Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Željovac
-
Kontakt:
Smiješno je govoriti i misliti da ne bi linčovali i igrače Širokog da su ih stigli, a prema izlazu su prvo za njima i trčali. Pa kad je stradalo osiguranje ni krivo ni dužno, baš bio ove poštedili. Ma sramota nad sramotama! Još ste vrlo vjerovatno upropastili i predstojeći derbi, kad vas kazne igranjem bez gledalaca, a bio bi pun stadion!
Naravoučenje: kad je neko ljut i nezadovoljan, onda treba da udara i lomi sve što mu se nađe na putu, sa ili bez razloga

A fakat sam mislio da ova neka vaša mlađa generacija nije huliganski orjentisana i da su eto neka gradska raja. Nisam mogao više fuliti

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
-
LIvada
-
Kontakt:
Respektiva je napisao/la:a sto se ne zapitate sto ti isti redari se zalijecu na navijace??
jbg i mene ko hordasa istinskog je sramota jer smo tukli te redare al jbg sta je tu je
pa i treba vas bit stid...sto je najgore pola njih sigurno i navija za Sarajevo ...ljudska glupost nema granica...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
-
radebl
-
Kontakt:
TheManiacs je napisao/la:Gledam udarate ove iz Bige,Game .. Pa koji vam je qrac to su ocevi braca necija,vi ih udarate znate da vas ne mogu udarati oni stoje ko papci dole radi reda,sto nemate mu*da pa zaletite na lika u oklopu .. Ne znam sta da kazem rijeci su suvisne ocekuje vas debela kazna ...
stvarno jadno...tuga ste jesenja... a tako mi bi zao kad onog "prasinara" neki lik udari stanglom po glavi...
stvarno zalosno....
kad smo mi ovako uletili protiv slavije..prosle sezone...dobili smo 3 utakmice kaze...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
-
Esii TM87
-
Kontakt:
Respektiva je napisao/la:a sto se ne zapitate sto ti isti redari se zalijecu na navijace??
jbg i mene ko hordasa istinskog je sramota jer smo tukli te redare al jbg sta je tu je
Pa bolan na snimcima sumnjam da ima neko vise od 16 god od ovih "navijaca" sa sipkama...da nije zalosno bilo bi smjesno..zato nam gledate u djale jer niste taj nivo...
1921-2011
-
misolino
-
Kontakt:
Nedavno sam na jednoj temi pisao kako sam protiv Regionalne lige na Balkanu.Evo sada mislim da je svima jasno gdje smo i sta smo.Neću reći da je ovo žalosno.... Ovo je i vise nego žalosno...Koliko se samo desilo ovakvih incidenata na nasim stadionima od osnivanja Premier lige BiH.Policije vise nema nego sto ima,a i to sto je ima nemaju nikakve ovlasti ....Pa ljudi moji zasto da se igraju fudbalske lige na Balkanu kad nismo sposobni da organizujemo tako nesto...Ljudima izgleda nije dosta rata i ubijanja....Balkan zasluzuje da ostane Crna tačka u Evropi.Tuzno ali istinito...
Robijaši - Zenica
-
nikad_izvini
-
Kontakt:
Postao/la nikad_izvini » 22 apr 2010, 00:37
Kakve veze imaju zaštitari koje ste prebili i drotovi prašinari koje ste zaskakali 30 na 1 sa vašom borbom sa upravom ? Kakve veze ima loža koju je neki debil pokušao zapaliti ? Kakve veze imaju pokidane stolice i klupe za rezervne igrače ?
Samo jedno pitanje, da je neko od vas drot ili zaštitar bio na toj utakmici, a da ga je neki "mangup" onako iz mase opalio ili zgazio, imao oružje, šta bi uradio ? A ? Ja znam, znate i vi
Kako je onom djetetu koje plače a starog mu nose u hitnu ? To pravdate. Jadno.
Na crtu pa se pravi mangup a ne ovako.
