Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Vidim ja nema ga danas, opet ga uhapsili 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Virtu4l je napisao/la:legenda reala je napisao/la: mogu i ovi inicijali proći![]()
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba javit adminu, ipak mu je on šef 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: RE: Re: Chat
Da te nije NBA syebo, kad si ovako kasno ustao.Kawhi je napisao/la:**** ti dan kad ustanem u 5. Ni ne pije mi se.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ma ja. A u nedjelju u 8 ujutro došao iz grada pa se moralo i to nadoknaditi.JFH9 je napisao/la:Da te nije NBA syebo, kad si ovako kasno ustao.Kawhi je napisao/la:**** ti dan kad ustanem u 5. Ni ne pije mi se.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Uh dobar si, samo nek se pije. Ja gledao do poluvremena i zaspem. Dugacko ovo poluvrijeme u pm.Kawhi je napisao/la:Ma ja. A u nedjelju u 8 ujutro došao iz grada pa se moralo i to nadoknaditi.JFH9 je napisao/la:Da te nije NBA syebo, kad si ovako kasno ustao.Kawhi je napisao/la:**** ti dan kad ustanem u 5. Ni ne pije mi se.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
@Cartman
Kakva ti je reakcija nakon sto si vidio da se Hajduk odrice Vrsajevica?
Kakva ti je reakcija nakon sto si vidio da se Hajduk odrice Vrsajevica?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Živ i zdrav sam ja
ali se više nećemo čitati. Samo ću obavljati dužnosti admina i to je to.
PS Vratio sam vam uchtipak... To je jedno divno stvorenje, koje ne možete mrziti i nemoj ko da je dira...
Pozdravljam vas
PS Vratio sam vam uchtipak... To je jedno divno stvorenje, koje ne možete mrziti i nemoj ko da je dira...
Pozdravljam vas
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ovaj dan je upisan zlatnim slovima za messillu. Duzan si da Cashmanu platis koju pivu 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Uschtipak
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam odavno napisao vremensku prognozu.
Ovako, imat ćemo, barem, još nedjelju dana lijepog i toplog vremena, s tim da bi od utorka do četvrtka moglo pasti malo kiše. I to u poslijepodnevnim časovima. A od čevrtka 4-5 dana tropskih vručina, temperature bi išle i do +37 a u Hercegovini i do +38. Ali, nažalost, ovo neće dugo trajat. Jer od 17.6 bi moglo uslijedit jače pogoršanje, samo je još pitanje hoće li biti formiranje ciklone ili fronta. Ukoliko bude ciklona, to će biti sporo-pokretna koja će donosit obilne padavine uz bujične poplave a ukoliko front će brzo proći ali uz obilne pljuskove.
Ovako, imat ćemo, barem, još nedjelju dana lijepog i toplog vremena, s tim da bi od utorka do četvrtka moglo pasti malo kiše. I to u poslijepodnevnim časovima. A od čevrtka 4-5 dana tropskih vručina, temperature bi išle i do +37 a u Hercegovini i do +38. Ali, nažalost, ovo neće dugo trajat. Jer od 17.6 bi moglo uslijedit jače pogoršanje, samo je još pitanje hoće li biti formiranje ciklone ili fronta. Ukoliko bude ciklona, to će biti sporo-pokretna koja će donosit obilne padavine uz bujične poplave a ukoliko front će brzo proći ali uz obilne pljuskove.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pu, pu, pu Malik.. mani ciklona i pogoršanja, taman pičići počeli šorceve i kratke suknjice nositi 
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Ja nisam spavao 42 sata.Kawhi je napisao/la:Ma ja. A u nedjelju u 8 ujutro došao iz grada pa se moralo i to nadoknaditi.JFH9 je napisao/la:Da te nije NBA syebo, kad si ovako kasno ustao.Kawhi je napisao/la:**** ti dan kad ustanem u 5. Ni ne pije mi se.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
:smajlikojipostavljanogu:messilla je napisao/la:![]()
Uschtipak
Papa.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Sad te brišem iz potpisa 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
LANET OLSUN!
Što sam budala
. Vratila se i odmah bezobrazluk prosipa. 
. Vratila se i odmah bezobrazluk prosipa. Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa stae? Ustani, otresi se i dodji da previjemo rane. 
LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.