PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Džabe brato što se tebi po šesti puta kaže da je utakmica s početka sezone, kakvi konurenti i ckepi materine. Ovako izgleda kad docekujes konurenta
[youtube][/youtube]
tvoj klub u modernoj historiji nije doživio, a sudeći po trenutnoj situaciji neće ni doživjeti
[youtube][/youtube]
tvoj klub u modernoj historiji nije doživio, a sudeći po trenutnoj situaciji neće ni doživjeti
Pomogne ekipa sa susjednih tribina da ovaj udarni unesu da decki kilu ne dobiju u osamnaestojhskzmostar je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Prije da ce vas, vi ste sad u rangu s njima, cak vas ima i manjeCernica je napisao/la:Uđe Mladost Doboj Kakanj. Taman ce ova Crvena Legija ugasit Fukare![]()
![]()
Jos se ovi razmaknuli da ih ima vise vizuelno!![]()
![]()
goveđigulašmajka
Ma brate znaci ludilooooooo
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:

Meni je ovo bas OK. Nema guzvanja, guranja, ima mjesta za sve dovoljno, ako pozli od vrucine imas dovoljno mjesta da legnes, onda dodju poliju te hladnom Neretvom dok se ne dozoves, a ne uspricas nikoga vodom. Zagarantovano da onaj drugi ne vidi slijedeceg sta gricka. To je dobro. To je odlicno, tri cetiri mjesta za jednog. Yebo prije ona spavaca kola na relaciji Sarajevo-Ploce.
I nije to do Red army-Red tribne, nego je do komfora. Svaka cast!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
To ti je ko golf i Mercedes... U prvom gužva u drugom komfor... Oni idu na komfor i luksuz.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Bolje ispast glup neg iz autobusa..Peterski je napisao/la:To ti je ko golf i Mercedes... U prvom gužva u drugom komfor... Oni idu na komfor i luksuz.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Peterski je napisao/la:To ti je ko golf i Mercedes... U prvom gužva u drugom komfor... Oni idu na komfor i luksuz.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vjecni zastitici vrapcicana....placemmmmmmmPeterski je napisao/la:To ti je ko golf i Mercedes... U prvom gužva u drugom komfor... Oni idu na komfor i luksuz.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
U Vrapcicima se ne kupuje karta za stolicu na tribini, nego kvadrat. Dodjes na biletarnicu i kazes fino, "dajte mi dva, tri, jedan i pol... kvadrat tribine".
Taj luksuz...

Taj luksuz...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ti vise s e r e s...ljudi ne idu na vrapcice arenu iz jednostavnog razloga a to je zato sto cuvaju repa za gostovanja...sva su odradili...negdje ih je bilo 7,negdje 11 a kad je citavo odjeljenje imalo sportski dan Boga mi znalo ih je i 40 oticProbisvjet je napisao/la:U Vrapcicima se ne kupuje karta za stolicu na tribini, nego kvadrat. Dodjes na biletarnicu i kazes fino, "dajte mi dva, tri, jedan i pol... kvadrat tribine".
Taj luksuz...![]()
Oni su za vas Poljacistaragarda je napisao/la:Sta ti vise s e r e s...ljudi ne idu na vrapcice arenu iz jednostavnog razloga a to je zato sto cuvaju repa za gostovanja...sva su odradili...negdje ih je bilo 7,negdje 11 a kad je citavo odjeljenje imalo sportski dan Boga mi znalo ih je i 40 oticProbisvjet je napisao/la:U Vrapcicima se ne kupuje karta za stolicu na tribini, nego kvadrat. Dodjes na biletarnicu i kazes fino, "dajte mi dva, tri, jedan i pol... kvadrat tribine".
Taj luksuz...![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ja sam čuo da fukare ne idu na gostovanja jer im nedaju da uvedu onu svoju kozu na tribinu. Kažu to je za prava životinja.
i ja sam cuo da ce vam novi sponzor biti siroke ruke.svaki navijac koji dodje u dolinu mercedes arena,dobice bananu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Bogami si nam suknuo pravoPeterski je napisao/la:Ja sam čuo da fukare ne idu na gostovanja jer im nedaju da uvedu onu svoju kozu na tribinu. Kažu to je za prava životinja.
staragarda je napisao/la:Sta ti vise s e r e s...ljudi ne idu na vrapcice arenu iz jednostavnog razloga a to je zato sto cuvaju repa za gostovanja...sva su odradili...negdje ih je bilo 7,negdje 11 a kad je citavo odjeljenje imalo sportski dan Boga mi znalo ih je i 40 oticProbisvjet je napisao/la:U Vrapcicima se ne kupuje karta za stolicu na tribini, nego kvadrat. Dodjes na biletarnicu i kazes fino, "dajte mi dva, tri, jedan i pol... kvadrat tribine".
Taj luksuz...![]()

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
A samo kad se sjetim onog snimka gostovanje Tuzlaka u Travniku. Kakvim vokabularom i fondom riječi raspolažu, mrtvog bi oraspolozilo.
"Jogeee poceraj"
"Jogeee poceraj"
Zadnja izmjena: Peterski, dana/u 09 jun 2015, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
solinas je napisao/la:i ja sam cuo da ce vam novi sponzor biti siroke ruke.svaki navijac koji dodje u dolinu mercedes arena,dobice bananu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jest,jest mitomani...sve je to tako kako pisesPeterski je napisao/la:A samo kad se sjetim onog snimka gostovanje Tuzlaka u Travniku. Kakvim vokabularom i fondom riječi raspolažu, mrtvog bi oraspolozilo.
"Jogeee poceraj"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.