Skočili ste si u usta samo tako. Ko ne konta, skontaće, nekad. Nemojte poslije da kukate.
Pozdrav
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
brazzo7
-
Kontakt:
da mi je neko nekada rekao da ću se stiditi što sam navijač Sarajeva NIKAD mu ne bi povjerovao !! Ali danas se stidim ! Zbog huilgana koji ruše svoj stadion , koji nam mrtvo ime prebijaju nedužne ljude ! Fujjj fujj fujjj , iskompleksirani balavci upropastiše ovaj klub i prave navijače !!!
-
Mandrak
-
Kontakt:
Zaista je bilo mucno gledati maloprije scene onog divljanja na koševu i kako tuku bez ikakvog razloga ljude zaštitare koji rade svoj posao , cak i starije ljudu se napadali u coporu.
Ali opet razumijem da je minuli rat donio svega u grad,polupismenih i oskudno obrazovanih ljudi koji se nisu snašli na asfaltu pa na utakmicama pokazuju svoje pravo seosko/divljacko lice.
Oštro osuđujem divljanje hordi zla.
-
Megaloman
-
Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nikakvih ciljeva ovdje nema. Samo sam imao jednu dilemu, no nakon ovog danas, vise je nemam. Sve je jasno kao dan. Kome nije neka na kraju krajeva pokusa naci sliku transparenta na kraju tekme koji je bio posvecenom nevino nastradalom Vedranu. Sve mi je jasno, bio sam u dilemi, no vise nisam.
I meni je jasno po cijoj ti direktivi ovdje konstantno sere.s i pljujes po FK Sarajevu, UNFKS i BP1946, iz dana u dan, iz teme u temu i cak ne prezas od manipulises tako bolnom tackom poput pokojnog Vedrana. Mene samo interesuje jedna stvar: sta smo tacno uradili ili rekli a sto vas je nagnalo i da pomislite da nas uopce boli neka stvar o tome sta ti ili bilo ko drugi misli o nama?
Zamolio bih sve navijace FK Sarajeva da ne padaju nisko pravdajuci se raznoraznim anonimusima po raznoraznim forumima.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
-
Napoli
-
Kontakt:
Vidim sad javlaju se neki "moralisti",pretezno navijaci Željeznicara (a kome bi bilo draze sto se ovo desava u FKS) da daju neke kritike,savjete i sta vec ne.Vi se ko nesto stidite sto zivite u istom gradu kao mi,vi koji palite zastave susjednih zemalja,vi koje ste (kao i mi) imali milion sukoba sa policijom od cije je ruke i podlegao jedan vas navijac.Ne kontam samo zbog cega toliko interesovanje oko ovih nereda kada je sve to bilo upuceno prema nasoj upravi.Ne opravdavam ovako nesto ali vi najmanje veze imate sa ovim stadionom i ne vidim razloga da vi nekome drzite moralna predavanja taman i kad bi ga mi zapalili.Na istom stadionu ste stolice cupali i palili juznu tribinu i imate pravo nekome govoriti da je stoka.Mi igramo na njemu i to je stvar između kluba i nas.Opet ponavljam ne opravdavam ovaj nacin odnosa navijaca s upravom ali brate pocisti svoju avliju i vidi kako se ti ponasas pa komentarisi ponasanje nekog drugog
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
-
1337
-
Kontakt:
redari koji su sklonili i nisu trazili probleme nisu ih ni imali..
@brazzo7
vjerovatno nisi ni bio na utakmici, ako te stid necega, slobodno navijaj za manji klub u gradu.
@mandrak
pametnije ti je da se brines za svoj klub
@post iznad
procitajte par puta i mozda vam dodje nesto u glavu
Zadnja izmjena:
1337, dana/u 22 apr 2010, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
harinjo
-
Kontakt:
čitavo vrijeme uzimate u usta ime nastradalog momka u širokom,ali ovim ponašanjem doprinjeće te nedaj BOŽE da još nekon nevin nastrada

