrim igracem u nas klub, djeca su divna i mi ih podrzavamo u njihovoj hrabrosti i borbenosti, ali kad dovedes Sanela Jahica ti si napravio dogadjaj. Da bi napravio dogadjaj moras uloziti, da bi ulozio trebaju ti pare, da bi dosao do para treba ti pomoc, a nasi u klubu trenutno nemaju tu podrsku. Lanac se pokidao,karika pukla, trenutno nase clanstvo mozes baciti u kantu. To je tako. Sad treba neko da napravi potez, da napravi kampanju, ljudi trebaju da povjeruju u to, treba ti dva dobra igraca, treba ti nesto malo vise u evropi i kampanja da napadas titulu ove godine. Bice u prosjeku preko 6 milja ljudi na svakoj tekmi, to ti je 100%. Ali moras raju uvjeriti svojim potezima. Raja sjedi u kafani i slusa kako se prica o svakakvom namjestanju, o prljavim igrama, o sudjenju. Ko ce tu dati ljubav ? Nece bogami niko, sjedice u kafani. Ti si stvarno sve u pravu i imas odlicne ideje, ja nisam toliko blizak i vezan za takvu profesiju pa lupam, ovo ja malo sa psiholoske strane ljudi, iako ni to nije moja profesija :mrgreen: , tako da je moguce da grijesim. Samo razmisljam na glas.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Laudrup, Lokomotifa, Redfire16, teamnorth1989 i 56 gostiju.