FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Anđelković je veliko razočarenje za svakog živog. Ja lično sam se nadao da će biti situacija kao Džonijem Mijailovićem kad se vratio iz Rusije , svi se hvatali za glavu kad je potpisao i onda za kratko vrijeme postao jedan od naših glavnih igrača u pohodu na titulu. Slično sam očekivao i od Anđelkovića no međutim 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pre nego što počne sa dovođenjem pojačanja Miodragu Grofu Božoviću, uprava Crvene zvezde prvo mora da vidi šta će sa igračima koji nisu izneli teret u prošloj sezoni i ne mogu se okarakterisati kao uspešne akvizicije.
Među njima je i tandem nikada potvrđenih velikih talenata: Miloš Bosančić i Aleksandar Katai. Očekivanja od njih su bila velika uoči sezone, ali oni na terenu nisu pružili mnogo. Pogotovo Bosančić koji je prvi od igrača sporazumno raskinuo ugovor i uputio se u Češku gde je bio na pragu potpisa ugovora sa Teplicama, ali se u Srbiju vratio neobavljena posla.
„Nisam se dogvorio sa Česima jer će dovesti novog trenera. Ne znam gde ću sad, prelazni rok još nije ni počeo. Vratio bih se u Crvenu zvezdu ako me novi šef želi“, poručio je Bosančić kroz izjavu u Žurnalu.
Drugačija priča je sa Alekasndarom Kataijem. Pozajmica iz Olimpijakosa je istekla, a otkupna klauzula je 650.000 evra i naravno da Zvezda nema taj novac. Ipak, klub sa Marakane se nada da će ga zadržati jer Katai nije potreban Olimpijakosu. Pirejcima je isplativija opcija da mu nađu neki klub u Grčkoj gde bi bio pozajmljen, nego da ne dobiju nikakav novac zauzvrat.
Ipak, u Zvezdi se nadaju da će Katai sporazumno raskinuti ugovor sa Olimpijaksom i potom doći na Marakanu kao slobodan igrač.
„Olimpijakos je na potezu. Moj menadžer će sa početkom nedelje sesti sa čelnicima kluba z a sto i videti kakvi su uslovi pod kojima mogu da odem. Gledajući prolećni deo sezone, ubeđen sam da bi mi još jedna sezona u Zvezdi donela dosta toga dobrog. Pokazao bih se u punom sjaju, igrao bi u Evropi. Zaista postoji želja da ostanem, ali nisam u prilici da ja odlučujem“, rekao je Katai za Novosti.
Ono što je sigurno je da se sa pozajmice iz kazahstankog Žetisua ne vraća Đorđe Despotović.
„Ostaću u Kazahstanu do zime kada mi ističe pozajmica, pa ću se tada javiti novom treneru Božoviću. Najvaćnije je da igram, a u Kazahstanu imam kontinuitet“, poručio je Despotović koji igra sve bolje u Kazahstanu i već je privukao pažnju tamošnjih većih klubova poput Ordabašija i Aktobea.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
FK Crvena Zvezda je juce u Berlinu primila specijalno priznanje od UEFE kao nagradu za osvajanje Kupa Evropskih Sampiona 1991. Pored Crvene Zvezde ovo priznanje je dobilo jos 22 kluba koji su osvajali KUP odnosno LIGU Sampiona.
Izgleda smo blizu da dogovorimo Rodića!
Takodje se pominje moguci povratak Vešovića...Neka, hvala
S druge strane, navijam i nadam se Kataievom ostanku...
Takodje se pominje moguci povratak Vešovića...Neka, hvala
S druge strane, navijam i nadam se Kataievom ostanku...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Neka moja zelja kako bi trebao izgledati kostur tima, bez pojacanja i sa izbacenim viskom nekvaliteta.
Golmani: Rajkovic i Kahriman
Desni bekovi: Petkovic, Cvetkovic
Lijevi bekovi: pojacanje, Andjelkovic
Stoperi: Lukovic, Pavicevic, Mbodj, Jovanovic, Stojanovic
Zadnji vezni: Grujic (moze npr. Ristic pokriti poziciju u slucaju povrede, kartona ili slicnog)
Centralni vezni: Ristic, Avramovski, pojacanje
Ofanzivni vezni i krila: ostanak Kataia, pojacanje, pojacanje, neki omladinci
Napadaci: Jovic, Orlandic, pojacanje
Dakle, pet pojacanja. Svakako bi bilo bolje i vise.. ali mislim da je ovo neki minimum koji nam treba.