neželim ništa da zakuhavam ali među navijačima sarajeva ima previše huligana--- previše je slučajnosti u posljednje vrijeme široki--tuzla--konjic--pa sad koševo

to treba policija da krene raditi svoj posao i ovim mangupćićima pokazati kako se pomjeraju bubrezi,onako udarati policajca i redare užas

ČAST SVIM PRAVIM I ISKRENIM NAVIJAČIMA FK SARAJEVO
-
kalimero
-
Kontakt:
Napoli je napisao/la:Vidim sad javlaju se neki "moralisti",pretezno navijaci Željeznicara (a kome bi bilo draze sto se ovo desava u FKS) da daju neke kritike,savjete i sta vec ne.Vi se ko nesto stidite sto zivite u istom gradu kao mi,vi koji palite zastave susjednih zemalja,vi koje ste (kao i mi) imali milion sukoba sa policijom od cije je ruke i podlegao jedan vas navijac.Ne kontam samo zbog cega toliko interesovanje oko ovih nereda kada je sve to bilo upuceno prema nasoj upravi.Ne opravdavam ovako nesto ali vi najmanje veze imate sa ovim stadionom i ne vidim razloga da vi nekome drzite moralna predavanja taman i kad bi ga mi zapalili.Na istom stadionu ste stolice cupali i palili juznu tribinu i imate pravo nekome govoriti da je stoka.Mi igramo na njemu i to je stvar između kluba i nas.Opet ponavljam ne opravdavam ovaj nacin odnosa navijaca s upravom ali brate pocisti svoju avliju i vidi kako se ti ponasas pa komentarisi ponasanje nekog drugog
Samo je razlika sto nama jedan covjek zapali zastavu(kreten) i jedan covjek isto kreten udje u teren.Shvatas li ti da je ovo cijela armija huligana ne mogu ih nazvati navijacima kad nisu ni N od toga(bjeda ona jadna).Ne branim nikog procitaj moj post poslije utakmice sa Slavijom.
AMAR OSIM!
-
Mandrak
-
Kontakt:
Ja nisam nista vama forumasima licno spocitavao vec sam reagovao na ono sto sam vidio na TV.
Razuzdana masa koja ruši sve redom,udara bezveze zastitare i mislim da se trebate zapitati kakve ste navijacka grupa ustvari.
Divljacko ponasanje nazovi-navijaca Sarajeva a zapravo mahom doseljenici iz sandzaka,istocne bosne i slicnih krajeva koji se ni nakon 15 godina poslije rata jos nisu emancipovali i adaptirali na gradski zivot.
To je danasnja slika HZ, i ako vama to ne smeta - meni kao sugrađaninu smeta jer javno brukate glavni grad.
Ja ne kazem da ste vi forumasi licno divljali ali morate samo ocistiti tribinu od takvih indijanaca.
Ovo je velika bruka i sramota

