Karma je yebena stvar

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Marvin je napisao/la:Nisi Romario druze realan uopste... Sinocna utakmica se ne moze nazvati dominacijom vec znatno boljom igom znatno bolje ekipe. Nije Juve otisao sa terena bez da uposli Ter Stegena,bez da gol Barcelone ne ugorzi dovoljno da cista sreca ostavi mrezu netaknutu i na kraju nije otisao sa terena bez postignutog gola.
Morata je momak koji tek polusezonu je starter,Tevez je u zadnje vrijeme jako los i pisao sam o tome vec,Pogba jos trazi formu nakon povrede,Vidal kao puluspic se potpuno orjentisao na defanzivu jer mora(Pirlo),vi ste Xavija na klupi ostavili jer ima boljih i korisnijih da terenu da budu,Juventus to nije uradio sa Pirlom a i sam znas da korisnijh igraca je bilo na klupi itd a sa druge strane imas 11 igraca od kojih je 7-8 u zivotnoj formi i koji su sigurno psihicki navikli na velike utakmice. Barcelona ima Real,ima LP godinama dok Juve toga u italiji nema i nisu sagorili i bili devastirani od Barce nakon ranog gola iz prvog napada vec su se sabrali,poceli igrati malo kvalitetnije i izjednacili. Prije 15-ak dana sam rekao da ne zelim da sreca odluci pobjednika,a mogla je,Juventus je imao dovoljno prilika da ga sreca polsuzi i da pobijede i ja bi slavio titulu al vjeruj da bi me crv nezadovoljsta grickao iznutra jer je boljeg protivnika pobijedila sreca a ne moj tim.
Bolji tim je apsolutno zasluzeno sampion i to je to,nema potrebe praviti mitoloske junake od talentovanih i skupih igraca kakvi igraju u Barceloni. Nema para za koje bi ja prodao Pogbu,ali ako vec mora ici neka ide u Barcelonu jer bi otisao u tim,ne puku instituciju placenika.
Ostavi se prica o hegemoniji,hive mind polubogova,dominacije i slicnog i uzivaj u tituli.
hahhaha planirani potezi 100%jestamaji je napisao/la:bilo je jako interesantno kako je pique to sve odradio na kraju ... prvo je odšetao do španskog (pardon, katalonskog ) sektora i pokupio tu zastavu iz prvog reda i odnio je na centar i hladno je zabio tamo, bez mahanja ili sličnih akcija, onda je uzeo makaze i odrezao mrežu (moglo se to puno brže i lakše skinuti ali nije skontao da je dovoljno vođice prerezati, ipak je to fudbaler ) i onda je otišao ponovo na barcinu tribinu, ovaj puta do kategorije 1 i (uz malo problema sa prebacivanjem maloga preko ograde ) preuzeo milana od dadilje .. sve lakapo i bez emocija ... vidi se da je to mjesecima planirao
Polovnjaci,djedovi,otpad,problematicni i no name dzabalama igraci cine Juventus,tj cinili su dok nisu obukli crno bijeli dres,usvojili Juventusov DNA i sada su dio respektabilne ekipe. Meni iz tih razloga mozda i najdraze od kako sam juventino.Romariooo je napisao/la:zbog takvih polovnjaka izgledate spori i nema sanse da parirate barci jos zadugo
pusti Romarija, hegemonija ga zaslijepi pa ode u krajnostMarvin je napisao/la: Polovnjaci,djedovi,otpad,problematicni i no name dzabalama igraci cine Juventus,tj cinili su dok nisu obukli crno bijeli dres,usvojili Juventusov DNA i sada su dio respektabilne ekipe. Meni iz tih razloga mozda i najdraze od kako sam juventino.
Frajer ba nema pojma što uopšte s njim diskutuješ. Što god da napišeš on će ti to omalovažit. Napiši da Juve ima ljepše dresove od Barcinih, on će ti početi pričati ne valja gdje stoji grb, linije nisu dobro raspoređene i tako to.Marvin je napisao/la:Polovnjaci,djedovi,otpad,problematicni i no name dzabalama igraci cine Juventus,tj cinili su dok nisu obukli crno bijeli dres,usvojili Juventusov DNA i sada su dio respektabilne ekipe. Meni iz tih razloga mozda i najdraze od kako sam juventino.Romariooo je napisao/la:zbog takvih polovnjaka izgledate spori i nema sanse da parirate barci jos zadugo
kolko je nervozan bio ovaj Vidal od pocetka utakmice, jos kad mu ovaj ovako probaci kroz noge mislim da je poludioRajaz je napisao/la:hehe
sve je to ok, ali ako cemo govoriti o juventusu koji ce i narednih sezona biti jedan od kandidata za titulu lige prvaka, morate se pojacati na nekoliko pozicija, ja ne znam zasto to neko dozivljava kao provokaciju,takobrealno stvari stoje,ne kazem ja da vi morate sad izvaljivati stotine miliona da bi bili sami vrh,morate dovesti tri odlicna igraca da zamijene pirla, evru i teveza,uz to da zadrzite sve ostaleMarvin je napisao/la:Polovnjaci,djedovi,otpad,problematicni i no name dzabalama igraci cine Juventus,tj cinili su dok nisu obukli crno bijeli dres,usvojili Juventusov DNA i sada su dio respektabilne ekipe. Meni iz tih razloga mozda i najdraze od kako sam juventino.Romariooo je napisao/la:zbog takvih polovnjaka izgledate spori i nema sanse da parirate barci jos zadugo
Romariooo je napisao/la:oprostite, a ko ce ga mijenjati, prica se da pirlo odlazi a kedira dolazi, da nece mozda morata biti prekomandovan na zadnjeg veznog a kedira u spic
koja ce to klasa zamijeniti pirla, ili da nece mozda jos jednu sezonu on da vam bude mozak igre, mozda bi mogo, tek mu se cetrdeseta blizi
al mozda i moze,sledece sezone imat ce tek 37 godina a posto je on juventin i pokupio je tu dnk nije to puno godina, bice i dalje bolji od buskeca,rakitica i takvih, igracina ce to biti do cetrdesete, jedino to eto romariooo ne vidi i ne razumije
hm ove sezone je išlo, ali sledeće predviđam ujedanje ramosa i tuča sa pepeom...JoeBleck je napisao/la:Kako je samo Suki sazrio.Bez ikakvih skandala, vrijednica prava a uz to top klasa golgeter.Ne postoji bolja 9ka od njega,a ono najbolje vidjet cemo tek od naredne sezone.
kako možeš usvojiti DNK? to je biološki nemogućeMarvin je napisao/la:Polovnjaci,djedovi,otpad,problematicni i no name dzabalama igraci cine Juventus,tj cinili su dok nisu obukli crno bijeli dres,usvojili Juventusov DNA i sada su dio respektabilne ekipe. Meni iz tih razloga mozda i najdraze od kako sam juventino.Romariooo je napisao/la:zbog takvih polovnjaka izgledate spori i nema sanse da parirate barci jos zadugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.