Sa druge strane, prodati ili raskinuti ugovor (uz otpis dugova): Lazicu, Gavricu, Onjilu, Kovacevicu, Savicevicu, Djordjevicu, Parkeru.. Za neke od njih tipa Kovacevic, Lazic, Onjilo mozda i mozemo dobiti nesto kesa.. ali se bojim da ce se budzet popuniti prodajom Rajkovica. Ako ce ga vec dati za 2 miliona nek barem uzmu neke solidne procente.. njega ko uzme za te pare, za pet godina ce shvatiti kakvu je kradju napravio jer je momak garant u top 3 golmana svog godista.
- alan_kardec
- Kontakt:
Rodić bi bio pojačanje u pravom smislu riječi. Nadam se ostanku Kataija, ali i Onjila. Nigerijca možemo prodati i do kraja avgusta, a do tada da vidimo kakav će biti, možda bi moglo biti neke koristi od njega s obzirom da je imao odličnu sezonu na Kipru.
Za Rajkovića iako se nadam da će ostati, nisam optimista jer brani odlično na sp, cijenim da ga iskusni Kahriman može dobro zamijeniti, a za Rajka uzeti koji dinar.
Evo čitam Rajo Božović, Vešovićev menadžer izjavio da nema ništa od Vešovićevog povratka kod nas. Odustali smo i od onog Pazarovog Brazilca, srećom.
Biće ovdje dobrih pojačanja, možda i koji kapitalac.
Za Rajkovića iako se nadam da će ostati, nisam optimista jer brani odlično na sp, cijenim da ga iskusni Kahriman može dobro zamijeniti, a za Rajka uzeti koji dinar.
Evo čitam Rajo Božović, Vešovićev menadžer izjavio da nema ništa od Vešovićevog povratka kod nas. Odustali smo i od onog Pazarovog Brazilca, srećom.
Biće ovdje dobrih pojačanja, možda i koji kapitalac.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
18. jula pocinjemo JSL utakmicom protiv OFK-e, u gostima.. u drugom kolu gostovanje Metalcu, a vec 12. septembra derbi.
Sezona nam uskoro pocinje, a nigdje nikakvih informacija o sezonskim.. jos ce ih poceti prodavati nakon sto pocnu kvalifikacije.
Sezona nam uskoro pocinje, a nigdje nikakvih informacija o sezonskim.. jos ce ih poceti prodavati nakon sto pocnu kvalifikacije.
$ " Црвене $ у " 2015/16.
1.? – & $
2.? – ?
3.? – $ "
4.? – $
5.? – "
6.? – $ $
7.? – Јавор
8.? – $
9.? – "
10.? – $
11.? – " Пазар
12.? – &
13.? – $
14.? – $
15.? – &
1.? – & $
2.? – ?
3.? – $ "
4.? – $
5.? – "
6.? – $ $
7.? – Јавор
8.? – $
9.? – "
10.? – $
11.? – " Пазар
12.? – &
13.? – $
14.? – $
15.? – &
Ne znaju svi francuski, pa ni ja.marconato je napisao/la:http://www.lequipe.fr/Top/Football/clas ... -europe/2/
TOP 100 klubova Evrope- Crvena Zvezda na 22. mestu !
p.s. Isplacen Prosinecki.
Stize prvo veliko pojacanje, Nemanja Radonjić.
[youtube][/youtube]Talentovani krilni fudbaler obavio je razgovor sa čelnicima Crvene zvezde i ako sve bude u redu on će sa ostatkom tima krenuti na bazični deo priprema u Terme Čatež 16.juna. Ostalo je da crveno – beli naprave dogovor sa Romom, pošto je Radonjić pod ugovorom sa italijanskim velikanom.
Ja sam zadovoljan s Nemanjom. S fudbalske strane je vrhunski potencijal, samo da mu Grof sredi bubice i imacemo yebeno krilo...
Ne znam sta da kazem.. Ono sto je sigurno jeste da je momak debil na kvadrat i veliki talenat. Ako mu Grof i Terzic smire malo glavu, zabrane splavove.. mozda taj talenat pretoci u kvalitet.