-
sekac
-
Kontakt:
gollum je napisao/la:Zalosno, bijedno, sramotno...A, lijepo se vidi da redari uopste nisu bili agresivni, cak pokusavaju to sve smiriti mirnim putem, a oni skocili na jadnog i nemocnog covjeka koji lezi na zemlji. Lako je biti hrabar kad s jos petoricom ljudi napadas jednog. I, vi sebe nazivate pravim i odanim navijacima?! Vi ste sramota...
Drago mi je da se ovo sve prikazalo, da se vidi ko su te "nevine" Horde.
kao te nije stid pisati tako ja sam bio na utakmici i trebao si vidjeti šta je bilo van stadiona a murija kad nije mogla Hz ništa rastjerala ih suzavcima onda počleli tiući sve od reda i ti žališ nekog od redara a ne žališ ni jednog poštenog starijeg navijača a taj sam ti isti i čitavo vrijeme sam stajao po strani i pokrivao neko dijete da mu ne razbiju glavu a kad se malo razišlo ja krenem prema autu a murija u svoj svojoj nemoći udri kog stigne pa tako i mene čak sam zatražio i ljekarsku pomoć ali dok sam je čekao uletile kornjače i opet udri pa me strpaše i u maricu i pravo PU centar i tamo udri a kad god sam progovorio da sam bolestan dobio bi udarac jeedva me pustiše s tim što sam morao potpisati papir koji je notorna laž
a nisam pićka nego imam šečer (ako zna o čemu pišem razumjet će)pa bez lijekova ne mogu i zato sam potpisao poslije sam izvadio ljekarsko i hvala bogu da ču ih tužiti pa zamisli šta mi jedan kaže što češ na utakmici kad si šečeraš a ne pita se što sam krvav.Samo da kažem da nisam balo i da nisam nikog gađao nitri učestvovao u bilo ćemu moja jedina greška je što sam bio na utakmici i što sam čekao da se malo smiri pa da odem do auta ali....ma ljudi moji sav sam crn od batina i još da dodam da i sad ne opravdavamnasilje navijača ispali smo ono što su škutori i svi naši dušmani baš željeli!E pa sad recite da su samo ovi ili oni krivi vjerujte da je ova murija gora od mladićevih četnika fuj gadi mi se sve **** ti i fudbal i Sarajevo i muriju i sve ama ljudi toliko sam prebijen da ne mogu sjediti!Halalite ako sam kog uvrijedio došao sam kući prije pola sata i još ne mogu sebi doći.
Sarajevo ljubavi moja!
-
gollum
-
Kontakt:
brazzo7 je napisao/la:da mi je neko nekada rekao da ću se stiditi što sam navijač Sarajeva NIKAD mu ne bi povjerovao !! Ali danas se stidim ! Zbog huilgana koji ruše svoj stadion , koji nam mrtvo ime prebijaju nedužne ljude ! Fujjj fujj fujjj , iskompleksirani balavci upropastiše ovaj klub i prave navijače !!!
Lijepo da se nasao neko ko ovo sve osudjuje.
Ne mogu vjerovati da ima ljudi koji ovo sve pravdaju i ne vide nista lose u ovom. Pa, jeste li culi plac onog djeteta? Jesu li vam nesto skrivili oni redari? Srce me zaboljelo kad sam vidio kako njih 10-ak udara nemocnog covjeka koji lezi na zemlji. Primitivci, maloumnici! Sreca da igraci Sirokog pobjegose na vrijeme, ne smijem ni pomisliti kako bi zavrsilo da su stigli nekog od njih.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
TheManiacs
-
Kontakt:
Postao/la TheManiacs » 22 apr 2010, 00:53
sekac je napisao/la:gollum je napisao/la:Zalosno, bijedno, sramotno...A, lijepo se vidi da redari uopste nisu bili agresivni, cak pokusavaju to sve smiriti mirnim putem, a oni skocili na jadnog i nemocnog covjeka koji lezi na zemlji. Lako je biti hrabar kad s jos petoricom ljudi napadas jednog. I, vi sebe nazivate pravim i odanim navijacima?! Vi ste sramota...
Drago mi je da se ovo sve prikazalo, da se vidi ko su te "nevine" Horde.
kao te nije stid pisati tako ja sam bio na utakmici i trebao si vidjeti šta je bilo van stadiona a murija kad nije mogla Hz ništa rastjerala ih suzavcima onda počleli tiući sve od reda i ti žališ nekog od redara a ne žališ ni jednog poštenog starijeg navijača a taj sam ti isti i čitavo vrijeme sam stajao po strani i pokrivao neko dijete da mu ne razbiju glavu a kad se malo razišlo ja krenem prema autu a murija u svoj svojoj nemoći udri kog stigne pa tako i mene čak sam zatražio i ljekarsku pomoć ali dok sam je čekao uletile kornjače i opet udri pa me strpaše i u maricu i pravo PU centar i tamo udri a kad god sam progovorio da sam bolestan dobio bi udarac jeedva me pustiše s tim što sam morao potpisati papir koji je notorna laž
a nisam pićka nego imam šečer (ako zna o čemu pišem razumjet će)pa bez lijekova ne mogu i zato sam potpisao poslije sam izvadio ljekarsko i hvala bogu da ču ih tužiti pa zamisli šta mi jedan kaže što češ na utakmici kad si šečeraš a ne pita se što sam krvav.Samo da kažem da nisam balo i da nisam nikog gađao nitri učestvovao u bilo ćemu moja jedina greška je što sam bio na utakmici i što sam čekao da se malo smiri pa da odem do auta ali....ma ljudi moji sav sam crn od batina i još da dodam da i sad ne opravdavamnasilje navijača ispali smo ono što su škutori i svi naši dušmani baš željeli!E pa sad recite da su samo ovi ili oni krivi vjerujte da je ova murija gora od mladićevih četnika fuj gadi mi se sve **** ti i fudbal i Sarajevo i muriju i sve ama ljudi toliko sam prebijen da ne mogu sjediti!Halalite ako sam kog uvrijedio došao sam kući prije pola sata i još ne mogu sebi doći.
Drug' zahvali svojim hordama na batinama oni su krivi

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
-
sekac
-
Kontakt:
Mandrak je napisao/la:Ja nisam nista vama forumasima licno spocitavao vec sam reagovao na ono sto sam vidio na TV.
Razuzdana masa koja ruši sve redom,udara bezveze zastitare i mislim da se trebate zapitati kakve ste navijacka grupa ustvari.
Divljacko ponasanje nazovi-navijaca Sarajeva a zapravo mahom doseljenici iz sandzaka,istocne bosne i slicnih krajeva koji se ni nakon 15 godina poslije rata jos nisu emancipovali i adaptirali na gradski zivot.
To je danasnja slika HZ, i ako vama to ne smeta - meni kao sugrađaninu smeta jer javno brukate glavni grad.
Ja ne kazem da ste vi forumasi licno divljali ali morate samo ocistiti tribinu od takvih indijanaca.
Ovo je velika bruka i sramota

de bolan smanji malo doživljaj i maloviše objektivnosti kad tebe budu izmarisali na pravdi boga onda pričaj a ja sam imaš post ispod svog dobio batine na pravdi boga i da znaš da sma
rođeni najrođeniji sarajlija.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, boki86, Confiance, egzodus1946, ErosViverosViv, Evander, Google Adsense [Bot], HyperOS, kogmagie46, Kyle88, Lavcina, mire971, N3R3D, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pantelija, propoklopac, samoFKS, Serha, skoJaa, svabonja, TETRAPAK, Venom, Vrhbosnian i 173 gosta.