Na splavove nece uci.dscile je napisao/la:Ne znam sta da kazem.. Ono sto je sigurno jeste da je momak debil na kvadrat i veliki talenat. Ako mu Grof i Terzic smire malo glavu, zabrane splavove.. mozda taj talenat pretoci u kvalitet.
Oko pripremnih utakmica :
17. jun - Slovenj iz Gradeca.
20. jun- Krka.
25. jun- Karpati.
Da pomenemo i ovu decu rodjenu 2004. godine, uzeli kraljevi 32 zlatne medalje sa raznih turnira po Srbiji i okruzenju u prethodne 2 godine.
Evo potpisali smo i Rendulica iz Cuke, objavio Mondo.. Jeste on dobar stoper za nase uslove, ali ima preko 30 godina, sto znaci da tesko da ga mozemo kome prodati i zaraditi na njemu.
Meni to mirise na prodaju Jovanovica.. jer ne bi bilo logicno dovesti Rendulica, a imas Lukovica (koji ce poceti igrati u avgustu sigurno), Pavicevica, Mbodja i njega. Kontam da ce stoperski tandem biti Rendulic i Lukovic, a rezerve Pavicevic, Mbodj i Stojanovic.
Meni to mirise na prodaju Jovanovica.. jer ne bi bilo logicno dovesti Rendulica, a imas Lukovica (koji ce poceti igrati u avgustu sigurno), Pavicevica, Mbodja i njega. Kontam da ce stoperski tandem biti Rendulic i Lukovic, a rezerve Pavicevic, Mbodj i Stojanovic.
„Tačno je, Rendulić je igrač Crvene zvezde. Dogovorili smo dvogodišnju saradnju. On je bio Božovićeva želja“, rekao je za naš portal Blažo Raosavljević.
Moram priznati veeeliko iznenadjenje za mene! Jedan od najboljih igraca Čuke prosle sezone i svakako je tamo imao dobre finansijske uslove...
Neka ide Jovanovic.
Lukovic ce biti tu negde od 3. kola. Pominje se jos jedno pojacanje ako nam Zenit bude zakocio ocekivanog .
Lukovic ce biti tu negde od 3. kola. Pominje se jos jedno pojacanje ako nam Zenit bude zakocio ocekivanog .
Meni se svidja kako ide ovaj dio sa dovodjenjem igraca.. za sada jedan provjeren, dobar stoper i jedan vanserijski talenat koji ima problema sa glavom. Uz to se radi na dovodjenju Rodica koji je takodje odlican, i ostanku Kataia.
Samo, da bi prelazni rok bio uspijesan, mora biti dobrih i prodaja. Da se uzme kakvih para, a ne samo da se trosi..Sto rece ti Trib, neka ide Jovanovic.. jeste da ne igra puno, ali ce mu sigurno porasti malo cijena nakon ovog SP, a trenutno nam nije potreban niti je toliko bitno da ga forsiramo, kada valjda imamo jos veceg talenta u OS (Stojanovica)..
Samo, da bi prelazni rok bio uspijesan, mora biti dobrih i prodaja. Da se uzme kakvih para, a ne samo da se trosi..Sto rece ti Trib, neka ide Jovanovic.. jeste da ne igra puno, ali ce mu sigurno porasti malo cijena nakon ovog SP, a trenutno nam nije potreban niti je toliko bitno da ga forsiramo, kada valjda imamo jos veceg talenta u OS (Stojanovica)..
Tacno tako !dscile je napisao/la:neka ide Jovanovic.. jeste da ne igra puno, ali ce mu sigurno porasti malo cijena nakon ovog SP, a trenutno nam nije potreban niti je toliko bitno da ga forsiramo, kada valjda imamo jos veceg talenta u OS (Stojanovica)..
- alan_kardec
- Kontakt:
Sa Radonjićem još nije sve završeno, tačnije ima dosta ako. ako pristane roma, ako sredi glavu...
Što se tiče Rendulića, nisam ga pratio, ali prošle sezone je bio u najboljih 11 jsl, plus što ga Božović poznaje jer ga je trenirao, doduše dosta davno.
Što se tiče Rendulića, nisam ga pratio, ali prošle sezone je bio u najboljih 11 jsl, plus što ga Božović poznaje jer ga je trenirao, doduše dosta davno.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.